2398
Resident Evil 6
-
#1437 QTE-re legnagyobb vicc az volt, hogy ahhoz, hogy megfogd a csaj kezét V-t kell nyomni :D Kicsit átestek a ló túloldalára. Ettől eltekintve nekem amúgy eddig tetszik a játék csak az irányítás ne lenne ilyen polipoknak megírt valami. -
#1436 Brightness levesz és kész is -
#1435 Mi a kényelmetlen a W + Space lenyomásában? Simán kézreáll. -
#1434 Akkor már értem miért volt akkora siker a játék konzolokon is :D Na majd belövöm én az irányítást, de amúgy az is vicv, hogy behozod játék közben, hogy pl. belődd a fényerőt de a játék azért közben megy és simán ki is nyírhatnak. -
mester1987 #1433 sok QTE + sok Cutscene + irányítás + mainstream hollywoodi elemek (amik jók voltak, míg nem süllyedt le Hollywood, de azért beletették) -
#1432 Tegnap írtam. dll-eket + injector.ini -t a főkönyvtárba a többit meg a Resourceba. -
#1431 Ugyanilyen az irányítás konzolokon is.
Mondjuk a sprint, Space-el, és awsd az nekem is kényelmetlen. -
#1430 Meg nem tetézni akarom a dolgokat, nekem SEMMI BAJOM a QTE-vel, de ami itt van nekem is sok egy kicsit.
Az elején miért kell 3x QTE hogy a kocsiban lát egy növényt és kivegye?
Papám..... Mindegy ez még nem is lenne akkora gond. -
#1429 Talán meg kellett volna csinálni rendesen az irányítást, ha már kiadták PC-re, nem? -
#1428 Ja hát addig még nem jutottam. Most mentem ki az udvarra. -
#1427 A 24 óra? :D -
#1426 Nekem már letelt az 1 nap ! xD -
mester1987 #1425 És ez így is van. 1 nap kell a megszokásához :D -
#1424 Kicsit szokni kell ezt az új rendszert, de 1 nap után már lazán fog menni a használata. Rohanás közben jobb klikkelj a becsúszáshoz. Skillt a fejezetek végén lehet venni, fel is ajánlja magától. -
#1423 Jah skillt csak akkor tudsz venni ha kilépsz a játékból de én egyenlőre gyűjtögetem őket későbbre ha már elég sok lesz veszünk egy pár fincsi skillt!
A Sweet Fx-et meg leirhatnád hogy mit hova kell másolni mert nekem konkrátan el sem indul a játék ha bemásolom ! -
JosephShepherd #1422 talán kontrollerrel kellene játszani és nem billel -
#1421 ÚÚÚ hát jó retek szar az irányítás, 2-vel kell gurulni meg ilyenek. Tárgyhasználatot biztos lehetett volna még bonyolultabbra is csinálni :) Legalább a sweetfx működik és javít is a látványon elég szépen de hát ugye a low poly dolgokon az sem tud segíteni.
Becsúszni pl, hogy lehet? Ja skill-t meg csak akkor tudok venni ha kilépek a játékból? -
Evoluti0N #1420 Van olyan, hogy chat a hangoknál, amit le lehet halkítani 0-ra, de nem segít semmit. -
Evoluti0N #1419 Tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni a PC-s verzióban az in-game voice chat-et? -
#1418 Jól tetted. -
#1417 Ha társaság engem nem érdekel, mindenki gondol amit akar, nem személyeskedtem, a többi nincs tiltva. -
#1416 "semmivel nem szarabb az Resi 5-nél a Resi 6 is ugyanolyan jó lett mint az 5 ennyi."
Neked. -
#1415 +1
Elvileg 4-5 óra az övé. A többi kampány 10-11 óra körül van (nem együtt, hanem külön-külön). Legalább is a PC Guru ezt írta.
Ez így nagyon korrekt játékidőnek számít, csak kár, hogy a számomra egyik legszimpatikusabb karakter kampánya a legrövidebb. De még mindig jobb, mintha "kihagyták" volna. -
#1414 Ha meglesz az is legalább 5-6 óra, már bőven jó. Sok más játéknak nincs ekkora játékideje mint itt a 4 kampány közül csak az egyiknek. -
#1413 Tesztben olvastam, hogy övé lett a legrövidebb mind közül.
