Resident Evil 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Továbbá, hogy technikailag mi lenne a legegyszerűbb megoldás a magyarításra? Ugyanis angol nyelvű szövegfájlt nem találtam és tudtommal az kell hozzá.
A szöveget már elkezdtem fordítani, igazából a technikai háttér kellene.
Válaszokat előre köszönöm!
van már magyarosítás a játékhoz?
Pl:
CD Galaxis
Konzolokszervize
Platinumshop
Gameshop
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.03. 20:08:04
Resident melyik boltban kapható?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tulajdonképpen az egész csaj a Resident filmek elõképe, ahol feszülõs bõrnacis cicababék hentelik szét az ellent, úgy hogy még közben a sminkjük sem kenõdik el. 😊
Really? Szerintem meg semmi keresnivalója nincs a világban. EGyszerûen röhögõgörcs kap el, ha meglátom. Mindegyik részbe beleerõszakolják, mert eyecandy...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy õ elvileg meghalt az Operation Racoon City-ben, itt meg most megint újra él? Legalábbis ezt láttam neten.
Leon meg is kérdezi tõle, mikor a két épület közt harcolnak a játék végén, hogy "Ki vagy te?" "Miért segítesz?" Valamit válaszol rá mobilon keresztül,de azt nem tudtam megfejteni 😞
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Amúgy a legjobb nõi karakter a Resident Evil sorozatban és Leon "csaja".
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nagyjából el tudnátok mondani, hogy ki ez az Ada Wong? Azt észrevettem, hogy Leon-nak tetszik,de mást nagyon nem értettem 😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Amúgy NES, az elõbbi kérdésre, bár psx-em nem volt.
Capcom is the best!
A 4.részhez képest nem annyira durva a változás, de van, mégsem annyi mint az elsõ részhez képest azoknak a szemébe akik az elejétõl játszanak.
Mint sokszor mondtam a játék jó mint shooter, legalábbis gondolom, akik végigvitték, csak mint RE nem.
Amire te gondolsz hogy sokan kifogásolták hogy szar az nem egészen a játék mivoltára értendõ, hanem ahoz képest amit vártak tõle.
Resi 4 volt az elsõ (jójó tudom, akkor most az jön hogy nem ismerem az igazi resiket...) 😄
Capcom is the best!
Melyik RE-el kezdtél?
Ezért nem baj ha a mostani játékosoknak ez tetszik, mert ehhez vagytok hozzászokva.
Capcom is the best!
Ettõl idegesítõbb játékot régen nem adtak ki,irányítás pc -n helyenként katasztrófa,( QTE orgia tomb raidert is ûbereli) + szûk térben mozgás ,a fõellenség meg 125 ször fölkel ,nem akar eplatkolni.ááá
Az elõzõ rész is sokkal jobb volt,grafikailag is.
Nem is játszok ezzel soha többet,pedig a történetek párhuzamos futása miatt nem is lenne rossz.
Mindent úgy csináltam mint elözõleg és fekete képernyõ és az egér tõlt.
Virusirtó kikapcsolva.Ha valaki tudna segiteni megköszönném!
- Added new options to the session search function
- Improved SLI performance with NVIDIA graphics cards
A number of other issues have also been fixed.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem tudták benne eldönteni, hogy filmet vagy játékot csináljanak. Összemosottnak tûnik. A másik az az, hogy a helyszíneken nagyon sokat kell szaladgálni akció nélkül erre tesz rá az irányítás, amit nem tudtak normálisan belõni, bár a rohanás a sok hülye szaladgálós (filmbeli érzést) csökkentheti.
1 mondat, mint száz szó: Túl nagyon a helyszínek és kevés benne ehhez tartalom.
1000%, hogy a játék 70%-át a futási részek és az átvezetõk együttesen teszik ki. Kizárt, hogy én emögött fogok tölteni XX órát. Inkább megnézek pár filmet vagy YT-on az átvezetõket, amibõl kiderül a sztori.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
szerintem
szerintem
Most kiprobalva a harmadik kapmany-t, bar tenyleg porgos akcio jatek, de valami iszonyat jo es latvanyos, megha sokan nem is szeretik, coopban meg hasonlot nem pipaltam. Megvettek kilora 😊
szerintem