868
Sons of Anarchy - Samcro
-
#267 Most h igy mondod,szeirntem is van benne egy kanyar... -
#266 +1 -
#265 na, most nézem Jax csaja a Mad Men-ben is szerepel, és most már tudom miért nem szerettem sose.. olyan mintha nemet váltott volna, valahogy nekem olyan férfias feje van... -
SzinesGeza #264 "De aki elengedte sem gondolta hogy ez lesz."
Ja, végül is csak egy többszörös gyilkost engedett el akit halálra ítéltek.
Az ilyenek szépen megvárják, hogy az őrök bejöjjenek és megbilincseljék.
Úgy látszik az ápoló nem látta "A bárányok hallgatnak"-ot. :) -
#263 Biztos dacból nem akar együtt működni a hatóságokkal, így meg, hogy a marsall is bekerült a képbe és meg is fenyegette, pláne nem akar segíteni, ő már csak arra vár, hogy kivégezzék. Egyébként nem tudom hogy megy ez, írásban is tanúskodhat gondolom, vagy mi lenne olyan szemtanúval, aki alapból néma. -
#262 "Tara semmit nem csinált."
pusztán bevitt egy tárgyat egy elítéltnek, amiről később kiderült hogy ölésre alkalmas eszköz...
Tudtommal tilos lett volna bevinnie. Csak ennyit csinált...
Tény hogy ő sem akarta hogy meghalljon az ápoló (de ezt nem is állítottam).
De aki elengedte sem gondolta hogy ez lesz.
Otto megtette volna persze, de így viccesebb volt neki, mert nem kedveli Jax-et és így belé rúghatott egyet Tara-n keresztül.
Viszont egy dolgot így most nem értek.
Otto a kihalgatás elején miért harapta le a nyelvét?
Ne tudjon beszélni...
De így megint kétértelmű a dolog.
Nem tudja elmondani hogy Tara-nak van e köze a gyilkossághoz vagy nincs,
Ebből következik, hogy nem is tudna vallani ellen... Akkor viszont értelmetlen, mert pont hogy ki akart vele b**szni...
Vagy: ez még talán logikus is egy kicsit.
Leharapta a nyelvét így a rendőröknek az jön le, hogy Tara-t védné azzal hogy nem tud semmit se mondani... viszont, így pont hogy ráterelődik a gyanú, ha pedig lesz bizonyíték (van is) akkor valószínű elég lesz az hogy elítéljék...
Otto nyert...
Vagy szerintetek mire volt jó neki? -
SzinesGeza #261 Persze, lehetett más is de attól még Tara kapásból Gemma-ra fog tippelni, amit esetleg el is mond Jax-nek. Akkor pedig az anyja "az égen csinál házat". :)
Na de majd meglátjuk. Mikorra ígérik a következő évadot, jövő őszre? -
#260 Azt nem mondom, hogy örült, de megkönnyebbülhetett, hogy így legalább nem tud lelépni a gyerekekkel :)
Elég nagy csalódás lenne, ha Gemma csukatta volna le, mivel eleve ezt akarták sugallni és ez így túl egyszerű lenne. -
SzinesGeza #259 Szerintem olyanokat belemagyaráztok a filmbe, ami nem is létezik.
"meg se volt illetődve"?!
Kifejezetten örült neki, nem? Sőt, meg is dicséri majd az anyját, hogy: igazad volt, hogy börtönbe juttattad a feleségem. :) -
Micsu #258 valszeg azzal fog dicsekedni hogy megütötte őt gemma, ez nem a szülifeli -
#257 Én azért ebben nem lennék olyan biztos, Jax se örült neki, hogy Tara le akart lépni a gyerekekkel...meg aztán olyan nagyon meg se volt illetődve, amikor elvitték Tarat :D
Gemma meg nyilván ütött, nem várta meg, hogy megfojtsák :D -
SzinesGeza #256 Tök mindegy, mivel ő fenyegetőzött vele, Tara azt fogja hinni, hogy ő volt.
Ha pedig ezt elmondja Jax-nek (plusz, hogy még meg is ütötte) akkor Gemma-nak végképp befellegzett, a srácokat örökre eltiltja tőle az apjuk.
