522
-
zsidoka123 #120 hello pls valaki bírna küldeni nekem is egy keyt tetszik a játék és szeretném kipróbálni ! -
DarkBlade #119 az* -
DarkBlade #118 Privátban küld el a email címed, és küldök egyet. -
Sziasztok!
Béta kulcsot lehet még szerezni ami állando játékot biztosit vagy csak a béta eventeken müködnek?
Mert a most 7végi eventre kaptam egy béta kulcsot és nagyon tetszik a játék, pont annyival jobb, mint amennyivel a Global Agenda-nak jobbnak kéne lennie. Szoval a kérdés, h lehet-e olyan béta kulcsot szerezni amivel lehet játszani vagy "meg kell venni", vagyis támogatni kell a fejlesztöket min. 20$-al? -
adj egy mail cimet privátba ás küldöm. -
Shiki #115 Nagyon szépen köszönöm! :) -
cickány1 #114 Esetleg ha még nem jelentkezett senki a 2 invitre én megtenném.Régóta várok beta inv-re de eddig nem sok sikerrel jártam. -
És van még 2 ha valakit érdekel -
ment invite! -
Shiki #111 Sziasztok! Ha esetleg van még kulcs én is szeretnék kérni egyet. Elég régóta reggeltem már a bétára de valahogy sose tudok bekerülni.. :S
Ha valakinek van és el is küldené ([email protected]) azt nagyon megköszönném. -
Köszönöm szépen!
-
DarkBlade #109 Küldve. -
Én is már nagyon régóta várok kulcsra,de semmi...:(
Valaki tudna adni egyet?([email protected]) -
DarkBlade #107 Mail címed privátban ad meg nekem, és intézkedem. :D
-
Valaki nem tudja hogyan lehet béta kódhoz jutni gyorsabban?
Már kérvényeztem vagy 2 hónapja, de még nem kaptam. :( -
Jaj, küldtek béta meghívót! -
Tenkory #104 Tegnap volt fent egy GM a szerveren. Panaszoltam én is a laggot. Azt válaszolta hogy hamarosan jön az EU szerver. Írországban fog üzemelni. -
Evoluti0N #103 Hát ez sajnos így játszhatatlan. Megtaláltam a parancsot, amivel megnézhetem a pingemet és folyamatosan 200 felett van. Olvastam, h azért, mert még nincsenek európai szerverek. Remélem, h minél előbb belövik őket. Tetszene a játék, nagyon érdekel, de ez így inkább szenvedés, mint élvezet. -
Evoluti0N #102 Pontosítanék :D Először úgy tűnt, h ilyen "fura" lag, mint ahogy írtam lejjebb, de elég gyorsan átváltott "rendes lag-ba", mégpedig elég komolyba. Nem tudom, h ez rendszeres-e, vagy csak rossz pillanatot fogtam ki. Mindenesetre majd délután folyamán megnézem, hogy fut. -
Evoluti0N #101 Csak nálam nagyon laggos a game? De nem olyan megszokott lag :D
Szóval ha lövök nem késik, ha ugrok nem késik, de ha futok a karakteremmel, akkor olyan fura az egész. Mintha lagolna, vagy nem is tudom. Nem folyamatos a mozgás, mintha csúszkálna egy kicsit előre-hátra. -
Corten #100 Ezer köszönet :) -
kifogytam -
privibe küldjön nekem email cimet aki szeretne meghivot kettöt tudok kiosztani. -
Tomy Lee #97 Szeretnék én is kulcsot/meghívót ha ez megy.Köszönöm! -
Corten #96 Ha tudnál küldeni egy kulcsot azt nagyon megköszönném régóta keresgélek és nagyon kiszeretném próbálni a játékot. Mail címemet elküldtem pm-be. -
Josthi #95 Hát figyelj úgy tudom 2 kulcsot lehet küldeni,de ahhoz kéne nekem az email címed szóval majd ha ráérsz írd le oksi?:D
-
valaki aki már nem játszik vele annyit vagy unja nem adná kölcsön a béta acc-ját? öcsémmel szeretnék játszani de nem tudok sehol egy másikat szerezni:)
Új karit csinálnánk rá nem tesszük tönkre az előzőt:)
-
Evoluti0N #93 Ha esetleg van még szabad meghívód, akkor megköszönném, ha küldenél nekem is egyet :) -
ricsa008 #92 én meglesném! -
Josthi #91 Kinek küldhetek meghívást 2-t tudok küldeni :D -
Már sikerült kulcsot szereznem. -
Van még vki aki megtudna hívni? Vagy van fölös beta kulcsa? -
Van egy meghívóm a játékba, akinek kell dobjon pü-t. -
Assaultal így is nehéz volt eddig a solozás:) most még szarabb lesz:) -
Az komoly, pedig azzal lehetett oszlatni a tömeget a thumper mellől... -
DarkBlade #85 Már egyik magaslatra se lehet lerakni a bányagépet, a tegnapi patch -ben megoldották egy szép huszárvágással.
Le a kalappal előttük, finomhangolás hentesbárdal..
Az assault fegyverét is nerfelték, eddig igen tekintélyes sebzést osztott területre is, de visszavették mind a terület nagyságát, mind a területre ható sebzést a negyedére.. -
Láttam egy csávót a múltkor, valami magaslaton volt ahol semmi nem érte el a thumperjét és lazán védte...persze több ilyen magaslatot nem találtunk, sehol nem fért el a masina... -
HA a bányászás közben bármelyik party ember lenyomja az "e"-t a Gépen akkor visszaküldöd és megkapjátok amit addig termeltetek.
A lényeg pedig az hogy bányásznod kell hogy craftolni tudj. Ez a metagame, itt ez a grind. Igazából a Tiny thumper jó egyedül is Light thumper meg partira kell. Egyedül necces megvédeni. -
DarkBlade #82 Az "E" -t hosszan kell nyomva tartani. -
Probatbicol #81 Köszi, gondoltam, hogy valami ilyesmi van, de őszintén szólva nem láttam, hogy bármit is kaptam volna. A nyersanyagot automatikusan kapja meg a parti? Csak mert 'E'-vel 'használni' is lehet a bányagépet munka közben, de az mintha nem csinálna semmit.