Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Beszarok, most meg valamiért a második linket nem jeleníti meg..

Maxtreme
Sorry itt tegnap még megjelent a kép (biztos a cachebõl szedte)
Tököm kivan ezzel az idióta sg motorral, hogy 10 képfeltöltõ oldalról linkelt képbõl 8, garantáltan nem müxik.

Na akkor még egyszer.

Szal a Crapcom megint alkotott 😞

Fpocok
fail

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Nah még1x

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme

ajjaj?

Shep
Hát én sem várok tõle sokat de azért belenéznék, hátha az átvezetõk, megint elviszik a hátukon a produkciót, ahogy az 5-ben is tették.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Reméljük soha.

Shep
PC-re amúgy mikor jön?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vk90
Capcom ezt csinálja mostanában (SFxT pl)... :/
Viszont van már pc-s gépigény: itt.
Elvileg novemberben jön pc-re.

Capcom is the best!

Fpocok
Fasza.
Bár elég gáz, hogy a multihoz lesz 3 db DLC, amit majd pénzért fognak adni... és rajta lesz a DVDn.

vk90
Jó játék lesz ez, tudom én 😊

Capcom is the best!

grebber
Egy olasz ps magazin 9/10-et adot a game-re.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
énsem...még a szart is elviszik...milyen világ ez? 😛

Fpocok
CapCom-ot nem tudom sajnálni.

DarkSector
"Resident Evil 6: Ellopták az Early Sale példányait - nyilatkozta a CapCom

Early Sale - olyan példányok, amelyeket a boltba kerülés elõtt juttatnak el arra ileltékeseknek, illetve extrát fizetõknek.
Igazi rajongói csemege, vagy nagy megtiszteltetés szokott lenni egy-egy nagyobb cím korai darabjához hozzájutni mások elõtt. Nagyon kéjes érzés...

Most azonban inkább kínos az az érzés, mint kéjes, ugyanis a Resident Evil 6 korai kópiáinak egy részét ellopták - a játék augusztus 23-án aranyozódott be. Ez már önmagában is kellemetlen eset, azonban nemhogy ellopták, de árusítani is kezdték ezeket, méghozzá lengyel barátainknál - s mindezt a hivatalos megjelenés elõtt egy kerek hónappal. A CapCom természetesen feljelentést tett a lengyel rendõrségen.

Jelenleg a spanyol ebay-en próbál valaki eladni egy példányt 1196,72 euróért - a licit jelenleg több, mint 400 eurónál tart. A CapCom hivatalos közleménye szerint igen kis számú ellopott játékról van szó, amelyek egy speciális német verziójú PlayStation 3 Resident Evil 6 bundlehez lettek volna csomagolva."

DarkSector
Hát meg nem veszem mert annyira nem lesz azért jó, de meglesném azért a pályákat meg a story-t....
Bár félek hogy piszoknagy csalódás lesz...

Fpocok
Viszket már a tenyered mi? 😄

DarkSector
Vagyis lesz warez? 😄

Már ki is került a játék egy forgalmazó hibájából, 1 hónappal!

hamarabb_lett_elerheto_a_resident_evil_6
grebber
Bearanyozodott!

grebber
" További érdekesség, hogy Agent Hunt módban a játék jelzi, ha egy másik játékos csatlakozott a szörnyekhez, ám azt nem árulja el, hogy melyik lényt irányítja a gép és melyiket valódi játékos."

Ezt nem lesz nehéz nem észrevenni,hogy melyik a nem gépi szörny!

vk90
Szerintem passzentolt hozzá, de így már reálisabb természetesen.
Fpocok
Nem kicsit volt nevetséges 😄

DarkSector
😄 nem is baj.

Persze, de látszik kicsit Chris ellustult. Nincs már 50-es karja 😄
DarkSector
Végülis látványos szerintem
De inkább Chris-el játszva.

