Resident Evil 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mert én olyan játékot akartam ami RE és kifizetnék érte akár 15ezret is.
Legalábbis ez volt a tervem mikor hallottam elõször hogy lesz RE6.
Azt hittem a RE5 alá nem lehet már menni...vagyis nem kockáztatják meg...hát tévedtem, bár nemtudom a DMC után mifaszt várhattam a Capcom-tól.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor
De pár vélemény konkrétan a tesztrõl.
- a kék emblémák? MILYEN kék emblémákat nem tud a tesztelõ?
az 4. részben a kék emblémák NEM ILYENEK VOLTAK, ebben IGAZA van azok egy kis madzagon lógtak elérhetetlen helyen, ezek a nagy tányérok valóban elsõre felszedhetõ cuccnak tûnnek!
Szóval egyetértek vele, azt most ne vegyük figyelembe hogy valaki rutinos játékos és egybõl levágja hogy ha nem tudom felszedni vagy valami akkor hoppá ezt kapásból ki kell lõni.
Igaza van hogy míg a kék medálokhoz volt leírás, amihez pont hogy felesleges volt, hiszen tök egyértelmû hogy a 10 méter magasban lévõ cérnaszálon lógo kis szart nem tudod felvenni kézzel...
- mindenben jól látja a dolgokat, még ha kicsit durván is fogalmaz, a RE5 is brutálissan akciós volt, de itt a felvétel alatt folyamatossan ugyanaz megy rohan-lõ-késel-qte-rohan-lõ-késel-qte
- bár a cod játéknál nem igazán zavar engem a single-ben ez a felfogás de egy residentben egy a butítás már eléggé gáz, hiszen itt a single részen lenne a hangsúly.
- a skill-t hogy 30-ból miért csak 3-at lehet aktíválni ezt én sem értem hogy õ mit nem ért ezen...de a célzás valóban gáz, hogy eddig nem kellettek fejlesztések a pontos célzáshoz meg ilyenek most meg igen...OMG.
kb ezek fogalmazódtak meg bennem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondjuk én sem szeretek pilács mellett gépelni, ezért találtam más alternatív megoldást😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Demoval játszottam.Megtaláltam egy kék medalt(nem tudom mia neve),mondom magamba,basszus ezeket el kell lõne,most meg fel kell venni?Belelõttem és csak annyit mondtam,na azért.Bevallom nem vagyok nagy RESI fan mert csak a 4. óta kapcsolódtam be a történetbe.A 4.- hatalmas kedvenc volt.Még Maxtreme oldaláól szedtem össze a kiegeket hozzá.Amúgy nekem tetszik a 6. rész demo alapján.Nem húzom le a kritikust meg azokat akik ezeket csinálják,csak ezt az adott kritikát húzom le.Egyszerûen nem neki kellett volna hanem olyannak aki ért is a Resi-játékokhoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Epic fail
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azért te istenverte barom, mert azt a 3 képességedet, vagy azt a 3 képességedet ami valamilyen szinten összefügg teszi jobbá. Alapból sem lõ mellé ( csak az olyan marha mint a videón szereplõ egyén ), alapból sem gyenge, de a skillektõl egyes paraméterek erõsebbek lesznek. Teszem azt én szeretem a közelharcot, de az rizikós, így vettem és fejlesztettem azt a skillt... jobban tudtam ütni a zombikat, de ha valaki egy bizonyos fegyvert szeret jobban, akkor annak a teljesítményét, kapacitását tudja növelni.
Amúgy melyik játékban van az hogy 30 skill közül mindegyiket be lehet rakni és aktiválni? ez játszott már mással is?
Zavarja hogy a játék elsõ fél órája nagyrészt átvezetõ volt? õõõ mint ha szinte minden játékban ez lenne. Resi 6ban átvezetõkbõl pont hogy nincs olyan sok. Tök átlagos.
A baromja nem találta meg a pause gombot. Persze, mert nyitva hagyta a co op becsatlakozási lehetõséget. Indításnál offline kell tenni és lám van PAUSE!
Emblémákat nem tudta hogy szét kell lõni<#falbav>#falbav>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy meg valóban akciós lett.
Szóval Jill-nek lenne itt a helye elsõsorban, mert az ELSÕ rész ELSÕ karaktere és Mint a MÁSODIK rész Második karaktere Claire.
Szóval Leon + Chris az csak azoknak alap akik a 4-5 részekkel indítottak. 😄
Nem, Wesker inkább olyan, mint Kenny a South Parkból xD
Capcom is the best!
