Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PC-re kérdéses a megjelenés, az 5 is félévet késett a konzolostól.

Van egy érzésem, hogy ez jobb lesz, mint az 5.
Bár a film animációs 2. része (Kárhozat) annyira nem fogott meg történetileg, de ezt félretéve nagyon jól fest.

Rayden02
Van egy olyan érzésem hogy ha a CAPOM tényleg megcsinálja akkor azt csak is a Wii U-ra fogja exkluzív címként!<#zavart1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

DarkSector
Nálam nem kéne fizetned, én kb így vagyok csak fordítva...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
GameCube vagy Wii-n nézd meg a RE 1 Remake-et!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Konzolon nem adok semmiért pénzt leszedem a warezt és tolom a saját gépemen.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Nekem elég a 2-3 az 1 nekem annyira nem jött be a 0-t meg nemrég nyomtam le (a GameCube-osat) Meg egyébként is a 2-3 a legjobbak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Jah az gáz, akkor megveszem és nyomhatod az én gépemen...😄

grebber
Az én RGH-s gépem nem fog eredetit látni soha!

DarkSector
Ebbõl egy rajongónak kell Mindent Überelõ Edition.

R.Evil 0-1-2-3 HD Remake 1 DVD-n...OMG Nice lenne.

Shep
Ha mindent überelõ edisünt nem is de egy simát mindenképpen persze ha lesz PC-re.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
De konzolon is lehet eredeti-t tólni...😄

grebber
Ha konzolra jön csak akkor nem mivel ott a warez játszik.
PC-n esetleg ha lenne!

DarkSector
Akkor velem együtt elõrendelnéd te is Mindent Überelõ Edition-ban? 😄

grebber
Ez zsivány lenne! És mivel a rajongok kb csak ezt várják évek óta így 100% hogy lesz is!

DarkSector
"Resident Evil 2 remake-en gondolkodik a Capcom

Ha a rajongók akarják, akkor a Capcom hajlandó lesz megfontolni egy felújított változat finanszírozását."

X

DarkSector
😄DD

valahogy így ja.

The Protector
olyanok vagytok mint a már megint egy dilis amcsi filmben Jake faterja.
"Csak kipróbálod a princetont négy évig és ha nem tetszik akkor otthogyod"

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
#509 😄

Rayden02
<#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Resident Evil 6 XBOX360-COMPLEX

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Seth
"Én csak kipróbálom,aztán ha tetszik megveszem."

PSN ID.: Beegabor

Shep
Akkor nyugodt szívvel warezolhattok 😊

Seth
Október 2 a megjelenés. Tegnaphoz pont 1 hét 😊

Shep
Én október tizenvalahanyadikai megjelenésre emlékeztem de akkor is mocskos warezosok 😄

Seth
Mennyivel hamarabb? 1 hét? Ez szinte már szabványos idõ a konzol rilízeknél 😄
Amúgy pc-re is kint lehetne minden 1 héttel vagy korábban, ha nem lennének a különbözõ aktiválós hülyeségek,amiket csak megjelenés napján lehet megcsinálni,illetve csak dobozos lenne minden nem digitális. Xbox live címek is csak a megjelenés napján szoktak kijönni pont emiatt

Shep
Magyarázat mindig van 😄 Amúgy annyira nem izgat csak azért fura, hogy ennyivel hamarabb kikerült a "boltok polcaira".

grebber
Konzolra megveszi a sok milliomos helyettem is ennyi! PC-t megkímélem ezzel is a wareztól és inkább rontom a konzolos warez statot.

Shep
Ja amúgy mocskos warezosok 😄

grebber
Nem lesz ez olyan rövid mint az 5 az már biztos.

Leon: Chapter 1 1 óra 34perc. Chapter 2 1 óra 54 perc

Seth
Nincs még bejelentve a dátum.

Shep
Ada érdekel engem egyedül az ilyen zsoldos kalandokat már az elõzõ részekben sem tudtam értékelni. PC -re csak jövõre jön amúgy, nem?

