Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Lehet találni, de attól nem lesz jobb a játék 😊

Találsz jobb játékot is 6k-ért, kapásból inkább a Borderlands 2-t vedd meg (ha még nem tetted), mint ezt ... fõleg ha a coop móka érdekel.
Ezt max 1000Ft-ért ....

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sziasztok mennyire éri meg a játék a 6 ropit, coopba könnyû partnert találni random ?
Elég kevés ember fogja ezt most olvasni, de a trend általában csak a média/sajtó által felkapott valami. Semmi köze a magasabb színvonalú élethez vagy a teljes elbutuláshoz. persze, aki teljes mértékben a divatot követi nem lehet egy Einstein az is biztos.
DarkSector
Már ismerni a dolgokat és használni. 😛
Tudom mi az az arckönyv de mégsem használom. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem csak a gamerek, a generációk is, bár ha nincs min gondolkodni akkor egy út van a "lefelé"...Egyébként vmi másban meg biztos jobbak mint az idõsebbek.A butulást magam is észrevettem mert amikor a lakatokat kell lelõni Adával, akkor én sem tudtam rájönni a sorrendre a cemeteryben.

Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1

Jaka923
Pedig tudtommal követed, mert eléggé tisztában vagy a dolgokkal<#nevetes1>

DarkSector
Én nem követem a trendet. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
" logikai rész kevés benne, de haladni kell a korral " - mondasz valamit, egyre hülyébbek a gamerek...<#nyes>

Nekem hihetetlenül bejön a játék, és az 5-öt is élveztem, tény hogy a logikai rész kevés benne, de haladni kell a korral, úgymond.

Viszont ez hogy nem tudok menteni ez most nekem tacsra vágta a kedvemet.
Adával mentés nélkül lehet csak végigvinni ??? ...felteszem újra a kérdést 😄

Asus Maximus V Gene z77, I7 3770, 16GB Kingstone HyperX Beast 2400mhz, EVGA 760 SC 2GB, 60GB SSD OCZ Vertex 3, 1TB HDD, Pioneer BD-RW, 84 Samsung LCD,127 Sony LED, Sony STR-DH520+Jamo 7.1

Nekem bejött a 4, de fõleg az ilyen abszurd jelenetek miatt számomra a 3-nál vége lett a sorozatnak, a 4-6 inkább akció játék.

Resi6-ban Chris Shepard és Garrus Nivans lenyomja a kínai collector-okat meg a reaper embriót, ugye ugye...
A sztori meg részrõl részre egyre gyermetegebb <#sir>

Nekem Adával nem menti el az állást, elvittem a cemetery feléig megint és failed to save game felirattal elveszett 3madjára is az állás.Úgyhogy a kurvaanyját...megy a kukába ennyi volt.

Laza
Ahogy mondod 😊

Õszintén az 5. részt nem sikerült végigvinnem, olyan kibebaszott unalmas volt, valahol a felée után abbahagytam ... pedig a 4. részt szerettem, ott legalább visszaköszöntek a régihez hasonló helyszínek, és valahogy hangulatos is volt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

alatta komment😄D

Leo trained by Chuck Norris

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Seth

PSN ID.: Beegabor

4-ben melyik jelenet az, amikor a lézerek haladnak felénk?😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jaka923
A Leon/Chris kampány 3. fejezete annyira nem a játék eleje 😊 Ezt a lézeres dolgot egyébként a Resi 4-ben is elsütötték, valamint a film harmadik és a mostani részében is. Kb 10 éves voltam, amikor megmutatták nekem az elsõ részt, hát nem volt túl kellemes látvány, amikor a csaj fejét levágta a lézer 😄

Ez csak eszembe jutott.
De látom ebben a részben is valahol az elején ellopták azt a lézeres-ugrálós részt, ami a 4-ben is volt. De a Kaptár filmben volt legelõszõr.
DarkSector
😛

*Hasonló.
Bebaszna ha youtube-ot használnám...minden hitelességét elveszi 😊
Utoljára Tomb Raiderben volt ilyesmi, amivel játszottam ja meg Prince Of Persia elsõ 3 részébe volt sok.
DarkSector
Hidd el manapság még rosszabb, állj neki egy résznek amit nem ismersz, youtube-ozás nélkül, ajánlom a 0.részt, szerintem az a legdurvább.

