Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szegény néger manusz itt még jobb állapotban volt mint a Resident Evil 2-ben 😄

Link
DarkSector
Az sem lesz több sokkal, csak annyival hogy a régi 4-5 játékmenet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Az utolsó mondatot nem tudom biztosan, azt ne vegyétek 100%-ra, vagy így volt vagy nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Amit eddig láttam belöle az is lövölde lesz mindenféle amorf szörnyekre de majd kiderül.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Nem a sorozatot, hanem a Resident Evil 1 alapozta meg a ma ismert Survival-Horror kategóriát.
A 2 egy szinte tökéletes játék lett, amiben az elsõ részt továbbvitték olyan magasságokba amihez hasonlót nem nagyon látni.

Crystal egy jó név de a Capcom talált fel spanyol viaszt.

És a TR mint A KALAND JÁTÉK, Eidos volt, nem Crystal....

TBTPumpa
Lehet de most jelenleg nem tudnak jól kivitelezett játékot készíteni.
Ami rég volt nem érdekel. Régen még az EA-nál is voltak értékelhetõ játékok. Azt nézem ami most van. Ha ilyen hibáktól szenvednek az új Resi játékok, akkor egy reboot sem fogja megmenteni õket!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Én az új vackerájól beszélek, nem a 2-rõl. Resident Evil: Operation Raccoon City

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az Operation Raccoon city valóban moslék volt, akárcsak a Dead Aim. Remélem a Relevations jobb lesz mert az is hajós téma.
Pedig Raccoon City vitte sikerre a sorozatot a Resident Evil 2-vel az tette igazán ismertté.
Én mind a 19 részét kijátszottam és a Resident Evil 1-2 és az Outbreak nálam eddig is a legjobbak. Az Outbreak istenkirály, fõleg hogy minden küldetésre választhatsz társat különbözõ adottságokkal. Pl, orvos, hátizsákos csaj akinél sok talált tárgy elfér, nagydarab biztonsági õr aki spagettiöntetet csinál a zombikból, esetleg egy MCGyver aki bármibõl fegyvert csinál 😄 A mostani részbõl is hiányzik hogy nem osztozkodhatok a csapattárssal, meg nem parancsolhatok neki teljeskörûen hogy mit csináljon. A Resident Evil Zero-ban pedig elõnyös volt.
CalebJoe
Akkor meg ne ítéld el a Capcom-ot ha még a régi Resik is kimaradtak, a Crystal még sehol sem volt amikor a Capcom már remek játékokat csinált, azért mert az utóbbi játékaik nem lettek túl jók attól még igenis jó cég.
wedge31
<#eljen>

Shep
Akkor te nem is tudod milyen a jó RE 😊 Na nem a Racoon City-s moslékra gondolok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Nade a Crystal tud is játékot készíteni, míg a Capcom nem igazán! <#idiota>

Tomb Raider Legend/Anniversary/Underworld részek teljesen rendben voltak, csak mivel only Singleplayer játékok voltak és a kiadó (Eidos) marha drágán adta a játékokat, így kevesebben vásárolták meg. És mivel nem teljesítettek jól a pénztáraknál "így megbuktak". De a játékok jól voltak összerakva. Itt a Resident Evil 6 problémás ebbõl a szempontból (a negyedik és ötödik rész is az volt). Racoon City-s résszel nem játszottam. És az elsõ 3 Resident Evil is kimaradt...

Elõbb játszottam a Resident Evil 1.5-el. Kár hogy a 3.5-öt még nem lopta el senki 😄 Ezek mind teljesen ismeretlen részek. .û
jarlaxxe
Szerintem tuti, hogy reboot lesz mert gyak megbukott ez a rész valamerre lépniük kell és ez tünik a legjobb megoldásnak.

Mert csaj 2 mp ez a video 😄 De a CVX az egyik legjobb része a sorozatnak.
Reboot? Mióta a játék atyja otthagyta az egész Capcomot nevén nevezve Shinji Mikami, azóta laposodtak el a Resident Evilek. Mondjuk egy nyitott világú Resident Evilre kíváncsi lennék, mert az olyan GTA szerû lenne, nem lineáris.
wedge31
Hát nem tudom a TR-nél is jól jött a reboot. Itt is egyre kisebb az érdeklödés és végsõ soron csak a nyereség számit semmi más.

TBTPumpa
Remélem csak kamu. Elõször megfelelõen megírt játékot kellene megtanulniuk fejleszteni és akkor nem lenne probléma. A Resident Evil 6 sem a történet vagy a karakterek miatt rossz, hanem az összecsapott és átgondolatlan dolgok miatt (rengeteg szkriptelt dolog, borzalmas mentési rendszer és menürendszer, sok fölösleges QTE, kamerakezelés, irányítás).
Fölösleges egy reboot, ha nem tanulnak ezekbõl a hibákból.

