2398
Resident Evil 6
-
#2077 Ezekről a képekről csak az jön le, hogy már a 4-5 is agyament hent volt :D -
#2076 Az lehet.
Sőtt 1 generációval újabb volt. -
#2075 Ami viszont más lehetett, az a bill+egér végett maga az irányítás, mivel a RE4 nem igazán volt régebben pc-re támogatva , ezért keszekusza irányítása volt. :) -
mester1987 #2074 Fapados vagy nem fapados, szerintem így volt jó. -
damojian #2073 Gyorsabb és pörgősebb volt talán...finomított motor, könnyedebb volt vhogy... -
damojian #2072 Hát így most hogy mutatod elismerem igazad van...Akkor lehet csak a graf miatt éreztem azt, de vhogy jobb volt mégis :) -
#2071 Egyre gondolunk?
-
#2070 Az kár, pedig full ugyanolyan.
Max a grafika miatt más.
Ugyanúgy meg kellett állni míg céloztál, vállkamerás volt, mondjuk az orc-6-ban is az.
Max ha arra gondolsz hogy nem centiméterre ugyanott volt a kamera a válla mögött az lehet. -
damojian #2069 Sztem az 5nek köze nemvolt a 4-hez irányíthatóságban, kameranézetben.Nekem jobban bejött az 5 mint a 4.Végignyomtam azt a csajjal is.Itt a 6-ban más a story is ha nem Leonékkal megyek vagy csak kerülőutak vannak ??? -
#2068 4+5 egyforma, ez a 6 elsőnek, ha nem számolod az ORC-t, ami mozgás-közben-lőhetsz stílus. -
damojian #2067 Egyébként bejön a játék bár sajnálom hogy nem az 5-öt vitték tovább irányíthatóság szempontjából, ez inkább a 4.-re hajaz... -
damojian #2066 Igen megvan közben sikerült, kurvára nem azt kellett nyomni amit az assist kiírt.:) -
#2065 Nem nyomni kell hanem abban az irányban van a gomb amit használni kell! -
damojian #2064 Sziasztok,
Leonnal Kína felé tartunk egy repülőgépen (pontosabban már megérkeztünk a kínai légtérbe) És amikor át kell venni az irányítását a zuhanó gépnek hiába nyomkodom amit a gép ír folyamatosan lezuhanunk.jobbra 2X utána balra 2X és ezek ismétlődnek de hiába nyomom nem adja.Tudna vki ebben segíteni ?Előre is köszönöm.
Üdv,
S -
#2063 Rakd fel a patcheket, meg újratöltés, vagy egyszerűen lépd át a fejeztet. -
#2062 Üdv a klubban. -
Janes76 #2061 Sziasztok!
Jake-nél, amikor menekülni kell a tank elől, ott meghalok. Bármit nyomok meghalok. Már mindent próbáltam. Valaki tudna segíteni?
Üdv.
Janó -
#2060 -
mester1987 #2059 Akartátok? Hát, megkaptátok!
Resident Evil 6 X L4D2 Update Released
*Characters from Left 4 Dead™ 2 have invaded Resident Evil™ 6!
Owners of Resident Evil 6 on Steam are able to select one of four survivors from Left 4 Dead 2’s iconic cast – Coach, Ellis, Nick and Rochelle – when playing PC exclusive mode, The Mercenaries Unlimited No Mercy. Each character will have a special customized weapon load-out created just for use in Resident Evil 6. In addition to the four survivors, infamous Special Infected zombies from the Left 4 Dead franchise will also make a cameo appearance in this mode, relentlessly attacking players regardless of whether a character from Left 4 Dead 2 or Resident Evil 6 is chosen. This new and exclusive content will automatically be downloaded in the background to all owners of the PC version of Resident Evil 6. Have fun!" -
#2058 Nekem steames eredeti a játék, de az hogy lehet hogy csak az onslaught játékmód van bent? hol a többi négy, a siege, survival stb??? nektek megvan? -
balika127 #2057 Gépigényed meg van hozzá?
Melyik verziód van meg? -
tomas92 #2056 Hy mindenki vki tudna segíteni, van egy olyan problémám, hogy amikor el akarom indítani a játékot, akkor mindig kifagy, újraindítom a gépet utána meg működik, most viszont már így se jó, mi a probléma, se tűzfal, se vírusírtó nem jelez, úgyhogy vmi más probléma van. Please valaki help -
#2055 elvileg élő
Twitch -
Rodman6 #2054 Az Agent Hunt módban miért nem tarthatok végig a csapattal? Vége egy küldetésnek aztán átdob máshova. -
#2053 Chapter select-et választasz és nem sima continue-t. -
godand #2052 Chris-nél vagyok jelenleg a menekülős résznél. Olvastam, hogy át lehet ugorni ezt a részt de hogyan kell?
Mert már elegem van... Köszi ha valaki elmondja :)
-
#2051 Jah nekem fent van már egy ideje az a patch, eredeti a játék, annyira végülis nem volt nehéz, rosszabbra számítottam, bár idegesítő volt, hogy össze vissza forgott a kamera is, meg néha a kamerán kívül estem :D na nem baj kellenek a nehéz részek a végére. még jake és ada van hátra.. -
#2050 Jött már azóta ki patch (vélhetőleg), ami ezt orvosolta. megnéztem ma egyedül az 5-3-at és egyből sikerült. -
#2049 Júj de szomorú volt Chris vége :( A futós rész kb. tizedikre sikerült. -
Rodman6 #2048 Nekem az ADA küldetések némelyike felidézi a régi resi hangulatot, még a zene is. -
johny85 #2047 29 óra alatt sikerült végig kenni. :) -
#2046 Még egy fura dolog.
*Spoiler*
Amikor Chris elmondta Jakenak, hogy kinyiffantotta az apját akkor azt miért nem tudja neki elmondani, hogy ha nem tette volna meg akkor a föld már elpusztult volna??? -
#2045 van ballra fent 3 slot, berakod őket, azzal az equip feliattal vagy mi. -
balika127 #2044 Vásároltam, de hogyan lehet használni azokat? -
IXEMGabeo #2043 Zombik Budapesten
Ma kellett volna mennetek a belvárosba hentelni:D -
#2042 Valóban Chris-nél egy komplett világháború van kibontakozóban. -
#2041 Persze. Amelyik játék az akcióra helyezi a hangsúlyt, ott hentelni kell. Csak a körítés a nem mindegy. A Chris kampány katonákkal teli játékmenete egy az egyben szörnyes Call of Duty, a másik 3 azért messze nem süllyedt le erre a szintre. -
#2040 Már nem azért de mindegyik storyban hent van nem?
mert oké hogy Leon darkosabb de ettől még hent van, legalábbis kevés a taktika. :) -
#2039 Call of Duty-szerű hentelésre számíts, főleg a Chris kampányban. -
#2038 Most tartok a repülőn (időhiányban) ... eddig a játék egy full lineáris akció hent. Ha a Leon-os kampány a legjobb, és az hasonlít legjobban a régi részekre, akkor előre félek mi lesz a többiben :)