Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nem egy helyrõl hallottam, hogy a játékmenet nem valami jó. A játék inkább egy techdemó, bemutatni a U-t. De mint játék... nem nagy szám.

Parasite Eve 2, best game EVER!

vk90
Még a tetrisz is? xD

Capcom is the best!

TDC Geronimo
Hát hogy hallottad? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Resi 6ban túl kell élni a zombikat. Le is állhatsz velük harcolni, de felesleges, mindet nem tudod kinyírni, de el lehet menekülni, át lehet verekedni magadat rajtuk, kikerülni, beszopatni stb... persze ennek hardon van értelme. Más akció játékokban addig nem enged át a játék egy szakaszon amíg egy enemy is életben van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Nem így hallottam.

TDC Geronimo
Majd a ZombiU lesz jó túlélõhorror :p

Fpocok
túlélõ

Fpocok
Ennyi erõvel minden lehetne tûlélõ játék, ahol meg lehet halni.

Myselor
baromságot mondasz de azért jót röhögtem rajta xd
Seth
Jaj hagyd már, ne keverd a szezont a fazonnal.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
A Super Mario játék is az, mert túl kell élni néha az idegesítõ szar irányítást, de ettõl még nem hasonlit egy túlélõhorror játékra. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Resident Evil 6 szó szoros értelmében túlélõ játék, még ha nem is horror, mert nem ilyesztget.

Splinter Cell még mindig lopakodás, de átesett egy egészséges evolúción. Lehetõséget ad két félje játékmódra.

LA Noire igazából semmiben sem volt jó. Nyomozás oké egyedi, behatárolt. Akció része gyenge... autózás szintén gyenge. Gameplayban inkább frusztráló tudott lenni. Story meg a rendezés persze kiváló.

Prince23
Meg egy az, hogy akciójátékokkal tele van a piac. Resident Eviltõl pedig mindenki survival horrorjátékot vár, a Splinter Celltõl pedig lopakodos játékot. ennyi. Nem kell mindenbõl akciót csinálni. Ilyen alapon az L.A. Noire 3 akciójáték lenne... vagy az Alan Wake 2 egy full akció game lenne...na most ahhoz mit szólnátok?

Azért vannak határok is ám...

Ghost Recont is elbaszták, de ha elefelejtünk mindent, hogy mibõl indul ki, akkor tényleg jó kis akciójáték lett.. na de itt a lényeg, ez is ugye akció

ma minden csak akci-akció.akció? na ne már

Fpocok
Ha RE névvel adják el, akkor bizony számítsanak arra, hogy hasonlítgatják az elõzõkhöz, illetve számítsanak arra, hogy bizonyos dolgokat várnak tõle.

RE4hez meg van textúra pakk... eléggé kipofozza a játékot, én próbáltam.

grebber
Ott megvan de konzolos mivolta miatt alapból nem szép.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Nem az lett volna a feladat hogy kitalálják ezt az akciot milyen névvel adják majd el, hanem hogy a névhez kellett volna egy fasza játékot kitalálni....<#wave>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Konzolra van. 😄
nem a PC-s texturapakkra gondolok.

TDC Geronimo
Resi névvel adják el, mivel abban az univerzumban játszódik és a mutációról/vírusról szól és ugyanazokkal a szereplõkkel. Miért kéne más néven eladni?

grebber
De olyanra gondoltam ami nálam is mûködik mert ezek a buherált hozzáadott texturás cuccok nálam el sem indulnak hibával elszáll 😞

DarkSector
Már megtörtént. 😄

grebber
Valami ügyes modder kezelésbe vehette volna a 4. pc-s rész és kiadhatott volna belõle valami "HD" verziót. Nekem az jobban tetszett mint a 5 és a 6.
Bár az 5-el játszottam a legtöbbet vagy 6x végigvittem!

Prince23
A nagy változással tisztában kell lenni... de mondjuk ez a 3 pont túlzás. akkor inkább legyen 6-7 pont, de 9.5 hadd ne legyen már. Azért vegyük figyelmet a széria eredetiségét. Most hogy sok gyökért akcióorientáltságra nevelnek a készítõk, azért ennyire változással nem kellene felbaszni a rajongók agyát. Lehet h akciójátékként egy kurva jó játék, de a Resident Evil nem errõl szól. Ha ennyire "akcióznak", akkor adjanak más címet neki, és nem a Resi névvel adják el, egy eleve survival horror játékot. Ez tekintetben a médiával egyetértek (nagyon is), de a 3-5 pontos eredeményeket túlzásnak tartom.

splinter Cell Blacklisttõl nagyon félek, mert ott bizony ekkora változásra számíthatunk, hiába mutattak egy pályát lopakodva, ráadásul epic fail volt az a rész... nevetséges volt a prezentáció.

Másnapra meg azzal jött a Ubisoft, hogy akció és kalandjáték egyvelege lesz a játék. A lopakodás kulcs szót meg baromira lehagyták...

TDC Geronimo
Egy játékot az alapján kell értékelni, amilyen és nem az alapján, hogy milyen volt a 10 évvel ezelõtti rész... Sok gyökér mainstream media csak azért húzta le, mert ez már nem survival horror, közben pedig egy teljesen jó játék és marhára nem 3/10.

Seth
Én õsrégi Resi játékos vagyok és imádom a 6. részt. Én el bírom viselni a változást, szórakozni akarok, ezt bõven megadja. Ha kijönne egy régimódi Resi,azt is ugyanúgy élvezném ,újra.

Prince23
"Túl gyors akció, a váltás még a Resident Evil 5-höz képest is nagyon hirtelen történt"

GK negatívum - de azért 8.6 pont

az a gond, hogy minden média akciójátékként tekint rá, és sokuk nem is játszottak a szériával, csak a Resi 5-el. Friss játékosokra ez különösképpen jellemzõ. És nekik tetszik, meg oda-vissza vannak érte.

