Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nem olyan bugos a RE6 ez tény, de játékmenetben el van ugyanúgy baszva, van a RE6-ban 200 zombi Leonnal nekifusz és kommandózol.

Chris+Jack, full akciójáték, azt nem is tárgyalom az nekem mintha nem létezne mint RE. csak töltelék akció.

Ha lehetne 4-en coopba menni minden L4D-es ezzel játszana.
Túl kapkodós az egész.
RE5 azért megtartotta a régi lasabb mozgást, max 1-2 fertõzött néha elkezdett szaladni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
De legalább szebb helyszínek voltak, nem sötétebbek, de igényesebbek.
Nem mondtam hogy a RE5 a csúcs, de majd aki játszik, meglátja hogy inkább egy ORC keverék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pontosan ettõl tartottam gameplay alapján.
Seth
ORC egy bûnrossz, hibás, bugos szar, köze nincs a RE6 minõségéhez

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Élõben ugyanaz.
Csak akkor te mozgatod.
Peccselték a kamerát (fov), de a baj maga a játékmenettel van, olyan mint az ORC, jellemtelen RONDA környezet, gyors zombik mint a L4D-ben.
Közelharc, akkora undormány hogy beszarás.

Annak fog tetszeni aki az ORC-vel elvolt.

Seth
Backseat gaming rulez !!

Seth
Afrika, bennszülöttek,krokodilok, aham, jó kis RE helyszín 😄
Wesker és Jill miatt ér valamit az a sztori. Mint akciójáték persze nagyon jó, nem untam, de nem is errõl van szó, hanem hogy mennyire RE hangulatú. Semennyire. Najó, Wesker miatt +1 😄

DarkSector
Meg amiket feltettek végigjátszást youtube-ra.
Miért ha én megveszem és játszok a játékkal akkor más pályák leszenk?
Más ellenfelek? Más lesz a játék?

A videóból látva Leon elég béna.
DarkSector
Igen mert nem is jobb, még Leon ami elvileg a régi stílus lenne még az is undorító.

Ha valaki nem játszott még vele, képzelje el az ORC-t régi szereplõkkel.

Seth
Mindegyik karakter 1. küldetését ? 😄

Lehet annyira nem eredeti, más a hangulata, fasz tudja.
DarkSector
Én , keversz valakivel. 😊
én játszottam már vele, ezért mondom.

Fpocok
Hát még egy helyen sem hallottam, hogy a 6 jobb lenne, mint az 5.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Hozzá se szagoltál még a 6. részhez, de gondolom megint láttál pár videót 😄

DarkSector
Összekavartuk, mert nem nyomsz "Válasz erre" gombot, azt hittem a Revelations-ra kommenteltél...😄.

DarkSector
A Revelations, vagy a RE6?

Mert a Revelatins sokkalta jobb.

RE6 meg csak játékidõben több, de más tekintetben allulmúlja az 5.részt.

Seth
Mostan belekeveredtünk a 6. és a Revelation-be. Ki errõl,ki arról beszél 😄

Konzolokra már rég van.
DarkSector
Értelmezni nem tudom a választ. Mi az hogy nehezebb meg hogy nem nehezebb? 😄

DarkSector
Sokkal jobb mint az 5.

Konzolokra 1 hete jelentették be kb.
Ha jön PC és WiiU az még jobb!!!

Hát az 5-öt tartalmilag tuti felúlmúlja, ahogy elnéztem, szóval azzal nemigen lesz gond. Gondolom Mercenaries meg jó sok feloldható/kioldható cucc is megmarad, szóval rossz már nem lehet.
Shep
Hát az 5-tõl nem nehezebb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Az 5. résznél sokkal jobb.
Felõlem akárki mondhat bármit,a 6. rész jobban RE mint az 5.

Akinek az 5 tetszett annak vajon ez is fog? 😛
Természetesen a 4 (és valószínûek a régebbiek) ötletei, hangulata szinte megismételhetetlenek.
Fpocok
De persze ettõl még jó hír... gondolom.

Seth
Az eleje esetleg parás, de ugyanolyan mészár játék lesz késõbb, az ide-oda futkosás meg monotonná teszi.De ennek ellenére a hangulatosabb resik közé tartozik, a béna ,valamelyik japán mangaka seggébõl elõhalászott sztoriját kivéve,ami aztán abszolút nem illik ez eddigi történésekbe. Nem véletlen rakták egy vízi város köré a történetet, minél távolabb kerüljön a fõ sztorivonaltól.

Fpocok
Láttam belõle eleget, hogy tudjam fikázni 😄

TDC Geronimo
Jó persze tudjuk... 😄

Gondolom ezzel se játszottál, de ez is szar ugye :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Köze nincs a rendes resihez...

