2398
Resident Evil 6
-
mester1987 #1197 Faszt! 1 checkpointtal visszább ment, mint ahova eljutottál :D -
mester1987 #1196 Lehet csak fejezetenként ment. Bár kíváncsi lennék egy eredeti tulaj meglátására is. -
#1195 Lehet megint egy warez bug?
Hogy mindenkinél másképp megy?
Lehet kell majd off/warez topik.(nem nekem) -
badoer #1194 Én a Helikopteres lezuhánásig elvitem de nekem se mentett -
#1193 Eljutottál egyeltalán a legelső checkpoint-hoz? -
mester1987 #1192 Tökéletesen ment az! -
#1191 Ez a Reloaded verzió rábírható valahogyan, hogy mentsen? Mert bizony előröl kezdi a játékot! -
#1190 Nembaj, csak értsd miért van az indítóképernyőn (a pofánk előtt) -
#1189 Leszarom. -
#1188 Olyan sok nem lehet. :D -
#1187 Haverom értsd meg a HOST miatt van. -
mester1987 #1186 Összezavar, annyi beállítás van benne :D -
#1185 Ugye. :) -
#1184 Jaja nálam is Jobb analog kar benyomva tudsz váltogatni jobb és bal nézet között ! -
#1183 Itt is kell hogy legyen...amúgy alan Wake-ben is sok szituációban magától váltott, sokszor ez attól függött hogy merre forogtál-nézelődtél...tedd vissza z Alan-t és nézd meg, ott magátol elállította sokszor...vagyis ez nem hiba, ez egy funkció.
Az hogy valakit idegesít az más dolog. -
mester1987 #1182 Oké, én voltam fasz. A Caps Lock-kal váltja. :) -
mester1987 #1181 Köszi. Ennek utánanézek majd! -
#1180 360-on,PS3-mon a jobb analóg kart benyomva váltott jobb,bal oldal között -
#1179 Tök mindegy. Akkor se tolja a játék a pofámba. -
mester1987 #1178 Az örök lőszer nem működik, hiába lehet váltogatni!
Viszont, ha valaki kifejtené és leírná, hogy az attack reaction, a dominator hand és kinn a főmenübe az auto action button mit is működtet, végtelenül hálás lennék és még kérdezhet is viszonzásként.
Én úgy vettem észre, hogy ezek közül egyik se érinti a QTE/parancskiadás/partnernek segítést...
Na szerintetek? Kérem az írjon rá, aki tudja is! -
#1177 "Mégis mit oldottak meg szarul?"
Bazz... még el sem indul a tényleges játék, de ilyet látok a főmenüben, hogy infinite ammo... szerinted nooooooooormális? :D -
mester1987 #1176 Arra, de néha magától átvált jobbról balra és erre nincs külön gomb, mint az Alan Wake-ben (ott legalább volt...de akkor is hiba volt ott is meg itt is, mert magától átvált). -
#1175 Mit?
Ez így van, ha arra gondolsz hogy a vállnézet váltakozik.. -
#1174 Ennyire béna nem lehetsz ott csak az A-D-t kell nyomni ! xD -
mester1987 #1173 Hagyjuk. -
#1172 Mégis mit oldottak meg szarul?
Lehet seth rosszul fogalmazta meg, de a COOP-ra ez a kapcsoló külön fontos. -
#1171 Hát nekem már most nem jön be a legelején! Rálövök a zombira de utána nyomkodhatom én a nyilakat meg is kreppantok. Mindent elszúrnak valamivel. Részemről azt hiszem ennyi elég is volt. Ha már a legelején bénázok az irányítás miatt mi lesz később? -
#1170 "Ezt a hibát az Alan Wake-ben sem orvosolták"
milyen hiba?
ez nem bug, direkt van hogy ha egy sarokhoz érsz, ki tudj nézni akkor is, ha a sarok jobbra van...
Próbáld meg., a régi alap tps nézet mindig jobbra nézett, most újabban (nem csak alan wake-ben) lehet váltani. -
#1169 Ahha értem. Mindenesetre nagyon szarul oldották meg. Csak pislogtam a menüben, hogy WTF? -
#1168 5-ben is ez volt, a fegyókra kell külön megvenni. -
mester1987 #1167 De tényleg nem sok és messze sincs a társától. -
mester1987 #1166 + egy-két alternatív útvonal! -
mester1987 #1165 Ezt a hibát az Alan Wake-ben sem orvosolták, de itt nagyon zavaró: mikor a jobb oldali társad választod, akkor ugye bal oldalas, de néha átvált jobb oldalba. Csak hasraütésként válaszottam a bal oldalit...de nagyon gáz, hogy néha jobb oldalt is tudsz lőni.
Amúgy egy halom beállítás van benne (kamera, irányítás meg minden ömlesztve) persze mire megtudod mi mire is jó...na arra kell türelem :D -
#1164 ja értem, úgy más. -
#1163 nem kell.
Alapból be lehet kapcsolni. -
#1162 Ja az csak annyi, hogy ha megszerezte te vagy a társ,akkor engedélyezi a használatát. Attól még nem lesz örök lőszereed, mert végig kell vinni,skill-t kell venni mindegyik fegyóhoz külön-külön -
#1161 Igen. Nem volt szürke, lehetett állítani allow-ra. A többi szürke volt, de ez nem, szóval biztos elindult volna így is (nem így inditottam) -
#1160 Így sok értelme van akkor. -
#1159 Elég hihetetlennek hangzik. Próbáltad is yes-re állítani? Mert konzolon is ott van a funkció már kezdetektől,de nem lehet átállítani yes-re amíg nincs meg mind a 4 kampány, sőt utána még meg is kellett venni skill-ként, ha jól emlékszem -
#1158 Nem. Indítottam a játékot és ott ki lehetett választani.