2398
Resident Evil 6
-
#957 :D
Igen. Fix kamerás nézet a legjobb név rá. -
#956 látom te is látogatsz bizonyos khmm.. orosz torrent oldalat :DD -
mester1987 #955 ööö...mindkettő ez az oldal/felülnézetes igaz? -
#954 Nekem ki van írva dvd-re mind2 rész pc-re optimalizált változata...:D
Resident Evil Remake 2011 PC
Resident Evil Zero 2011 PC
Címszavakkal lehet néhány helyen megtalálni, sana nehéz hozzájutni normál torrenteken nem láttam. -
#953 Ja szintén nem volt cube-om pedig mindig álmodoztam egy cube-ról meg a 2 szupi RE réészről hogy majd megveszem. :D -
#952 Am a gamecube-os verziókat tökéletesen lehet futtatni a mai pc-ken (a zerot stb) :)
Pár hete próbáltam, de őszintén szólva nagyon elszoktam a rögzített kamerás stílustól.
Elpuhultam :)) -
#951 Én gamecubon toltam a 0-1 remaket, cv-t meg dreamcaston. Soha nem volt konzolom, viszont volt egy nintendo club a közelben, ahol lehetett játszani és elég jóban voltam a tulajjal :D -
#950 Resident Evil Remake-et még anno legelőszor egy fizetős játékteremben próbáltam ki, nem hittem hogy ez létezhet. :D -
#949 "Nekem anno a második rész volt a kedvencem"
akkor tesók vagyunk. :D -
#948 Nem PS1 verzió, hanem inkább a PC-s minőség. De teljesen jó :)
Nekem anno a második rész volt a kedvencem, PS1-en, N64-en és PC-s is rongyosra játszottam :)
A harmadik nem jött be annyira, de a Code Veronica megacsászár volt, szintén rongyosra nyomtam Dreamcaston a megjelenést követően ... és olyan grafikát nyújtott akkor, hogy bekakiltam (majdnem) :D
Egyik nap néztem róla egy videót, és emlékszem hogy az elején mikor a gyújtóval világít a csaj ingame grafikával, anno elaléltam, olyan jól nézett ki :) -
#947 közben Uppoltam a kommentet. -
#946 De mi, remakelt? Vagy a ps1 verzió? -
#945 Van.
A baj az hogy a 0-1 után egy az egyben kiadták, a közönség nagy megdöbbenésére, mert akkor mindenki azt hitte hogy a 2. rész következik olyan motorral mint a Zero vagy az első Remake...de nem 1 lemezen kiadták a 2-3-at változatlanul. -
#944 Ja akkor jó, én ha megveszem várok picit még, mert a demo arra sarkallt hogy előtte nézzem meg warez-t. -
#943 Laza? Gamecubeon van 2-3? -
#942 Tudom mire adtam ki, hiszen konzolra már réges-rég megjelent, ráadásul ott demó is van, amit már rég lenyomtam.
Ott természetesen nem vettem meg, mert tudtam, hogy annyira nem lesz ez jó, hogy 11-12eFt-ot fizessek érte, meg maximális minőségben akarom játszani ... mert viszont legyen bármilyen szar a kritika, egy ReEvilt, azaz a játékos életem egyik meghatározó sorozatának új részét, kötelező játszani :)
Na meg ugye az ingyen ReEvil5 (X360-ra itt figyel a polcon) is jól jön ezért az árért, meg talán a SP is meglesz.
