2398
Resident Evil 6

• Shep
    Alan Wake meg az open world, vagy ha a szabadban kell menni az már open world? :)
  • Shep
    Micsoda?
  • DarkSector
    CoD multiplayer játék, ehhez semmi köze. :)

Alan Wake egy nagy játék, ott ha nem is korszaalkotó játékmenet volt, de atmoszféra és történet, egy openworld játékmenettel.....na az féltps.

Dark Sector, simán cool volt, nekem azért tetszett, odabaszós.

Gears of War egy sima lövölde, csakhogy brutális, véres, és cool karakterekkel, szép környezettel. A RE6 ellentéte.
  • Shep
    Én 2x de tényleg csak a jó átvezetők miatt :)
  • mester1987
    Fasza kis játék volt, vártam, mint a veszett egér xD
  • mester1987
    Azt is elkúrták, mert odaadták a szlovákoknak :(
  • wesker24
    És akkor mi van ? :D Tudjuk neked minden játék szar volt !

Érdekes én elvoltam a Resi 5-el 3x-szor is végivittem ! :D
  • Shep
    Na ebben egyet értünk, a RE5 ha nem is szar de max közepes.
  • DarkSector
    RE5-ről mondtam hogy jó?
    Ettől jobban adta a hangulatot, nem azt mondtam hogy az a máárce...
  • Shep
    Nekem amúgy egyik felsorolt játékkal sincs bajom, na jó a DS azért szerintem kb fele annyira jó, mint amennyire a kolléga tartja, csak ő ezekért van odáig.
  • DarkSector
    Az a baj hogy a RE5 is szar volt, ez a baj.
  • wesker24
    És mivel én Normalon nyomom ezért néha kb 4-5 fejlövés is kell hogy meghaljon a zombi nem egyből instant fejlövés itt már spórolni kell a lőszerrel ! :D
  • Shep
    Pedig az milyen jó kis játék :)
  • Prince23
    Nekem is ez a gondom vele, de olyan 7/10 eddig, ami nagyon kevés resi vonatkozásban. de majd ha végigvittem, még lehet lesz ebből 8 pont is :)
  • mester1987
    Valószínű nem Soldier of Fortune-ra gondoltam :D
  • wesker24
    Mag aztán nekem se ha nekem tetstzik akkor tetszik ez van ! :D

A Cod egy okádék Alan Wake hagyjuk Dark Sector na az jó játék na meg Persze a Gears Of War 1 is jó volt !
  • Shep
    Hát akkor már jó.
  • Shep
    Szerintem az 5 egy közepes akciójáték amit egyedül a profi átvezetők vittek el a hátukon, minden egyéb középszer a grafikát leszámítva, mert az korrekt.
  • mester1987
    Ez hát!
  • Shep
    Mármint az 5, vagy ez? Mert ha az 5 akkor szerintem nem ugyanazzal a játékkal játszottunk :)
  • wesker24
    Na ebben maximálisan egyetértünk ! De hát Sötét Szektornak semmi sem jó ! xD
  • Shep
    Hát de DS-nek, most őszintén mi jó? COD, Alan Kvék meg a DS ja meg Gears of War és kb ki is fújt, ráadásul saját bevallása szerint is alig van játék ami tényleg érdekli. Szóval az ő játékvéleménye nem sokat számít, legalábbis nekem biztos nem :)
  • wesker24
    Éna resi 5-öt is haverral vittem végig itt se lesz másképp ! :D
  • mester1987
    Intenzívebb, gyorsabb, taktikusabb.
  • Maxtreme
    Annyiba talán mindenképp jobb hogy itt sokkal jobban érződik a horror feeling mint az 5-nél ahol verőfényes napsütésben sétálgattunk :)
  • Maxtreme

Jah hát a régi rendszer "szar" volt.
  • wesker24
    Ezt mondom én is anno a resi 5 jó volt ezzel sincs gond csak Dark Sector trollkodik megint mert nem ugy csinálták a játékot ahogy neki tetszik xD
  • Maxtreme
    Egyébként ezzel a coop-os faszsággal kapcsolatba igazatok van. El nem tudom képzelni az miért jó hogy egy AI irányította valaki velünk van (és ez igaz bármelyik játékba)
    Mos én játszok vagy a gép?
    Az persze más ha az ember haverral akarja végigvinni, de ez így nekem sosem tetszett.
  • Seth
    A növényeket előbb bele kell rakni a kapszulatartóba.1 növényből 1 kapszulát kapsz, 2 növényt kombinálva 3 db-ot, 3-ból kombinálva 6 db-ot. Itt úgy működik a gyógyítás, hogy van 6 egység életerőd. A kapszulatartóba ha jól emlékszem 16 db fér és akkor használod el amikor akarod és annyit amennyit akarsz, egyszerűen csak annyiszor kell lenyomni gyorsan a gombot ahány egységet akarsz magadon gyógyítani. Egyszerűbb mint ahogy leírtam ;)
  • Shep
    Én ugyan ezzel még nem játszottam de a Resi5 játékmenetétől nem hiszem, hogy ez szarabb lenne :)
  • Maxtreme
    Azt tudom, régen is így volt. De már rájöttem mi a baj. Nem raktam be a táskába (ezt a hülyeséget) de csupán cska amiatt mert eltűnt az egér kurzor
  • mester1987
    Plusz az a sok átvezető, ami engem mondjuk kurvára irritál. A Max Payne 3-ban illeszkedett ez és jól is sikerült, de ebbe...áááh.
  • wesker24
    Hát az már a te bajod ha hamar beleunsz érdekes én nem unok bele szóval ha ennyire unalmas felesleges játszanod vele.

A vak is látja hogy nem jön be neked a játék ez szar meg az szar érdekes nekem az irányitáson kivül minden tetszik benne !

Mi bajod a játékmenetttel a Resi 5-ben alig mentél pár métert mindenhol zombik voltak és 30-asával jöttek sehol sem volt üresjárat !
  • mester1987
    Kombinálj, de a zöldet tudod használni, hogyha átrakod. Piros meg sárga natúrba nem működik. Azokat mixelni kell zölddel :D
  • Fpocok
    Ha csak pár szavas, akkor méggázabb.
  • Maxtreme
    Ez eleinte müxött is, de most már ez sem :D
    Pedig tele vagyok növénnyel.
  • DarkSector
    Nem értem mire írod.
    Mondom játszottam, illetve nekiálltam már sokszor, de beleunok hamar.

Nem éppen az irányítás maga a baj, hanem a játékmenet, és ehhez az irányítás is hozzátett.
  • mester1987
    Csak nyomd meg az 1-es gombot (alaphelyzetbe, hogy nem lépsz a kelléktáradba) mikor kicsi az életerőd!
  • DarkSector
    Már mondták tesztben elején hogy párszavas story lesz.
    Hogy őszinte legyek ez az amcsis hollywoodi keret story annyira nem is érdekel, legalább nem kell skipelnem.

Régi részekben vicces volt hogy nem volt magyarosítás, és gyerek fejjel értettem mi történik a játékmenet és pár átvezetőből.
  • mester1987
    Rosszabb, mint a régi. Csak az irányítással vagy elfoglalva egy tucat ideig. Bár később úgy is elfelejted. Majd ha megint bekapcsolod, szerintem megint kezdheted előlről...igazából ennyi.
    Próbáld csak ki :D