De ez a labirintusos dolog, amirõl írsz, igazából elmúlt nem?
Szóval annyira nem látni már semmiben, pedig anno valamikor akár több tíz percig is elgondolkodott az ember rajta.
DarkSector
hát igen bár az összes epizód együtt elég hosszú de csak a sok harc miatt.

A régiknél ezzel ellentétben 1-2 ellenfél volt, csak éppen a labirintus szerû épületekbe ment el sok óra míg rájöttél hogy jutsz tovább.

Ez sajnos igaz és a játék történetén és hosszán ez meg is látszik. Mármint fõleg a 6. epizódnál. Minden a minõség rovására megy...

DarkSector
Ez 1 újszerû felfogás, a kamerában pont ez volt a lényeg hogy ne tudd sok helyen hogy 8 km-re van egy lassú zombi, max a nyögdécsalésekbõl tudtad hogy na ott van valami, és ezeknek még 1 technikai oka volt mégpedig hogy rögzített képek/hátterek voltak, amik milliószor szebbek mind a mostani 3d-s realtime környezet.
Az régen más érzés volt, nem kell szeretni de ébn a mostani játékok mellé, nem helyettük szeretnék olyanokat is, nem gáz nekem ha nem lesz januárban év játéka, leszarom a hype-ot, pár embernek egy kisebb HC rétegnek lehesen ilyen is, a többi nem számít.
De nem lesz mert ma csak a marketing számít.

Ilyen szempontból a 4 volt a legoptimálisabb. Láttam videókat a régirõl. Engem idegesített volna az állandó változó kamera nézet és a 2D-os forgások. 4 ráadásul élvezetes is volt meg kellõen hosszú. 5. részen már látni mennyivel rövidebb lett bár annak még nem értem a végére.

DarkSector
6 hoz képest egy fokkal jobb, de a régiekhez képest már a 4. rész is nagy változás volt az akciósabb stílus felé.

Gondolom az a gondod neked is, hogy a zombik képesek lõni. Amikor megláttam én is ezt a tényt, eléggé elképedten, hogy lehet-e ezt még fokozni. Szuper intelligens zombik ez valóban már abszurd.😄

5 azért változatosabb volt és legalább olyan volt, mint a mostani Leon vagy Jake kampány...

Resi 5 teljesen jó játék lett nem tudom mi baj vele😊

Ott sem az agyatlan lövöldék voltak mindig ám...

Jaka923
Szerintem a RE6 Chris kampánya még a RE5-ön is túltesz, már ami az akciót illeti, fõleg a sok katona miatt. A Jake kampány már visszafogottabb, hentelés szempontból ez közelebb áll a RE5-höz. Ada meg a lassabb akció mellett hoz némi lopakodást is a játékmenetbe, úgyhogy azt még próbáld ki, hátha...

Laza
'El lett mondva' ... és? Attól, hogy el lett mondva még fos. Az 'ugyanaz mint a re5' sem jelent semmit, az is egy kalap szar.
Senki nem mondta, hogy nem sejtettem, h ez lesz ... de attól még nem fog tetszeni vagy nem fogom jobban 'élvezni', mert 'el lett mondva' ... lol.

wesker24
Hát Chrisnél nem tudom mire számítottál ? Ugyanaz mint a Resident Evil 5 !

El lett mondva hogy a Chris kampánya ilyan mint a Resi 5 vagy akármelyik COD !
Laza
Hát Én most a Chriss kampánynál leálltam kicsit. Csak a futkosás és a lövöldözés van ott, éppen a Chapter 1 végére értem. A háztetõkön meg a házban való rohangálás, meg a nagy lövöldözések ... ennek kb semmi köze nincs a ReEvilekhez ... akciójátéknak meg unalmas, akkor inkább Borderlands 2-zöm 😊

DarkSector
Mondjuk a Mass Effect a maga nemében jó játék, de itt sajnos igaz, rossz példa sajnos, tekintve hogy honnan jutott idáig a sorozat.

