868
Sons of Anarchy - Samcro
-
Susarc #347 nem panaszkodom:D -
SzinesGeza #346 Te aztán nagy szakértője lehetsz a női nemnek. ;) -
Janika114 #345 Jogos, én is elsiklottam felette. -
Susarc #344 azért,mert valaki gyereket vár a férjétől még nem sírja el magát dugás közben:P és nem úgy viselkedik mint egy fadarab:) maximum ha szeretője van vagy már nem szereti-->válni akar:)) -
Susarc #343 jaj köszi:) épp ma akartam kikeresni:D -
#342 jé, tényleg, elnézést kérek, ezen mondat felett valahogy elsiklottam.. -
Micsu #341 ezt az ügyvéd mondja Tarának
-
Micsu #340 akkor ezt magyarázd már el kérlek
"00:39:05,202 --> 00:39:09,206
Jól van, egészen a tárgyalásig
várok a válókeresettel,
" -
Susarc #339 szerintem itt sokan angolul nézzük:P -
#338 nahja.. pl Ray Donovan-hoz is gyakran elég lassan készül el..
sztem valami köztes megoldás lenne az optimális..
pl magyar felirat utáni nap vagy 4 nap, amelyik hamarabb eljő -
#337 Ez a "szabály" tényleg így van, de szerintem azoknál a sorozatoknál jobban működik, ahol folyamatosan már másnap van magyar felirat. Pl. itt is volt az első résznél, de a második felirata csak tegnap jött ki, ha minden igaz.
Néha meg inkább csak úgy működik, hogy 1 napig spoiler tag magyar felirattól függetlenül. Néha meg sehogy :) -
Quantumleap #336 Figyu, ebbe a topikba nem sokat voltam eddig (már csak azért sem, mert csak pár hete végeztem az ötödik évaddal), de ezen a fórumon a többi sorozatnál, amelynek topikjába írkáltam, mindig az volt a szabály, hogy a magyar felirat kikerülését követő nap este 6-ig ki kell rakni a spoilert. Lehet, hogy túl konzervatív vagyok, de mertem azt hinni, hogy ez egy általános szabály, és nem sorozatonként más.
Amúgy mindenképpen megnézem az epizódot, bármit is írnak róla, ennyire nem vagyok befolyásolható. -
#335 jól láttad.. még az előző évad vége felé akarta a drogos csaj gyámságára bízni a gyerekeket és elhúzni dolgozni, csak hát eljött érte a yard..
Gemma meg odaadta a papírokat a gyerkőcöknek, hogy firkáljanak rá
válásról nem volt szó.. -
Janika114 #334 Visszanéztem, de még mindig csak olyat látok ahol a gyámságról beszél, és nem válásról. Aztán lehet tévedek, majd többiek megmondják. :D -
Susarc #333 hát pedig nézd meg újra akkor a részt....:P nem is beszélve a szexükről a végén,hogy kb úgy viselkedett mint egy darab fa:P -
Janika114 #332 Nem akar ő válni, ez honnan jött? Azt nem akarja hogy ha vele történik valami, börtön vagy esetleg meghal akkor Jaxnél maradjanak a gyerekek, mert félti őket. És gondolom ezért nem akar még egy gyereket. -
Susarc #331 hát más okot én se tudok:D -
Micsu #330 nők :) -
Susarc #329 de pont most minek akar válni? mikor a legdurvább időszakokban is szerette Jax-et...ráadásul most meg "jó útra" akar térni épp a miatta meg a gyerekek miatt! nem vágom:P -
Micsu #328 miért?
megerőszakolva sztem nem volt, Tarat jobban megviselte volna
szerelmi háromszöget meg kétlem
mivel válni akar ezért nem akar több gyereket Jaxtől -
Susarc #327 annak nem lenne értelme..... -
Micsu #326 sztem is jaxtől lenne a köv gyerek
-
Janika114 #325 A másodikra szavaznék.
Láttam hogy pár napja pörög a topik, azt hittem már, ennyi kibeszélni valótok van. :D Hogy ne csak off legyen, Tara terhességére két ok is lehet szerintem, egyik hogy még a börtön előtt sexeltek Jaxel, nem töltött olyan sok időt a börtönbe, és a terhesség se olyan hogy felcsinálnak és másnap már tudod hogy terhes vagy. A másik valószínűtlenebb teória az hogy tényleg a marsall dugatta meg valakivel, és ez kicsit megmagyarázná hogy miért nem akarta látni Jaxet míg bent volt. Amúgy Tara már engem is nagyon idegesít. -
Susarc #324 én még trailert sem nagyon szoktam nézni pont amiatt amiket leírtál:) -
#323 bannerba valamelyik?
-
#322 Hülyeség sztem alapból a spoiler.. Alap, hogy ameddig nem nézem meg a részt nem jövök be a topikba megnézni mit írnak, mert úgysem fogja mindenki betartani a spoilert. Én már azt sem szeretem ha olyat olvasok egy sorozat adott részéről, hogy jó volt e vagy rossz. Mert ha nagyon hájpolják abból sokszor nagy csalódás lehet, ha meg lehúzzák alapból rossz kedvvel ülök le sokszor megnézni, meg csak halogatom. -
Susarc #321 miszerint?
meddig spoilerezzek neked? karácsonyig? ,mert a te elméleted szerint te azért jössz be a megjelenés napján vagy másnap,hogy megtudd,hogy az adott rész jó volt-e vagy rossz.....gondolom ha sok negatív kritikát olvasod meg se nézed az aktuális részt....édes Istenem..... -
Quantumleap #320 Szerintem meg egyszerűbb betartani a fórum szabályzatát. -
Susarc #319 hát pedig belefogsz szaladni..... -
Susarc #318 hááát akár,de nem nagyon viselkedett úgy mint akit megerőszakoltak....ilyesmi nem látszott rajta -
#317 természetesen nem a nők között.. lehetett akár smasszer, vagy a marshal elintézte, hogy legyen pár látogatója a férfi fegyencek közül.. -
#316 Annak én se örülnék, ha valaki szerint rossz, ha Clay meghal :D -
Quantumleap #315 Vagy azok, akik kíváncsiak olyasmi spoilermentes véelményekre, hogy milyen az epizód, unalmas, átlagos, nagyon odab-*sz*s, ütős-e a vége, vagy ilyenek. Azért nehogy már egyszer az legyen, hogy bejövök ide az epizód másnapján, és belefutok egy "Tök rossz, hogy Clay meghal az epizód végén." kaliberű poénlövésbe. -
Micsu #314 nőtől nehéz teherbe esni
hacsak nem valami fakabát adott neki a sarokban -
#313 tipp: lehet valaki megdolgozta a börtönben... vagy akár többen is...
-
Susarc #312 sry ,de csak a mazohisták jönnek be filmes/sorozat topikba miután kijött a rész..... -
Quantumleap #311 Egy napig a magyar felirat kikerülése után, nem? És még nincs kint.
Amúgy meg azért jövök be, mielőtt látnám, hogy alapvéleményeket olvassak.
-
Susarc #310 pénteken a keddi részt spoilerrezem? francokat:P ne gyere be ha nem láttad! max 1 napig van spolier alert -
Quantumleap #309 Emberek, a SPOILER-t tegyétek ki! Jó, tudom, nem olyan hú de nagy valamit írtatok le, de azért inkább tartsuk be a szabályt! -
Susarc #308 én se értettem....tudtommal nem feküdt le senkivel:P