2398
Resident Evil 6
-
#2157 Update 4:
- Added new options to the session search function
- Improved SLI performance with NVIDIA graphics cards
A number of other issues have also been fixed. -
#2156 de még a futás is idióta ... lebassza a kamerát a seggéhez + irányítani sem lehet rendesen közben ... hányszor elakadtam valamiben, anyám :) -
mester1987 #2155 *Akció nélküli felesleges futkorászás. -
mester1987 #2154 Na leírom, végre rájöttem miért rettentheti el azokat ez a 6. rész, akik eddig szeretthették a sorozatot (köztük én is benne vagyok egyértelműen)!
Nem tudták benne eldönteni, hogy filmet vagy játékot csináljanak. Összemosottnak tűnik. A másik az az, hogy a helyszíneken nagyon sokat kell szaladgálni akció nélkül erre tesz rá az irányítás, amit nem tudtak normálisan belőni, bár a rohanás a sok hülye szaladgálós (filmbeli érzést) csökkentheti.
1 mondat, mint száz szó: Túl nagyon a helyszínek és kevés benne ehhez tartalom.
1000%, hogy a játék 70%-át a futási részek és az átvezetők együttesen teszik ki. Kizárt, hogy én emögött fogok tölteni XX órát. Inkább megnézek pár filmet vagy YT-on az átvezetőket, amiből kiderül a sztori. -
#2153 A Borderlands után nem vettem meg a 2. rész megjelenéskor ... hiba volt, a második rész szerintem sokkal jobb. Mióta megvettem csak azt nyomom. Haverral majd minden este coop-ozunk, megunhatatlan :) -
BongoBácsi #2152 Köszi a választ, a Borderlandsel az a bajom, hogy az első rész mókás volt ugyan de elég unalmas is nem tom érdemes- megvenni. -
#2151 mega scriptelt jelenetek sem egyformak van belole boven, egy esemenynel is akar tobb fele halal, nagyon kitettek magukert. Na jo nem dicserem tovabb, orulok, hogy ratalaltam :) -
#2150 Persze, de aki a regieket annyira nem szerette, koztuk en is, az itt megtalalja minden szamitasat. Arrol nem beszelve, hogy amulok-bamulok, tobb otlet van itt egy kapmany alatt mint harom cod, vagy akarmilyen "lovoldozos-futakarozos" jatekban osszesen. Nem beszelve, a harc is nagyon el lett talalva. Ha mas neven adtak volna ki, akkor most mindenki az ujját nyalogatna oromeben :) -
#2149 Én Wii-n az asszonnyal a rail shooteres ReEvileket játszottam végig ... jó móka volt, de ezen felbuzdulva nem vonnék párhuzamot a jó játék és a jó ReEvil játék vonalon :D -
#2148 ahh, en meg csak bele-bele kostolgatok, amikor megjelent kb 20 perc jatek, ahh ez nem nekem valo. De asszonnyal ket napja splitscreenen nagyon elvezet volt az elso kampany, sotetben, jo volt nezni, ahogy majd osszef*ssa magat az izgalomtol, igy en is elkezdtem izgulni :)
Most kiprobalva a harmadik kapmany-t, bar tenyleg porgos akcio jatek, de valami iszonyat jo es latvanyos, megha sokan nem is szeretik, coopban meg hasonlot nem pipaltam. Megvettek kilora :)
-
#2147 Lehet találni, de attól nem lesz jobb a játék :)
Találsz jobb játékot is 6k-ért, kapásból inkább a Borderlands 2-t vedd meg (ha még nem tetted), mint ezt ... főleg ha a coop móka érdekel.
Ezt max 1000Ft-ért .... -
BongoBácsi #2146 Sziasztok mennyire éri meg a játék a 6 ropit, coopba könnyű partnert találni random ? -
mester1987 #2145 Elég kevés ember fogja ezt most olvasni, de a trend általában csak a média/sajtó által felkapott valami. Semmi köze a magasabb színvonalú élethez vagy a teljes elbutuláshoz. persze, aki teljes mértékben a divatot követi nem lehet egy Einstein az is biztos. -
#2144 Már ismerni a dolgokat és használni. :P
Tudom mi az az arckönyv de mégsem használom. :) -
damojian #2143 Nem csak a gamerek, a generációk is, bár ha nincs min gondolkodni akkor egy út van a "lefelé"...Egyébként vmi másban meg biztos jobbak mint az idősebbek.A butulást magam is észrevettem mert amikor a lakatokat kell lelőni Adával, akkor én sem tudtam rájönni a sorrendre a cemeteryben. -
#2142 Pedig tudtommal követed, mert eléggé tisztában vagy a dolgokkal -
#2141 Én nem követem a trendet. :D -
#2140 " logikai rész kevés benne, de haladni kell a korral " - mondasz valamit, egyre hülyébbek a gamerek... -
damojian #2139 Nekem hihetetlenül bejön a játék, és az 5-öt is élveztem, tény hogy a logikai rész kevés benne, de haladni kell a korral, úgymond.
