Sons of Anarchy (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SPOILER S05E12

Ez is egy ökörség, hogy Tara-t vádolják azzal ami történt.
Ott konkrétan az a faszi volt sáros - illetve hülye - aki eloldozta Otto kezét anélkül, hogy az õröket behívták volna.
Plusz Ottónak még a keresztre sem lett volna szüksége, akár puszta kézzel is megöli a csajt ha akarja.

Nekem most ez az IRA-s száll olyan idõhúzásnak tûnt csak, kicsit feleslegesnek éreztem. Nagyon úgy néz ki h most se lesz vége Claynek, amit én sajnálok, mert hiába jó karakter neki már mennie kellene.
Tiges szálnál várok valami csavart, most már olyan érzésem van hogy nem fog meghalni Tig, inkább Pope-t csinálja ki Jax. Fura volt az a beszélgetés Pope segítõjével is h hûséges vagy türelmes...
Juice száll meg leült most itt a finálé elõtt, nagyon remélem h nem fog meghalni, bár valakinek tuti vége lesz a bandából szerintem.
Gondolom a rendõrbírós szál meg jövõre lesz az egyik fõ bonyodalom, most még a felvezetése folyik, kétlem h lezárnák azt is a fináléban.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

ReszegKoldus
Ennél rosszabb részt...Se Clay nem döglött meg, se Tara nem került rács mögé és még Wendyvel is hogy kiszúrtak, vagy inkább beszúrtak 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tikal
aha, erre tippltem én is..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kommersz
😄DDD nem lehettem faradt ha ez nem tunt fel😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Shiwo
férje <#nevetes1>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

kommersz
valszeg a megolt nover felesege.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Tikal
és az ki volt aki Otto-t meglátogatta?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

kommersz
igen, rajottem.bocs😄

Nem, nem õ volt. Hanem annak a srácnak (aki drogos volt és meg kellett volna, hogy öljék de Clay életben hagyta) az apja, aki ott dolgozott náluk a mûhelyben.

várjuk ki ennek is a végét, nem tudjuk 3an mit beszéltek meg clay lakásán, bár még lehetnek meglepetések pont ezért szeretem ezt a sorozatot

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kommersz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom Bobby miert akar segiteni claynek : van egy olyan hulye sejtesem hogy o butykolte meg Jax apjanak a motorjat.

<#eljen>

Érzésem szerint több mindenkinek kampó lesz, Juice és Tig is eléggé a szakadék szélén táncol, Clayrõl nem is beszélve, bár szerintem õ túléli, de ennek nem örülnék, de gondolom megfogja menteni az h kiderül:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem õ Jax apja

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Miért, az évad végén valakinek kampó? 😊

érdekesen alakulnak a dolgok, már tényleg kiv vagyok ki fog menni a végén

Tikal
<#nevetes1>

Márpedig folyamatosan a kiszállásért hajt, (most pl ugye a lakópark építése) csak akkora nyomás van rajta, hogy nem csoda a viselkedése.

volt ott még egy lightos maszti is😄

ReszegKoldus
Nekem se tetszett, Wendyt jobban bírom, talán hamarosan újra feltûnik 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tikal
Jaja, igazsagoszto lesz belole😊

Tikal
Nem tetszett mikor felkeltette a gyereket aztan olbe vette hogy megnyugtassa, elotte meg jol beszivott meg öri hari emmaval mert az ugyanezt csinalta csak még arokba is hajtott... ja, kapta o is kemenyen az evek alatt, lerobbant picsa lesz ha igy folytatja😊

jah meg amúgy is legyen egy badass jax, és hagyjuk ezt a kiszállok meg vége bullshitet

én jaxre értettem elsõsorban, az asszonyt már annyira nem vágom de õ is kapta pár év alatt bõven, nem csoda hogy "elkurvul"

Tikal
jax vagy az asszony? 😊 mindkettõ durván változik...

érthetõ is nem?

az lenne a fura ha ennyi csapás után ugyan olyan lenne

Tikal
úgy tûnik kicsit elviszik ebbe az irányba most..

jaja az gáz volt...

viszint én kezdem megutálni Jax-et....már nagyon geci basszus.....nem látom már benne a pozitiv figurát!

Tikal
jax nõje megbolondul? ...

Tikal
uh, durva

Tikal
Lehet Clay próbál terelni...

Én végig néztem a Luck-ot.. nem kaszálták😊 vagyis nem úgy ahogy egy sorozatot szoktak.. a készítõk fejezték be mert több ló is megdöglött sajnos a forgatás alatt, legalábbis ez volt a hír...

Tikal
OFF

Nézte valaki az HBO sorozatot, LUCK? Elkezdtem nézni, tetszik, de gondolom elkaszálták a következõ évadot ha egyáltalán tervbe volt véve.. felirat már nincs is hozzá a 7. résztõl 😄 Marad a másik HBO sorozat, Boardwalk Empire, egyik legjobb szerintem..

sztem nem POPE...jó kérdés....

Tikal
na ne... baleset??
feketéket ki rendelte Jax-re? 😊

kommersz
gondolom porges.

Riddick21
Pöri? Az mi?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Ezt az anyu-menye csörte vonalat minek erõltetni? Meg ez a baleset is?!
Mint valami töltelék, csak felesleges.

7es rész elég nagy pöri volt

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Punker
na megnéztem az 5*7-et, 13 rész lesz ebben az évadban is?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kell ilyen is 😛

Tikal
Clay egy g.ci 😊

nah alakulnak a dolgot, végre Clay is a régi 😄

Tikal
Mit olvasgassak? Csak én írogatok ide már egy ideje, nem tûnt fel? Már fel is zárkóztam, 4x14 után már nem volt nehéz behoznom.... meglepni már nem tudtok 😊

magaddal cseszel ki...,de csak olvasgass

Tikal
Na, ez a Pope gyerek se szarral gurigázik, megmutatta mi ujság 😊

Remélem jó évad lesz, csak most már nem tudom darálni sajnos...

Tikal
A 4x14 szerinted mennyire a 4. évad még? Annyira már nem 😊

Na szóval 5x01, nagyon jóó.. Clay be lett drotozva mint Piney, zseniális 😊

ha a 4. évadnál tartassz szerintem kerüld a topikot.....mi már nem spoilerezünk az aktuális rész után 1-2 nappal!

egyszer egy haveromnak is ellopták a bömösét....2 telefon és másnap hozták neki vissza és még ajándékcsomagot és bocsánatkérõ levelet is kapott mellé😄

csóri gyerek aki Gemmát megrakta is benézte😊