2398
Resident Evil 6

• Seth
    Hmm, akkor ezt a későbbi patch-ben módosították(ahogy az automata QTE-t is belerakták a gyengébbek kedvéért :D). Nagy baromság az biztos
  • DarkSector
    Pc-n alapból van csalás?
    Nem valami trainer? :)
  • DarkSector
    Volt az 5-ben is, ott meg kellett külön szerezni, és az nem gáz ha egy végigszenvedés után kapsz ilyen extrát...

Az más dolog hogy ha bemész coop-ba akkor a host bekapcsolva neked is infinite lesz...dehát ez van. :D
  • Fpocok
    Nem igazán. Én kezdésnél be tudtam volna állítani.
  • Seth
    Ahhoz előbb végig kell vinni mind a 4 kampányt :)

Amúgy sztori szempontból érdemes sorban haladni, tehát Leon, Chris,Jake és végül Ada
  • Maxtreme
    Lol. látom van beépített csitt.
    Infinite Ammo. Jól kezdődik.
  • Maxtreme
    Oks, köszi.
  • DarkSector
    Mondat vége...
  • Maxtreme
    Gyerekek.
    Kampány szempontból tök mindegy hogy kit választ az ember, vagy van játékbeli eltérés? (tehát a karakter csak "skin" )
  • DarkSector
    Butaságokat irogatnak:

RE2>RE0+RE1+RE3>RE4>RE CVX>RE5>RE6>RE ORC
  • mester1987
    Rinyáltok? :D
    Hülyén van megoldva, szokni kell. Szokni!
  • Prince23
    Hát fura egy játék, azt meg kell hagyni, most néztem rá. Többet vártam volna. Most éppen a katedrális küldetésnél vagyok. Eddig eléggé lassú a játékmenet (ami jó is), viszont nem félelmetes. A grafika eddig a 2008-as szintet hozza, még a Resi 5 is szebb (mérföldekkel) volt, már nem azért.
    eddig első blikkre olyan 75%. de még javulhat. Leon kampányában vagyok, és még 3 kampány ugye nincs emg még. szal ezt vegyétek első blikknek, de komolyan :D

az irányítás nekem kurvára fekszik, nem tudom mit rinyáltok itt. :D
  • Empty
    A képernyő ikonokon 5-ös számokat kell levenni? Vagy hol található?
  • mester1987
    Lehet mindent ebbe, van amit a főmenübe van amit csak a játékba. Kurva átláthatatlan az szent!
  • Empty
    Az egérérzékenységet, hogy lehet állítani? Lehet egyáltalán?
  • mester1987
    Jólvan ok, ez csak egy intro volt :D
    Az irányítást szokni kell. Kilóg nagyon.
    Leon beállása is érdekes. Mintha gerinctelen lenne. Ilyen V alakban megy xD
  • mester1987
    Fúúú ez tényleg rossz.
  • mester1987
    Plusz a tartalom ;)
  • bakkerman
    amiért mondjuk nagyon nagy piros pont jár,az az optimalizáltság,nem crysis3 szintű a grafika,de szerintem 2013-ra simán jó,és ahogy olvasgatom régebbi konfigokon is viszi a maxon nagyon simán,szóval ez jó azért
  • mester1987
    Szerintem az jó! Nem lesz tőle pofon egyszerű a játék! Bár lehet később idegesítő.
  • wesker24
    Már az 5-ben se tetszett a bill+egér irányitás itt meg még jobban megvariálták az egészet nagyon sok mindent kell nyomni pl közelharcnál !
  • Jaka923
    Na toltam a játékot egy jó másfél órán keresztül. Először is: bebizonyosodott, hogy az a benchmark amit kiadtak, egy kalap szart nem ért, a játék max grafikán lazán hozza az 50-60 FPS-t az 5 éves gépemen. De azt hozzá kell tenni, hogy ez így van rendjén, mert a grafika nincs a toppon, de tűrhető. Az irányítást kicsit szokni kell, mert eléggé kibővítették a lehetőségeket, elsősorban a közelharc nagy hangsúlyt kapott és elég sok kombót meg lehet csinálni. Ami így elsőre zavart az az, hogy nagyon átvariálták az egész rendszert és kicsit túl sok az interaktív jelenet.
  • Shep
    Egeres irányítással mi a gond?
  • wesker24
    Szerintem inkább maradjon a mostani ! :D
  • Keveqiah
    Bannernak
  • wesker24
    Na én is játszottam vele egy kicsit szerintem ezzel nincs gond egész jó játék lett nálam full maxon megy minden stabilan !

Jah és ami a lényeg NEM Live-os nem igényel GFWL fiókot és steames achik vannak benne !

Egyedül csak az irányítással nem vagyok kibékülve de arra ugye meg ott van a Gamepad !

Néztem at Extra Content-ben a Game Mode-okat hát van egy pár ez az Agent Hunt egész jól hangzik !

Az egész lényege az hogy be tudsz csatlakozni egy másik Online-on lévő játékoshoz aki épp a story-t viszi csak mint Monster és le kell vadásznod meg kell ölnöd ha sikerül Mission Complete ! :D

Van a CO-OP Mode: Ugye ez érthető hogy Másik Játékossal tudjuk együtt nyomni !

Ugye van a Mercenaries ez időre megy hogy mennyi zombit tudsz megölni!

És van az Onslaught ott meg az a lényeg hogy minél több Combot csinálj meg amennyit csak tudsz !
  • Shep
    Azt bírom ,hogy te minden játékot nagyon vársz/vártál :D
  • kriszhd
    Mikrofonos videó :
  • mester1987
    Sajna :(
  • jarlaxxe
    Olyan van de az legyünk öszinték a legalja szint volt.
    Az atmoszféra viszont a közelébe sincs, szvsz.
  • mester1987
    Akkor van olyan, mint a 4 PC-n? :DDD
    Mondjuk azt volt értelme végigvinni még billenytűzettel is akármilyen nehéz volt, mert jó atmoszférája volt és ötletes!
  • wedge31
    Olyanokkal egyáltalán nem szoktam játszani valahogy sose vonzott az a műfaj.
  • Fpocok
    Nem pont jó a hasonlat.
    Egy jól megírt TPS TÖKÉLETESEN JÁTSZHATÓ BILL EGÉRREL.
    Autós játék igényli az analóg irányítást.
  • alma2
    Gondolom autos jatekot is billentyuvel jatszol, mert az a meno koreidben...
  • Kvg
    baszki, inkább le se töltöm.
  • wedge31
    Nem jó hír...
  • Fpocok
  • jarlaxxe
    Nincs, sikerült elbaszniuk.
  • wesker24
    Hát én eleve az Resi 5-öt Gamepaddal nyomtam végig :D !
  • mester1987
    Van olyan jó, mint az 5-ben nem? :)