Seth
Ez elég gyenge szerintem a többiekhez képest😊

PSN ID.: Beegabor

wedge31

Chrissel sincs gondom a többi részben de ebben csak sima kommandó hangulatot hozott. Resident Evil Remake-ben szuper volt.

Egy kis meglepi: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lvka00ToBj1qf8pqno1_500.gif
TBTPumpa
Szerintem nem szükséges reboot. Jó rész ez is, csak sok rosszul kivitelezett dolog van benne, emiatt egy közepes játék. Resident Evil sosem volt kiemelkedõ és rekordokat döntögetõ alkotás. Legalább is én nem emlékszem ilyenre...
Mindig közepes játékok voltak és ezt a hatodik rész is hozza. Teljesen vállalható játék lett. Nem rossz, csak azt az érzetet kelti, hogy picit összecsapott lett. Sok-sok teszteléssel egy rakás hibát és idegesítõ dolgot kijavíthattak volna, de hát biztos kevés volt az idõ vagy már mindenki teljes gõzzel a Revelations-re koncentrál (dat Jill ass).

wedge31
Ez milyen igaz, különbözöek vagyunk, én meg pont csak chris miatt néztem rá a játékra

Claire segge volt a legjobb a Code Veronicában, mikor a számítógép elõtt pucsít. A Darkside Chronicles-ban mégszebben ki van dolgozva, nem csoda hogy stíröli a videóban Steve.
Shep
Nekem ez inkább Resi, mint az 5, az csak mész elõre, megállsz és lõsz játék, semmi Resi érzés 1, 2 momentumot leszámítva. Itt azért elég sokszor visszajött a régi hangulat.

TBTPumpa
True story!
Mondom, hogy az Ada kampány a legjobb! <#idiota>

jarlaxxe
Izlés dolga szerintem az 5rész sokkal jobb volt. Kivételesen a többséggel értek egyet a netet átnézve és az eladásokat is figyelembe véve, magyarul harmatos lett ez a rész. Jöhet egy teljes reboot mert meg kell újitani a frencsászt mindenképp.

Még szerencse hogy Leon-al kezdtem elõször játszani máskülönben dobtam volna ki a francba. A többi szereplõ küldetése számomra dögunalom. Ajtónyitogatás meg egy rahadeli maszkos figura kinyírása. De kinek ez, kinek az.
Shep
Hát az 5-tõl simán jobb, igaz attól nem nehezebb de szerintem bõven jó a játék.

DarkSector
Semmi baj, hosszúságra, csak maga a gameplay nem igazán lett jóe.

Shep
Nekem (normalon) Leon 8 óra, Chris 6, Jake 5, Ada majd kiderül de eddig 2 óra és már csak az utolsó van hátra.

Shep
Milyen alap? A többi kampánnyal semmi gond, ez meg ugyebár csak a lyukak betömésére szolgál, hogy kerekké váljon az egész.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Annó így alakult az idõm,elsõre,normal fokozaton + Ada késõbb,de az is 5 órás volt nagyjából

Prince23
Chris nincs 7 óra, kb 5-6 órás csak. Leon nálam 9 óra volt amúgy. Normalon vittem ki leont meg az összest. meg el kezdtem most proffesionalon tolni, és Deborahnál vagyok. Eléggé hardcór így most. veterán lópikula.

Seth
Kb így alakul:
Leon 8 óra
Chris 7
Jake 5
Ada 5

DarkSector
A 3 fõ vonal kb egyforma.

A többi szereplõs módok is hosszúak vagy csak amolyan félórás kis szösszenetek?
DarkSector
Fõleg ha az alap gyenge.

Ez a javítás mindegyik verzióhoz kell? Nekem Rilódid van
Általában mind gyenge ami nem a fõ játékhoz tartozik. Fõleg hogy azokba nem is zombik voltak.
Shep
Hát ez az Adas kampány elég gyenge 😞 Sorrend nálam Leon-Chris-Sherry-Ada, bár az Adasban volt pár régi Resis fejtörõ.

Mit javít?
TBTPumpa
Warezosoknak itt a tört javítás!

Amúgy nem tud valaki eredeti Resident Evil 6 játékot olcsóbban (5000 Ft alatt)?
Vagy még korai ilyet kérdeznem? <#idiota>

jarlaxxe
Az a rész el van cseszve gamepaddal is szivás volt konzolon.

CalebJoe
akkor megint valami bug lehet
Rayden02
Resident Evil 6 Update 1<#email>

BUG FIXES<#idiota>
- Fixed cutscene issues with endless loading
- Fixed issues with playable character dying after cutscenes
- Fixed subtitle display problems during split-screen play
- Fixed voice chat volume problems
- Fixed issue with monitor display frequency being reset for each game

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Shep
Hát nem ér, nekem a rámpa felfutós résznél nem is ilyen a kameraállás, na hát így már érthetõ a dolog.

CalebJoe
Na felvettem tessék<#wink>