Resident Evil 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Szerencsére mire meg lesz véve el is felejtem. Amúgy se zavart engem soha ha egy filmet vagy játékot úgy játszok, hogy csutkára tudom miről szól mert előtte fullosra elolvastam róla mindent.
Ez az első ilyen game amit elsőnek csak végignézek majd.Kiváncsi voltam a demó után mi is lesz ez mivel a demót úgy ajnározta a capcom hogy benne se lesz a teljesbe... ahhoz képest szinte egy az1be full ugyanaz van benne mint a demóban.
Szóval végignézem a The VR végigjátszását azt várjuk a Humbleba kerülést<#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
A mai világban egy okos ember már nem vesz meg játékot gameplay / walkthrough nézés nélkül egyébbként komolyan megszívhatja, mert nem ritkán más a végtermék mint amit elötte igértek, lásd No Man's Sky.
Youtube-ot nem akarok nézni, nekem elveszi az élményt.
Bár anno a resi 1-nél is beszartunk amikor a kutyák beugrottak az ablakon 😄
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.27. 22:46:38
A resikben korábban nem volt, ( végigtoltam 1-2-3-4-5 ) legalábbis nem olyan mint az Outlastokban. Kb addig is játszottam azt 😄
Köszi a választ így viszont pontosítom a kérdést.
Mennyire jellemző az RE 7-re a jump scare?
Utoljára szerkesztette: KaOz, 2017.01.27. 22:36:57
Outlast elején volt 1-2 jumpscare azt game over a "ijedtségnek"..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.27. 22:25:04
A Resident név miatt venném de az Outlastot nem bírta az idegrendszerem. 😄
Youtube videókat nem akarok nézni az élmény rontása miatt.
Itt látsz statisztikákat:
https://howlongtobeat.com/
A resi7 8 órájával egyáltalán nem számít rövidnek a sorozatból. Nyilván a kevesebb akció, QTE és instadeath részek miatt kevesebb az újrajátszott rész, mint a 4-5-6-ban, de a régi resiknél semmivel sem rövidebb a játék.
Tipikusan az a fajta idióta mint a metacritices sértődött 0 pontozók akiknek figngja sincs róla hogy ez a játk bár egy család áll a középpontban és zombik nincsenek mégis kőkemény RE játék játékmenetben,élményben,eseményekben,megoldásokban, mindenben, kemény utalásokkal az umbrella-ra, és egyéb RE dolgokra - és igen itt is egy vírus van a középpontban csak emberünk idáig nem jutott el mert látott a játékból egyetlen láncfűrészes jelenetet az első 30 percben yotube-on és elkönyvelte hogy ez egy agyatlan slasher horror by amerika. Ami már csak azért is erős mert a RE 6 meg tetszett neki - a sorozat legalja az agyatlan hent játékmenetével.😊
Úgyhogy nem. Ez a lény ennél nem okosabb. Tipikus troll aki köpköd mert nem tetszik neki valami. Csak állandóan belefut a fail esőbe.😊
"Összelopkodva közismert játékokból"
Ez is fail mert ennyi erővel minden FPS a másiknak a "lopása"...Továbbá annyira jól sikerült ez a "lopás" hogy történetesen a gameplay elemek még ha fps mód is megegyeznek a RE1-2-3-ban látottakkal...😄
Jól meglopta magát a capcom.....😊
Megy a köpködés mert nem egy idióta akciójáték lett belöle, hála az égnek.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.25. 22:10:45
Mekkora fail Wesker gyerek..😄
Okosabbak vagyunk ennél, na 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Akik tolják, nyomathatják a vélményeket. Én kíváncsi vagyok nagyon.
Játszottam az 1,2,3,4,5 és most a 6. részt nyomatom de már inkább szenvedés, mint az 5 és a 4 volt, viszont az 1 remake-t vagy háromszor vittem végig, na az frankó. Ha ez élményben megközelíti, ok. skacok, jöhetnek az élmények.
Pillanatnyilag ott tartunk, hogy egyikőnk sem játszotta a játékot, csak a köpködés megy. Próbáltam a mérleg nyelve lenni, és némi racionalitást csöppenteni a vitába, de már megint csak magamat okolhatom a hülyeségemért.