Tegnap leszedtem to....ntről a fullos GameCube Resident Evil Collectiont (30GB), úgyhogy a 0-dik résztől újra fogom nyomni Dolphin emulátorral (már teszteltem, nagyon jól fut) :) Legalábbis az 0-1-2-3-CV-t mindenképpen :)
(Twitchen lehet majd követni :D) -
#941 Pontosan a Demo-ban is volt hogy 20-30 zombi jött egy kis folyosóra... -
Hoz_Hun #940 Micsoda? Xboxon már hónapokkal ezelőtt végigvittem és még manapság is szoktam mercenaries-ni.Vannak jelenetek ahol hordákban támadnak meg. Hogy 60-70 azt nem tudom mert mozognak a genyák, és nem álltam le számolgatni, de hogy rohadt sok az tuti. A mercenaries-ben meg a limi ha jól tudom 350 zombi (ha annyit időn belül kinyírsz elfogynak). Mármint nem egyszerre, de ahogy halad előre az idő egyre durvábban jönnek. -
#939 Igen játszottál a játékkal? Mert van benne jópár zombi... -
#938 Csakhogy a rendes játékmenetben nem jelenik meg egyszerre 60-70 zombi, ami így leterhelné a rendszert. A benchmarkban meg többnyire csak ilyen jeleneteket mutattak, ezért sokan azt gondolhatják, hogy a játék alapból rosszul fog futni náluk. A nyugisabb részeknél megvolt a minimum 40 FPS-em, szóval itt nem a grafikán van a lényeg, hanem a tömegen. -
#937 a pontozás a hülyeség, ez valszeg attól van hogy nem kompatibillis annyira visszafelé.
Attól hogy oda van írva hogy low meg high, nem biztos hogy olyan mértékben csokken a low-ra állítva mint egy xy másik játékban... -
#936 Ez gameplay ami megy a benchmark-ban de ne áruld el senkinek, a játék ugyanígy fog kinézni...
Egy cg átvezetőnek semmi értelme nem lenne benchmarkként, ezek a cuccok pont arra vannak hogy lásd hogy fog kinzni és futni neked a játék...
Az átvezetők a játékban is a játék grafikájával mennek ahogy az 5-ben. -
#935 Ja meg az is röhej, hogy ha full lowra, ha full maxra teszem a beállításokat, az eredmény szinte ugyanaz. Ez a benchmark így jó nagy hülyeség volt. -
#934 Mivel konzolon már rég kint van a játék, le is lett tesztelve mindenhol, ezért nem nehéz utánajárni, hogy mennyit ér a játék.
Egyébként ebbe a benchmarkba rakhattak volna gameplay jeleneteket, mint az 5-be és nem csak azokat az átvezetőket, ahol nézhetjük a 10-20 FPS-eket a milliónyi zombi miatt. -
#933 Mindegy ki intézte, nem az eladóra néztem így.
Amúgy kb nézted hogy mire adsz ki 5500ft-ot?
Mert zsákbamacska lesz. :D
Egy demo-ra én vártam volna. manapság vigyázni kell a pre-order-ekkel. Lásd Alien. -
#932 Itt figyel aki intézte :) -
#931 6174 lett i5-3570K és GTX 560Ti párossal. Nálam az első végig 50 fps körül volt, aztán a végén leugrott 45-re, és csökkent, ahogy távolodik a kamera, 28-ig ment le mire a végére ért.
A második teszt az 30-35 fps-el ment végig, a legvégén ugrott le 28 körülre.
Jó lesz ez, jól fog kinézni :) -
#930 -
Te szemét, jobb géped van na várjál csak! :D -
#928 -
#927 -
#926 Na, elővásároltam Én is, 5500Ft-ot megért (tradertől).
Rengeteg kulcsot tradelnek mostanában. -
#925 Az molyfing nekem 6580 pont S Rank ! xD -
#924 Megnéztem a Bencset 2267pont, volt néha 20 fps-em is. -
kjhun #923 Az öblön is kint van. -
#922 Igazán kiadhatna a Capcom egy játszható demót, több értelme lenne letölteni. -
Csokis #921 Érdekes, mert file not found az üzenet. -
mester1987 #920 Tegyetek mindent maxra és nézzétek az első részt a benchamrkon belül!
A vége felé bal oldalt a sok zombinál mennyi FPS-t romlik? :P -
#919 85 százaléknál járok onnan szedem -
#918 http://www12.zippyshare.com/v/66545061/file.html
http://www12.zippyshare.com/v/72482934/file.html
http://www12.zippyshare.com/v/58898621/file.html
http://www12.zippyshare.com/v/99729876/file.html
http://www12.zippyshare.com/v/89040461/file.html
http://www12.zippyshare.com/v/54100585/file.html