868

Sons of Anarchy - Samcro
  • Susarc
    nem panaszkodom:D
  • SzinesGeza
    Te aztán nagy szakértője lehetsz a női nemnek. ;)
  • Janika114
    Jogos, én is elsiklottam felette.
  • Susarc
    azért,mert valaki gyereket vár a férjétől még nem sírja el magát dugás közben:P és nem úgy viselkedik mint egy fadarab:) maximum ha szeretője van vagy már nem szereti-->válni akar:))
  • Susarc
    jaj köszi:) épp ma akartam kikeresni:D
  • Shiwo
    jé, tényleg, elnézést kérek, ezen mondat felett valahogy elsiklottam..
  • Micsu
    ezt az ügyvéd mondja Tarának

• Micsu
    akkor ezt magyarázd már el kérlek

"00:39:05,202 --> 00:39:09,206
    Jól van, egészen a tárgyalásig
    várok a válókeresettel,
    "
  • Susarc
    szerintem itt sokan angolul nézzük:P
  • Shiwo
    nahja.. pl Ray Donovan-hoz is gyakran elég lassan készül el..

sztem valami köztes megoldás lenne az optimális..

pl magyar felirat utáni nap vagy 4 nap, amelyik hamarabb eljő
  • ReszegKoldus
    Ez a "szabály" tényleg így van, de szerintem azoknál a sorozatoknál jobban működik, ahol folyamatosan már másnap van magyar felirat. Pl. itt is volt az első résznél, de a második felirata csak tegnap jött ki, ha minden igaz.

Néha meg inkább csak úgy működik, hogy 1 napig spoiler tag magyar felirattól függetlenül. Néha meg sehogy :)
  • Quantumleap
    Figyu, ebbe a topikba nem sokat voltam eddig (már csak azért sem, mert csak pár hete végeztem az ötödik évaddal), de ezen a fórumon a többi sorozatnál, amelynek topikjába írkáltam, mindig az volt a szabály, hogy a magyar felirat kikerülését követő nap este 6-ig ki kell rakni a spoilert. Lehet, hogy túl konzervatív vagyok, de mertem azt hinni, hogy ez egy általános szabály, és nem sorozatonként más.
    Amúgy mindenképpen megnézem az epizódot, bármit is írnak róla, ennyire nem vagyok befolyásolható.
  • Shiwo
    jól láttad.. még az előző évad vége felé akarta a drogos csaj gyámságára bízni a gyerekeket és elhúzni dolgozni, csak hát eljött érte a yard..

Gemma meg odaadta a papírokat a gyerkőcöknek, hogy firkáljanak rá

válásról nem volt szó..
  • Janika114
    Visszanéztem, de még mindig csak olyat látok ahol a gyámságról beszél, és nem válásról. Aztán lehet tévedek, majd többiek megmondják. :D
  • Susarc
    hát pedig nézd meg újra akkor a részt....:P nem is beszélve a szexükről a végén,hogy kb úgy viselkedett mint egy darab fa:P
  • Janika114
    Nem akar ő válni, ez honnan jött? Azt nem akarja hogy ha vele történik valami, börtön vagy esetleg meghal akkor Jaxnél maradjanak a gyerekek, mert félti őket. És gondolom ezért nem akar még egy gyereket.
  • Susarc
    hát más okot én se tudok:D
  • Micsu
    nők :)
  • Susarc
    de pont most minek akar válni? mikor a legdurvább időszakokban is szerette Jax-et...ráadásul most meg "jó útra" akar térni épp a miatta meg a gyerekek miatt! nem vágom:P
  • Micsu
    miért?
    megerőszakolva sztem nem volt, Tarat jobban megviselte volna
    szerelmi háromszöget meg kétlem
    mivel válni akar ezért nem akar több gyereket Jaxtől
  • Susarc
    annak nem lenne értelme.....
  • Micsu
    sztem is jaxtől lenne a köv gyerek

• Janika114
    A másodikra szavaznék.

Láttam hogy pár napja pörög a topik, azt hittem már, ennyi kibeszélni valótok van. :D Hogy ne csak off legyen, Tara terhességére két ok is lehet szerintem, egyik hogy még a börtön előtt sexeltek Jaxel, nem töltött olyan sok időt a börtönbe, és a terhesség se olyan hogy felcsinálnak és másnap már tudod hogy terhes vagy. A másik valószínűtlenebb teória az hogy tényleg a marsall dugatta meg valakivel, és ez kicsit megmagyarázná hogy miért nem akarta látni Jaxet míg bent volt. Amúgy Tara már engem is nagyon idegesít.
  • Susarc
    én még trailert sem nagyon szoktam nézni pont amiatt amiket leírtál:)
  • ForzaInter
    bannerba valamelyik?

• ForzaInter
    Hülyeség sztem alapból a spoiler.. Alap, hogy ameddig nem nézem meg a részt nem jövök be a topikba megnézni mit írnak, mert úgysem fogja mindenki betartani a spoilert. Én már azt sem szeretem ha olyat olvasok egy sorozat adott részéről, hogy jó volt e vagy rossz. Mert ha nagyon hájpolják abból sokszor nagy csalódás lehet, ha meg lehúzzák alapból rossz kedvvel ülök le sokszor megnézni, meg csak halogatom.
  • Susarc
    miszerint?

meddig spoilerezzek neked? karácsonyig? ,mert a te elméleted szerint te azért jössz be a megjelenés napján vagy másnap,hogy megtudd,hogy az adott rész jó volt-e vagy rossz.....gondolom ha sok negatív kritikát olvasod meg se nézed az aktuális részt....édes Istenem.....
  • Quantumleap
    Szerintem meg egyszerűbb betartani a fórum szabályzatát.
  • Susarc
    hát pedig belefogsz szaladni.....
  • Susarc
    hááát akár,de nem nagyon viselkedett úgy mint akit megerőszakoltak....ilyesmi nem látszott rajta
  • Shiwo
    természetesen nem a nők között.. lehetett akár smasszer, vagy a marshal elintézte, hogy legyen pár látogatója a férfi fegyencek közül..
  • ReszegKoldus
    Annak én se örülnék, ha valaki szerint rossz, ha Clay meghal :D
  • Quantumleap
    Vagy azok, akik kíváncsiak olyasmi spoilermentes véelményekre, hogy milyen az epizód, unalmas, átlagos, nagyon odab-*sz*s, ütős-e a vége, vagy ilyenek. Azért nehogy már egyszer az legyen, hogy bejövök ide az epizód másnapján, és belefutok egy "Tök rossz, hogy Clay meghal az epizód végén." kaliberű poénlövésbe.
  • Micsu
    nőtől nehéz teherbe esni

hacsak nem valami fakabát adott neki a sarokban
  • Shiwo
    tipp: lehet valaki megdolgozta a börtönben... vagy akár többen is...

• Susarc
    sry ,de csak a mazohisták jönnek be filmes/sorozat topikba miután kijött a rész.....
  • Quantumleap
    Egy napig a magyar felirat kikerülése után, nem? És még nincs kint.
    Amúgy meg azért jövök be, mielőtt látnám, hogy alapvéleményeket olvassak.
  • Susarc
    pénteken a keddi részt spoilerrezem? francokat:P ne gyere be ha nem láttad! max 1 napig van spolier alert
  • Quantumleap
    Emberek, a SPOILER-t tegyétek ki! Jó, tudom, nem olyan hú de nagy valamit írtatok le, de azért inkább tartsuk be a szabályt!
  • Susarc
    én se értettem....tudtommal nem feküdt le senkivel:P