Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rinyáltok? 😄
Hülyén van megoldva, szokni kell. Szokni!
Prince23
Hát fura egy játék, azt meg kell hagyni, most néztem rá. Többet vártam volna. Most éppen a katedrális küldetésnél vagyok. Eddig eléggé lassú a játékmenet (ami jó is), viszont nem félelmetes. A grafika eddig a 2008-as szintet hozza, még a Resi 5 is szebb (mérföldekkel) volt, már nem azért.
eddig elsõ blikkre olyan 75%. de még javulhat. Leon kampányában vagyok, és még 3 kampány ugye nincs emg még. szal ezt vegyétek elsõ blikknek, de komolyan 😄

az irányítás nekem kurvára fekszik, nem tudom mit rinyáltok itt. 😄

Empty
A képernyõ ikonokon 5-ös számokat kell levenni? Vagy hol található?

Lehet mindent ebbe, van amit a fõmenübe van amit csak a játékba. Kurva átláthatatlan az szent!
Empty
Az egérérzékenységet, hogy lehet állítani? Lehet egyáltalán?

Jólvan ok, ez csak egy intro volt 😄
Az irányítást szokni kell. Kilóg nagyon.
Leon beállása is érdekes. Mintha gerinctelen lenne. Ilyen V alakban megy xD
Fúúú ez tényleg rossz.
Plusz a tartalom 😉
bakkerman
amiért mondjuk nagyon nagy piros pont jár,az az optimalizáltság,nem crysis3 szintû a grafika,de szerintem 2013-ra simán jó,és ahogy olvasgatom régebbi konfigokon is viszi a maxon nagyon simán,szóval ez jó azért

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szerintem az jó! Nem lesz tõle pofon egyszerû a játék! Bár lehet késõbb idegesítõ.
wesker24
Már az 5-ben se tetszett a bill+egér irányitás itt meg még jobban megvariálták az egészet nagyon sok mindent kell nyomni pl közelharcnál !
Jaka923
Na toltam a játékot egy jó másfél órán keresztül. Elõször is: bebizonyosodott, hogy az a benchmark amit kiadtak, egy kalap szart nem ért, a játék max grafikán lazán hozza az 50-60 FPS-t az 5 éves gépemen. De azt hozzá kell tenni, hogy ez így van rendjén, mert a grafika nincs a toppon, de tûrhetõ. Az irányítást kicsit szokni kell, mert eléggé kibõvítették a lehetõségeket, elsõsorban a közelharc nagy hangsúlyt kapott és elég sok kombót meg lehet csinálni. Ami így elsõre zavart az az, hogy nagyon átvariálták az egész rendszert és kicsit túl sok az interaktív jelenet.

Shep
Egeres irányítással mi a gond?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Szerintem inkább maradjon a mostani ! 😄
Bannernak <#buck>
wesker24
Na én is játszottam vele egy kicsit szerintem ezzel nincs gond egész jó játék lett nálam full maxon megy minden stabilan !

Jah és ami a lényeg NEM Live-os nem igényel GFWL fiókot és steames achik vannak benne !

Egyedül csak az irányítással nem vagyok kibékülve de arra ugye meg ott van a Gamepad !

Néztem at Extra Content-ben a Game Mode-okat hát van egy pár ez az Agent Hunt egész jól hangzik !

Az egész lényege az hogy be tudsz csatlakozni egy másik Online-on lévõ játékoshoz aki épp a story-t viszi csak mint Monster és le kell vadásznod meg kell ölnöd ha sikerül Mission Complete ! 😄

Van a CO-OP Mode: Ugye ez érthetõ hogy Másik Játékossal tudjuk együtt nyomni !

Ugye van a Mercenaries ez idõre megy hogy mennyi zombit tudsz megölni!

