14
  • korpati
    #14
    Kedves nagyon magyarok!
    Magyar nyelvű oldalon, magyar nyelven, írjatok már magyarul!
    Nem kell elbalfaszkodni a szóközöket, a kifejezéseket, a mondanivalót!
    A saját nyelvünket sem tisztelitek annyira, hogy legalább nagyjából helyesen használjátok. Miféle magyarságra hivatkoztok???

    Különösen fergusonpapa írásának gratulálok!! :-)
  • Balazs127
    #13
    @Szefmester:
    Szerinted az internetes bűnözők közül hányan fognak a forráskódban keresni exploitot? Valószínűleg nem túl sok, mivel ezernyi egyszerűbb módszer van arra, hogy bizalmas adatokat lopjanak el, így nem a nehéz utat fogják választani.
  • Kerub
    #12
    "A magyar legnagyobb ellensége a magyar"
    /Széchenyi István/

    Esetedben hozzájön még önmagad is.
    Sok szerencsét a többi akadály kitalálásához
  • fergusonpapa
    #11
    ugybirom h Magyarországon midenkinek van jó ötlete midenki midenkit jobban tud CSAK..jönnek kifogások.
  • fergusonpapa
    #10
    Kissé elvagy szállva..am meg pénz kel ha van 1 jó ötleted.menj kickstar és egyébb oldalra ténleg annyirajó támogtanak.Diaspora is igy szedet össze tökét.Am meg nem sok pénz kel 1 weboldal felhuzásához hanem szakértelem...lehet pénz is.pl hirdetsek vagy nem értesz programozáshoz azt kifizetni de ezek nem akoraösszegek mint amikröl beszélsz.nem értezs programozshoz??sok munkanélkülis oldal van aholonline munkákat válalnak emberkék elég jo áron.ha meg értesz hozáá lekel ülni megcsinlni.nagy meló ha komolyabb a projectnem chatroulette féle...aztán keresö optimizálni azt tádám.de nem miliok kelenek ehez -.-'
  • Komolytalan
    #9
    Az meg milyen mentalitás, hogy magyarul fikázod a magyarokat? Meg mernéd-e tenni ezt az utcán is, vagy félsz hogy ott esetleg valaki pofánvágna, netpatkány?

    A ChatRoulette egy Adobe oldaláról letöltött minta alkalmazás, és kb 1 nap munka az átalakítása. Kell hozzá egy webszerver - szigorúan csak a html/swf rész kiszolgálására, illetve az user lista nyilvántartására - és ennyi. Pár 10 USD-ért lehet letölteni chatroulette klónokat, nézd meg a forrásukat, nem egy nagy durranás. Ehhez nem kellett milliókat kalapoznia hogy elinduljon, egyszerűen csak kellett neki egy olcsó, jó ötlet (mert ez tényleg az), egy jó domain név tárhellyel, meg 1 szabad nap - ennyi.
    Te viszont kevered a jó ötletet a jó és olcsó ötlettel. Bevallom, nincs jó és olcsó ötletem, mert akkor már tele lenne a szobád 3 gorillámmal, akik vernék a pofádat a monitorodba, mivel meg merted sérteni a kenyéradó gazdájukat. A jó ötlet amíg nincs kész szart se ér, mert ellopják. Ha csak vas kell, meg supportos mancika, meg egyéb, percek alatt elintézhető dolgok - akkor lehet rá pénzt kalapozni. De ehhez mondjuk weboldalnál meg kell írni a teljes szoftvert legalább alpha állapotra saját erőből. Lehet nekem jó ötletem - sőt van is - csak éppen nincs annyi félrerakott pénzem (meg nem finanszíroz apuci a GM igazgatótanácsából), hogy 1-2 évig ne kelljen pénzt keresnem, csak az ötletem megvalósításán dolgozzam.
  • Kerub
    #8
    Nem szoktam ezen felkapni a vízet, de most muszály megjegyeznem, hogy ez ANNYIRA MAGYAR MENTALITÁS!!!