Screw you guys, I am going home
Hiteltelen minden sora. El lehet ovlasni a véleményeket normális fórumtársaktól akik tolták a részeket. Nem véletlenül beszélgetünk odaát arról mennyi "fanservice" beütés van a játékban.😊
Dehát a régi RE részek nem rugaszkodtak el a valóságtól...Szakadok..<#taps>#taps>
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Igen, végülis a zombik,hunterek és egyéb vírusos lények hétköznapjainkban tök általánosak...😄
Hogy miért kellett ráerőltetni a franchise-t, az már más kérdés, de a lényeg, hogy egy jó, friss játék született, ami vagy érdekel valakit, vagy nem.
A hozzászólásaidban mindenesetre nem a játékot kéne osztanod, hanem a Capcom-ot, de azt is minek, mert simán lehet, hogy a következő résszel meg úgy térnek vissza, hogy az igazi besza-behu RE lesz.
ENY-NYI-KE
Sajnálj, én nem sajnállak hanem szánlak hogy egy ilyen agyatlan köpködő hater vagy nem több,akinek annyi esze nincs hogy kinyissa a szemét - bár azzal hogy neked az RE 6 ami a sorozat legalja - ami ismét tény a te állításaiddal ellentétben a RE 7-ről - tetszett asszem mindent elárultál a közönségnek.😊
Höböböbö RE 7-nek csúfolt jték höböböböbö RE 7-nek csúfolt játék...
Kár hogy BRKI aki egy kicsit sem elvakult idiótaként tekint a játékra és JÁTSZIK vele és ISMERI az eredeti trilógiát, majszolja az ujjait annyira RE lett a játék. Legfőbbképp a RE 3 Nemesis-re hajazva - amiben nohát az általad elitélt menekülős játékmód volt a játék java.😊
Utálom amikor egy játék topikját olyan troll szarja szanaszét aki másra képtelen csak az agyatlan köpködésre amit bármikor meg lehet cáfolni - főként úgy hogy napokon keresztül köpköd anélkül hogy a játék meglenne neki.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.01.25. 20:21:14
Hát valóban nem jön be nekem az a full akció cucc. alap 3 rész tetszett. A 4. is pedig ott már elindult az újítás.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
ŐK megvették. Tolják. Régi RE játékosok, ki is fejtették,de ja te fogadni mersz nem is tolták,ezért taglaljuk épp mi minden egyezik...😄
TE nem vetted meg. Köpködsz videók alapján úgy hogy látványosan fingod sincs róla meg hurrogod hogy nulla RE miközben tele van RE utalásokkal,cselekménnyel. Egy vicc vagy és az is amit művelsz. Hiteltelen minden megnyilvánulásod a témában.
Nem linkelek többet aki benéz az így is látja hogy itt 1-2 ember de főként te köpködsz totál alaptalanul míg mások akik régi és új részekkel is tolták milyen véleménnyel vannak miközben tolják a játékot. Ahogy rengetegen netszerte de még tesztekben is kifejtették,ez a klasszikus RE trilógiára hajaz. És telis tele van RE utalásokkal, mindennel. Hogy neked nem jön be de a 4-5-6 az igen..A 6 aaaaz resident evil...Loal.....Önmagad paródiája vagy. Ennyike.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.25. 20:14:10
Neked tetszett az 5-6?
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Az 5nél is örjöngtek az emberek, hogy mit csináltak a sorozattal? Főleg a 6. rész volt borzalmas.
De linkelgethetsz ide akármennyi véleményt is nem változtat azon hogy ez már nem Res Evil az hogy pár ember úgy gondolja hogy ez Res Evil hát csak sajnálni tudom öket, az már az ö bajuk.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.25. 18:06:55
Ami az első hat részben volt azt el is felejtheted szépen felépítettek egy történet azt hirtelen félbeszakad befejezetlen maradt dobták az egész story-t a kukába. Még hogy a 6 folytatása nevetséges akkor ilyen módon az Outlast is simán lehetne a Resi 6 folytatása.
Vicc amit művelsz különösen hogy megint olyan ember köpköd tele egy játék topikot ami meg sincs neki. 😊
Steam értékelés - legalább olyanok értékelnek akik megvették. Nem meracritic szint ahol szintén pozitív a visszhang csak párctroll szórja a 0 pontokat olyan komoly érvekkel mint : No tps? Shit game! 0/10!"...
