2398
Resident Evil 6

• Seth
    Azok a skill pontok, amiből vásárolhatsz
  • Laza
    Ha még egyszer sem vettél skillt, akkor valóban annak tűnhet :)
  • DarkSector
    pontokat ad.
  • balika127
    Ez a sakk figura gyűjtögetés nem sok mindenre jó.
  • johny85
    én ada-nál tartok most,a többit már végigtoltam szerintem zsír rész lett az eddigi legjobb.
    Egyébként milyen skilleket érdemes megvenni?
  • vk90
    Jaj csak azt ne nem tudnám elviselni Inkább Wesker :D
  • Prince23
    A közelébe kell menned, mikor kinyúlik, szétoszlik és QTE-val 2-3x kivégzed. el tart egy darabigh, de piers folyamatosan segít neked. nem elsz gond. 5-3-at én is kihagytam, mentem a kövre és minden okés lett

Simmons meg biztos visszafog térni a resi8-9-ban vagy a resident evil rebootban, tuti :)
  • balika127
    Én a Chris-es kampány végét nem tudom megcsinálni. Először én is a menekülős résznél kínlódtam sokat, de hiába, feladtam. Átugrottam azt a részt, de nem tudom megölni az a nagy xart sehogy sem, így csak youtubeon tudom megnézni a történet végét, pedig onnan már nem sok van hátra. Ha lenne 15 gránátvetőm, akkor biztos könnyebb lenne. De attól függetlenül nagyon tetszik az egész játék. Jó hosszú, nem sok ilyen hosszú játékról tudok. 5/5
  • vk90
    Na ezt faszán leírtam xdxd
  • vk90
    Ezt tényleg nagyon eltúlozták. Meg akkor ennyi erővel abba miért halt bele abba, amikor beleesett a végén a tüskébe :D
  • wesker24
    Jah Simmons tényleg nagyon geci volt sose akart megdögölni !:D
  • vk90
    Júj Simmons de geci volt a végén :D azt hittem már sosem hal meg, állandóan újból éled, a fejlesztőknek nagyon elgurult a gyógyszerük szerintem :D még Wesker sem volt ennyire szívós.
  • Shep
    Karaktereket tudomásom szerint senki nem szólta le, mert nem azokkal van a gond.
  • kisfiu87
    Tényleg nagyon szépen ki van dolgozva, és nem csak ő hanem az összes karakter. Sokan fikázzák a grafikát meg a játékot de nekem nagyon tetszik, lehet azért mert Silent Hill-en nőttem fel és nem a kaptár sorozaton.
  • TBTPumpa
    Akkor már inkább ez:

10/10 a csaj számomra! A karakterek ilyen részletességű kidolgozásáért nagy köszönet a Capcom-nak!
  • kisfiu87
  • Rodman6
    Aki szereti az Indie horrort most jött ki egy kísértetes téma Slender címmel. Misztikus horror elhagyatott házzal. A p2p verzió jól műkszik, fosatós. Néha a kis cégek is alkotnak jókat. A Penumbra is így kezdte.
  • Shep
    Ja, nekem senki nem szólt :)
  • Seth
    Micsoda? Hogy merészelsz 8 pontot adni rá,amikor 5-nél kevesebbet kellett volna?
  • wesker24
  • Shep
    Na Ada kampány is befejezve. Jó kis játék ez a hibái ellenére is, és hiába ismétlődő a játékmenet mégsem untam 1 percét sem, pedig azért 20+ óra alatt nem lett volna meglepő a dolog, de mégsem. Egyszerűen pont ügyesen keverték a lövöldét és az átvezetőket, hogy nem vált monotonná az egész. Na ez az amiből sok játékfejlesztő tanulhatna. Nem idiótaságokkal kellene kitolni a játékidőt hanem úgy, ahogy a Resi készítői tették. 8/10, mert az irányítás miatti hibákat és nehéz részeket nem tudom feledni, na meg a szarrá mosott igénytelen textúrákat sem, igaz ezt úgy a Leon kampány felére már megszoktam és fel sem tűnt :)
  • Seth
    Nincs benne rakétavető, így nálam automatikusan kukázva...
  • DarkSector
    Mármint a mostaniaknál.
  • TheGrinder
    Resident Evilnél nem nehéz félelmetesebb játékot mutatni. :D Ez kifejezetten tetszik. Multi vagy Co-op van benne?
  • Rodman6
    Tudok egy ezerszer félelmetesebb játékot a Resident Evilnél

LINK
  • IXEMGabeo
    ez nekem sem tetszik ez a fajta nézet és játékmenet. Jó ez a mostani...
  • Shep
    Az lehet de Resitől én nem taktikát várok, arra ott van a Commandos pl. :)
  • Rodman6
    Pedig jó taktikai játék
  • Shep
    Én ezt a részt kb 1 óráig bírtam, igaz emulátorral játszottam.
  • Rodman6
    Imádtam partvissal püfölni a zombikat. Elvileg LAN-os játék volt, csak egyjátékos módban irányította a többit a gép.
  • DarkSector
    Ja a Soul Reaver 2 az fasza volt.
  • DarkSector
    Eléggé elnyesett spinoff lett, sokan nem is emlékeznek már erre.
    Inkább nyomatnám ezt mint a RE4-5-6-ot, de azért nem fenékig tejfel, a sok idiota bot körülötted.
  • DarkSector
    bocs elgépeltem. :)
  • CalebJoe
    Ha Crystal akkor már inkább a Soul Reaver.
  • Rodman6
    Kis nosztalgia

ITT
  • Shep
    Köszpont? Ott sok köszönömöt adnak ,vagy mi? :D
  • DarkSector
    Akkor az elnézést, mert tudtommal a Square+Crystal később vette át.
  • DarkSector
    Ez nem a Capcom hibája, hanem annak a csapatnak akik levltották az első eredeti fejlesztőket.
    Túlamcsisodott, tiszta coop köszpontú lett, mint a Valve belepiszkított.
  • Seth
    Eidos csak kiadó volt. A régi TR játékokat a Core Design csinálta
  • Shep
    Engem nagyon a Silent Hilles dögökre emlékeztetnek, de remélem ettől még a játék jó lesz!