Sons of Anarchy (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég kiszámítható volt a Clay féle "fordulat" és az epizód vége meg fõleg. Persze ettõl függetlenül jó rész volt, mint mindig

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Azért akarta mert már megkötötte az alkut, és ha nem csinálja akkor beköpi az államügyész, már nem hátrálhatott meg.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Tikal
4x14
<#wow1> mit borítottak itt fel hirtelen, ááá... nagyon kemény 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ezt a juicy gyereket nem értem csak.. lehet valami kimaradt, vagy nem emlékszem, de nem értem miért akarja még mindig feldobni õket, váá

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Mindjárt végzek a 4.el... duuurva, nem tudom hogy akarják ezt lezárni, de sok a szál 😊

Chibs a legjobb arc, kedvenc karakterem

Én pénteken kezdtem el darálni, most járok a 4.évad elsõ részénél, nagyon jó kis sorozat ez, nem is tudom miért nem néztem eddig 😄 Amit eddig nagyon sajnáltam az Half-Sack halála, ki járt volna már neki nagyon az a color, idegesít is h az egyik nyomi prospect már teljes tag lett mire ezek kijöttek börtönbõl 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Tikal
4. évad

jelentõsen durvulnak a dolgok 😊

Törölt felhasználó
Felismeritek?

Hatalmas alakítás volt Walton-tól!
Tikal
mindjárt felzárkozom, 4. most kezdõdött 😊

Nah toljad csak nem gond ledaralni azt a 1x reszt evadonkent 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
Igen, de a való életben már nincs IRA, már csak talán politikai szárnyuk van, már nem harcolnak jó ideje... de nem olyan nagy gond ez, csak feltûnt már az elején...

ReszegKoldus
Én úgy emlékszem a sorozatban a Real IRA van.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tikal
Ez a sorozat akkor lett volna még jobb ha szebben van kicsit fényképezve...

Tikal
Nyilván. Meg aztán az ETA hogy nézett volna ki a sorozatban 😄

Sajna kevesen nezik errefele ezt a remekmuvet

A valo vilagot feles belekeverni varmely sorozatba szvsz, mind fikcio

Tikal
Amúgy meg azért bátorkodtam ide benézni még azelõtt hogy felzárkóztam volna, mert úgy láttam kurvára nincs itt mozgás, talán mióta benéztem több élet van itt mint mióta megnyitották, pff...

Tikal
Nem tudom mi a faszról beszélsz, de én arról hogy a VALÓ VILÁGBAN tudtommal már nincs IRA már jó pár éve feloszlottak, persze a sorozatból nem derül ki pontosan számomra mikor játszódnak az események ,de ha esetleg majd megszünik a sorozatban is akkor kurvára nem fogok meglepõdni, hidd el, ez nem SPOILER, LOL

Riddick21
Most, miután belefutottál egy spoilerbe a saját hülyeséged miatt, még neki is állsz kérdezõsködni olyan részekrõl, amiket még nem is láttál? 😄
Van bajod ;D

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Tikal
Amugy lehet nem vagyok képben, de ez az ír helyzet már lefutott téma, nem? Mármint IRA egy ideje nincs, nem háboruznak...

Tikal
Tul van targyalva... Amugy se erdekel ope😊

hát pont ez az

addig nem kell benézni, ilyen alapon ha mindenki a "magad fajtához" alkalmazkodna nem is lehetne beszélni semmirõl, vágod, ez így van rendjén 😛

Tikal
Azert irtam hogy szar mert ideges voltam...ha szar lenne akkr nem neznem...

Tikal
Kosz hogy te is megmondtad.. Persze hogy alap, tenyleg nem kell hozza egyetem, ettol még beneztem mert kerdezni akartam valamit es felbaszott amit lattam, ennyi. Remelem meg vagy huszan leirjak ezeket a bolcsessegeket...

nézek

hát alap hogy addig be se nézed egy sorozat topikjába még nem tartok az akt résznél, ehhez nem kell egyetem

gabo91
Ha szar akkor minek nézed. 5. évadnál járunk, aktuális rész után közel egy héttel írtam.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Tikal
ok.

A 2. évadnak elég gyöké vége lett... élve hagyták Zobellet mikor már csak be kellett volna menni és lelõni?? pff. Ezt leszámitva rendben volt az évad 😊

sorozatos topikokban max 1 napig van spoler az aktuális részre! erre ügyelj!

