2681
Neverwinter MMORPG
  • foxxi
    Vegyél már vissza az arcodból te ökör. Talán ha nem lennél ekkora paraszt, csak simán tudomásul vennéd azt amit a másik mond.

Ha nemtetszik, továbblépsz rajta, és nem kezded a másikat látatlanba fikázni. Amugymeg elviszem. Már csak azért is mert pugban mindenki needel - ami ugyanugy rollolódik, igy eszembe sincs otthagyni. Főleg ha még adott kaszt sincs a csapatban akinek kéne ( csúcs finder rendszer ). Ha pedig saját csapattal megyek, logikusan nem viszem el azt ami szart se ér / max aranyat. Örülök hogy nem ilyen idiótákkal játszom együtt.
  • zenoka
    en is meglesem:)
  • zenoka
    szerencsere nem vagyok jatekfejleszto hogy komolyabban aggodjak a dolgokon.. igazabol a leg user freindlyb megoldas a ddo-ba volt hogy mindenkinek volt loot egy ladaban/enemyben...random
    de pont nem zavar annyira a looting ninjak hogy idegesitsem magam.. nekem kikapcsolodas a jatek es ha nem 8000 a GS em hanem csak 7500 as epp akkor is jol elvagyok:)
  • Murmur
    Este meglesem. :)
  • Terawatt
    Sziasztok!

Csináltam egy Foundryt aminek már a végleges verziója kint van és örülnék neki, hogyha letolnátok és jól éreznétek magatokat rajta. Igyekeztem a lehető legtöbb mindent kihozni belőle, így nem csak egy kis csőmap gagyiságot kaptok. Részletekre is próbáltam minél nagyobb hangsúlyt fektetni, többet már nem is engedett lerakni. Remélem tetszeni fog nektek.

A pályát 1-2 főre dolgoztam ki, ami azt jelenti, hogy egyedül azért kell pár potion, hogy letold. Főleg, hogyha tank/healer karakterrel akarod.

Nagy segítség lenne, hogyha terjesztenétek baráti társaságon,guilden belül. Előre is köszönöm.

Foundry kódja: NW-DDPNG46B9. Ezt írjátok be a keresőbe és ki fogja dobni. /Battle for Vesulia/
  • Sheol
    Ha ezt a logikát követjük, akkor semmi értelme az egész need/greed/pass rendszernek.
    Minden talált cucc dőljön el véletlenszerűen, hogy kihez kerül és nincs vele több probléma.
    (Valójában ez a "mindenki nyomjon need-et" is pont ugyanezt csinálja, csak még harc közben gombot is kell nyomkorászni.)
  • zenoka
    igazabol valamilyen szinten azt is megtudom erteni aki raneedel egy altala nem hasznalhato de valojaban ertekes cuccra...elvegre o is ugyanugy benne volt a boss gyilokban kivette a reszet a feladatbol is...
    mondjuk ha lenne eszes a pw-nek akkor ugy csinalna meg hogy pl ha olyanra needelsz amit nem tudsz hasznalni csak kereskedni akarsz vele akkor kapj egy 0,5 os szorzot a random szamodhoz.. elvegre a szerencse forgando..

jah masik... attol meg hogy valaki elmeletileg hasznalhatja az adot itemet az esetek 80% o is ugyanugy eladja a picsaba mert nem fight/instance kozben fog statikat nezegetni.
  • HyperMonkey
    "Everyone push need! I will need everything!"

Szerintem az ilyeneket meg a Foxxi féle 12 éves idiótákat instant kick az elején. Ez a jobb megoldás imho.
  • diegho™
    Melyik companion tudja azt, hogy tehetek rá ékszert és az hozzáadódik az én gs-omhoz? Egyedül a macska?
  • diegho™
    Igen a lag és a dc nagyon zavaró már. Ninja nem érdekel annyira, de amikor kidob delves alatt az már igen.
  • Running
    Engem inkább a lassan állandósuló lagok és dc-k zavarnak. Érdekes mindenesetre.
  • Sheol
    Az a vicc, hogy a Cryptic ezt a problémát pillanatok alatt meg tudná oldani, csak éppen nem érdekli őket.
    Nekik az a lényeg, hogy lehessen tarajos sülön lovagolni, meg mosómedve kísérőt használni, mert ezekért fizet a sok gyökér.
  • Bombadill
    Insta elején.

