Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
közben Uppoltam a kommentet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
De mi, remakelt? Vagy a ps1 verzió?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Van.
A baj az hogy a 0-1 után egy az egyben kiadták, a közönség nagy megdöbbenésére, mert akkor mindenki azt hitte hogy a 2. rész következik olyan motorral mint a Zero vagy az elsõ Remake...de nem 1 lemezen kiadták a 2-3-at változatlanul.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ja akkor jó, én ha megveszem várok picit még, mert a demo arra sarkallt hogy elõtte nézzem meg warez-t.

Fpocok
Laza? Gamecubeon van 2-3?

Laza
Tudom mire adtam ki, hiszen konzolra már réges-rég megjelent, ráadásul ott demó is van, amit már rég lenyomtam.
Ott természetesen nem vettem meg, mert tudtam, hogy annyira nem lesz ez jó, hogy 11-12eFt-ot fizessek érte, meg maximális minõségben akarom játszani ... mert viszont legyen bármilyen szar a kritika, egy ReEvilt, azaz a játékos életem egyik meghatározó sorozatának új részét, kötelezõ játszani 😊
Na meg ugye az ingyen ReEvil5 (X360-ra itt figyel a polcon) is jól jön ezért az árért, meg talán a SP is meglesz.

Tegnap leszedtem to....ntrõl a fullos GameCube Resident Evil Collectiont (30G😎, úgyhogy a 0-dik résztõl újra fogom nyomni Dolphin emulátorral (már teszteltem, nagyon jól fut) 😊 Legalábbis az 0-1-2-3-CV-t mindenképpen 😊
(Twitchen lehet majd követni 😄)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Pontosan a Demo-ban is volt hogy 20-30 zombi jött egy kis folyosóra...

Micsoda? Xboxon már hónapokkal ezelõtt végigvittem és még manapság is szoktam mercenaries-ni.Vannak jelenetek ahol hordákban támadnak meg. Hogy 60-70 azt nem tudom mert mozognak a genyák, és nem álltam le számolgatni, de hogy rohadt sok az tuti. A mercenaries-ben meg a limi ha jól tudom 350 zombi (ha annyit idõn belül kinyírsz elfogynak). Mármint nem egyszerre, de ahogy halad elõre az idõ egyre durvábban jönnek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkSector
Igen játszottál a játékkal? Mert van benne jópár zombi...

Jaka923
Csakhogy a rendes játékmenetben nem jelenik meg egyszerre 60-70 zombi, ami így leterhelné a rendszert. A benchmarkban meg többnyire csak ilyen jeleneteket mutattak, ezért sokan azt gondolhatják, hogy a játék alapból rosszul fog futni náluk. A nyugisabb részeknél megvolt a minimum 40 FPS-em, szóval itt nem a grafikán van a lényeg, hanem a tömegen.

DarkSector
a pontozás a hülyeség, ez valszeg attól van hogy nem kompatibillis annyira visszafelé.

Attól hogy oda van írva hogy low meg high, nem biztos hogy olyan mértékben csokken a low-ra állítva mint egy xy másik játékban...

DarkSector
Ez gameplay ami megy a benchmark-ban de ne áruld el senkinek, a játék ugyanígy fog kinézni...
Egy cg átvezetõnek semmi értelme nem lenne benchmarkként, ezek a cuccok pont arra vannak hogy lásd hogy fog kinzni és futni neked a játék...
Az átvezetõk a játékban is a játék grafikájával mennek ahogy az 5-ben.

Jaka923
Ja meg az is röhej, hogy ha full lowra, ha full maxra teszem a beállításokat, az eredmény szinte ugyanaz. Ez a benchmark így jó nagy hülyeség volt.

Jaka923
Mivel konzolon már rég kint van a játék, le is lett tesztelve mindenhol, ezért nem nehéz utánajárni, hogy mennyit ér a játék.
Egyébként ebbe a benchmarkba rakhattak volna gameplay jeleneteket, mint az 5-be és nem csak azokat az átvezetõket, ahol nézhetjük a 10-20 FPS-eket a milliónyi zombi miatt.

