Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jarlaxxe
Az eredeti föszereplök az Chris és Jill öket kellenne "filmesiteni"

Prince23
Kéne filmbe trilógiát csinálni minden karakterból :) de nem? Egy-egy részben két fõhõs lenne a központban. és akkor remakelni kéne ha végére érnek mondjuk Leon-nál. Jönne Chris. Mondjuk Chriszel kéne kezdeni az egész filmet.

Shep
Ill hát a filmben az MI de ennyi eltérés belefér :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Igen ahogy a játék 5. részében is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Elég a video :)

Prince23
Jillt Wesker irányítja, nem? valami a melle közt volt, az adott jeleket neki vagy mi a szösz

TBTPumpa
Nekem azzal sem lenne baj, ha csak egy adott karakter szemszögébõl mutatnák be... Leon ideális lenne rá, a többi szereplõt mellékszereplõként be lehetne vonni a sztoriszálba, mivel Leon mindenkit ismer! <#idiota>

Amúgy Ada miért lenne rossz??? Egyáltalán nem tûnt nekem gonosz/negatív szereplõnek.
Viszont Jill negatív szereplõ (legalábbis az utolsó film szerint). <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31
Chris kampánya a fö elvégre ök ölik meg a játék végsö monsterét és mentik meg a világot, szvsz. Mellesleg a story is ott a legjobb föleg a vége.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nekem a Resident Evil filmek egyáltalán nem jönnek be. Akár a minimaxon is mehetne, semmi trancsír, kb olyan akciójelenetek vannak benne mint a Szomszédok címû teleregényben. Milla Jovovichtól már herótom van, azt se tudom kiaz vagy miaz. Inkább egy Walking Dead szerû sorozat kéne ebbõl is.
CalebJoe
bocs de most azért nem fogok elmenni hozzád hogy megmutassam videón meg úgy se hinnéd el<#vigyor0>
http://www.youtube.com/v/eXJaoxf3_U4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Prince23
Alice az filmesek által kitalált karakter... Mert azért mégis csak gáz lenne, ha a filmek is így cserélnének állandóan fõszereplõket. Hol leon, hol Chris lenne a fõszereplõ a mozifilmekben...lehet ezt akarták elkerülni, hogy ne legyen olyan mitn a játékban. legyen a fõhõs(nõ) inkább

MI lett az elnök lányával Ashleyvel?

4. rész óta nem láttam róla semmit...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

TBTPumpa
Így már érhetõ(bb) miért cuppannak rá egymásra a Damnation filmben.
Bár ahogy elnézem ez a játék is ugyanabban a hibában szenved, mint a Barátok-közt. Ott is van egy rakás karakter és az ember nem tudja, hogy ki kivel van. <#idiota>

Amúgy ki az az Alice? Az összes Resident Evil filmben õ a fõszereplõ, a játékban pedig még egyszer nem találkoztam vele és utalást sem találtam rá.
Csak egy képzelt karakter a Resident Evil "világában" ?
A többi filmes szereplõrõl már nem is beszélve! <#hehe>

Nekem csak multiban szar az irányítás mikor zombi vagy kutya vok. Elég nehéz velük fordulni. A többiek küldetésében nem értem miért nem találkoztam eddig zombikkal hiszen egy történeten alapul elvileg. Csak bohócmaszkos japánok meg mindenféle összevissza öltözékû manusokkal kellett eddig harcolni. Pedig nyílpuskával szeretek zombit lõni. De ki tudja.. néhány végigjátszás után a Resident Evil szokta kombinálni a dolgokat. Nem bánnám ha most is így lenne.
Prince23
Félreérted, itt abossfightos menekülés részeknél fos az irányítás, illetve a kamera kezelés. Célzás tökéletes

Az irányítással nem értem mi a gondjuk egyeseknek. Szerintem teljesen egyszerû irányítani billentyûzettel és egérrel. A negyedik részbe azért bele kellett tanulni de az sem okozott gondot mivel mikor elkezdtem pc-n játszani a régi szép idõkben még az egér sem volt elterjedt, és így bele lehetett jönni a pontos célzásba billentyûzettel is.
azért ahogy láttam Jake kampánya még pörgõsebb...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Prince23
Nem lehet, viszont összerakhatsz sokat belölük, de összesen 3-at lehet párosítani

Shep
Mindegy, ettõl függetlenül megnézném én azt a billel harmadjára sikerült dolgot, persze elképzelhetõ, hogy simán mákotok volt.

Köszi a választ. Különben miért csak 3 dolgot tudok eddig venni a skillpontjaimból? Mert van egy ötszögû valami amin 1-es szám van és ebbe csak 3 dolgot tudok vásárolni. Lehet ezt bõvíteni?
Prince23
Igen az a fõ, a többiek fejezete csak mellékes. Amolyan "ha kíváncsi vagy mi történhetett a karikkal ezalatt míg Leonnal voltál", megtudhatod címszó alatt kell érteni...

Csak a Leonos küldetés zombis, történetalapú a többi meg majomkodás?
CalebJoe
Én konzolon nevelkedtem ott még ennél rosszabb kamerakezelés volt sokszor, és ott nem nagyon volt ilyen checkpoint rendszer, pálya elejétõl kellett kezdeni sokszor szóval ha ez pro dolog akkor igen pro-k vagyunk.
Shep
Én ezt még soha nem bírtam végig nézni :)

Shep
Mert te se vagy pro. Azért megnéztem volna én az a harmadjára sikerült, dolgot, mikor a 2. rámpán felfele futva nem is lehet látni egy részen a karaktert, ott még kontrollerrel is óriási mák kell, hogy végig tudj futni.

wedge31
Nekem 29 alkalomra sikerült, bill-el totál szívás az a rész.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jaka923
Pedig billentyûzettel. Nem szeretem a gamepadet.

