2398
Resident Evil 6
-
#2197 Az fain volt pedig. Igaz anno az eredeti nem indult el sokaknak. Lassan kész a magyarítása így már végre végig lehet majd tolni. -
#2196 Ahogy a nevében is benne van ez csak egy Teaser Demo jó hogy nem mutatnak meg belőle mindent egyből amikor még 7 hónap van hátra a megjelenésig. -
#2195 Belenéztem és tényleg semmi extra tisztára, mint az a béna Daylight, vagy mi volt a címe az u4-es csodának. -
#2194 Már megjelent a demó tele a YT vele előbb néztem semmi kiemelkedő. N+ 1 átlag horror cucc. Bár csak egy kis részlete a játéknak ,de eddig semmi extra. -
#2193 Sok játékosnak azért nem jött be az újabb Resident Evilek (4-5-6) mert túl akció orientált volt és nem volt eléggé horrorisztikus mint a régebbi részek, na szóval megkapták amit akartak kaptak egy újabb Survival Horror-t, ami az Outlast, PT, és a Silent Hill keveréke és ebből lett a Resident Evil 7, az egyetlen dolog ami zavar az az hogy a játék belső nézetes lesz ahogy látom, és meg nem tudjuk hogy kit is fogunk irányítani egyáltalán. De holnap megjelenik belőle egy PS 4 demo akkor lehet többet tudunk róla. -
#2192 Nekem ez inkább Silent Hill, vagy Outlast mintsem Resi, ettől persze még várom, és remélem jó is lesz! -
#2191 Resident Evil 7 - megjöttek az első képek és részletek -
#2190 Resident Evil 7 - most végre tényleg bejelentik? -
ViraagB #2189 Sziasztok! Tervezem, hogy csinálok egy magyarítást a Resident Evil 6 játékhoz és arra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán van-e rá lehetőség és ha igen, akkor vannak-e valamilyen feltételei pl.: eredeti játék megléte.
Továbbá, hogy technikailag mi lenne a legegyszerűbb megoldás a magyarításra? Ugyanis angol nyelvű szövegfájlt nem találtam és tudtommal az kell hozzá.
A szöveget már elkezdtem fordítani, igazából a technikai háttér kellene.
Válaszokat előre köszönöm! -
mate23 #2188 üdv!
van már magyarosítás a játékhoz? -
#2187 Steam és egyéb netes webshopok
Pl:
CD Galaxis
Konzolokszervize
Platinumshop
Gameshop
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.03. 20:08:04 -
mate23 #2186 üdv!
Resident melyik boltban kapható? -
#2185 Ha valakinek kell 15 ajróért az szoljon. -
#2184 Nem tudom, de én most kicit boldog vagyok . :) -
#2183 Vannak benne zombik? Ha nem, akkor VIDD INNEN!!!44 :D -
#2182 A túlélő-horror fanoknak.I -
#2181 Ez azért van, mert a capcom mindenkit hülyének néz és azt hiszik csak akkor ismernénk fel, ha ugyanabban a ruciban van mindig. -
Prof William #2180 Annyira nem lenne vele baj de hogy minden alkalommal jól kivágott piros kisestélyiben henteli a szörnyek armadáját az már enyhén szólva röhelyes.
Tulajdonképpen az egész csaj a Resident filmek előképe, ahol feszülős bőrnacis cicababék hentelik szét az ellent, úgy hogy még közben a sminkjük sem kenődik el. :) -
#2179 Én egyszer már leirtam ADA történetét a kezdetektől fogva olvass vissza ! xD -
#2178 elmesélhetnéd röviden mitörtént,mert pl az ORC nállam full játszhatatlan volt,így nemsokat játszottam vele,ki és mért hal meg? -
#2177 Az ORC-ben Leon is meghal, szóval felesleges azt a szennyet felhozni. Nem csak maga a játékmenet egy szemétkupac, de még a történetnek nem nevezhető történetbe is beletettek ilyen abszurd dolgokat. A múltkori steames leárazáson megvettem a Complete Pack-ot, hogy ez a rész se maradjon ki, de 2 óráig bírtam szenvedni vele. -
#2176 én sem tudtam sose hová rakni ezt az ada csajt,olyan fontos személynek állítják be,de am sehol semmi.nem értem:) bár sokat nem is tudok róla a többieket mind jól ismerem
-
#2175 "Amúgy a legjobb női karakter a Resident Evil sorozatban és Leon "csaja"."
