2398
Resident Evil 6
-
#2117 Szerintem a RE6 Chris kampánya még a RE5-ön is túltesz, már ami az akciót illeti, főleg a sok katona miatt. A Jake kampány már visszafogottabb, hentelés szempontból ez közelebb áll a RE5-höz. Ada meg a lassabb akció mellett hoz némi lopakodást is a játékmenetbe, úgyhogy azt még próbáld ki, hátha... -
#2116 'El lett mondva' ... és? Attól, hogy el lett mondva még fos. Az 'ugyanaz mint a re5' sem jelent semmit, az is egy kalap szar.
Senki nem mondta, hogy nem sejtettem, h ez lesz ... de attól még nem fog tetszeni vagy nem fogom jobban 'élvezni', mert 'el lett mondva' ... lol. -
#2115 Hát Chrisnél nem tudom mire számítottál ? Ugyanaz mint a Resident Evil 5 !
El lett mondva hogy a Chris kampánya ilyan mint a Resi 5 vagy akármelyik COD ! -
#2114 Hát Én most a Chriss kampánynál leálltam kicsit. Csak a futkosás és a lövöldözés van ott, éppen a Chapter 1 végére értem. A háztetőkön meg a házban való rohangálás, meg a nagy lövöldözések ... ennek kb semmi köze nincs a ReEvilekhez ... akciójátéknak meg unalmas, akkor inkább Borderlands 2-zöm :) -
#2113 Mondjuk a Mass Effect a maga nemében jó játék, de itt sajnos igaz, rossz példa sajnos, tekintve hogy honnan jutott idáig a sorozat. -
haxoror #2112 Chris kampányról valamiért a Mass Effect 2 jutott eszembe, jó a Resi6 csak már sehol sincs a frencsájz a Resi2 féle igazi túlélő horrortól :/ -
damojian #2111 Pedig megcsináltam a tengeralatjárós részt, gyakorlatilag a cemetery következik és mégis az elejéről kezdi a tengeralatjárótól...chapter választásnál a 2 chapter inaktív...
-
#2110 Dehogyis. -
damojian #2109 Kurvaanyját :) Adával nem lehet menteni ??? Egyszuszra kell végigvinni ??? -
#2108 Éppenséggel nem a játék erényei közé tartozik, hogy 'hasonló' mint az 5. rész :) -
damojian #2107 Sztem hangulatos, és jól el vannak különítve az egyes szereplők, chris mivel kommandós emiatt ott több a lövölde, de én viszont úgy gondolom kell ez is, mert az 5 is hasonló volt pont Chrissel.A CoD-ot meg sztem hagyjuk, attól messze van mégis, sztem ez a RE 6 sokkal jobb :)
A CoD meg kb az a foscsíratrágya program ami csak évről évre pénzt húz ki a zsebedből és semmi újítás nem történik,(emiatt pont nem veszem meg) kb a CoD 5 óta nem emlékszem egy misszióra sem annyira egykaptafa az egész sorozat és franchise.Multi terén sztem a CS nyomába sem ér, pedig abból csak 5 évente adnak ki újat.Bár egy kicsit hasonlít, ott is meg lehet nyerni bármilyen csatát egyedül. -
#2106 Nem haladok vmi gyorsan mert mást is tolok ... ma meglett Leon vége és elkezdtem a Criss kampányt. Már a Leonos rész is 'fura' volt azokkal a föld alatti helyszínekkel, meg a végére már az is full akciójáték volt, de ez a Criss-es rész a chapter 1 végéig mi a tököm? Full CoD lövölde, zombik/szörnyek, akik fegyverekkel tüzelnek? Ez mi a szent szar? És ennek még a hangulata is nulla, szaladok végig rajta hogy minél előbb vége legyen ... -
damojian #2105 Találtam youtube-on videókat a végigjátszáshoz, ott benne van minden... -
damojian #2104 Hát nekem nem ment át is ugrottam és a tenement 2 -től játszottam végig, látszólag nem szólt bele a campaign végkimenetelébe. -
damojian #2103 Sziasztok,
2 kérdésem lenne, Jake-el a fúrós szörnyet hogyan tudom megzavarni a teremben ? A csajszi-t mindig szétkapja amikor a kártyáért megy.Hiába lövöm vagy hába lövöm le a döglegyeket.
A másik hogy megjelent egy Legacy is a chaptereknél, ebben lehet játszani majd a néger csókával ?
Előre is köszönöm,
Üdv,
S -
#2102 Elvileg javították a legfrissebb javításban a Chris-es kampány végét:
Update 3:
- Fixed responses to commands given by partners in co-op.
