522
  • zsidoka123
    hello pls valaki bírna küldeni nekem is egy keyt tetszik a játék és szeretném kipróbálni !
  • DarkBlade
    az*
  • DarkBlade
    Privátban küld el a email címed, és küldök egyet.
  • Zomil
    Sziasztok!
    Béta kulcsot lehet még szerezni ami állando játékot biztosit vagy csak a béta eventeken müködnek?
    Mert a most 7végi eventre kaptam egy béta kulcsot és nagyon tetszik a játék, pont annyival jobb, mint amennyivel a Global Agenda-nak jobbnak kéne lennie. Szoval a kérdés, h lehet-e olyan béta kulcsot szerezni amivel lehet játszani vagy "meg kell venni", vagyis támogatni kell a fejlesztöket min. 20$-al?
  • SZEG007
    adj egy mail cimet privátba ás küldöm.
  • Shiki
    Nagyon szépen köszönöm! :)
  • cickány1
    Esetleg ha még nem jelentkezett senki a 2 invitre én megtenném.Régóta várok beta inv-re de eddig nem sok sikerrel jártam.
  • SZEG007
    És van még 2 ha valakit érdekel
  • SZEG007
    ment invite!
  • Shiki
    Sziasztok! Ha esetleg van még kulcs én is szeretnék kérni egyet. Elég régóta reggeltem már a bétára de valahogy sose tudok bekerülni.. :S
    Ha valakinek van és el is küldené ([email protected]) azt nagyon megköszönném.
  • Hexex86 #110
    Köszönöm szépen!
  • DarkBlade
    Küldve.
  • Hexex86 #108
    Én is már nagyon régóta várok kulcsra,de semmi...:(
    Valaki tudna adni egyet?([email protected])
  • DarkBlade
    Mail címed privátban ad meg nekem, és intézkedem. :D
  • wildstorm
    Valaki nem tudja hogyan lehet béta kódhoz jutni gyorsabban?

Már kérvényeztem vagy 2 hónapja, de még nem kaptam. :(
  • BoneDragon
    Jaj, küldtek béta meghívót!
  • Tenkory
    Tegnap volt fent egy GM a szerveren. Panaszoltam én is a laggot. Azt válaszolta hogy hamarosan jön az EU szerver. Írországban fog üzemelni.
  • Evoluti0N
    Hát ez sajnos így játszhatatlan. Megtaláltam a parancsot, amivel megnézhetem a pingemet és folyamatosan 200 felett van. Olvastam, h azért, mert még nincsenek európai szerverek. Remélem, h minél előbb belövik őket. Tetszene a játék, nagyon érdekel, de ez így inkább szenvedés, mint élvezet.
  • Evoluti0N
    Pontosítanék :D Először úgy tűnt, h ilyen "fura" lag, mint ahogy írtam lejjebb, de elég gyorsan átváltott "rendes lag-ba", mégpedig elég komolyba. Nem tudom, h ez rendszeres-e, vagy csak rossz pillanatot fogtam ki. Mindenesetre majd délután folyamán megnézem, hogy fut.
  • Evoluti0N
    Csak nálam nagyon laggos a game? De nem olyan megszokott lag :D
    Szóval ha lövök nem késik, ha ugrok nem késik, de ha futok a karakteremmel, akkor olyan fura az egész. Mintha lagolna, vagy nem is tudom. Nem folyamatos a mozgás, mintha csúszkálna egy kicsit előre-hátra.
  • Corten
    Ezer köszönet :)
  • SZEG007
    kifogytam
  • SZEG007
    privibe küldjön nekem email cimet aki szeretne meghivot kettöt tudok kiosztani.
  • Tomy Lee
    Szeretnék én is kulcsot/meghívót ha ez megy.Köszönöm!
  • Corten
    Ha tudnál küldeni egy kulcsot azt nagyon megköszönném régóta keresgélek és nagyon kiszeretném próbálni a játékot. Mail címemet elküldtem pm-be.
  • Josthi
    Hát figyelj úgy tudom 2 kulcsot lehet küldeni,de ahhoz kéne nekem az email címed szóval majd ha ráérsz írd le oksi?:D
  • Pordycus
    valaki aki már nem játszik vele annyit vagy unja nem adná kölcsön a béta acc-ját? öcsémmel szeretnék játszani de nem tudok sehol egy másikat szerezni:)

Új karit csinálnánk rá nem tesszük tönkre az előzőt:)
  • Evoluti0N
    Ha esetleg van még szabad meghívód, akkor megköszönném, ha küldenél nekem is egyet :)
  • ricsa008
    én meglesném!
  • Josthi
    Kinek küldhetek meghívást 2-t tudok küldeni :D
  • JethroHUN
    Már sikerült kulcsot szereznem.
  • JethroHUN
    Van még vki aki megtudna hívni? Vagy van fölös beta kulcsa?
  • Rowlend
    Van egy meghívóm a játékba, akinek kell dobjon pü-t.
  • Bucser
    Assaultal így is nehéz volt eddig a solozás:) most még szarabb lesz:)
  • Maak
    Az komoly, pedig azzal lehetett oszlatni a tömeget a thumper mellől...
  • DarkBlade
    Már egyik magaslatra se lehet lerakni a bányagépet, a tegnapi patch -ben megoldották egy szép huszárvágással.
    Le a kalappal előttük, finomhangolás hentesbárdal..
    Az assault fegyverét is nerfelték, eddig igen tekintélyes sebzést osztott területre is, de visszavették mind a terület nagyságát, mind a területre ható sebzést a negyedére..
  • Maak
    Láttam egy csávót a múltkor, valami magaslaton volt ahol semmi nem érte el a thumperjét és lazán védte...persze több ilyen magaslatot nem találtunk, sehol nem fért el a masina...
  • Bucser
    HA a bányászás közben bármelyik party ember lenyomja az "e"-t a Gépen akkor visszaküldöd és megkapjátok amit addig termeltetek.

A lényeg pedig az hogy bányásznod kell hogy craftolni tudj. Ez a metagame, itt ez a grind. Igazából a Tiny thumper jó egyedül is Light thumper meg partira kell. Egyedül necces megvédeni.
  • DarkBlade
    Az "E" -t hosszan kell nyomva tartani.
  • Probatbicol
    Köszi, gondoltam, hogy valami ilyesmi van, de őszintén szólva nem láttam, hogy bármit is kaptam volna. A nyersanyagot automatikusan kapja meg a parti? Csak mert 'E'-vel 'használni' is lehet a bányagépet munka közben, de az mintha nem csinálna semmit.