Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Szerintem gyere át a konzolos részbe, itt már rég halott minden.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Resident Evil Village: First-Ever PS4 Pro Gameplay (4K) - IGN First

Resident Evil Village minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-7500 vagy AMD Ryzen 3 1200
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB VRAM-mal vagy AMD Radeon RX 560 4GB VRAM-mal
DirectX: 12
Egyéb megjegyzés: Prioritize Performance módban 1080p/60 fps várható teljesítmény, de a framerate zuhanhat az intenzívebb jeleneteknél. Nvidia GeForce RTX 2060 vagy AMD Radeon RX 6700 XT szükséges a ray tracing támogatásához. A gépigény változhat a fejlesztés során.

Resident Evil Village ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i7 8700 vagy AMD Ryzen 5 3600
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1070 vagy AMD Radeon 5700
DirectX: 12
Egyéb megjegyzés: 1080p/60 fps várható teljesítmény, de a framerate zuhanhat az intenzívebb jeleneteknél. Nvidia GeForce RTX 2060 vagy AMD Radeon RX 6700 XT szükséges a ray tracing támogatásához. A gépigény változhat a fejlesztés során.

Geralttal nem félnék.
Tetszik, ez a vámpíros setting nagyon jól áll neki. A hangulat erős, félelmetes viszont aligha tud lenni, az előzőt is szemrebbenés nélkül játszottam végig. Hiába, már túl magas az ingerküszöb. Éjszaka, VR-ban esetleg működhet.
Igazából két dolgot várok, legyen sok puzzle és legyen controller mapping. Utóbbinál ugyanis sokat szenvedtem az irányítással, nem lehetett normálisan futni, majd kitörtem a bal sticket mert vagy nem reagált vagy későn.
Korábbi konzolokra is jön a Resident Evil Village, megtudtuk, mikor

A Resident Evil Village megjelenésére 2021. május 7-én számíthatunk, ráadásul nem csak PS5-re jön (a PC és Xbox Series S/X mellett), hanem PS4-re és Xbox One-ra is. Az újgenerációs változatra ingyen frissíthetünk majd, és lesznek különböző speciális kiadások (például gyűjtői) is. A játék vásárlóinak egyébként ingyen fog járni a Resident Evil RE: Verse című multiplayer játék, amiben a franchise 25 éves múltjának különböző karaktereivel irthatjuk egymást.

Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.22. 04:06:17

grebber
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
"A Resident Evil: Village is ott lesz a Tokyo Game Show felhozatalában. Egész pontosan szeptember 27-én láthatjuk majd újra a játékot"

grebber
grebber
grebber
grebber
grebber
Resi 7 Ms Store USA 4.99$ play anywhere cím jó pc-re is

Resi 7 Gold Steam key 11.32euro

jan5650
Skacok, ez mi: https://www.youtube.com/watch?v=xbDDGK5WLew

Nem játszottam még végig a játékot (még csak a nagyapót, meg a kiscsajt öltem meg), de jól gondolom, hogy ezeke nem a fő küldetésszálból való jelenetek? Ez valami DLC? vagy valami extra mód?
Shep
Rájöttem ,hogy marhára idegesítő ez a játék, mert emberünk úgy mozog, mint aki végelgyengülésben szenved, olyan mintha folyamatosan lassított felvételt néznék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltan
<#eljen>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Kipróbáltam, nekem bejön, pedig a demo nem tetszett. Igaz nem Resi de talán nem is baj, viszont a név választás tényleg fura így.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.01.31. 00:03:27

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valahol értem a reakciód, számomra is zavaró az elnevezés, de ettől függetlenül egy jó játék
Akkor nem lenne Wesker a neved!<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Seth
Triviális dolgok. Ezért cikket írni

PSN ID.: Beegabor

grebber
grebber
Nem érdekel a grafika demóból tudom milyen ...végre egy értelmes engine ami nem ótvar szar és nem kell neki nasa gép. Az meg hogy a videoban milyen a minősége nem zavar. Gépemen úgyis fullmaxba tolom majd.
VR-eset kezdtem el így azt is nézem majd végig ahogy haladnak vele.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.28. 11:10:07

Seth
Csak ne a VR videot nezzed. Gyengebb grafot latsz ,a szokasos vr anomaliakkal, lebegő, levagott vegtagok, a videok ablakban futnak, oda is nez ahova nem kene, etc. Baromi elmenyrombolo

PSN ID.: Beegabor

grebber
Csak annyira van köze hogy benne van... amit mondtak hogy nem lesz ..kit érdekel haladjunk.

Bandicoot
Maga a demórész és a menete cirka 5 percig van benne + a kazettája még max 5p.
Ezt leszámítva totál más helyszín totál más játékmenettel.
A gameplay egyazegybe RE eredeti trilógia fps nézetben. + ritkán jumpscare-ek megfelelő mennyiségben. És a gameplay elemek is 1/1 RE eredeti trilógia. Semmi köze az egésznek a Demóhoz, fél-1 óra game után miután lezajlik a "prológus" ez a napnál világosabb.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

grebber
Úgy promozták a demót semmi nem lesz belőle a game-ben ahhoz képest szinte tökéletesen ugyanaz volt benne..

Előkerestem így volt a hírekben "ami a demóban van, az nem lesz benne a végleges játékban" Igaz nem ugyanolyan körítéssel de benne van mégis.Mondjuk ezzel semmi baj csak megemlítettem.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.28. 09:21:40