10-ből 9 alkalommal van bent a csapatban egy ninja.
    Nyöszöröghetünk ezen még 20 oldalon keresztül, de ez nem csak erre a játékra igaz. Mivel ez nem játék függő, hanem játékos függő. Morgolódni felesleges és csak az időt rabolja. Az első pár dropnál már látni ki az akinek rátapadt a keze a needre. Onnantól nyomod te is és mire a main bosshoz elértek már mindenki needelni fog így az esélyek egyenlőbbek lesznek. Ennyi.

Boltoztam már ninjával is insta után, szóval a lentiek is csak általánosítások mert kurvára sértve érezzük magunkat. Én is szoptam nem egyszer, de vagy 100x. A needelős kis tizenévesekből már elegem van nekem is, a társaimnak is. Sem időm sem energiám nincs arra, hogy győzködjek egy 8 általánossal rendelkező gazdag amcsi gyereket hogy morálisan mi az elvárható.

Ezért:

Ha pedig megkértek hogy cseréljünk én mindig hajlandó voltam rá. Sőt ha nekem droppolta a használhatatlan cuccot mindig felajánlom a cserét party chatbe. Ennyit tudok, ennyit tudsz tenni! Az amcsi gyökér gyerek meg el lesz lehetetlenítve így, mert ő csak addig profitál ebből amíg mások greedelgetnek meg passolnak. A morgoládosak meg a játék morált pedig nagyjából lesz@rja, függetlenül attól hogy itt most telenyomunk még vagy 20 oldalt erről.

A trollkodásért elnézést.
  • Fpocok
    Ebben a jatekban? Szep gondolat, de felejtsd el. Ebben a jatekban a legnagyobb az egy fore juto ninjak szama. Ez a jatek arra buzditja a jatekosokat, hogy minel tobb cuccot nyuljanak le...
  • teddymac
    Nagy csapatjátékos vagy.....
  • nearo
    meg akarom nézni a játékot, de nem mostanában lesz rá időm... más játékokból indultam ki, ezek szerint rosszul tettem
  • HyperMonkey
    Pont a két legjobbat zártad ki :)
  • diegho
    Kezdőnek milyen karaktert javasoltok? Haverom némi mmo múlttal, de gyenge angol tudással lehet jönne játszani. CW és DC szerintem kizárt, de a 3 másik közül nem tudom melyik jobb egy kezdőnek.
  • diegho
    Ismerd meg kicsit a játékot és utána visszatérünk ezekre, mert így elég nagy marhaság.
  • nearo
    Igazából nem értek hozzá, de insta/dungeon/akármi végén nincs idő/lehetőség arra, hogy gyorsan megbeszéljétek, hogy kinek mi esett és esetleg elcsereberéljétek egymás között a cuccokat? Vagy a többi játékos nem partner ebben, hanem gyorsan lelép a faszba?
    Jó, így egy kicsit értelmét veszti a need/greed funkció (nem is tudom elképzelni, hogy ez pontosan hogyan is nézhet ki), de alternatív megoldásként akár jó is lehetne... vagy csak egyszerűen szólni a ninjának, hogy hé te kéne az az akármi, tök jól nézne ki rajtam, cserébe odaadom a régebbi cuccom, vagy mittudomén. Vagy ilyesmire nem is reagálnak?
    +1 megoldásként PK-zni is lehetne, már ha van erre lehetőség a játékban.
  • HyperMonkey
    miért nem látom hogy mennyi van még hátra az Injured-ből? Rávittem az egeret az ikonra és csak annyit ír hogy injured vagyok és kit kell hogy leszedjem meg alatta hogy mit okoz. De a számlálót nem, hogy mennyi van még hátra amikor a tábortűznél vagyok.
  • HyperMonkey
    Hát ne vidd már el olyan elől aki még használni is tudja... Jééézusom ilyen embereket!!!
  • cain
    aha. mondd csak, mi is az accountneved?
  • foxxi
    A need, greed-re még annyi, hogy ha mindenki needel - ugyanugy kockadobás módon választódik ki a nyertes; tehát időnként nem értem a sok rinyagépet. + ha épp értéke is van / de nem tudom használni ( egy farmra épülő ), játékban had vigyem már el, és tegyem ki AH-ba. Ennyi. Sose értettem én sem a rinyálást. A szociolizáció időnként pedig egyenlő a begyepesedéssel
  • diegho™
    Én a pvp-ről beszélek, csak arról, a játékba bármikor belépek, de a pvp-be a játék teljes újraindításáig nem engedett be. Tegnap egy partyba ragadtam be, sehogy nem tudtam kilépni belőle.
  • BoneDragon
    Eddig is volt ilyen.
    A szerverek már lassan 1 órája mennek csak a launcher volt szar.
  • diegho™
    Tökéletes az új pvp afk elleni rendszer:
    - belépek
    - kidob disconnect-el
    - visszalépek
    - kidob az auto system pvp-ből
    - belépek újra pvp-be és nem enged be a pályára, semmilyen módon nem tudok bejutni