Miért nem reboot vagy valami alternatív szál?
Mert biztos tök jó játék ez, és hogy kell egy valamirevaló VR játék + $$$ony $$$egítsége miatt kell a PS VR exkluzivitás, csak nem értem a számozást. Elvileg folytatás lenne, méghozzá az első hat rész folytatása.
Resident Evil (PS) VR Experience vagy Resident Evil: Jumpscare Adventures találóbb lett volna címválasztásnak. <#idiota>#idiota>
Korábbi karaktereket mikor hozzák vissza, vagy azok már totál felejtősek?
Kár érte... 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.25. 12:14:09
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha igen, instabuy.
Ha nem, skip. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én is csodálkoztam, hogy miért ragaszkodnak hozzá. - persze gondolom, így többen megveszik, hiszen húzónév.
Csak közben meg tényleg úgy tűnik, hogy annak, ami - nagyon is jól sikerült, szóval nem szorult volna rá az RE névre.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2017.01.25. 11:26:31
A steames értékeléseken kívül a nagy gamer site-ok is mind jó pontszámokat adtak rá.
Az, hogy valaki végigvitte 10 óra alatt, sőt, más másodjára 6 óra alatt, az egy dolog, attól még egy ráérősebb játékos számára lehet ennél több is. Tény, hogy valszeg nem több 13-15 óránál, de az első resik sem voltak ennél hosszabbak.
Az meg, hogy nem igazán resident evil, nos, ez már több, mint 10 éve igaz a sorozatra, ezen kár fennakadni. A 4-5-6-Rev stílust már nagyon ideje volt felfrissíteni, én személy szerint nem bánom, hogy megtették.
Innentől meg már az egész ízlés dolga, ezen rugózni meg nettó faszság, mindkét oldalról nézve is.
Ami a steam értékelést illeti azt lószart se ér mert még egy 10 éves is értékelheti a játékot szóval a steam review-ek nem érnek szart se !
Talán ha utánaolvastál volna hogy miért olyan pozitiv a fogadtatás, mert a playerek nagy része Amnesia/Outlast /Silent Hill/Condemned fan ennyi. Ugy látszik azt is elfelejtetted hogy a Resident Evil-t két részre osztjuk van a Classic Trilogy és van a Modern Action Trilogy, van akinek a Modern Action Trilogy jön be, az hogy neked nem jön be ki nem szarja le, egyéni szoc probléma, hiába is vergődsz a Resi 7 akkor sem Resi, ahogy a Resi 4-5-6 sem volt az.
Senki nem állította hogy ez a true resi. Csak hogy a 4-5-6 -nál jóval Resibb. És bizony jóval Resibb.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.25. 08:04:55
A fogadtatás, userek véleménye és tesztek java eközben full pozitív.
10 óra hogy megtaláltál mindent? Nem. 10 óra első blikkre. Rohadtul nincs meg minden. És a régi RE részek sem voltak hosszabbak. De vergődjetek.😊
Mi élvezzük, várjuk a következőt ugyanebben a formában.😊
Látom fogalmad sincs az egészről hallottál már arról hogy Resident Evil 7 early copy, a streamerek már jóval elöbb megkapják a játékot mielőtt a Worldwide verzió kijönne, és igen ennek már semmi köze a Resihez, inkább hajaz az Outlast/Condemned/Silent Hill-re mint sem a Res Evil-re, Resi 7 is just a game what capcom have slapped the resident evil name onto for sales.
És a játék max 10 óra Normalon úgy hogy mindent megtaláltál, és semmi köze a régi Resikhez, mert az egyetlen Monster akivel szembe találkozol az a Molder = Regenerator, és Jack és elmebeteg családja, az hogy van benne mentési rendszer meg használhatsz First Aidet meg harcolhatsz benne az egyáltalán nem Resi.
Szóval akár tetszik akár nem ez a játék Max 10 óra és nincs benne több és akkor már mindent láttál, már a megjelenés elött voilt egy Footage arról hogy a játék max 10 óra és ezalatt már minden megtaláltál amit csak lehet.
A régi Classic Res Evil Részek na meg az újabb Resi részek is sokkal hosszabak mint a Resi 7,