2398
Resident Evil 6
-
#2358 Ezt már többször tisztázták többen, fogalmad sincs arról, mi a félelmetes :) A jumpscare NEM félelmetes. -
hunbalee #2357 Na az jó mert resi 7-be egy deka félelemtes dolog nem volt -
#2356 Én is azt tolom most, jó játék de nekem az elözö rész jobban bejött, az ijesztö és félelmetes volt ez meg csak akció némi jump scare jelenettel spékelve.
-
hunbalee #2355 Soha nem látott magasságokban a Resident Evil a Steamen -
hunbalee #2354 Máris megdöntött egy rekordot a Resident Evil Village
"A rekordot PC-n döntötte meg a Resi 8, ugyanis ez lett rögtön a megjelenése napján az a Resident Evil-játék, amellyel a legtöbb felhasználó játszott egyszerre Steamen. A GameSpot jelentette ezt le pár órával ezelőtt, akkor még 78.000-en állt a mérleg, most már viszont felkúszott 89.543-ra, úgyhogy bőven lenyomta az előző részeket. A Resident Evil 7-nek mindössze 20.449 egyidejű játékosa volt a legjobb formájában, a Resident Evil 2 és 3 remake-jeit pedig 74.227-en és 60.293-an tolták egyszerre a legtöbben." -
hunbalee #2353 Dedikált GPU nélkül is elfogadhatóan fut a Resident Evil Village -
hunbalee #2352 Resident Evil: Village - itt az utolsó előzetes
VG247 - 4/5
Game Informer - 93/100
GameSpot - 9/10
Destructoid - 9/10
Hardcore Gamer - 4,5/5
IGN.com - 8/10
Siliconera - 7/10
GamesRadar+ - 7/10
Guardian - 8/10
GamingBolt - 9/10
PlayStation Universe - 9/10
We Got This Covered - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
God is a Geek - 9/10
PlayStation LifeStyle - 8/10
EGM - 8/10 -
hunbalee #2351 Resident Evil 8 Village Benchmark Test & Performance Review (Techpowerup)
Resident Evil Village: Hervorragende Performance auch mit Raytracing (Computerbase) -
lonvard #2350 Az első Resident ami érdekel is. Megnéztem a demo-t, olyan hangulata van ennek a falunak a garázdálkodó lényekkel...és akkor megtaláljuk azt az elbújt nőt meg az apját vagy kit, és mondják hogy nem tudtak időben védett helyre menekülni, ahol az összes falusi van ilyenkor, és áááá, imádom az ilyen - bizonyos időpontokban védett helyre kell menni mer jönnek a szörnyek - atmoszférát. -
hunbalee #2349 Én csak "hírhozó" vagyok. Hozzám mér a resi 2 remake se jutott el.. Majd csak évek múlva talán.
Ami engem érdekel ezekkel kapcsolatban úgyis csak pc-s viszonylatban lesznek pl a idegesítő ellenfél kipatchelése ,magyarítás stb. -
#2348 Szerintem gyere át a konzolos részbe, itt már rég halott minden. -
hunbalee #2347 Resident Evil Village: A PC-s játékosok máris rájöttek, hogy lehet megkerülni a demó 1 órás limitjét -
hunbalee #2346 Új információk a Resident Evil: Village-ről -
hunbalee #2345 Resident Evil: Village - traileren a craftolás -
hunbalee #2344 Friss képek érkeztek Resident Evil: Village-ből -
hunbalee #2343 Új képen a Resident Evil Village titokzatos főgonosza, akitől még Lady Dimitrescu is tart -
hunbalee #2342 EXKLUZÍV: Elsőként mutatjuk meg nektek a Resident Evil Village térképét és titokzatos szereplőjét, Miranda nővért -
hunbalee #2341 Resident Evil: Village - előadásra készül a Capcom -
hunbalee #2340 Resident Evil Village: Így született meg Lady Dimitrescu, az óriás vámpírhölgy -
hunbalee #2339 Resident Evil Village: First-Ever PS4 Pro Gameplay (4K) - IGN First
-
hunbalee #2338 Resident Evil 7 – Négy évvel a megjelenés után is rengeteget adnak el belőle -
hunbalee #2337 Resident Evil Village minimum gépigény
Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-7500 vagy AMD Ryzen 3 1200
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB VRAM-mal vagy AMD Radeon RX 560 4GB VRAM-mal
DirectX: 12
Egyéb megjegyzés: Prioritize Performance módban 1080p/60 fps várható teljesítmény, de a framerate zuhanhat az intenzívebb jeleneteknél. Nvidia GeForce RTX 2060 vagy AMD Radeon RX 6700 XT szükséges a ray tracing támogatásához. A gépigény változhat a fejlesztés során.