GG!
  • HyperMonkey
    Nálam piros és nem enged be.
  • Roy4l
    már régóta van szerver nekem.
  • HyperMonkey
    Azért lassan jó lenne ha fellőnék már a szervereket... Mióta offline?
  • Probatbicol
    Mondjuk a need/greed problémához az is hozzátartozik, hogy eredetileg úgy szocializálódtunk az mmo-kban, hogy akkor need ha tudod használni ÉS jobb statjai vannak mint a rajtad levő. Namost itt legtöbbször nem látni a statokat az id scroll miatt, tehát alapból jóval több a need, még ha mindenki korrekt akkor is. El tudom képzelni, hogy van aki a sok need miatt pöccen be, és nyom mindenre azt, mert úgy érzi hogy átverik.
    Igazából így szerencsétlen is a need elnevezés, a greednek meg nincs is funkciója, elég lenne egy roll/pass opció.
  • zenoka
    forgotten realm mindig is kemeny volt.. troll es drow hegyek...
  • Fpocok
    Igej. Ezt már elhagytuk. Mostantol nincs wipe sajnos.
  • cain
    megvolt a headstart.
  • Bombadill
    "We will wipe right after Beta Weekend Four, then there will no more character wipes after."

Az open beta startjánál találtam ezt az adminisztrátori postot.
  • Sheol
    Persze, hogy nem divat.
    Amikor én becsülettel nyomom a "pass"-t mindenre amit nem tudok használni, ennek ellenére minden a karakteremnek való tárgyat elszednek előlem, akkor én semmin sem csodálkozom.
    Tele van patkánnyal ez a játék, de maga a világ is.
  • Qbu
    "Players will now be removed from PvP for being AFK."
    Mit is takar konkrétan az AFK? Ha 5 percenként nyomok egy Spacet az is elég hogy ne dobjon ki? Csak mert akkor nem sok értelme lesz.

Ha meg kidob megint nincs értelme, mert akkor nem afkoló ellen tolom, hanem 5v4 vagy 5v3, ami megint nem az igazi.
  • WhiteStar
    hát figyelj. az se jobb ha ki van jelentve hogy headstart szept 1.-jén wipeolnak mindent és ugynolyan fos marad, csak már hivatalosan is.

aionnal is ez volt, a játék hs-kor a mostani játékhoz képest sehol se volt, egy nagy rakás kakkantás konkrétan, csak fizetni kellett érte hogy megvan a játék és hogy játszol is vele. és csak most kezd játszható állapotba kerülni kontent és bugfix/balansz ügyileg, bár az üzemeltető ügyesen igyekszik ellensúlyozni ezeket eu-ban...

szval semmit sem számít hogy béta vagy nem béta.
  • HyperMonkey
    Mindegy, kidühöngtem magam, zone chat OFF és kész.
    Tisztességesen játszani, más játékosokat is figyelembe venni, más játékát nem elrontani, nem csalni úgy látszik már nem divat.
  • HyperMonkey
    Fpocoknak igaza van. Nincs meghirdetett headstart, így a játék hivatalosan megy, bár még javítgatják ahogy minden más MMO-t.

Nem hagyom abba mert nekem nagyon tetszik, ennek ekkenére idegesít a sok csaló fasz. MIÉRT kell csalni? Ez egy játék, ilyen-olyan szabályokkal. nem az a lényeg hogy minél gyorsabban minél nagyobb faszagyerek legyen, maga a játékélmény a fontos. Ezek a csaló AFK pvp barmok a legnagyobb e-bay karakterek, ha lehetne ellopnák a maxok karatere accountokat és abban villognának. Szánalmas. Nem hogy lenézem, hanem le is hányom az ilyeneket.