Kár, mert ő az egyetlen női karakter a játékban, aki tetszetős! -
#1412 Ezt honnan veszed ? Játszottál vele majd kiderül :D
A resi 4-ben lévő ADA kampány se volt ám rövid :D -
#1411 Kár, hogy az Ada Wong-os kampány a legrövidebb... -
#1410 Hihetetlenül hosszú játék, 10 órába telt mire végigértem a Leon kampányon, Veterán nehézségen. Csak maga a kampányok teljesítése nekem meglesz legalább 30 óra + a Mercenaries móddal is egy jó darabig elökörködök, az összes achievement feloldásáról nem is beszélve. Szóval mindent egybevetve cirka 70-80 órát biztos beleölök ebbe a remek játékba. Mi játszunk vele, a DarkSectorék meg csak fanyalogjanak :D -
mester1987 #1409 Már sokszor leírtad; mi nem tetszik, miért nem tetszik. Mint én anno a Black Ops II topikban. Ennyi. -
mester1987 #1408 Hagyjuk már ezt a fikázást, áldjon meg az istened már. Én is fikáztam már sokmindent, de nem ily mértékben. (Aliens: Colonial Marines)
De ha erre van időd...majd csak megunja a társaság mondjuk. -
#1407 Az hogy nem kell virusirtó az a te bajod.
A resi 5 is jó volt meg a Resi 6 is jobb semmivel nem szarabb az Resi 5-nél a Resi 6 is ugyanolyan jó lett mint az 5 ennyi.
Az hogy a Resi 6 nem szebb mint az Resi 5 kit érdekel leszarom ha a játék élmény jó az meg hogy hangulat nincs az hülyeség szerinted nincs szerintem meg van ennyi.
Érdekes én végig toltam a Chapter 1-et és semmi gond nem volt a Pálya Design-al azért lenne szar mert nem olyan szép mint az 5-ben volt kit érdekel?
Rejtvény meg csak az első 3 részben volt a többiben már nem ugy hogy ezt kár felhoznod hibának már se a 4-bens e az 5-ben se a mostaniban nem volt.
A Co-oP meg már az 5-ben is jó volt ha van inkább viszem haverral mint egy gépi társsal. És az miben zavar téged ga van egy társad érdekes a resi 5-ben ez nem zavart téged. -
#1406 ez a saját véleményem:) -
#1405 Leszarom mit mond Dark Sector neki nem tetszik kész ennyi de van akinek meg igenis tetszik azért mert egy embernek nem tetszik az nem a Capcom hibája hanem izlés kérdése ennyi ! -
#1404 süllyed lefelé a Crapcom sajnos -
#1403 1. Ingyenes vírusírtó sem kell.
2. Nekem is alap tüzfal van.
3. NEM A RE5 A MÉRCE, MINT ÍRTAM 10X.
HANEM ANNYI HOGY A RE5 LEGALÁBB ETTŐL JOBB VOLT, HA EGY HALVÁNNYIT IS DE JOBB.
SZÓVAL NEM A RE5 A FASZA HANEM CSAK ANNYI HOGY EZ MÉG ATTÓL IS SZARABB LETT.
4. "Csak a környezet szebb az 5-ben?"
Ez nem elég?
Nekem sem számít a grafika, de itt max a látványt lehetne mérni, mert hangulat az nincs.
5. Pálya design szar, ha nem lenne az nem lenne ilyen faék, és nem mondanák hogy csúnya, hiszen a szép láűtvány lehet design is, nem csak shaderkupac.
6. Rejtvényt a régi részekben írtam hogy voltak.
7. Coop kit izgat egy RE-ben? Egy szóval nem mondtam hogy a Coop-ban nem haverral tolod, hanem egy géppel, csakhogy itt a single lenne e lényeg. -
#1402 -
Reich #1401 Jó okés köszi a segítségeket. -
mester1987 #1400 Amit írtam azt próbáld meg. Mást nem tudok. Nálam már uninstall. -
Reich #1399 Na mindegy újrarakom aztán meglátom mi lesz.Igaz megfogom venni eredetiben is mert gyűjtöm a resi játékokat igaz csak a 4 meg az 5 van meg eredetiben de szeretem ha a polcon van meg eredetiben ezért ezt is megveszem de nem most és addig játszanék vele -
mester1987 #1398 Semmi eltérés nem lehet. Viszont kurva sok fájl van benne. Én letöredezettségmentesítettem azt a mappát. Nem tudom volt-e befolyása. De a Progra mData-n belül a Steam-be van a mentés (savedata.bin).