Resident Evil 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amibe nem kezd bele az ember az nem egyenlő azzal ,hogy "1 rejtvény amiről nyilvánvalóvá vált hogy túl magas"
Kijött a demó letoltam 3 endinget unistaláltam felmentem netre szarozni ,hogy egy fos akkor láttam ezt a rejtvényt ,de mivel már törölve volt nem néztem meg.
Next PC upgrade: 2022
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Full endig? Pont leszarom az milyen volt kijutottam a házból más nem érdekel.. Amúgy 3 endinget néztem ,de kár volt rá az a 3x 15 perc ..lepra az egész.
Ugyse győzzük meg egymást de kurvajó veszekedni<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.25. 00:09:16
Hiteltelen okoskodás tőled megszokott módon és formában egy játékról amivel egy percet nem toltad a demot leszámítva amiben gyakorlatilag szinte semmi nincs csak 1 parajelenet meg 1 rejtvény amiről nyilvánvalóvá vált hogy túl magas...<#taps>#taps>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
És igen kőkemény bullshit és időhuzás amik voltak benne. Megmondom őszintén ha ez a valóság lenne akkor inkább választanám a megdöglök a házban véget mintsem jelentéktelen lószarokat keresgéljek... 0 realitás alapja van. Ilyet a valóságban senki nem csinálna amiket ebben kell. Mondom acsibuziknak jó másnak nem.
Amúgy meg ezek a játékos topikok sosem arról szólnak ,hogy csak az írhat aki befosott a játéktól ,mert annyira jó neki....szerencsére ilyen nincs.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.24. 22:55:59
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2017.01.24. 22:54:16
Akit érdekel milyen a játék nézzen be a konzolos ps4 topikba ott tolják a véleményeket róla. Ez a topik meg maradjon a fröcsögò szerencsétleneknek akiknek fingjuk sincs az egész stuffról látványosan.
Mondjuk nem toltam annyira sokat, de elég érdekes stílusa van, de tetszik egyenlőre.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.24. 22:05:04
Jóval inkább RE mint a 4-5-6. Ez azon túl hogy fps,sokkal inkább a RE1-2-3-ra hajazó kaland túlélőhorror.
A nem sietett 6 óra alatt pedig komplett bullshit. MINDENHOL 10+ órát írnak. És akkor még csak 1 megnyerést láttak. És pláne nincs megoldva minden (lásd a demo-t amiben ha magad akartad megoldani a titkot,több órát is igénybe vett - feltéve hogy egyáltalán meg tudtad oldani).
De jól végignézhetted mert az ELSŐ komolyabb jelenetnél (cirka 30 perc addig) kiderül hogy itt rohadtul nem csak egy pszicho családról és a gyomorforgató dolgaikról van szó. De éjféltől nyilván 6 órán át ott ültél - főként hogy reggel 5-kor aktiválták...<#banplz>#banplz>
Pont olyan hosszú mint a régie RE részek,nincs ezzel semmi gond. És hálistennek nem a gagyi akciójáték vonalat követték.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.24. 21:11:21
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Persze nyilván a full is televan idehúzó faszságokkal mint a demo ami kurvára nem életszerű..
"Vadásznak" ránk és akkor még kutatni fogok rejtélyek után aha tök valóságos. Szóval a plussz ótvarok kicsit sem érdekelnek.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.24. 11:24:41
Ez a beteg család meg minden csak nem félelmetes, leginkább undoritóak az meg nálam nem horror.
CGMagazine - 9/10
Destructoid - 10/10
EGM - 9.5/10
Game Informer - 8.5/10
Gamespot - 8/10
GamesRadar+ - 4.5/5
Giant Bomb - 4/5
The Guardian - 5/5
IGN.com - 7.7/10
Paste Magazine - 9/10
PCGamer - 90/100
Polygon - 9/10
Push Square - 8/10
Shacknews - 9/10
Telegraph - 4/5
USgamer - 4/5
Ez a 7 meg szerintem az fps nezeten kivul siman hozza a regi resik survival hangulatat
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.01. 13:18:04
Minimum:
Processzor: Intel Core i5-4460, 2.70GHz vagy AMD FX-6300 vagy jobb
Memória: 8 GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon R7 260x
DirectX: DX11
Additional Notes: Mivel a játék még készül, simán megváltozhat ez a gépigény.
Ajánlott:
Processzor: Intel Core i7 3770 3.4GHz vagy hasonló AMD vagy jobb
Memória: 8 GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce GTX 960 vagy AMD Radeon R9 280X vagy jobb
DirectX: DX11
Additional Notes: Mivel a játék még készül, simán megváltozhat ez a gépigény.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.22. 10:47:41
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.27. 00:54:23
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A Silent Hill az egyik legjobb játék az Outlast is jó játék de csak a saját maga kategóriájában, ez már nem a szokásos Resident Evil amit megszoktunk.
Silent Hill, Outlast kategoria...maguk nemeben jok, csak ez nem Resi
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amugy igen Chris kampányában a HAOS elleni menekülés az igazi rémálom volt 😄.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.06.26. 10:53:58
Elsőre sikerült 😊)
Jah, így kb 3.5 év után ismét előszedtem.. kb rettegtetem ettől a résztől a rossz emlékek miatt 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.14. 16:49:30