Ezért logikátlan amit tett/mondott Gemma, hisz nem egy hülye nő. -
#255 És mi van akkor, ha nem Gemma dobta Tara-t? Sutter-nél biztosra menni abban sem lehet, ami megtörtént már! -
SzinesGeza #254 Igen, ezt mondta/sugallta akkor.
Aztán mégis elharapta a nyelvét mikor Tara ellen kellett volna tanúskodnia. -
#253 "Ha nincs ott a kereszt, Otto akkor is kicsinálta volna a nőt, akár a puszta kezével."
Gondolom épp ezért használta a keresztet, hogy így bűnrészes legyen Tara. -
SzinesGeza #252
Mi az, hogy "a férfi ápoló legalább annyira sáros, mint Tara"?
Tara semmit nem csinált. A férfi engedte szabadon Otto kezét! (mert hülye volt)
Ha nincs ott a kereszt, Otto akkor is kicsinálta volna a nőt, akár a puszta kezével.
Ezért logikátlan. Ugyanúgy mint Gemma viselkedése. Szembefordul Tara-val mintha az egyedülálló anya lenne, mintha Jax nem is létezne.
Eddig megszoktuk, hogy ésszerűen vezetik a sztorit de a végét most eléggé összecsapták.
-
#251 Jó azért azt tegyük hozzá, hogy Bobby nem is állhatott elő semmi ötlettel mivel nem is tudta hogy Tig-et oda kell még dobni a fekáknak...
A férfi ápoló oldozta el, de nem értem, hogy miért...
Bementek mondta, hogy semmi baja vigyék vissza, azok mondták hogy átadják az őröknek... Akkor miért nem mentek be az őrök és tették rá a bilincset és oldozták el.
Tehát a férfi ápoló legalább annyira sáros, mint Tara.
Egyik sem tudta, hogy mi lesz.
Bár Tara szándékosan szegte meg a szabályt, az ápoló szerintem csak véletlenül hibázott.
-
#250 Otto behívta az ápolókat, hogy vigyék vissza a cellájába, azért oldozta el.
Azt hiszem egy korábbi részben, amikor a parfümöt vitte neki, akkor Tara is eloldozta, hogy Otto rá tudjon rántani :D -
#249 és miért oldozta el? én ugy emlékszem tara volt, még parázott is tőle, vagy az másik részben volt? -
#248 Nem, az ápoló volt.
Mondjuk, ha nem kerül hozzá a kereszt, akkor nem tudta volna a nőt megölni a kereszttel (nyilván:D) úgyhogy verjék csak rá a balhét Tara-ra aztán a börtönben meg nyírja ki valaki, hogy valami jó is történjen :D -
#247 a kórházban nem Tara oldozza el Otto-t??!!
A galindos keménykedés tényleg teljesen értelmetlen volt. -
SzinesGeza #246 SPOILER S05
A végén tényleg van pár teljesen logikátlan momentum.
Az egyik: Bobby lemond mert csalódik Jax-ben.
Na de mégis, mit kellett volna tennie a srácnak?! Megmenti Tig-et és elintézi (Clayt bemártja), hogy August ne álljon rajtuk bosszút Pope miatt. Más módon nem tudta megoldani.
Bobby eközben semmi használhatóval nem állt elő (mindent Jax-nek kellett intéznie egyedül) aztán még neki áll feljebb.
Másik: Gemma vs Tara balhé - teljesen felesleges szál. Azzal, hogy Gemma keménykedik, megint csak azt kockáztatja, hogy eltiltják őt a gyerekektől, akármennyire is szereti őt Jax.
Harmadik: A rendőrbíró és az egész Tara elleni bűnvád.
Tök mindegy, hogy beviszi-e Tara a keresztet vagy nem, ugyanis ha az idióta ápoló nem engedi el Ottót mielőtt az őrök bejönnek, az nem tudta volna megölni a nőt. Ergo: nem Tara a sáros.
Negyedik: A Galindo is tök hülye. Ha nem ütnek rajta azon a pajtán, akkor a biznisz zökkenőmentesen megy végig az írekkel.
És megint csak még ők voltak felháborodva, pedig ők cseszték el. Értelmetlen.
Szóval ezek miatt kicsit szappanoperás lett de remélem ettől csak jobb lesz a következő évad.
-
#245 Igen csak húzta az időt a válaszadással, szerintem is csak mérlegelt kitalált.