Really? Szerintem meg semmi keresnivalója nincs a világban. EGyszerűen röhögőgörcs kap el, ha meglátom. Mindegyik részbe beleerőszakolják, mert eyecandy... -
#2174 Sajna nem tudok angolul, de azért köszi :)
Amúgy ő elvileg meghalt az Operation Racoon City-ben, itt meg most megint újra él? Legalábbis ezt láttam neten.
Leon meg is kérdezi tőle, mikor a két épület közt harcolnak a játék végén, hogy "Ki vagy te?" "Miért segítesz?" Valamit válaszol rá mobilon keresztül,de azt nem tudtam megfejteni :( -
#2173 Olvasgass. Van egy kis múltja.
Amúgy a legjobb női karakter a Resident Evil sorozatban és Leon "csaja". -
#2172 Hali!
Nagyjából el tudnátok mondani, hogy ki ez az Ada Wong? Azt észrevettem, hogy Leon-nak tetszik,de mást nagyon nem értettem :D -
adler741 #2171 Én sem mai játékos vagyok, de ez nekem sok volt a Chris-es pályán rohangászás a végén betette a kaput(,lehet gamepaddal kellet volna nyomkodnom. -
#2170 Ez így van sajna.. -
#2169 Utólag mai fejjel biztos sokaknak idétlen lenne az első pár RE, nem ugyanaz mai szemmel pótolni mint régen mikor a technika is a helyén volt...mármint látvány. -
#2168 Azt ne is mond az egy kacat :) -
#2167 Resi 1,2,3 kimaradt igen, sajnos és így már nem az a feeling lenne ha most kezdeném el őket. Ez van erről lemaradtam, kár...
Amúgy NES, az előbbi kérdésre, bár psx-em nem volt. -
#2166 Ami mint játék szar az az ORC az még shooternek is egy bugos szar. -
#2165 Jó az oké nem mai vagy de én erre értettem hogy rosszkor csatlakoztatok, be, ti már azt láttátok első ingerként, ami egy nagy átalakulás eredménye volt már. :)
A 4.részhez képest nem annyira durva a változás, de van, mégsem annyi mint az első részhez képest azoknak a szemébe akik az elejétől játszanak.
Mint sokszor mondtam a játék jó mint shooter, legalábbis gondolom, akik végigvitték, csak mint RE nem.
Amire te gondolsz hogy sokan kifogásolták hogy szar az nem egészen a játék mivoltára értendő, hanem ahoz képest amit vártak tőle. -
#2164 Nem Resire gondoltam, csak arra hogy nem mai játékos vagyok :)
Resi 4 volt az első (jójó tudom, akkor most az jön hogy nem ismerem az igazi resiket...) :D -
#2163 Milyen nintendón? Wii U-n? :)
Melyik RE-el kezdtél? -
#2162 Mostani generáció? Én aki nintendón nőtt fel? :D -
#2161 Nincs baj ezzel a mostani generáció nem tudja honnan indult a sorozat, egyeltalán nem tudják, mi az a túlélőhorror, aminek talán egyetlen megmaradt képviselője a Silent Hill.
Ezért nem baj ha a mostani játékosoknak ez tetszik, mert ehhez vagytok hozzászokva. -
#2160 Nem értem miért szólja le mindenki, amióta megjelent én csak ezzel játszom, szerintem igen is jó játék, ez a resi köt le legjobban. -
adler741 #2159 Egy két észrevétel a gameről spoiler nélkül
Ettől idegesítőbb játékot régen nem adtak ki,irányítás pc -n helyenként katasztrófa,( QTE orgia tomb raidert is űbereli) + szűk térben mozgás ,a főellenség meg 125 ször fölkel ,nem akar eplatkolni.ááá
Az előző rész is sokkal jobb volt,grafikailag is.
Nem is játszok ezzel soha többet,pedig a történetek párhuzamos futása miatt nem is lenne rossz.
-
emilkee #2158 Nekem szépen ment de újra kellett telepitenem Windowst és a játékot is.
Mindent úgy csináltam mint elözőleg és fekete képernyő és az egér tőlt.
Virusirtó kikapcsolva.Ha valaki tudna segiteni megköszönném!