DarkSector
Lehet coop.

Nincsen kizárva, de könyörgöm ne a Story módban.....<#wilting>

Laza
"Szerinte a játék coopban haverral 9/10"

De anyám, értjük is amit írunk? 😊
ReEvil és a coop két külön fogalom lenne 😊
De ez még hagyján ... de hogy singleben is ott az AI társ az már szánalom a köbön. A ReEvil 5-ben is borzalom volt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Hát ezért fizetni...pfejj. 😛

DarkSector
Hát nem októberben....😄

vk90
DMC is csak jövõre jön, bár annyira nem kár érte, ahogy a videókat elnéztem...

Capcom is the best!

vk90
Assasin's Creed érdekel, a többinek meg majd utánanézek 😄
#716: de elvileg jön idén az új Hitman is.

Capcom is the best!

wedge31
Hitman nem jön az idén?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TDC Geronimo
warez pfejj

DarkSector
ez igaz feltéve ha megy a warez coopban és ha érdekli az adott játékost a coop. 😄

TDC Geronimo
Egyáltalán nem rossz. Coopban meg fõleg nem

DarkSector
Én adok neked tippeket:

Disonored
Of Orcs and Men
Assassins Creed (ha kijön)
Doom BGF

ezekkel is el lehet majd lenni. 😄

vk90
Idén már nem lesz, azt olvastam, pedig jó lenne a télre. Bár lesz pár jó játék, ami mostanában fog megjelenni 😉

Capcom is the best!

DarkSector
Persze ellehet lenni vele.
Hamarosan lesz...bár ezekkel a késésekkel soha nem lehet tudni, vannak régebbrõl rossz tapasztalatok.

vk90
Akkor én valszeg ezzel is jól el leszek 😊 csak jöhetne már pc-re is.

Capcom is the best!

vk90
Én szerettem az 5-öt is, jól elvoltam vele, végig is vittem párszor, bár a 4 jobb volt. Úgy néz ki egyre rosszabbak lesznek a resik...

Capcom is the best!

DarkSector
Mint RE ... ahhoz kpest rossz, de mint egy L4D szerû horror-akció, annak nagyon látványos és elég jó játék.
3 Féle stílus-3 féle story kb 25-30 óra.
És még a feloldható extrák.

Shep
Resi 5 játékként egy nagy 0 átvezetõk viszont jók, vagyis mozinak elsõ osztályú 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vk90
Juj, tényleg ilyen rossz lett a 6? Én még sajna nem tudtam vele játszani (majd ha lesz pc-re... hehe). Azért azt nehezen hiszem el, hogy az 5-nél rosszabb. Én legjobban a történetre vagyok kíváncsi, meg a bejátszásokra (az talán nem lett annyira gyenge)

Capcom is the best!

DarkSector
A számból vetted ki a szót. 😛

"A RE5 is egy kalap ganéj volt"

Ezzel van a baj, hogy egy hasonló noname akciós groteszk RE nevet viselõ játék, vagy epizódot ha lever az nem sok minden...

Leveri a Resident Evil 2-õt?
Nem ? Jah bocs. 😊

Seth
Nem is értem az miért volt sokkal jobb sokak szemében. Annál nem volt gond a sok lövölde, nulla sötét rész, a krokodilok ,lol, a baromi unalmas földalatti rész. "Wesker benne van és nagyon menõ , +5 pont" perk aktiválva

jarlaxxe
A RE5 is egy kalap ganéj volt már ez meg triplán az.

Totti5
Már csak a Leon rész a semmibe tiporja a Resi 5öt... a többi meg csak ráadás.

Sajnos akárhogy is nézem ez egy középszerû akciólövölde lett. Egyszerûen nincs olyan momentuma amibe ne lehetne belekötni: grafika, kamera, irányítás, történet, sebzés,fegyverek, pályák, szörnyek... Egyszerûen semmi sem stimmel benne.
Egyébként hiába a 4 kampány meg a hosszú játékidõ, hogyha ugyanazokon a helyszíneken kell keresztülverekednünk magunkat mint a másik karakterekkel.Sõt sokszor ugyanazokat a szituációkat kell végignyomni amiket már egyszer végignyomtunk, csak más karakter szemszögébõl.
Ja, és persze unalmas és kiszámítható a végtelenségig.
A legalja viszont a jármûves szekvenciák. Egyrészt irtózatosan gyengék a másik meg, hogy kerülnek(hogy kerülhetnek) ilyesmik egy RE játékba!?

Végsõ konklúzió? Az új irány rossz, nagyon rossz! Azt kell mondanom, hogy a RE 5 ezt simán megeszi reggelire.
Nagy jóindulattal egy 6/10.

DarkSector
Nem értem mit kell ezen túlbonyolítani.
Ez nem vélemények kérdése Hanem egyszerû:

Mint Resident Evil: EGY KALAP SZAR
Mint akciójááték: AZ ÉRTÉKELÉSEK MUTATJÁK

Eut a mostani részeket már felesleges RE-ként kezelni, mert csak a címében RE. Meg hogy a fõszereplõket felhasználták.

Shep
Elõször is definiálni kellene, hogy mi az igaz/igazság? Õ is csak elmondta a nézõpontját õt is ugyanúgy befolyásolták dolgok ,mint akik azokat az alacsony pontokat osztogatták. Ezért sem kell tesztekre meg mindenféle önjelölt kritikusokra hallgatni ki kell próbálni ha tetszik játszani vele és nem foglalkozni vele ki mit mond.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!