TDC Geronimo
Resident Evil Revelations confirmed coming to PC, consoles (including Wii U) this May. $49.99. Includes new enemy, difficulty, more.

Tessék azoknak, akik rendes resit akarnak most megkapják.

Jaja, de legalább ki lehet zárni. Én attól féltem, ha ki is zárom a külsõ csatlakozás lehetõségét akkor is rám erõltet egy MI irányította karaktert. Szerencsére nem így van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Én alapba így gondoltam, hogy a kampányon nem lesz változtatás, csak bedobnak egy karaktert a semmibõl, és pont ezért nem illik bele képbe

Na jól van kicsit megnyugodtam. 😊
Tegnap kipróbáltam és nem változtattak Ada kampányán, nincs gépi partner szimplán csak (ha engedjük) beléphet egy valós embertárs Hunk szerû karakterként.

Azért így már mindjárt más. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Há' én is ezt mondom. 😄

Ada kampányban partnert?!????<#guluszem1>
De mi?... de, hogy.... DE MIÉRT??? Abszolút nem illik oda partner! Nem is úgy van megírva a történet! Remélem azért lehet még egyedül nyomni. Meg miért nyílik meg egybõl... pont az a lényege, ha megvan mind a három sztori azt fogja össze.

Seth
Az új javítással az Ada kampányhoz most már kapsz egy partnert is,illetve nem kell a többi kampányt megcsinálnod elõtte,hogy megnyíljon. A partner szerintem abszolút nem illik bele abba a kampányba, az átvezetõk,jelenetek direkt egy személyre lettek kitalálva. Illetve lehet most már a kamera távolságát is állítani, úgyhogy akinek túl közel volt a karakter,most már nem reklamálhat 😊

Jaka923
Can't wait!

Horrornak horror (bár felnõttként félni rajta nem lehet), de nem túlélõ. Ezzel együtt remek játék. Bár én Chris kampányát útálom, egyszer is sok volt (egy CoD kampány az egész!!... nem vicc, komolyan), viszont Jake és Leon kampánya ütõs és jó. Személy szerint Jake-Sherry párost és küldetéseiket csíptem a legjobban. Leon-Helena viszont (kis mértékben) régi RE hangulatot teremt. Sajnos azonban náluk is rengeteg az akció és a QTE (fõlg ez utobbi nagyon nagyon nagyon nagyon és nagyon zavaró). Valószínüleg a fejlesztõk is fejükhöz kaptak a visszajelzések miatt mert majd a januári patchban állítólag benne lesz egy könnyítõ beállítás QTE-hez, ami valjuk be, nagyon ráfér a játékra (remélhetõleg a PCs változatban alapban benne lesz). Nem azért mert nehéz a QTE, hanem mert rengeteg és piszok idegesítõ, élményromboló.
Ja és van még benne egy bónusz Ada kampány is amit csak egyedül lehet tolni (nincs partner) így aztán nehezebb is kicsit a többinél.
Játékidõben tényleg kellemesen hosszú.

Utobbi napokban visszatértem és rákaptam az RE6-ra, mert neten különösen szórakoztató.

Hát az új film az egy rakás 0. Halott ügy.

Ebben pedig benne lesz minden DLC, anélkül meg 20 óra körüli a kampány. Akciódús inkább aszondják' <#pias>
gabe paul logan
Ez se horror igaz? A 4. Resznek meg csak csak volt egy dark survivor horror beutese de....azota nagy csalodas mintha a vacak filmet koppintanak h eladhatobb legyen mindketto minden korosztalynak. Es nem a kasmeraszog szamit,erre pl a 4 vagy meg jobb a ps2es Extermination nevu jatek. Egyszeruen szarik a tulelo-horror es a fanok fejere a forgalmaz,fejleszto a busas haszon remenyeben. Nagyon sok regi-uj sxeriaval tortenik ez sajna....

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

vk90
Jó is lenne, már úgy letöl... õõ megvenném 😄

Capcom is the best!

De jövõre az már biztos. xD

TDC Geronimo
Én azt mondom holnap jön ki PCre. Ez a forrás kb annyira hiteles 😄 Jövõre jön csak majd ki valamikor

Laza
Az elsõ része valószínûsíthetõ, meg némi tapasztalat.
A második része csak valószínû 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Seth
Ezt te honnan tudod?
Mindkét mondatodra kérdem ! <#idiota>

Laza
Hagyjuk már ezt az 'élvezte' szöveget .. persze ... de ha 'rendes' ReEvil lenne, akkor még jobban élvezte volna.
A fogatlan kva sz..pása is 'élvezetes', ha nem nézel oda 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Dobj egy mosolyt a colgate-el mosott fogak világítanak annyit. 😄