Viszont ez hogy nem tudok menteni ez most nekem tacsra vágta a kedvemet.
Adával mentés nélkül lehet csak végigvinni ??? ...felteszem újra a kérdést :D -
haxoror #2138 Nekem bejött a 4, de főleg az ilyen abszurd jelenetek miatt számomra a 3-nál vége lett a sorozatnak, a 4-6 inkább akció játék.
Resi6-ban Chris Shepard és Garrus Nivans lenyomja a kínai collector-okat meg a reaper embriót, ugye ugye...
A sztori meg részről részre egyre gyermetegebb -
damojian #2137 Nekem Adával nem menti el az állást, elvittem a cemetery feléig megint és failed to save game felirattal elveszett 3madjára is az állás.Úgyhogy a kurvaanyját...megy a kukába ennyi volt. -
#2136 Ahogy mondod :)
Őszintén az 5. részt nem sikerült végigvinnem, olyan kibebaszott unalmas volt, valahol a felée után abbahagytam ... pedig a 4. részt szerettem, ott legalább visszaköszöntek a régihez hasonló helyszínek, és valahogy hangulatos is volt. -
IXEMGabeo #2135 alatta komment:DD
Leo trained by Chuck Norris -
#2134 -
IXEMGabeo #2133 4-ben melyik jelenet az, amikor a lézerek haladnak felénk?:O -
#2132 A Leon/Chris kampány 3. fejezete annyira nem a játék eleje :) Ezt a lézeres dolgot egyébként a Resi 4-ben is elsütötték, valamint a film harmadik és a mostani részében is. Kb 10 éves voltam, amikor megmutatták nekem az első részt, hát nem volt túl kellemes látvány, amikor a csaj fejét levágta a lézer :D -
mester1987 #2131 Ez csak eszembe jutott. -
mester1987 #2130 De látom ebben a részben is valahol az elején ellopták azt a lézeres-ugrálós részt, ami a 4-ben is volt. De a Kaptár filmben volt legelőszőr. -
#2129 :P -
mester1987 #2128 *Hasonló. -
mester1987 #2127 Bebaszna ha youtube-ot használnám...minden hitelességét elveszi :)
Utoljára Tomb Raiderben volt ilyesmi, amivel játszottam ja meg Prince Of Persia első 3 részébe volt sok. -
#2126 Hidd el manapság még rosszabb, állj neki egy résznek amit nem ismersz, youtube-ozás nélkül, ajánlom a 0.részt, szerintem az a legdurvább. -
mester1987 #2125 De ez a labirintusos dolog, amiről írsz, igazából elmúlt nem?
Szóval annyira nem látni már semmiben, pedig anno valamikor akár több tíz percig is elgondolkodott az ember rajta. -
#2124 hát igen bár az összes epizód együtt elég hosszú de csak a sok harc miatt.
A régiknél ezzel ellentétben 1-2 ellenfél volt, csak éppen a labirintus szerű épületekbe ment el sok óra míg rájöttél hogy jutsz tovább. -
IXEMGabeo #2123 Ez sajnos igaz és a játék történetén és hosszán ez meg is látszik. Mármint főleg a 6. epizódnál. Minden a minőség rovására megy... -
#2122 Ez 1 újszerű felfogás, a kamerában pont ez volt a lényeg hogy ne tudd sok helyen hogy 8 km-re van egy lassú zombi, max a nyögdécsalésekből tudtad hogy na ott van valami, és ezeknek még 1 technikai oka volt mégpedig hogy rögzített képek/hátterek voltak, amik milliószor szebbek mind a mostani 3d-s realtime környezet.
Az régen más érzés volt, nem kell szeretni de ébn a mostani játékok mellé, nem helyettük szeretnék olyanokat is, nem gáz nekem ha nem lesz januárban év játéka, leszarom a hype-ot, pár embernek egy kisebb HC rétegnek lehesen ilyen is, a többi nem számít.
De nem lesz mert ma csak a marketing számít. -
IXEMGabeo #2121 Ilyen szempontból a 4 volt a legoptimálisabb. Láttam videókat a régiről. Engem idegesített volna az állandó változó kamera nézet és a 2D-os forgások. 4 ráadásul élvezetes is volt meg kellően hosszú. 5. részen már látni mennyivel rövidebb lett bár annak még nem értem a végére. -
#2120 6 hoz képest egy fokkal jobb, de a régiekhez képest már a 4. rész is nagy változás volt az akciósabb stílus felé. -
IXEMGabeo #2119 Gondolom az a gondod neked is, hogy a zombik képesek lőni. Amikor megláttam én is ezt a tényt, eléggé elképedten, hogy lehet-e ezt még fokozni. Szuper intelligens zombik ez valóban már abszurd.:D
5 azért változatosabb volt és legalább olyan volt, mint a mostani Leon vagy Jake kampány... -
IXEMGabeo #2118 Resi 5 teljesen jó játék lett nem tudom mi baj vele:)
Ott sem az agyatlan lövöldék voltak mindig ám...