Resident Evil Village ajánlott gépigény
Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i7 8700 vagy AMD Ryzen 5 3600
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1070 vagy AMD Radeon 5700
DirectX: 12
Egyéb megjegyzés: 1080p/60 fps várható teljesítmény, de a framerate zuhanhat az intenzívebb jeleneteknél. Nvidia GeForce RTX 2060 vagy AMD Radeon RX 6700 XT szükséges a ray tracing támogatásához. A gépigény változhat a fejlesztés során.
-
hunbalee #2336 Resident Evil Village – A következő demó már ténylegesen a játékból fog származni -
hunbalee #2335 Resident Evil Village – Raytracinggel még ütősebb lesz az atmoszféra -
hunbalee #2334 Állítólag már készül a Resident Evil 9, és nincs is annyira messze a megjelenése -
hunbalee #2333 How Capcom Designed Resident Evil Village's Lady Dimitrescu, and Why She's So Big Online -
hunbalee #2332 Megnyitott a Resident Evil Portal – Minden információ a Capcom horror szériájáról egy helyen -
hunbalee #2331 Elég ütősek lesznek a Resident Evil Village Collector's és Deluxe kiadásai -
lonvard #2330 Geralttal nem félnék. -
caps lock #2329 Tetszik, ez a vámpíros setting nagyon jól áll neki. A hangulat erős, félelmetes viszont aligha tud lenni, az előzőt is szemrebbenés nélkül játszottam végig. Hiába, már túl magas az ingerküszöb. Éjszaka, VR-ban esetleg működhet.
Igazából két dolgot várok, legyen sok puzzle és legyen controller mapping. Utóbbinál ugyanis sokat szenvedtem az irányítással, nem lehetett normálisan futni, majd kitörtem a bal sticket mert vagy nem reagált vagy későn. -
hunbalee #2328 Korábbi konzolokra is jön a Resident Evil Village, megtudtuk, mikor
A Resident Evil Village megjelenésére 2021. május 7-én számíthatunk, ráadásul nem csak PS5-re jön (a PC és Xbox Series S/X mellett), hanem PS4-re és Xbox One-ra is. Az újgenerációs változatra ingyen frissíthetünk majd, és lesznek különböző speciális kiadások (például gyűjtői) is. A játék vásárlóinak egyébként ingyen fog járni a Resident Evil RE: Verse című multiplayer játék, amiben a franchise 25 éves múltjának különböző karaktereivel irthatjuk egymást.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.01.22. 04:06:17 -
hunbalee #2327 Jövő héten ismét mozog a Resident Evil: Village -
hunbalee #2326 Exkluzív screenshotok érkeztek a Resident Evil Village-ből – IGN First -
hunbalee #2325 Resident Evil Village – Spoilerveszély: rengeteg dolog kiszivárgott, köztük a befejezés is -
hunbalee #2324 Frissített Steam ikont kapott a Resident Evil: Village, amely fontos részletet árulhat el a sztoriról -
hunbalee #2323 Áprilisban érkezhet a RE Village? -
hunbalee #2322 Resident Evil: Village - félperces rettegés
-
hunbalee #2321 Resident Evil Village: Ezt tudja kihozni a PS5 látvány terén a játékból -
#2320 Resident Evil: Village - mégsem nextgen-exkluzív? -