Tikal
na bazz, elkezdtem nézni ezt a szart, benézek ide, ere rögtön egy ÓTVAR spoiler...fasza

huhh ezt kivesézted rendesen! ,de sokmindenben egyet értek veled! viszont ennyire nem szabad egy filmet a valós élet szerint nézni,mert csak a szórakozásodat ölöd meg vele😛

gabo91
Számomra érdekes egy rész volt.

Értelmetlen volt Op halála.
Tig "életben tartása" szintén

Minden ugye a béke miatt kell...
Miért lett egyáltalán ilyen a helyzet?
Tig miatt. Megölték a lányát, õt is ki akarták nyírni de õ inkább még kettõt megölt.

SOA egy testvériség, és pont hogy Jax az aki annyira a klub érdekeit nézte mindig.
Mi tulajdonképpen a klub, mi határozza meg? szerintem a tagok. és a lényeg az lenne hogy EGYÜTT legyenek erõsek legyen hatalmuk (anno elsõ két évadban még Clay idején volt is tekintélyük)

Átlátszó volt J. akkor amikor nem mondta el a többieknek az udvaron hogy mi a másik feltétel.
Op a klub végett ment be a börtönbe, neki még a történtek után is ennyit jelentet, feláldozta magát. Miért is? Azért mert a feka azt mondta valakinek meg kell halnia. J miért vitte ki Tiget? Hogy a klubbal el tudja fogadtatni hogy a drogszállítmány fele a fekáknak megy...
ennyire lenne áruló?
Közölte a fekával, hogy szavazás után azt csinálhatnak tiggel amit akarnak, õ leszarja. hm

Azt hiszem OP mondta hogy a klub a kevés kis bevételt már régóta csak védelemre költi... hát igen

DE Jax is most mit gondol komolyan. Kijön megcsinálják szavazást, utána meg szarik rá hazamegy?
Mert profitot csak úgy lehet átadni ha közben dolgozunk is magától nem lesz szállítmány...

Inkább mentek volna neki az õröknek, mint hogy ez legyen.
És akkor még azt mondja a szemétláda börtönõrnek hogy kimegy aztán megkeresi... õ csak a kivégzõ volt, nem õ ölte meg OP-ot, Jack legalább annyira felelõs mert õ egyezett meg a fekával, illetve aki elrendelte az egészet inkább annak kéne a torkát vágni.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ReszegKoldus
Saját magát, nekiment volna a rendõröknek, csak megakadályozták benne.

tiget nem küldhette volna be mivel élve kell, õ maga ment volna szvsz

ReszegKoldus
Azok számára, akik kedvelik õket, biztos megrendítõ lett volna, számomra inkább "végre egyet lehúzhatok a listámról" halál <#vigyor1>

Shiwo
SPOILER

Szerintetek kit küldött volna be Jax? Tiget? saját maga ment volna be? vagy rátámadt volna a rendõrökre lesz ami lesz alapon? (szerintem saját maga bement volna)

Illetve vajon Tig állja a szavát, és ha döntenie kell Jax és Clay között, akkor Jax mögé áll vagy visszahúz Clay-hez?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nagy volt, ez a halál azét jó mert jackieboy valszeg ez végett teljesen más emberré fog válni, hatalamas leszámolásoknak nézünk elébe

Malakai
És egy megrendítõ halál lett volna akkor az számodra ha közüllük hal meg valaki? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

JézusAtyaÚrISten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ilyen részek basszameg! és még csak S503!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😊)

Tara? Az egyik legerõsebb karakter.

ááááá és csak majd valamikor holnap délután tudom nézni😛 ááááááá😊

ReszegKoldus
Persze nem lehet mindenkinek a "kedvében járni", de amióta én nézem ezt a sorozatot azt gondolom, hogy Tara, Gemma és Clay nyugodtan megdögölhetne (sajnos erre nyilvánvaló okok miatt nem kerülhetett sor, de azért én még remélek<#vigyor1>), erre kinyírják az egyik legjobb szereplõt...áh
Mondjuk valamiért sejtettem, hogy Opie lesz az, miután megtudta, hogy valamelyiküknek meg kell halni...

Victor1103
Úristen ez a rész nagyon durva volt. Amikor elkezdõdött nem gondoltam volna, hogy ez fog benne történni. Ez a sorozat van nálam a Breaking Bad szintjén joggal. Ilyen epizódot!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ReszegKoldus
Sorry, I don't get out much. <#vigyor>

Törölt felhasználó
hát érdekes volt, valaki ténykedik a háttérben

ReszegKoldus
Ja az jó kérdés, hogy az új tagok miért gyepálták Unsert 😊

uccsó 5 sec....WTF????😛

aztapicsa ez lesokkolt!!!

Jó volt az elsõ rész. <#eljen>