2398
Resident Evil 6

• grebber
    Az fain volt pedig. Igaz anno az eredeti nem indult el sokaknak. Lassan kész a magyarítása így már végre végig lehet majd tolni.
  • wesker24
    Ahogy a nevében is benne van ez csak egy Teaser Demo jó hogy nem mutatnak meg belőle mindent egyből amikor még 7 hónap van hátra a megjelenésig.
  • Shep
    Belenéztem és tényleg semmi extra tisztára, mint az a béna Daylight, vagy mi volt a címe az u4-es csodának.
  • grebber
    Már megjelent a demó tele a YT vele előbb néztem semmi kiemelkedő. N+ 1 átlag horror cucc. Bár csak egy kis részlete a játéknak ,de eddig semmi extra.
  • wesker24
    Sok játékosnak azért nem jött be az újabb Resident Evilek (4-5-6) mert túl akció orientált volt és nem volt eléggé horrorisztikus mint a régebbi részek, na szóval megkapták amit akartak kaptak egy újabb Survival Horror-t, ami az Outlast, PT, és a Silent Hill keveréke és ebből lett a Resident Evil 7, az egyetlen dolog ami zavar az az hogy a játék belső nézetes lesz ahogy látom, és meg nem tudjuk hogy kit is fogunk irányítani egyáltalán. De holnap megjelenik belőle egy PS 4 demo akkor lehet többet tudunk róla.
  • Shep
    Nekem ez inkább Silent Hill, vagy Outlast mintsem Resi, ettől persze még várom, és remélem jó is lesz!
  • grebber
    Resident Evil 7 - megjöttek az első képek és részletek
  • grebber
    Resident Evil 7 - most végre tényleg bejelentik?
  • ViraagB
    Sziasztok! Tervezem, hogy csinálok egy magyarítást a Resident Evil 6 játékhoz és arra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán van-e rá lehetőség és ha igen, akkor vannak-e valamilyen feltételei pl.: eredeti játék megléte.
    Továbbá, hogy technikailag mi lenne a legegyszerűbb megoldás a magyarításra? Ugyanis angol nyelvű szövegfájlt nem találtam és tudtommal az kell hozzá.
    A szöveget már elkezdtem fordítani, igazából a technikai háttér kellene.

Válaszokat előre köszönöm!
  • mate23
    üdv!
    van már magyarosítás a játékhoz?
  • grebber
    Steam és egyéb netes webshopok

Pl:
    CD Galaxis
    Konzolokszervize
    Platinumshop
    Gameshop
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.03. 20:08:04
  • mate23
    üdv!
    Resident melyik boltban kapható?
  • DarkSector
    Ha valakinek kell 15 ajróért az szoljon.
  • DarkSector
    Nem tudom, de én most kicit boldog vagyok . :)
  • Fpocok
    Vannak benne zombik? Ha nem, akkor VIDD INNEN!!!44 :D
  • DarkSector
    A túlélő-horror fanoknak.I
  • Fpocok
    Ez azért van, mert a capcom mindenkit hülyének néz és azt hiszik csak akkor ismernénk fel, ha ugyanabban a ruciban van mindig.
  • Prof William
    Annyira nem lenne vele baj de hogy minden alkalommal jól kivágott piros kisestélyiben henteli a szörnyek armadáját az már enyhén szólva röhelyes.

Tulajdonképpen az egész csaj a Resident filmek előképe, ahol feszülős bőrnacis cicababék hentelik szét az ellent, úgy hogy még közben a sminkjük sem kenődik el. :)
  • wesker24
    Én egyszer már leirtam ADA történetét a kezdetektől fogva olvass vissza ! xD
  • Myselor
    elmesélhetnéd röviden mitörtént,mert pl az ORC nállam full játszhatatlan volt,így nemsokat játszottam vele,ki és mért hal meg?
  • Jaka923
    Az ORC-ben Leon is meghal, szóval felesleges azt a szennyet felhozni. Nem csak maga a játékmenet egy szemétkupac, de még a történetnek nem nevezhető történetbe is beletettek ilyen abszurd dolgokat. A múltkori steames leárazáson megvettem a Complete Pack-ot, hogy ez a rész se maradjon ki, de 2 óráig bírtam szenvedni vele.
  • Myselor
    én sem tudtam sose hová rakni ezt az ada csajt,olyan fontos személynek állítják be,de am sehol semmi.nem értem:) bár sokat nem is tudok róla a többieket mind jól ismerem
  • Fpocok
    "Amúgy a legjobb női karakter a Resident Evil sorozatban és Leon "csaja"."