- Fixed the display issue with the "Ustanak 1" action figure in Collections
- Fixed the difficulty level during the Haos battle in Chris' campaign, chapter 5-3
- Fixed the input problem when using gamepads during the J'avo car chase scene in Chris' campaign, chapter 3-6
- Fixed the issue where the player is unable to go through the door in Jake's campaign, chapter 4-4
A number of other issues have also been fixed. -
IXEMGabeo #2101 annyit beszéltek már erről h meglesem Chrisnél ezt a részt micsoda:D Ilyet még nem hallottam h valami ennyire nem megy sokaknak... -
damojian #2100 Köszi a helpet mindenkinek.Akkor büntetem magam még "kicsit" :D
Felraktam a patchet hátha segít pár ms-et :D -
#2099 Nekem is beforgott, próbáld ne az egérrel irányítani, mert ha egérrel próbálod, akkor csak forgolódik össze-vissza. Annál a résznél azt hiszem s+d-t kell nyomva tartani és akkor nem lesz baj. -
#2098 Türelem, nekem a 29 alkalom után sikerült... -
#2097 Akkor lépjél túl azon a részen, a menüben van fejezet választó, ott ugrod át. -
damojian #2096 Nincs sajnos... -
#2095 Kontrollerrel próbálkozz, úgy elég könnyű. -
damojian #2094 Igen most én is avval szenvedek hogy Chrissel elfussak a nagy bazi elől ami folyamatosan mászik felfelé utánunk, valahogy a camera beforog egy résznél és mindig beakadok amikor irányt kéne váltanom és lecsap a nagy dög.Ez itt már kezd idegesítő lenni picit, nincs vmi tipp hogy fókuszáljak a kamerával ??? 2-3 helyen van ez az egész játékban hogy a kamerának ilyen fix buzi szöget adnak.Egyébként Chrissel nekem végig kevés volt a lőszer, erősebbek a fegyverek viszont kevés a lőszer.Azért csak meg kéne csinálnom chrissel is a campaign-t. -
#2093 Pedig nagyon könnyű volt az a boss még Professional fokozaton is. Nekem az egyedüli kihívást a Chris bossfight adta, mert alig volt lőszerem. -
Janes76 #2092 Shep: 1000 hála és köszönet!!! Felraktam a patchet és működik. Jake-nél a tankos résznél faszán továbbmegy. :) -
#2091 Ha zavar akkor hagyd inkább. :D -
damojian #2090 Na a főellenségnél vagyok, elég komplikált kinyírni simmons-t, főleg mikor már ilyen nagy bazi döglégy a helikopternél, a póznát kell a zombikkal belejuttatni akkor agyonvágja a villám, mit össze szenvedek...:) -
mester1987 #2089 Hát anno haverok is mondták, hogy nem Resident Evil az 1 és a 2 óta, ha lesz türelmem és annyi szabadidőm mostmár kijátszom, csak ne zavarna az a felül/oldalnézet váltogatás...na mind1 :) -
#2088 50 legalább volt, persze A1-A2-B1-B2-t külön számolva gondolom nem együtt az egész kerek 4 részes story-t, mert ahoz azért sok órát kellett volna izzadni.
Azért jött ennyi össze mert rámentem a sok-sok extrára, meg volt amikor csak azért nyomtam végig hogy farmoljak. -
mester1987 #2087 Mindjárt utánanézek lehet benne vagy a Guiness-be :)
Az azért nem semmi! -
#2086 Ja a régiek másak voltak. De az hozzátartozott a félelemkeltéshez. -
IXEMGabeo #2085 én nem játszottam azokkal, de nekem jobban bejön ez a TPS nézetű Resident Evil, mint videók alapján a régiek...
4 azt tudom, hogy rendkívül hosszú volt és élvezetes. Több volt a fejtörő is, mint mondjuk az 5-ben és 6-ban is... -
#2084 Az is egyszerű volt, mai szemmel, csak anno a 2. részt vagy 50+ végigjátszással temettem el magamban mint életem egyik legmeghatározóbb játéka. -
mester1987 #2083 Majd a 6-ra is lesz valami címke úgyis :D
Amúgy állítom, hogy az első részek hozzák a cím valódi ízét. De már az is elavult, mert vagy túl egyszerű volt vagy blabla...valami úgyis van rá :D -
#2082 Jah az nem volt annyira gáz, a néhol több ellenfél sem tűnt nagyon hentnek, mivel lassúak voltak többnyire és csak limitált mennyiségben, és a sok zombi is ritkábban volt,.
De azért az is nagyban alábbhagyott a gyökerei álltal felépített minőségnek. -
IXEMGabeo #2081 4 valamiért nagyon élvezetes volt. Sztorija is, kár, hogy nincs benne coop, mert csak Leon volt benne. Esetenként Ashley... -
#2080 Hát igen amíg nem gyütt az egérpöcs addig valóban billentyüzettel lehetett csak. :) -
#2079 Hát én is ezt mondtam 5 éve már, hogy átkozom a napot mikor a 4 leváltotta az origi stílust.
A zombik helyett jöttek a gazdatestek, vagy hivatalosan tébolyult farmerek. :D -
IXEMGabeo #2078 nem volt benne egeres célzás:D shift és a space volt jó mindenre kb:D
Ezért is toltam kontrollerrel