DarkSector
Mindegy ki intézte, nem az eladóra néztem így.

Amúgy kb nézted hogy mire adsz ki 5500ft-ot?
Mert zsákbamacska lesz. 😄
Egy demo-ra én vártam volna. manapság vigyázni kell a pre-order-ekkel. Lásd Alien.

Laza
Itt figyel aki intézte 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
6174 lett i5-3570K és GTX 560Ti párossal. Nálam az elsõ végig 50 fps körül volt, aztán a végén leugrott 45-re, és csökkent, ahogy távolodik a kamera, 28-ig ment le mire a végére ért.
A második teszt az 30-35 fps-el ment végig, a legvégén ugrott le 28 körülre.

Jó lesz ez, jól fog kinézni 😊

DarkSector
<#pardon1>

DarkSector
<#wave>
Te szemét, jobb géped van na várjál csak! 😄

wesker24
wesker24
Laza
Na, elõvásároltam Én is, 5500Ft-ot megért (tradertõl).
Rengeteg kulcsot tradelnek mostanában.

wesker24
Az molyfing nekem 6580 pont S Rank ! xD
DarkSector
Megnéztem a Bencset 2267pont, volt néha 20 fps-em is. <#idiota><#eljen>

Az öblön is kint van.
vk90
Igazán kiadhatna a Capcom egy játszható demót, több értelme lenne letölteni.

Capcom is the best!

Érdekes, mert file not found az üzenet.

Tegyetek mindent maxra és nézzétek az elsõ részt a benchamrkon belül!
A vége felé bal oldalt a sok zombinál mennyi FPS-t romlik? 😛
drop
85 százaléknál járok onnan szedem

Maxtreme
http://www12.zippyshare.com/v/66545061/file.html
http://www12.zippyshare.com/v/72482934/file.html
http://www12.zippyshare.com/v/58898621/file.html
http://www12.zippyshare.com/v/99729876/file.html
http://www12.zippyshare.com/v/89040461/file.html
http://www12.zippyshare.com/v/54100585/file.html

Ezt hiába linkeled, NV egyelõre eltávolította a file-t.

Fpocok
Köszi!

Fpocok
Egyik sem mûködik.

Na jó, de mivel? Mert én most per pillanat Intel HD 4000-el próbáltam. <#vigyor> Sajna még a 20 fps se volt meg.

drop
Torrentrõl szedtem, innen!

Nálam az 1. résznél sok zombi megjelenítése nyom le 40 FPS-st.
Fpocok
Adjál már linket, mert én nem találok mûködõt.

Sajna teljesen lebutítva, 1280x720-as felbontásban se fut elfogadható sebességgel a benchmark nálam.<#shakehead> Sebaj. <#vigyor>

Az elsõ az lesz, hogy lecserélem a célkeresztet a 5. rész stílusára.
Iszonyat ez a lézer + célkereszt együtt.
Fpocok
Egyetlen egy jó dolog, ami ebbõl a szar sorozatból kijött, az a benchmarkok 😄

SZERK: Egyik link sem jó a kettõ közül...

Elérhetõ a Benchmark próbáljátok ki 😊

DarkSector
😊

Hája is lehet, hogy ne unjuk meg 😊
DarkSector
hája

Csak kapjon normális PC-s felületet. 4 hónap alatt csak sikerült nekik, ha januárban már elkezdték.
DarkSector
Nem is lepõdtem meg. 😊

A Revelations jobb értékelést kapott, az biztos kapósabb lesz.
DarkSector
És ha szombaton jelenik meg? dlelõtt vannak nyitva üzletek nemtudom ezen mit kell kiakadni.

Jaka923
22-én jelenik meg, ami péntek. Steamen valószínûleg elírták.