Jax azt ígérte ha segít Clay ellen akkor visszakapja a kulcsot + a családot. Mivel az a hajó már elment, ez volt az egyetlen esélye...
hogy Jemma dobta e fel Tarat?
Ha ő dobja fel, akkor JAx és a puják maradnak, viszont mennie kell tanúskodni. (gondolom)
Így viszont megint elveszíti őket--> nem érte meg Clayt bemártani.
De ha nem is kell menni tanúskodni--> Tara akkor is tudni fogja hogy ki tette...
(De szerintem névtelen bejelentés alapján nem fogják elhurcolni, az pedig hogy parkolóba találkozott valakivel, és kapott valamit, még nem bizonyíték. Kell Jemma vallomása mindenképpen szerintem)
Alelnök meg lemondott? :D -
Janika114 #244 De igen pont ez az, h már az egész klub ellen annyit ártott h ideje lenne meghalnia. Ami nem úgy lett, mert ha meg akarták volna ölni akkor megteszik a fináléban, szerintem nem hiába nem történt meg, szerepe lesz még neki következő évadban.
"de hogy a fekákat nem fogják megenni az tuti, előbb eszik meg azok őket."
Ebben viszont nekem lett végül igazam.
Amúgy úgy látom kicsit kezd úgy alakulni mint anno a The Shield, kezd széthullani a banda itt is, és egyre jobban egymás ellen lesznek.
Kicsit többet vártam a finálétól amúgy, jó volt, de valahogy olyan hiány érzetem van. -
#243 -
Micsu #242 nem vagyok benne én se olyan biztos hogy jemma köpött -
#241 Például pont ezért sem hiszem, nagyon azt akarták sugallni, hogy Gemma volt. Mindenesetre, ha ő volt, akkor nagy piros pont neki. :D
-
Susarc #240 hát én sokak javaslatára Breaking Bad-ezni kezdtem...s01e03:P bejövős:) -
#239 végre az övé jax meg a gyerekek..
na mindegy én folytatom a Weeds-et, azt hiszem ez az uj kedvencem :DD -
Susarc #238 Gemma...1000% -
#237 pedig nagyon gyanús... wendy akkor? -
#236 "amit a végére odaszúrt"
Ha arra gondolsz, én nem vagyok benne biztos, hogy Tarat ő csukatta le (annak ellenére, hogy beígérte) -
Micsu #235 sztem inkább az utóbbi, én inkább azt mondanám tudta mi a feladata :P -
#234 :)
Azon gondolkozom, hogy most a Gemma be volt akkor avatva a Clay elleni ügybe, ezért "vallott" clay ellen, vagy csak gyorsan alkalmazkodott a szituáciohoz? :) -
Micsu #233 kösz, ártottam én neked? :D -
#232 ilyen asszonyod legyen :D -
Micsu #231 " Gemma nagyobb rohadék mint a Clay, az már biztos... amit a végére odaszúrt az nagyon durva"
ezt a gemmát szerette mindenki már aki szerette nem a balfaszt :D -
#230 aztamindenit... Gemma nagyobb rohadék mint a Clay, az már biztos... amit a végére odaszúrt az nagyon durva.. Clay ellen is beszólt... áá -
Micsu #229 Junkie féle finálé kritika, nagyjából egyet is értek vele -
Micsu #228 ki az a tera?: D
az hogy jaxel nem ért mindenki egyet a klubbon belül az rendben van, de nem hiába tart ő is oda ahova a többi president, ennyi csapást után hogy élsz úgymint egy átlagos család? sehogy, belekerült olyan szarba amiből ha ki is másznak máris benne vannak egy másik pocsojában, neronak viszon örülök hogy maradt
",erre most a drogos anyja veregeti a vállát... puszilgatja Tigit, aki a legjobb barátja feleségét lemészárolta, és egy csomó kavart idézett elő...
"
erre meg csak annyit hogy változnak a dolgok, anyja mindig az anyja marad, Tig max közvetve volt okozója opie halálának, clay szarkeverése miatt cselekedett úgy ahogy ergo ha valakit hibáztatni kell az clay, ezért alakulnak úgy az események ahogyan alakultak, a készítők is ezt éreztetnék bár sokan nem veszik az adást