868

Sons of Anarchy - Samcro
  • Tikal #187
    Lehet Clay próbál terelni...
  • Wlanseraf
    Én végig néztem a Luck-ot.. nem kaszálták:) vagyis nem úgy ahogy egy sorozatot szoktak.. a készítők fejezték be mert több ló is megdöglött sajnos a forgatás alatt, legalábbis ez volt a hír...
  • Tikal #185
    OFF

Nézte valaki az HBO sorozatot, LUCK? Elkezdtem nézni, tetszik, de gondolom elkaszálták a következő évadot ha egyáltalán tervbe volt véve.. felirat már nincs is hozzá a 7. résztől :D Marad a másik HBO sorozat, Boardwalk Empire, egyik legjobb szerintem..
  • Susarc
    sztem nem POPE...jó kérdés....
  • Tikal #183
    na ne... baleset??
    feketéket ki rendelte Jax-re? :)
  • kommersz
    gondolom porges.
  • Riddick21
    Pöri? Az mi?
  • SzinesGeza
    Ezt az anyu-menye csörte vonalat minek erőltetni? Meg ez a baleset is?!
    Mint valami töltelék, csak felesleges.
  • Micsu
    7es rész elég nagy pöri volt
  • jAsOn VoOrHeEs
    Igen.
  • Punker
    na megnéztem az 5*7-et, 13 rész lesz ebben az évadban is?
  • Micsu
    kell ilyen is :P
  • Tikal #175
    Clay egy g.ci :)
  • Micsu
    nah alakulnak a dolgot, végre Clay is a régi :D
  • Tikal #173
    Mit olvasgassak? Csak én írogatok ide már egy ideje, nem tűnt fel? Már fel is zárkóztam, 4x14 után már nem volt nehéz behoznom.... meglepni már nem tudtok :)
  • Susarc
    magaddal cseszel ki...,de csak olvasgass
  • Tikal #171
    Na, ez a Pope gyerek se szarral gurigázik, megmutatta mi ujság :)

Remélem jó évad lesz, csak most már nem tudom darálni sajnos...
  • Tikal #170
    A 4x14 szerinted mennyire a 4. évad még? Annyira már nem :)

Na szóval 5x01, nagyon jóó.. Clay be lett drotozva mint Piney, zseniális :)
  • Susarc
    ha a 4. évadnál tartassz szerintem kerüld a topikot.....mi már nem spoilerezünk az aktuális rész után 1-2 nappal!
  • Susarc
    egyszer egy haveromnak is ellopták a bömösét....2 telefon és másnap hozták neki vissza és még ajándékcsomagot és bocsánatkérő levelet is kapott mellé:D

csóri gyerek aki Gemmát megrakta is benézte:)
  • ReszegKoldus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elég kiszámítható volt a Clay féle "fordulat" és az epizód vége meg főleg. Persze ettől függetlenül jó rész volt, mint mindig
  • Janika114
    Azért akarta mert már megkötötte az alkut, és ha nem csinálja akkor beköpi az államügyész, már nem hátrálhatott meg.
  • Tikal #165
    4x14
    mit borítottak itt fel hirtelen, ááá... nagyon kemény :D
  • Tikal #164
    ezt a juicy gyereket nem értem csak.. lehet valami kimaradt, vagy nem emlékszem, de nem értem miért akarja még mindig feldobni őket, váá
  • Tikal #163
    Mindjárt végzek a 4.el... duuurva, nem tudom hogy akarják ezt lezárni, de sok a szál :)

Chibs a legjobb arc, kedvenc karakterem
  • Janika114
    Én pénteken kezdtem el darálni, most járok a 4.évad első részénél, nagyon jó kis sorozat ez, nem is tudom miért nem néztem eddig :D Amit eddig nagyon sajnáltam az Half-Sack halála, ki járt volna már neki nagyon az a color, idegesít is h az egyik nyomi prospect már teljes tag lett mire ezek kijöttek börtönből :D
  • Tikal #161
    4. évad

jelentősen durvulnak a dolgok :)
    Felismeritek?

Hatalmas alakítás volt Walton-tól!
  • Tikal #159
    mindjárt felzárkozom, 4. most kezdődött :)
  • Micsu
    Nah toljad csak nem gond ledaralni azt a 1x reszt evadonkent :P
  • Tikal #157
    Igen, de a való életben már nincs IRA, már csak talán politikai szárnyuk van, már nem harcolnak jó ideje... de nem olyan nagy gond ez, csak feltűnt már az elején...
  • ReszegKoldus
    Én úgy emlékszem a sorozatban a Real IRA van.
  • Tikal #155
    Ez a sorozat akkor lett volna még jobb ha szebben van kicsit fényképezve...
  • Tikal #154
    Nyilván. Meg aztán az ETA hogy nézett volna ki a sorozatban :D
  • Micsu
    Sajna kevesen nezik errefele ezt a remekmuvet
  • Micsu
    A valo vilagot feles belekeverni varmely sorozatba szvsz, mind fikcio
  • Tikal #151
    Amúgy meg azért bátorkodtam ide benézni még azelőtt hogy felzárkóztam volna, mert úgy láttam kurvára nincs itt mozgás, talán mióta benéztem több élet van itt mint mióta megnyitották, pff...
  • Tikal #150
    Nem tudom mi a faszról beszélsz, de én arról hogy a VALÓ VILÁGBAN tudtommal már nincs IRA már jó pár éve feloszlottak, persze a sorozatból nem derül ki pontosan számomra mikor játszódnak az események ,de ha esetleg majd megszünik a sorozatban is akkor kurvára nem fogok meglepődni, hidd el, ez nem SPOILER, LOL
  • Riddick21
    Most, miután belefutottál egy spoilerbe a saját hülyeséged miatt, még neki is állsz kérdezősködni olyan részekről, amiket még nem is láttál? :D
    Van bajod ;D
  • Tikal #148
    Amugy lehet nem vagyok képben, de ez az ír helyzet már lefutott téma, nem? Mármint IRA egy ideje nincs, nem háboruznak...