Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

29 óra alatt sikerült végig kenni. 😊
vk90
Még egy fura dolog.
*Spoiler*
Amikor Chris elmondta Jakenak, hogy kinyiffantotta az apját akkor azt miért nem tudja neki elmondani, hogy ha nem tette volna meg akkor a föld már elpusztult volna??? <#nemtudom>

Capcom is the best!

DarkSector
van ballra fent 3 slot, berakod õket, azzal az equip feliattal vagy mi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vásároltam, de hogyan lehet használni azokat?
Zombik Budapesten

Ma kellett volna mennetek a belvárosba hentelni😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DarkSector
Valóban Chris-nél egy komplett világháború van kibontakozóban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaka923
Persze. Amelyik játék az akcióra helyezi a hangsúlyt, ott hentelni kell. Csak a körítés a nem mindegy. A Chris kampány katonákkal teli játékmenete egy az egyben szörnyes Call of Duty, a másik 3 azért messze nem süllyedt le erre a szintre.

DarkSector
Már nem azért de mindegyik storyban hent van nem?
mert oké hogy Leon darkosabb de ettõl még hent van, legalábbis kevés a taktika. 😊

Jaka923
Call of Duty-szerû hentelésre számíts, fõleg a Chris kampányban.

Laza
Most tartok a repülõn (idõhiányban) ... eddig a játék egy full lineáris akció hent. Ha a Leon-os kampány a legjobb, és az hasonlít legjobban a régi részekre, akkor elõre félek mi lesz a többiben 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Seth
Azok a skill pontok, amibõl vásárolhatsz

PSN ID.: Beegabor

Laza
Ha még egyszer sem vettél skillt, akkor valóban annak tûnhet 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
pontokat ad.

Ez a sakk figura gyûjtögetés nem sok mindenre jó.
én ada-nál tartok most,a többit már végigtoltam szerintem zsír rész lett az eddigi legjobb.
Egyébként milyen skilleket érdemes megvenni?
vk90
Jaj csak azt ne nem tudnám elviselni <#csodalk> Inkább Wesker 😄

Capcom is the best!

Prince23
A közelébe kell menned, mikor kinyúlik, szétoszlik és QTE-val 2-3x kivégzed. el tart egy darabigh, de piers folyamatosan segít neked. nem elsz gond. 5-3-at én is kihagytam, mentem a kövre és minden okés lett

Simmons meg biztos visszafog térni a resi8-9-ban vagy a resident evil rebootban, tuti 😊

Én a Chris-es kampány végét nem tudom megcsinálni. Elõször én is a menekülõs résznél kínlódtam sokat, de hiába, feladtam. Átugrottam azt a részt, de nem tudom megölni az a nagy xart sehogy sem, így csak youtubeon tudom megnézni a történet végét, pedig onnan már nem sok van hátra. Ha lenne 15 gránátvetõm, akkor biztos könnyebb lenne. De attól függetlenül nagyon tetszik az egész játék. Jó hosszú, nem sok ilyen hosszú játékról tudok. 5/5
vk90
Na ezt faszán leírtam xdxd

Capcom is the best!

vk90
Ezt tényleg nagyon eltúlozták. Meg akkor ennyi erõvel abba miért halt bele abba, amikor beleesett a végén a tüskébe 😄

Capcom is the best!

wesker24
Jah Simmons tényleg nagyon geci volt sose akart megdögölni !😄
vk90
Júj Simmons de geci volt a végén 😄 azt hittem már sosem hal meg, állandóan újból éled, a fejlesztõknek nagyon elgurult a gyógyszerük szerintem 😄 még Wesker sem volt ennyire szívós.

Capcom is the best!

Shep
Karaktereket tudomásom szerint senki nem szólta le, mert nem azokkal van a gond.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kisfiu87
Tényleg nagyon szépen ki van dolgozva, és nem csak õ hanem az összes karakter. Sokan fikázzák a grafikát meg a játékot de nekem nagyon tetszik, lehet azért mert Silent Hill-en nõttem fel és nem a kaptár sorozaton.

http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley

TBTPumpa
Akkor már inkább ez:

10/10 a csaj számomra! A karakterek ilyen részletességû kidolgozásáért nagy köszönet a Capcom-nak!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kisfiu87

http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley

Aki szereti az Indie horrort most jött ki egy kísértetes téma Slender címmel. Misztikus horror elhagyatott házzal. A p2p verzió jól mûkszik, fosatós. Néha a kis cégek is alkotnak jókat. A Penumbra is így kezdte.
Shep
Ja, nekem senki nem szólt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Micsoda? Hogy merészelsz 8 pontot adni rá,amikor 5-nél kevesebbet kellett volna? <#idiota>

wesker24
<#eljen><#taps><#worship>
Shep
Na Ada kampány is befejezve. Jó kis játék ez a hibái ellenére is, és hiába ismétlõdõ a játékmenet mégsem untam 1 percét sem, pedig azért 20+ óra alatt nem lett volna meglepõ a dolog, de mégsem. Egyszerûen pont ügyesen keverték a lövöldét és az átvezetõket, hogy nem vált monotonná az egész. Na ez az amibõl sok játékfejlesztõ tanulhatna. Nem idiótaságokkal kellene kitolni a játékidõt hanem úgy, ahogy a Resi készítõi tették. 8/10, mert az irányítás miatti hibákat és nehéz részeket nem tudom feledni, na meg a szarrá mosott igénytelen textúrákat sem, igaz ezt úgy a Leon kampány felére már megszoktam és fel sem tûnt 😊

Seth
Nincs benne rakétavetõ, így nálam automatikusan kukázva...<#idiota>

DarkSector
Mármint a mostaniaknál.

TheGrinder
Resident Evilnél nem nehéz félelmetesebb játékot mutatni. 😄 Ez kifejezetten tetszik. Multi vagy Co-op van benne?

Tudok egy ezerszer félelmetesebb játékot a Resident Evilnél

LINK
ez nekem sem tetszik ez a fajta nézet és játékmenet. Jó ez a mostani...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shep
Az lehet de Resitõl én nem taktikát várok, arra ott van a Commandos pl. 😊

Pedig jó taktikai játék
Shep
Én ezt a részt kb 1 óráig bírtam, igaz emulátorral játszottam.

Imádtam partvissal püfölni a zombikat. Elvileg LAN-os játék volt, csak egyjátékos módban irányította a többit a gép.
DarkSector
Ja a Soul Reaver 2 az fasza volt.

DarkSector
Eléggé elnyesett spinoff lett, sokan nem is emlékeznek már erre.
Inkább nyomatnám ezt mint a RE4-5-6-ot, de azért nem fenékig tejfel, a sok idiota bot körülötted.

DarkSector
bocs elgépeltem. 😊

CalebJoe
Ha Crystal akkor már inkább a Soul Reaver.
Kis nosztalgia

ITT
Shep
Köszpont? Ott sok köszönömöt adnak ,vagy mi? 😄

DarkSector
Akkor az elnézést, mert tudtommal a Square+Crystal késõbb vette át.

DarkSector
Ez nem a Capcom hibája, hanem annak a csapatnak akik levltották az elsõ eredeti fejlesztõket.
Túlamcsisodott, tiszta coop köszpontú lett, mint a Valve belepiszkított.

Seth
Eidos csak kiadó volt. A régi TR játékokat a Core Design csinálta

Shep
Engem nagyon a Silent Hilles dögökre emlékeztetnek, de remélem ettõl még a játék jó lesz!