És van az Onslaught ott meg az a lényeg hogy minél több Combot csinálj meg amennyit csak tudsz !
Shep
Azt bírom ,hogy te minden játékot nagyon vársz/vártál 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mikrofonos videó :

Sajna 😞
jarlaxxe
Olyan van de az legyünk öszinték a legalja szint volt.
Az atmoszféra viszont a közelébe sincs, szvsz.

Akkor van olyan, mint a 4 PC-n? 😄DD
Mondjuk azt volt értelme végigvinni még billenytûzettel is akármilyen nehéz volt, mert jó atmoszférája volt és ötletes!
wedge31
Olyanokkal egyáltalán nem szoktam játszani valahogy sose vonzott az a mûfaj.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Nem pont jó a hasonlat.
Egy jól megírt TPS TÖKÉLETESEN JÁTSZHATÓ BILL EGÉRREL.
Autós játék igényli az analóg irányítást.

Parasite Eve 2, best game EVER!

alma2
Gondolom autos jatekot is billentyuvel jatszol, mert az a meno koreidben...

szerintem

baszki, inkább le se töltöm.

wedge31
Nem jó hír...

Fpocok

jarlaxxe
Nincs, sikerült elbaszniuk.

wesker24
Hát én eleve az Resi 5-öt Gamepaddal nyomtam végig 😄 !
Van olyan jó, mint az 5-ben nem? 😊
wesker24
Igen az egér kicsit szokatlan az 5-höz képest amúgy késõbb meg lehet szokni vagy ha nem ott van a Gamepad/X360 Controller !
bakkerman
az egér nálatok is olyan furcsa? 5-höz képest gázabb az irányítás...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Gyere holnap is!
Fpocok
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS ennyi elég is volt belõle. Uninstall.

Nem olyan, mert MÁS!!!
Szerintem úgy 30 órát lazán bele lehet ölni majd, ha van legalább 6-8 óra 1-1 story.
Fpocok
Elsõre nem tûnik olyan jónak, mint az 5.

wedge31
Pc-n nincs az a isten, hogy gamepaddal szarakodjak akkor már rég vettem volna konzolt.
Ha olyan lesz az irányitása mint az ötödik részé az jó ha nem akkor kuka.
Néha egyszerü az élet...

Fpocok
Mintha ki lehetne kapcsolni a QTE-ket, nem?

Fpocok
Pár napja azt mondtam, hogy a tomb raidernek van a legszarabb menüje... most komoly vetélytársa akadt.

wesker24
Na már tölti lefele hozzá a Day 1 Patch-et is ! 😄
Seth
Én sem zengek róla ódákat, de a 4-5 pontos értékelések valami röhejesek. Bezzeg az 5. résznél amiatt ment csak a sírás, hogy fekete benszülötteket kell halomra gyilkolni, az nem volt probléma, hogy ott is özönlenek az ellenfelek,ötösével jönnek a QTE-k, és abszolut nem a Resident Evil-hez illõ helyszín volt a napfényes Afrika. WESKER!!! BANG, 9-9,5 pont. Aham, vicc az egész

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Figy. Lehet, hogy annyira megszeretem, hogy ódákat fogok énekelni róla. Minden lehetséges.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Seth
Igen,azt nem említettem, hogy Te leszel a legnagyobb,gondoltam felesleges ! 😊

Laza
Megnézem mit alkottak bill+egérrel ... ha szar akkor ott a jó öreg X360-as kontroller, amit 100% hogy alapból támogat 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

grebber
Semmi baja az irányitásnak billel igaz furább a Resi 5nél mert abba nem volt ennyi szarság,de egyszer kitapasztalja az ember azt kész.
Resi 5 király volt ezt a 6-ot valahogy nem akarom 6x végigjátszani mint az 5-öt de még másodszorra sem.

Next PC upgrade: 2022

Laza
Wareznak külön topicot plz!!!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
<#wave>

wesker24
Ezért is van a Gamepad én már a Resi 5-öt is gamepaddal vittem végig !
Seth
Na,hamarosan özönlik a sok rinya picsa.