Really? Szerintem meg semmi keresnivalója nincs a világban. EGyszerűen röhögőgörcs kap el, ha meglátom. Mindegyik részbe beleerőszakolják, mert eyecandy...
  • Zegi Norbi HUN
    Sajna nem tudok angolul, de azért köszi :)

Amúgy ő elvileg meghalt az Operation Racoon City-ben, itt meg most megint újra él? Legalábbis ezt láttam neten.
    Leon meg is kérdezi tőle, mikor a két épület közt harcolnak a játék végén, hogy "Ki vagy te?" "Miért segítesz?" Valamit válaszol rá mobilon keresztül,de azt nem tudtam megfejteni :(
  • TBTPumpa
    Olvasgass. Van egy kis múltja.

Amúgy a legjobb női karakter a Resident Evil sorozatban és Leon "csaja".
  • Zegi Norbi HUN
    Hali!
    Nagyjából el tudnátok mondani, hogy ki ez az Ada Wong? Azt észrevettem, hogy Leon-nak tetszik,de mást nagyon nem értettem :D
  • adler741
    Én sem mai játékos vagyok, de ez nekem sok volt a Chris-es pályán rohangászás a végén betette a kaput(,lehet gamepaddal kellet volna nyomkodnom.
  • vk90
    Ez így van sajna..
  • DarkSector
    Utólag mai fejjel biztos sokaknak idétlen lenne az első pár RE, nem ugyanaz mai szemmel pótolni mint régen mikor a technika is a helyén volt...mármint látvány.
  • vk90
    Azt ne is mond az egy kacat :)
  • vk90
    Resi 1,2,3 kimaradt igen, sajnos és így már nem az a feeling lenne ha most kezdeném el őket. Ez van erről lemaradtam, kár...
    Amúgy NES, az előbbi kérdésre, bár psx-em nem volt.
  • DarkSector
    Ami mint játék szar az az ORC az még shooternek is egy bugos szar.
  • DarkSector
    Jó az oké nem mai vagy de én erre értettem hogy rosszkor csatlakoztatok, be, ti már azt láttátok első ingerként, ami egy nagy átalakulás eredménye volt már. :)

A 4.részhez képest nem annyira durva a változás, de van, mégsem annyi mint az első részhez képest azoknak a szemébe akik az elejétől játszanak.

Mint sokszor mondtam a játék jó mint shooter, legalábbis gondolom, akik végigvitték, csak mint RE nem.
    Amire te gondolsz hogy sokan kifogásolták hogy szar az nem egészen a játék mivoltára értendő, hanem ahoz képest amit vártak tőle.
  • vk90
    Nem Resire gondoltam, csak arra hogy nem mai játékos vagyok :)
    Resi 4 volt az első (jójó tudom, akkor most az jön hogy nem ismerem az igazi resiket...) :D
  • DarkSector
    Milyen nintendón? Wii U-n? :)
    Melyik RE-el kezdtél?
  • vk90
    Mostani generáció? Én aki nintendón nőtt fel? :D
  • DarkSector
    Nincs baj ezzel a mostani generáció nem tudja honnan indult a sorozat, egyeltalán nem tudják, mi az a túlélőhorror, aminek talán egyetlen megmaradt képviselője a Silent Hill.

Ezért nem baj ha a mostani játékosoknak ez tetszik, mert ehhez vagytok hozzászokva.
  • vk90
    Nem értem miért szólja le mindenki, amióta megjelent én csak ezzel játszom, szerintem igen is jó játék, ez a resi köt le legjobban.
  • adler741
    Egy két észrevétel a gameről spoiler nélkül

Ettől idegesítőbb játékot régen nem adtak ki,irányítás pc -n helyenként katasztrófa,( QTE orgia tomb raidert is űbereli) + szűk térben mozgás ,a főellenség meg 125 ször fölkel ,nem akar eplatkolni.ááá
    Az előző rész is sokkal jobb volt,grafikailag is.
    Nem is játszok ezzel soha többet,pedig a történetek párhuzamos futása miatt nem is lenne rossz.
  • emilkee
    Nekem szépen ment de újra kellett telepitenem Windowst és a játékot is.
    Mindent úgy csináltam mint elözőleg és fekete képernyő és az egér tőlt.
    Virusirtó kikapcsolva.Ha valaki tudna segiteni megköszönném!