Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Akkor lépjél túl azon a részen, a menüben van fejezet választó, ott ugrod át.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nincs sajnos...

Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1

Shep
Kontrollerrel próbálkozz, úgy elég könnyû.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen most én is avval szenvedek hogy Chrissel elfussak a nagy bazi elõl ami folyamatosan mászik felfelé utánunk, valahogy a camera beforog egy résznél és mindig beakadok amikor irányt kéne váltanom és lecsap a nagy dög.Ez itt már kezd idegesítõ lenni picit, nincs vmi tipp hogy fókuszáljak a kamerával ??? 2-3 helyen van ez az egész játékban hogy a kamerának ilyen fix buzi szöget adnak.Egyébként Chrissel nekem végig kevés volt a lõszer, erõsebbek a fegyverek viszont kevés a lõszer.Azért csak meg kéne csinálnom chrissel is a campaign-t.

Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1

Jaka923
Pedig nagyon könnyû volt az a boss még Professional fokozaton is. Nekem az egyedüli kihívást a Chris bossfight adta, mert alig volt lõszerem.

Shep: 1000 hála és köszönet!!! Felraktam a patchet és mûködik. Jake-nél a tankos résznél faszán továbbmegy. 😊

DarkSector
Ha zavar akkor hagyd inkább. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na a fõellenségnél vagyok, elég komplikált kinyírni simmons-t, fõleg mikor már ilyen nagy bazi döglégy a helikopternél, a póznát kell a zombikkal belejuttatni akkor agyonvágja a villám, mit össze szenvedek...😊

Hát anno haverok is mondták, hogy nem Resident Evil az 1 és a 2 óta, ha lesz türelmem és annyi szabadidõm mostmár kijátszom, csak ne zavarna az a felül/oldalnézet váltogatás...na mind1 😊
DarkSector
50 legalább volt, persze A1-A2-B1-B2-t külön számolva gondolom nem együtt az egész kerek 4 részes story-t, mert ahoz azért sok órát kellett volna izzadni.

Azért jött ennyi össze mert rámentem a sok-sok extrára, meg volt amikor csak azért nyomtam végig hogy farmoljak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mindjárt utánanézek lehet benne vagy a Guiness-be 😊
Az azért nem semmi!
DarkSector
Ja a régiek másak voltak. De az hozzátartozott a félelemkeltéshez.

én nem játszottam azokkal, de nekem jobban bejön ez a TPS nézetû Resident Evil, mint videók alapján a régiek...

4 azt tudom, hogy rendkívül hosszú volt és élvezetes. Több volt a fejtörõ is, mint mondjuk az 5-ben és 6-ban is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DarkSector
Az is egyszerû volt, mai szemmel, csak anno a 2. részt vagy 50+ végigjátszással temettem el magamban mint életem egyik legmeghatározóbb játéka.

Majd a 6-ra is lesz valami címke úgyis 😄

Amúgy állítom, hogy az elsõ részek hozzák a cím valódi ízét. De már az is elavult, mert vagy túl egyszerû volt vagy blabla...valami úgyis van rá 😄
DarkSector
Jah az nem volt annyira gáz, a néhol több ellenfél sem tûnt nagyon hentnek, mivel lassúak voltak többnyire és csak limitált mennyiségben, és a sok zombi is ritkábban volt,.
De azért az is nagyban alábbhagyott a gyökerei álltal felépített minõségnek.

4 valamiért nagyon élvezetes volt. Sztorija is, kár, hogy nincs benne coop, mert csak Leon volt benne. Esetenként Ashley...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DarkSector
Hát igen amíg nem gyütt az egérpöcs addig valóban billentyüzettel lehetett csak. 😊

DarkSector
Hát én is ezt mondtam 5 éve már, hogy átkozom a napot mikor a 4 leváltotta az origi stílust.
A zombik helyett jöttek a gazdatestek, vagy hivatalosan tébolyult farmerek. 😄

nem volt benne egeres célzás😄 shift és a space volt jó mindenre kb😄

Ezért is toltam kontrollerrel

Seth
Ezekrõl a képekrõl csak az jön le, hogy már a 4-5 is agyament hent volt 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Az lehet.
Sõtt 1 generációval újabb volt.

DarkSector
Ami viszont más lehetett, az a bill+egér végett maga az irányítás, mivel a RE4 nem igazán volt régebben pc-re támogatva , ezért keszekusza irányítása volt. 😊

Fapados vagy nem fapados, szerintem így volt jó.
Gyorsabb és pörgõsebb volt talán...finomított motor, könnyedebb volt vhogy...

Hát így most hogy mutatod elismerem igazad van...Akkor lehet csak a graf miatt éreztem azt, de vhogy jobb volt mégis 😊

DarkSector
Egyre gondolunk?