Seth
Ha 30 nem is lesz,de minimum 20 órát tutira el fogja érni és ez csak a 3 kampány. Ehhez hozzájön még a többi mód, már akit érdekel. Mercenaries, Agent Hunt, na és ne felejtsem el, lesz még egy rövidebb Ada kampány is

Shep
Akkor durván a fele igaz 😊

Seth
Csak Leon utána nem vigyorog könyökölve a kamerába 😄

grebber
Saints Row 3-ból visszaköszön a ugorva rávetem magam és a földbe csapom az arcát <#taps><#nevetes1>

Törölt felhasználó
"Ha minden fejezet minimum ilyen hosszú lesz minden karakterrel(5 fejezet/karakter),akkor a játék terjedelmével nem lesz gond."

Elvileg 30 óra
Seth
Tegnap este végigtoltam Leon Chapter 1-et,elég hosszú ,1:43 az idõ a végén. Ha minden fejezet minimum ilyen hosszú lesz minden karakterrel(5 fejezet/karakter),akkor a játék terjedelmével nem lesz gond. Viszont tartok tõle ,hogy unalomba fullad, mert elég hamar monoton lett már az elsõ fejezetben is. Ráadásul olyan apróságok rontják az élvezetet, mint a fejlövés után,mikor hiányzik a zombi fél feje,az még jön tovább. Vagy amikor látod,hogy ott hever a földön a mocsok, nem tudod szétroncsolni,lelõni, csak mondjuk visszafelé,amikor a script miatt felkel.
Elõfordult olyan is, hogy hátulról lõttem fejbe a zombit,aztán semmi baja, kb 15 lövés fejbe,mire hajlandó volt regisztrálni a lövést.

Kamera néha azt se tudja mit csinál, össze vissza ugrál, köszönhetõ annak,hogy sok a szûk folyosó, helyszín.
Volt egy olyan rész, talán nem akkora spoiler, mikor egy 4x4-es szobába berongyol egy Left4Dead-es Boomer szerû dagadék. Na a készítõk sem normálisak hogy ezt oda rakták,abba a kicsi szobába,a kamera állandóan belecsuszott a karakterekbe,azt se láttam hol vagyok, borzalmas volt.

A graf elmegy, vannak jó és rosszabb részek vegyesen. Ami böki a csöröm ,azok az arányok. Kicsik a karakterek a környezethez képest. Egy asztal magassága pl a karakter derekánál is feljebb van, a széken ketten is elférnének etc...

A fejezet után a begyûjtött skill pontokból lehet vásárolni különbözõ perkeket, pl nagyobb védelem, pontosabb célzás,könnyebb szabadulás ha elkap egy zombi, stb.

A könnyebb szabadulásról jut eszembe, ezt is frusztrálónak tartom, ha elkap egy zombi,akkor jön a gombnyomkodás, vagy kar rángatás, viszont akármennyire csinálod jól,mindíg sebzõdsz valamennyit, és vannak olyan helyzetek,ahol úgy van scriptelve a játék, hogy mindenképp elkap,ergó mindenképp sebzõdsz, még ha kicsit is.Undorító.

A savköpködõ zombikról nem is beszélve, ha eltalál a "lövedékével",akkor a karakter próbálja lesöpörni magáról a maró cuccost. Ezt egy kapálózó animációval végzi,ami közben nem irányítható.Viszont a köpködõ zombi hamarabb köp újra,minthogy ez az animáció lezajlik, újra eltalál,újra kapálózás.Kitalálható,hogy ott fogsz elhullani, ha a társad el nem intézi a dögöt, vagy valami más bele nem áll a lövedék útjába.

A sztorit meg majd meglátjuk ,abban talán nem kell majd csalódni.

Törölt felhasználó
Eddig azért annyira nem örülök 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem rossz, de teljesen az animációs RE filmek és a Paul W.S. Anderson féle mozifilmek hangulatát adja vissza. Robbanások, lezuhanó repülõ, stb.... A jó öreg túlélõ horrornak most már végleg búcsút inthetünk.

The Protector
Azért azt is megemlíteném, hogy a GOW a Kill Switch nevû játékról másolt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
hát a box ilyenkor automatán ugrassza az olvasófejet tudtommal.

Fpocok
És az mi? Sose hallottam...

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
😄

Reset Glitch Hack

Fpocok
<#fejvakaras><#nemtudom>

DarkSector
warez

Fpocok
rgh?

DarkSector
Én most az egyszer cseppet sem irigyellek...😄

grebber
Örülünk is izomból haverral<#taps><#eljen><#nevetes1>

Prince23
Steamen Resi 5 akciós, 10 euró

Törölt felhasználó
RGh-sok már örülhetnek...
Maxtreme