Resident Evil 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyén van megoldva, szokni kell. Szokni!
eddig elsõ blikkre olyan 75%. de még javulhat. Leon kampányában vagyok, és még 3 kampány ugye nincs emg még. szal ezt vegyétek elsõ blikknek, de komolyan 😄
az irányítás nekem kurvára fekszik, nem tudom mit rinyáltok itt. 😄
Az irányítást szokni kell. Kilóg nagyon.
Leon beállása is érdekes. Mintha gerinctelen lenne. Ilyen V alakban megy xD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jah és ami a lényeg NEM Live-os nem igényel GFWL fiókot és steames achik vannak benne !
Egyedül csak az irányítással nem vagyok kibékülve de arra ugye meg ott van a Gamepad !
Néztem at Extra Content-ben a Game Mode-okat hát van egy pár ez az Agent Hunt egész jól hangzik !
Az egész lényege az hogy be tudsz csatlakozni egy másik Online-on lévõ játékoshoz aki épp a story-t viszi csak mint Monster és le kell vadásznod meg kell ölnöd ha sikerül Mission Complete ! 😄
Van a CO-OP Mode: Ugye ez érthetõ hogy Másik Játékossal tudjuk együtt nyomni !
Ugye van a Mercenaries ez idõre megy hogy mennyi zombit tudsz megölni!
És van az Onslaught ott meg az a lényeg hogy minél több Combot csinálj meg amennyit csak tudsz !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az atmoszféra viszont a közelébe sincs, szvsz.
Mondjuk azt volt értelme végigvinni még billenytûzettel is akármilyen nehéz volt, mert jó atmoszférája volt és ötletes!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egy jól megírt TPS TÖKÉLETESEN JÁTSZHATÓ BILL EGÉRREL.
Autós játék igényli az analóg irányítást.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha olyan lesz az irányitása mint az ötödik részé az jó ha nem akkor kuka.
Néha egyszerü az élet...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Resi 5 király volt ezt a 6-ot valahogy nem akarom 6x végigjátszani mint az 5-öt de még másodszorra sem.
Next PC upgrade: 2022
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**