Shep
Ó de jó, hogy mindenki ilyen pro itt :D

CalebJoe
Nekem is harmadjára sikerült, billentyûvel tolom valahogy a célzáshoz nekem azzal jobb mint analóggal.
Shep
Billentyûzettel? Kétlem.

Jaka923
Nem értem, hogy miért problémáztok azon a részen ennyit. Nekem 3. próbára sikerült, de a 2 kudarc is csak azért volt, mert nem becsúszással mentem át az alacsony részen.

JethroHUN
Azt én sem tudtam megcsinálni, szerintem hibás. Ha menübõl betöltöd az 5-4 chaptert közvetlen a futós rész után tesz be.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

crissel nem tudom elfutni a fõ boss elõl,arra nincs valami átírás v javítás?
Ilyen f..o kamera állást még nem láttam.
Shep
Nekem eddig (lekopogom) de semmilyen bug nem jött elõ a játékban.

DarkSector
Nem mondtad hogy csak a 6. részbõl mondhatok, viszont akkor inkább Helena.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
BUG FIXES
- Fixed cutscene issues with endless loading
- Fixed issues with playable character dying after cutscenes
- Fixed subtitle display problems during split-screen play
- Fixed voice chat volume problems
- Fixed issue with monitor display frequency being reset for each game

Prince23
Jól kitalálták a készítõk ezt az Ada-Leon románc szálat :)

Õ szerintem csak végignézte, bár aki jobban hozzá van szokva a konzolhoz kitudja :D
Shep
Amúgy Grebber ezt mennyi idõ alatt vitte végig? :)

jarlaxxe
Sárga csajok? akkor ritkán látszhatsz valodi kedvedre való puncit...<#vigyor3>

wesker24
Ada és Leon a Resi 2-ben ismerkedtek össze, akkor találkoztak elõször persze ehhez Leon-nal kellett játszani akkor is a B verzióval ott Ada-t is irányíthatjuk. Mindkét verzióban Ada Leon kezébõl csúszik ki és zuhan a mélybe az A verzióban a mutálódott William Birkintõl menti meg Leon életét a B verzióban meg Mister X-tõl menti meg az életét és Mister X inditsa be az ön megsemmisítõt a játék végén az verzióban a hidon zuhan a mélybe a B verzióban pedig a Reaktor szobában zuhan a mélybe .

Leon azt hiszi hogy Ada meghalt de Wesker megtalálja a haldokló Ada-t és kezelésbe veszi. Ada-t késöbb a Resi 4-ben láthatjuk újra ahol kettõs ügynököt játszik egy részt a CIA-nek másrészt a Wesker-nek dolgozik, Wesker azt az utasitást adja hogy ölje meg Leon-t de ADA nem képes rá akárhányszor találkozunk vele mindig segit nekünk a resi 4 végén is segit elintézni Salazart és ott is búcsút vesznek egymástól kezébeb a G-Virus-sal igen csak az igazi G virus a CIA kezébe kerül Weskernek egy hamis G Virust küld.

Késöbb ADA szintén felbukkan ezúttal a Resi 6-ban és arra is fény derül higy kicsoda ADA valójában a resi 6-ban is látszik hogy van kettöjük között valami ahogy Helena is mondta hogy több volt közöttük mint barátság és persze itt is segit elintézni Simmons-t a Leon kampány végén.
Azért a zombiknak sincs egyszerû hangja. Mintha egy öreg SOKO rádióhullámon találnék valami hülye rizsát, na kb. ahhoz áll a legközelebb :D
Shep
Na tankos rész már ha a 3. fejezetesrõl volt szó letudva, harmadjára megvolt. Egyébként eddig a Leonos rész tetszett a legjobban, mondjuk lehet azért is mert õ a kedvenc karakterem. Amúgy Chrisnek ez az Ezio hang annyira nem volt nyerõ választás szerintem.

Shep
A mozifilmben is felsejlett közöttük valami :)

vk90
Úgy mint Chris Jill-ért :)

Capcom is the best!

Seth
Egyértelmû hogy oda vissza vannak egymásért

PSN ID.: Beegabor

vk90
Meg a 4-ben is mikor wesker utasítja Adat hogy ölje meg Leont, de mégsem teszi meg.

Capcom is the best!

TBTPumpa
A hatodik rész szereplõi közül... A hatodikban nincs benne Jill. Majd a Revelations-ban májusban! <#idiota>

Amúgy van utalás a Leon kampányban az Ada-s kapcsolatra. Amikor találkoznak a kampány második fejezetében (Deborah-s résznél), illetve a kampány végén is feltesz egy kérdést neki Helena ezzel kapcsolatban (Ugye õ több mint barát?)...

Illetve a Damnation filmben is épp Ada mondja Leon-nak, hogy inkább fejezzék be azt, amit elkezdtek a hotelban (ez volt a magyar szinkronban). Ebbõl mire következtetsz? <#idiota>
Van kettejük között valami... <#ravasz1>