Chris kampányról valamiért a Mass Effect 2 jutott eszembe, jó a Resi6 csak már sehol sincs a frencsájz a Resi2 féle igazi túlélõ horrortól :/

Pedig megcsináltam a tengeralatjárós részt, gyakorlatilag a cemetery következik és mégis az elejérõl kezdi a tengeralatjárótól...chapter választásnál a 2 chapter inaktív...

Shep
Dehogyis.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kurvaanyját 😊 Adával nem lehet menteni ??? Egyszuszra kell végigvinni ???

Laza
Éppenséggel nem a játék erényei közé tartozik, hogy 'hasonló' mint az 5. rész 😊

Sztem hangulatos, és jól el vannak különítve az egyes szereplõk, chris mivel kommandós emiatt ott több a lövölde, de én viszont úgy gondolom kell ez is, mert az 5 is hasonló volt pont Chrissel.A CoD-ot meg sztem hagyjuk, attól messze van mégis, sztem ez a RE 6 sokkal jobb 😊

A CoD meg kb az a foscsíratrágya program ami csak évrõl évre pénzt húz ki a zsebedbõl és semmi újítás nem történik,(emiatt pont nem veszem meg) kb a CoD 5 óta nem emlékszem egy misszióra sem annyira egykaptafa az egész sorozat és franchise.Multi terén sztem a CS nyomába sem ér, pedig abból csak 5 évente adnak ki újat.Bár egy kicsit hasonlít, ott is meg lehet nyerni bármilyen csatát egyedül.

Laza
Nem haladok vmi gyorsan mert mást is tolok ... ma meglett Leon vége és elkezdtem a Criss kampányt. Már a Leonos rész is 'fura' volt azokkal a föld alatti helyszínekkel, meg a végére már az is full akciójáték volt, de ez a Criss-es rész a chapter 1 végéig mi a tököm? Full CoD lövölde, zombik/szörnyek, akik fegyverekkel tüzelnek? Ez mi a szent szar? És ennek még a hangulata is nulla, szaladok végig rajta hogy minél elõbb vége legyen ...

Találtam youtube-on videókat a végigjátszáshoz, ott benne van minden...

Hát nekem nem ment át is ugrottam és a tenement 2 -tõl játszottam végig, látszólag nem szólt bele a campaign végkimenetelébe.

Sziasztok,

2 kérdésem lenne, Jake-el a fúrós szörnyet hogyan tudom megzavarni a teremben ? A csajszi-t mindig szétkapja amikor a kártyáért megy.Hiába lövöm vagy hába lövöm le a döglegyeket.

A másik hogy megjelent egy Legacy is a chaptereknél, ebben lehet játszani majd a néger csókával ?

Elõre is köszönöm,
Üdv,
S

TBTPumpa
Elvileg javították a legfrissebb javításban a Chris-es kampány végét:

Update 3:
- Fixed responses to commands given by partners in co-op.
- Fixed the display issue with the "Ustanak 1" action figure in Collections
- Fixed the difficulty level during the Haos battle in Chris' campaign, chapter 5-3
- Fixed the input problem when using gamepads during the J'avo car chase scene in Chris' campaign, chapter 3-6
- Fixed the issue where the player is unable to go through the door in Jake's campaign, chapter 4-4

A number of other issues have also been fixed.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

annyit beszéltek már errõl h meglesem Chrisnél ezt a részt micsoda😄 Ilyet még nem hallottam h valami ennyire nem megy sokaknak...

Köszi a helpet mindenkinek.Akkor büntetem magam még "kicsit" 😄
Felraktam a patchet hátha segít pár ms-et 😄

TheGrinder
Nekem is beforgott, próbáld ne az egérrel irányítani, mert ha egérrel próbálod, akkor csak forgolódik össze-vissza. Annál a résznél azt hiszem s+d-t kell nyomva tartani és akkor nem lesz baj.

wedge31
Türelem, nekem a 29 alkalom után sikerült...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.