DarkSector
Az kár, pedig full ugyanolyan.
Max a grafika miatt más.

Ugyanúgy meg kellett állni míg céloztál, vállkamerás volt, mondjuk az orc-6-ban is az.

Max ha arra gondolsz hogy nem centiméterre ugyanott volt a kamera a válla mögött az lehet.

Sztem az 5nek köze nemvolt a 4-hez irányíthatóságban, kameranézetben.Nekem jobban bejött az 5 mint a 4.Végignyomtam azt a csajjal is.Itt a 6-ban más a story is ha nem Leonékkal megyek vagy csak kerülõutak vannak ???

DarkSector
4+5 egyforma, ez a 6 elsõnek, ha nem számolod az ORC-t, ami mozgás-közben-lõhetsz stílus.

Egyébként bejön a játék bár sajnálom hogy nem az 5-öt vitték tovább irányíthatóság szempontjából, ez inkább a 4.-re hajaz...

Igen megvan közben sikerült, kurvára nem azt kellett nyomni amit az assist kiírt.😊

Shep
Nem nyomni kell hanem abban az irányban van a gomb amit használni kell!

Sziasztok,

Leonnal Kína felé tartunk egy repülõgépen (pontosabban már megérkeztünk a kínai légtérbe) És amikor át kell venni az irányítását a zuhanó gépnek hiába nyomkodom amit a gép ír folyamatosan lezuhanunk.jobbra 2X utána balra 2X és ezek ismétlõdnek de hiába nyomom nem adja.Tudna vki ebben segíteni ?Elõre is köszönöm.

Üdv,
S

Shep
Rakd fel a patcheket, meg újratöltés, vagy egyszerûen lépd át a fejeztet.

Maxtreme
Üdv a klubban. <#bohoc>

Sziasztok!

Jake-nél, amikor menekülni kell a tank elõl, ott meghalok. Bármit nyomok meghalok. Már mindent próbáltam. Valaki tudna segíteni?

Üdv.
Janó

kisfiu87

http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley

Akartátok? Hát, megkaptátok!

Resident Evil 6 X L4D2 Update Released

*Characters from Left 4 Dead™ 2 have invaded Resident Evil™ 6!

Owners of Resident Evil 6 on Steam are able to select one of four survivors from Left 4 Dead 2’s iconic cast – Coach, Ellis, Nick and Rochelle – when playing PC exclusive mode, The Mercenaries Unlimited No Mercy. Each character will have a special customized weapon load-out created just for use in Resident Evil 6. In addition to the four survivors, infamous Special Infected zombies from the Left 4 Dead franchise will also make a cameo appearance in this mode, relentlessly attacking players regardless of whether a character from Left 4 Dead 2 or Resident Evil 6 is chosen. This new and exclusive content will automatically be downloaded in the background to all owners of the PC version of Resident Evil 6. Have fun!"
vk90
Nekem steames eredeti a játék, de az hogy lehet hogy csak az onslaught játékmód van bent? hol a többi négy, a siege, survival stb??? nektek megvan?

Capcom is the best!

Gépigényed meg van hozzá?
Melyik verziód van meg?
Hy mindenki vki tudna segíteni, van egy olyan problémám, hogy amikor el akarom indítani a játékot, akkor mindig kifagy, újraindítom a gépet utána meg mûködik, most viszont már így se jó, mi a probléma, se tûzfal, se vírusírtó nem jelez, úgyhogy vmi más probléma van. Please valaki help
Prince23
elvileg élõ

Twitch

Az Agent Hunt módban miért nem tarthatok végig a csapattal? Vége egy küldetésnek aztán átdob máshova.
Shep
Chapter select-et választasz és nem sima continue-t.

Chris-nél vagyok jelenleg a menekülõs résznél. Olvastam, hogy át lehet ugorni ezt a részt de hogyan kell?
Mert már elegem van... Köszi ha valaki elmondja 😊
vk90
Jah nekem fent van már egy ideje az a patch, eredeti a játék, annyira végülis nem volt nehéz, rosszabbra számítottam, bár idegesítõ volt, hogy össze vissza forgott a kamera is, meg néha a kamerán kívül estem 😄 na nem baj kellenek a nehéz részek a végére. még jake és ada van hátra..

Capcom is the best!

Prince23
Jött már azóta ki patch (vélhetõleg), ami ezt orvosolta. megnéztem ma egyedül az 5-3-at és egybõl sikerült.

vk90
Júj de szomorú volt Chris vége 😞 A futós rész kb. tizedikre sikerült.

Capcom is the best!

Nekem az ADA küldetések némelyike felidézi a régi resi hangulatot, még a zene is.