Wesker már 20x meghalt, mégis lett Code Veronica meg RE 5.... 😄
Wesker olyan mint a MGS-ban Raiden.
Capcom is the best!
de brutálsok szereplõ nincs...
mert Jill hol van?
mert Wesker hol van?
mert Rebecca Chambers hol van?
mert Berry Burton hol van?
mert Steve Burnside hol van?
mert Rebecca Chambers hol van?
mert Billy Coen hol van?
mert Carlos Oliveira hol van?
mert Nicholai Ginovaef hol van?
mert Mikhail Victor hol van?
ezek voltak eddig vagy fõ karakterek vagy egyszerûen csak a story-ban fõbb szerepet kapó nevek...
Capcom is the best!
Capcom is the best!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mi az már, hogy az ellenfél fején ott van egy kva nagy piros kocka, meg ha nincs elõttem akkor egy piros nyíl mutatja merre van? Uramanyám ... ennyire nem lehet noobbiztos ... kb mint a Skyrim 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Endboss is fasza lett
Szerintem ha az eddigiek alapján nem érzed túlzottan a hiányát, akkor várd meg míg lesz használtan ... hamarosan adogatják szvsz ... és nem hiszem, hogy túl magas lesz az ára 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
tegnap egy srác jó áron elvitte másik 2 játékkal kötegelve az RE6-ot is tõlem
kérdés, h
érdemes-e újravenni a gammát
a Leon küldetés jó volt
Chris-t elkezdtem, de vhogy olyan izéé a hangulat
belenéztem a Mercenaries-be, itt már ez sem 1 nagy wasistdas
a Jake és Ada küldetés miatt kérdem
érdemes újra péééézt adni érte?
v inkább nem, mert a lényegen már úgy is túl vagyok?
Just do it :)
Christ irányítom végig. Az se biztos, hogy valaha végigviszem Piersel. Amúgy ki az a faszi egyáltalán, annyira jellegtelen figura. Nem is szimpatikus.
A harmadik rész viszont biztos Sherillel viszem végig. Végre valaki az RE2-bõl. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy chapter 3 legvégén piersel semmiképp ne legyél, mert agyfaszt fogsz kapni.
Igazt adok ugyanakkor azoknak, akik azt mondják hogy LEGALÁBB az egyik részének Solo-nak kellet volna lennie. Elõször is a zombik úgy vannak belõve, hogy elõbb utóbb mindenkép elkezdik leszopni az életerõt, de nem baj mert ott a TÁRS. Ezene kéne nagyon hamar változtatni. Innen kivenni a skriptelt zombi elkapásokat és QTE-ket. Leonos környeztben ez nagyon jó lett volna. Annak lehetett volna igazán REs felingje.
Van egy olyan perk, hogy a társ ne segítsen, de az mazohistáknak való. Bizonyos helyeken annyi ellenfél van, hogy kell a társ. Az mondjuk akkor is durva, hogy van olyan szörnyküzdelem ahol 4!!!!! játékos tolhatja egyszerre.
A coop nem rossz amúgy, alig várom hogy kipróbáljam, de elõbb végig akarom vinni magamban az egészet.
Jelenleg Chris 3. fejezeténél járok. Itt nyugodtan kijelenthetem, hogy SEMMI köze a Rezident Evilhez. Ez gyakorlatilag Call of "Evil" Duty. De tényleg. Nem túlzok. Jönnek velem a katonák és megy a lövöldözés. A zombik is lõdöznek. Ezt a részt nem élvezem. Ezt hülyeség volt így belerakni.
Nem a bonyolultsággalk van baj. 😊
Super Mario-ban télleg idegesítõ az irányítás, mert mikor rá akarsz ugrani valaminek a fejére TUTI hogy mellé ugrasz, ha meg át akarod ugrani (pl a húsevõ növényeket), akkor meg tutko egyenessen a szájába!
Valamint mikor kis terület van akkor 1000% hogy mellé esel, mert még ha rá is esnél földet éréskor CSÚSZIK egy cseppet Mario....
Aki ezt meghazudtolja, az nem játszott még a játékkal. 😛
inb4 valaki felhozza, hogy lefikáztam a 40perceset, hogy nem nézem meg, erre belinkelek egy félórás videót... Igen. Tõle már többet is láttam, viszont a másik csóka tök ismeretlen számomra. Ennyi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Anyám, ha valakin a Mario irányítása is kifog, akkor ott nagy baj van ...
Akkor miért badarság ez a picit amugy vicces hasonlat? 😄
vagyis nem attól lesz túlélõ egy játék mert meg lehet benne halni.