Amúgy ha elgondolkozom a 4 szereplõn pl. egy össze vagy nem összefüggõ sztorira, az csak jó lehet, mert akkor még ott van még a The Mercenaries mód is + remélem lesznek azért feloldható extrák + a szavatosságra is fgyelnek ezek a japánok 😊
Nekem még az is fura, hogy miért kell elhomályosítani célzáskor a karaktert...olyan nehéz széppé kidolgozni a hajszerkezetet? 😄

Amúgy szerintem fog mûködni a Resident Evil hangulat, mert a videók alapján lesz benne paranormális tényezõ is, más harcrendszer ami szerintem nagyon a domninanciája nameg persze ami régen máshogy mûködött az az akció/látványos része. Csak ne legyen annyira sztoriorientált, hanem "fedezzük csak fel a helyszíneket, mûködjön játékmenet hosszas megszakítás nélkül" sok erõltetett bejátszások helyett. Nem mondom, hogy ne legyen, de ne arra épüljön, mint sok mai :S

Viszont ha PC-re megint úgy hozzáigazítják a grafikát a játékhoz, mint 2009-ben az 5. résznél...hát akkor tényleg le a kalappal elõttünk majd, mert az még mindig gyönyörû.
DarkSector
Érdekes hogy az elsõ vidiben a zombi mozgása meg tök korrekt.
De a mi álltal irányított karaktereké valüban fura, semmiképpen sem természetes.

DarkSector
Szép a játék, én még mindig azt mondom mint a demo--nál hogy a Chris részben a grafika elég durva.
Ha másért nem is a Chris-t lenyomom mint egy könnyed eksõn filmet.

Még ami nagyon zavaró "nálam"; hogy kicsit nyomorék a mozgásuk.
Mozgásban a nagy projekt?!

Eléggé vegyes összevágott játék lesz ez. Remélem azért több szín lesz ebbe majd.
Miért nem tudnak az 5-höz & a 4-hez egy hasonlót összegyúrni...???
Seth
Emlékszel mikor az 5. részben Chris elmesélte Sheva-nak, mi történt Jill-el? Na ez az a jelenet. De a Lost in Nightmare dlc-ben végig is játszhatod ezt a részt

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok! Ha van itt olyan, aki esetleg jatszott a RE: Revelations jatekkal, es vegig is vitte azt, akkor megkernem valaszoljon a kov kerdesre :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A jatek vegen, miert mutatjak Christ es Jill-t ahogy a jol ismert RE1 haz fele rohannak, ha a Revelation a RE:4 es RE:5 kozott jatszodik???

Vagy lehet, hogy ez lesz a folytatas!?

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Inkább az új Hitman hoz majd pozitív újdonságokat a stílusban.
Ennek a dobozképe is elég ratyi, fõleg a többit amit hallottam róla...nade megvárjuk azt a novembert. Az édes zombis novembert 😄
DarkSector
Hát minimum 12 óra lesz mert 3 story fejenként 4 óra csak lesz majd, és akkor lehet keveset is mondtam, és ez 1 karakter 1 story.

vk90
Nehezet kérdeztem 499-be? 😄
Am Mp3-ba tényleg rossz volt az a sok átvezetõ (uncsik is voltak kicsit), meg nem is volt túl hosszú játék.
RE6-ba jól el fog oszlani az a 4 óra átvezetõ (fõleg, ha tényleg 30 órás lesz a játék)

Capcom is the best!

DarkSector
Én eleve azt sem tudtam hogy a 2 új resident egyeltalán tartalmaz érthetõ story-t....😄

Fpocok
Haha, mennyire igaz 😄

Prince23:
Ezt nem tudom hova tenni... <#nemtudom>

DarkSector
Oszd el legalább 6 felé, mert 6 karakter van.

Prince23
Játssz City Interactivos játékokkal akkor 😊

DarkSector
Ígysem ha megnézed...😄

Fpocok
Ja, akkor meg nem fogom érteni az egészet.

grebber
Skipeled õket azt kész!

Fpocok
Csak én vagyok az, aki utálja azt a sok átvezetõt? Legyen az elején egy hosszabb, a végén egy hossza... közben pár kisebb... de ne ilyen 4 óra faszom, én játszani szeretek egy játékkal. MP3 is egy nagy rakás fos emiatt.

Törölt felhasználó
vk90
Akik próbálták a demo-t attól kérdezem, hogy: mennyit fejlõdött a grafika az 5-höz képest (mert ugyebár már az 5 is jól kihasználta a konzolokat)

Capcom is the best!

DarkSector
Pedig nincs baj vele, az jó lenne csak éppen maga a stilus meg a környezet...