868

Sons of Anarchy - Samcro
-
Lehet Clay próbál terelni... -
Wlanseraf #186 Én végig néztem a Luck-ot.. nem kaszálták:) vagyis nem úgy ahogy egy sorozatot szoktak.. a készítők fejezték be mert több ló is megdöglött sajnos a forgatás alatt, legalábbis ez volt a hír... -
OFF
Nézte valaki az HBO sorozatot, LUCK? Elkezdtem nézni, tetszik, de gondolom elkaszálták a következő évadot ha egyáltalán tervbe volt véve.. felirat már nincs is hozzá a 7. résztől :D Marad a másik HBO sorozat, Boardwalk Empire, egyik legjobb szerintem.. -
Susarc #184 sztem nem POPE...jó kérdés.... -
na ne... baleset??
feketéket ki rendelte Jax-re? :) -
gondolom porges. -
Pöri? Az mi? -
SzinesGeza #180 Ezt az anyu-menye csörte vonalat minek erőltetni? Meg ez a baleset is?!
Mint valami töltelék, csak felesleges. -
Micsu #179 7es rész elég nagy pöri volt -
Igen. -
na megnéztem az 5*7-et, 13 rész lesz ebben az évadban is? -
Micsu #176 kell ilyen is :P -
Clay egy g.ci :) -
Micsu #174 nah alakulnak a dolgot, végre Clay is a régi :D -
Mit olvasgassak? Csak én írogatok ide már egy ideje, nem tűnt fel? Már fel is zárkóztam, 4x14 után már nem volt nehéz behoznom.... meglepni már nem tudtok :) -
Susarc #172 magaddal cseszel ki...,de csak olvasgass -
Na, ez a Pope gyerek se szarral gurigázik, megmutatta mi ujság :)
Remélem jó évad lesz, csak most már nem tudom darálni sajnos... -
A 4x14 szerinted mennyire a 4. évad még? Annyira már nem :)
Na szóval 5x01, nagyon jóó.. Clay be lett drotozva mint Piney, zseniális :) -
Susarc #169 ha a 4. évadnál tartassz szerintem kerüld a topikot.....mi már nem spoilerezünk az aktuális rész után 1-2 nappal! -
Susarc #168 egyszer egy haveromnak is ellopták a bömösét....2 telefon és másnap hozták neki vissza és még ajándékcsomagot és bocsánatkérő levelet is kapott mellé:D
csóri gyerek aki Gemmát megrakta is benézte:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég kiszámítható volt a Clay féle "fordulat" és az epizód vége meg főleg. Persze ettől függetlenül jó rész volt, mint mindig -
Janika114 #166 Azért akarta mert már megkötötte az alkut, és ha nem csinálja akkor beköpi az államügyész, már nem hátrálhatott meg. -
4x14
mit borítottak itt fel hirtelen, ááá... nagyon kemény :D
-
ezt a juicy gyereket nem értem csak.. lehet valami kimaradt, vagy nem emlékszem, de nem értem miért akarja még mindig feldobni őket, váá -
Mindjárt végzek a 4.el... duuurva, nem tudom hogy akarják ezt lezárni, de sok a szál :)
Chibs a legjobb arc, kedvenc karakterem -
Janika114 #162 Én pénteken kezdtem el darálni, most járok a 4.évad első részénél, nagyon jó kis sorozat ez, nem is tudom miért nem néztem eddig :D Amit eddig nagyon sajnáltam az Half-Sack halála, ki járt volna már neki nagyon az a color, idegesít is h az egyik nyomi prospect már teljes tag lett mire ezek kijöttek börtönből :D -
4. évad
jelentősen durvulnak a dolgok :) -
#160 Felismeritek?
Hatalmas alakítás volt Walton-tól! -
mindjárt felzárkozom, 4. most kezdődött :) -
Micsu #158 Nah toljad csak nem gond ledaralni azt a 1x reszt evadonkent :P -
Igen, de a való életben már nincs IRA, már csak talán politikai szárnyuk van, már nem harcolnak jó ideje... de nem olyan nagy gond ez, csak feltűnt már az elején... -
Én úgy emlékszem a sorozatban a Real IRA van. -
Ez a sorozat akkor lett volna még jobb ha szebben van kicsit fényképezve... -
Nyilván. Meg aztán az ETA hogy nézett volna ki a sorozatban :D -
Micsu #153 Sajna kevesen nezik errefele ezt a remekmuvet -
Micsu #152 A valo vilagot feles belekeverni varmely sorozatba szvsz, mind fikcio -
Amúgy meg azért bátorkodtam ide benézni még azelőtt hogy felzárkóztam volna, mert úgy láttam kurvára nincs itt mozgás, talán mióta benéztem több élet van itt mint mióta megnyitották, pff... -
Nem tudom mi a faszról beszélsz, de én arról hogy a VALÓ VILÁGBAN tudtommal már nincs IRA már jó pár éve feloszlottak, persze a sorozatból nem derül ki pontosan számomra mikor játszódnak az események ,de ha esetleg majd megszünik a sorozatban is akkor kurvára nem fogok meglepődni, hidd el, ez nem SPOILER, LOL -
Most, miután belefutottál egy spoilerbe a saját hülyeséged miatt, még neki is állsz kérdezősködni olyan részekről, amiket még nem is láttál? :D
Van bajod ;D -
Amugy lehet nem vagyok képben, de ez az ír helyzet már lefutott téma, nem? Mármint IRA egy ideje nincs, nem háboruznak...