2398
Resident Evil 6

• Csokis
    Ezt hiába linkeled, NV egyelőre eltávolította a file-t.
  • Fpocok
    Köszi!
  • Fpocok
    Egyik sem működik.
  • Csokis
    Na jó, de mivel? Mert én most per pillanat Intel HD 4000-el próbáltam. Sajna még a 20 fps se volt meg.
  • drop
    it is fent van
  • Csokis
    Torrentről szedtem, innen!
  • mester1987
    Nálam az 1. résznél sok zombi megjelenítése nyom le 40 FPS-st.
  • Fpocok
    Adjál már linket, mert én nem találok működőt.
  • Csokis
    Sajna teljesen lebutítva, 1280x720-as felbontásban se fut elfogadható sebességgel a benchmark nálam. Sebaj.
  • mester1987
    Az első az lesz, hogy lecserélem a célkeresztet a 5. rész stílusára.
    Iszonyat ez a lézer + célkereszt együtt.
  • Fpocok
    Egyetlen egy jó dolog, ami ebből a szar sorozatból kijött, az a benchmarkok :D

SZERK: Egyik link sem jó a kettő közül...
  • pcgammer
    Elérhető a Benchmark próbáljátok ki :)

• DarkSector
    :)
  • mester1987
    Hája is lehet, hogy ne unjuk meg :)
  • DarkSector
    hája
  • mester1987
    Csak kapjon normális PC-s felületet. 4 hónap alatt csak sikerült nekik, ha januárban már elkezdték.
  • DarkSector
    Nem is lepődtem meg. :)
  • mester1987
    A Revelations jobb értékelést kapott, az biztos kapósabb lesz.
  • DarkSector
    És ha szombaton jelenik meg? dlelőtt vannak nyitva üzletek nemtudom ezen mit kell kiakadni.
  • Jaka923
    22-én jelenik meg, ami péntek. Steamen valószínűleg elírták.
  • vk90
    Szombati napon jelenik meg???
  • Jaka923
    Ennyiért lazán megéri.
  • Fpocok
    STEAMEN 30 euró, kapsz mellé RE5-t meg RE6 season passt.
  • DarkSector
    Hát igen.
    De a régi sima mászkálós játékok secret-ei mások azért.
  • mester1987
    Sejtem mire gondolsz. Nekem az utóbbi 1-2 év legötletesebb játéka az L.A. Noire volt. Ebben megvolt az varázs, ami azt hiszem nagyon sokáig nem lesz meg más játékba :)
  • DarkSector
    hát rosszul irtam, ez inkább amolyan extra secret, nem olyan hogy ott vagy egy kapcsolónál meg rakd ki a puzle-t, Hanem egy fasza secret, vagy amitől érdemes többször újra letólni, a sok titkos ajtó, meg cuccok meg karakterek.
  • mester1987
    Hát nem is tudom mi volt legutóbb amivel játszottam amibe volt fejtörő meg útvesztő és fejlődni is lehetett benne. Passz :)
  • DarkSector
    Én mikor gyors kimaxoltam xbox után pc-re és beléptem coop-ba szerintem pár ujjonc csak nézett mikor Chris a hátán vitte a végtelen gatling gun-t.
  • DarkSector
    Bazze nekem valahogy minden áldott cumós témánl az jut eszembe mint residnet evil, mikor a 2. részben pl az elején el kell futni a rendőrörsre.

DE ha ugy futottál el aszem 2.-ik végigjátszásnál hogy nem bántottál egy zombit sem és nem szedtél fel töltényeket ami nem is volt annyira egyszerű, főleg a buszon.
    Akkor a rendőrörs bejárata eőtt ha lementél a lépcső alatti átjáróba ott volt Barry Burton akit ha megöltél egy extra kulcsot kaptál, asszem ettől tudtál például 1 kézzel célozni és lőni.

EZ 1, hangsúylozom 1 olyan momentum amitől régen a esident Evil 2 egy király volt.
    Manapság a semmi fejtörők közepette ezt egy új játékos max mendemondákból ismerheti.
    Rossz belegondoli, hogy ez egy történelem, sokan ezeket nem is értik hogy ilyen is volt, és annyira jó érzés volt mint most letólni egy nextgen egész epizódot.
  • mester1987
    Nekem is szinte minden megvan. Lehet estére fel is teszem...nosztalgiaként.
  • DarkSector
    Lehet a legnehezeben is coop-ozni csak ha nincs öszhang véged, mert 2 ütéssel halsz.
    Bár nem lenne nehéz mivel tele vagyok municióval meg bika fegyókkal.
    Bár a legtöbb helyen egy pisztollyal is elvagyok mármint egy maxra tunningolt pisztollyal.
  • DarkSector
    tuom ezt irtam én is.
  • mester1987
    Ja nekem van (COOP-ban adott már valaki) csak azt nem vágtam hol lehet szerezni. Valamikor lehetne vele COOP-ozni egyet, mondjuk Hard-on :P
  • Seth
    a foltos tojás az rohadt tojás,azért vesz le ha megeszed :)
  • DarkSector
    huh jó kérdés, 4 tojás létezik, ezek egy acsivmentet is adnak eredetileg.
    Barna-Fehér-Arany és a Foltos.
    első 3 életet tölt, a barna a legkevesebet, a fehér többet az arany maxra tölt, ellenben az arany tojás drágán eladható a kereskedőnek.

Foltos tolyás megmérgez, az arra jó hogy a zombikat megdobáld vele.

Ha kell én adhatok, amúgymeg az aranytojást könnyen a szigetes pályán találhatsz, ott mikor mész a csónakkal pl középen is van egy rész ahol csirkék vannak.
    Szállj ki, kergesd néha őket és és várj, állj ott és egy idő után pottyanatanak tojást.
    Nem mindig aranyat de csak tőlük lehet megszerezni.

Vagy valakitől kérni.
  • mester1987
    Mit ettek azok, kuglófot? :D
  • DarkSector
    Néha a tyúkok tojnak...nekem kb 2000 tojásom van, arany.
  • mester1987
    Nekem valaki adott már aranytojást...azóta sem vágom hol találta :D
  • DarkSector
    Jah én is de én a végefelé azért coopoztam hogy a tagoknak átdobáljak cumót...
  • mester1987