    Eddig minden facebookos hírnél ott szidták az egészet ahol érték, mondván hogy minden faszságra kiváncsi az életedben, erre valaki jön, ugyan ez a baja, megoldást dolgoz ki rá... akkor meg az a baj

    @Komolytalan(1)
    Ez nem ország kérdése mivel az internetnek köszönhetően kurv@ra mindegy hol élsz (lásd a chatruletes orosz panel srácot) csak ki kell köhögni egy jó ötletetet. Talán a jó ötlet hiánya az ami a te bajod nem pedig a hely ahol vagy.

  • fergusonpapa
    #7
    most nézem kicsit összevisszairtam -.-'

    még1x.

    sokat fejlesztetek biztonsági szempontbol elmult honapban,befoltoztak nem 1 rést.és szigorubbak a szabályok

    midenhez már mobil megerösités kel.elenörzik ha többa coutntod van 1 ip cim/3 db csak észreveszik ip bant kapsz.spammelésrtmárha tudszmég.szintén.

    ezt az oldalt meg ismerem,sok pénzt gyüjtötek össze kickstaron joötletnek indul de sztem sokkal veszélyesebb lesz ránk nézve mint FB.
  • fergusonpapa
    #6
    FB nagyon sokatejlesztet most védelmi szempontbol én csak tudom ,ezeekt kereresve lehetet pénzt keresni,spam stb.most már ezt se lehet.mobilon visszakeligazolnod magad pik pakip bant kapsz stb.nagy a melény bár mvan mire van elég felhazsnálojuk.meg most nagyon ritkitanak ugye sokan vannak akiknek tona számra van account.stb.bekeményitett.ezvan.ezt az oldaldt meg ismerem kickstartnálnagyon sokpénzt gyüjtöttek össze de sztem hallot a dolog.
  • Megtörhetetlen
    #5
    Meg alapból ne vicceljünk már.. A fb igen követett el hibákat de legalább már tudja hol.. sok hiba menet közben derül ki, ezzel megint csak lesznek eleinte hibák olyan nincs hogy hibátlan... Mire kijön már az FB is pont ugyanolyan biztonságos lesz, és alapból az elgondolás túl bonyolult egy átlag szőke cicához, ergo csökken a felhasználótábor már más sem megy át...
  • Szefmester
    #4
    Szóval nyílt a kód.. az jó.. akkor be nem teszem a e-lábam oda. Majd minden jöttment hacker és adathalász ott gyakoroljon én meg vétlen áldozat legyek? Ha a fészbúk mindent "megtartok magamnak" része miatt nem megyek, akkor ide meg a bárki feltörheti miatt...
  • Artus58
    #3
    havidíj a felhő alapú hostoláshoz lesz. ha akarod futtathatod a saját webszervereden, vagy csinálsz egy weboldalt valamelyik ingyenes webhosting cégnél. ha eléggé elterjedne akkor biztos lennének olyan cégek akik ingyen hostolnák a seedeket, mondjuk egy reklámcsíkért cserébe.
  • SPT
    #2
    Már elnézést, de hogy jön össze a nyíltság egy közösségi oldalon a 7-10USD havi díjjal??
    Vagy én értek valamit félre?
  • Komolytalan
    #1
    Szeretnék én is olyan országban élni, ahol beböfögök valami trendi dolgot a levegőbe, aztán adnak 200ezer USD-t. Meg elmondom, hogy ingyenes, de azért: "Eleinte biztosan egy felhőszolgáltatást fogunk használni. Ennek a havidíja 7-10 dollár lesz."
    Ja a "felhőszolgáltató" meg visszaoszt a 7-10 USD-ből mondjuk 3-at, minden felhasználó után. Hát eszem-f.szom megáll, ahogy mondaná Nagy Feró. Ott volt a sok hülyének az ingyenes fákbúk, kellett hozzá egy webböngésző, de inkább fizetnek elő havi szinten annyit egy béta garázscuccért, mint amibe egy jó MMO előfizetése kerül.