2398
Resident Evil 6
-
Reich #1397 hmm Nekem a black boxos verzió van.Igaz az is a reloaded cracket használja.Lehet újra kellene telepíteni nem? -
mester1987 #1396 Akik velem hasonlóan nem játszanak vele, de azért érdeklik az átvezetők a sztori miatt (pl. mint pl. egy film)
YouTube lejátszási lista (Leon, Chris, Jake, Ada) -
mester1987 #1395 Akkor ott más gubanc van, nálam nem volt Save failed. Tökéletesen mentette és be is töltötte. -
Reich #1394 Na fasza akkor.Az nem gond hogy már a legelején mikor éppen belépek akkor kiírja hogy failed to load save data?. -
mester1987 #1393 Pár checkpointtal visszább fog menteni!!! Hogyha úgy 5-öt megcsinálsz, akkor kb. a 2-kat menti.
Maradj a játékban, míg 1 fejezet nem csinálsz meg. -
Reich #1392 Mivel nincs warez topic külön megkérdezném, hogyan lehet megoldani hogy mentsen a game?.Elkezdtem Chris Küldetését és mikor kiléptem a játékból teljesen akkor újbóli belépésnél már nem volt meg a mentett állás.Lehetett elölről kezdeni az egészet a Leon Bevezetővel. -
mester1987 #1391 Gondolom vissza akarták hozni azt a feelinget, ami a 4-ben is volt, amikor megjelenik egy jó öreg árus, csak itt fegyverbolt. Gondolom a Leon kampányról beszélsz. -
#1390 Ami a vírusirtót illeti ingyen van szóval nincs gond nekem megfelel a Nod 32 állandóan beriasztott a semmiért.
Másrészt én nem használok Tűzfal progit hanem csak az alap Windows 7 Tűzfal van azt csókolom.
Az hogy csúnyább mint az Resi 5 és akkor mi van semmi nálam nem a grafika fontos ennyi szerintem csak a környezet volt sokkal szebb a Resi 5-ben.
A játékmenettel sincs gond a Resi 5-ben még ennél is több zombi volt és 30-asával jöttek és ott is voltak fegyveres zombik ott az nem zavart téged itt meg már igen ?
Pálya Design-nal meg mi a gond szerintem azzal sincs semmi gond habár még csak a Chapter 1 végén vagyok.
Story amúgy a resi 5-ben se volt söt még a Resi 5-ben se volt rejtvény és ha itt sincs akkor mi van ?
A Coop mega legjobb része benne nem egy Buta AI-al kell játszanom hanem bármikor haverral. Ennyi. -
#1389 Kivételnek nem rakom, amíg játszom, off, utána úgy is letörlöm. -
#1388 Miért lennék már balfasz, nekem nem kell mocsokszar vírusírtó feleslegessen.
Ez nem vírusírtó, hanem Deffender, nem tragédia, kikapcsoltam.
Tisztában vagyok vele miért jelez be a tűzfal.
Másrészt a játék hogy gáz azt arra írtam amiket tegnap meg régebben felsoroltam, nem az hogy az eleje gáz vagy a 3. csápter vagy a 8. csápter....
Magyarul ez nem segítségkérés volt, hanem közlés. -
andiku #1387 Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. A gépigény rendben van, a videókártya is, minden ami kell a játék elindításához. Feltelepítettük, és el szerettük volna indítani. Fekete képernyő, az egér jelezte, hogy valami történik, de semmi nem történt. Van valakinek ötlete, hogy miért történik ez?
Köszönöm! -
#1386 Az avast aztán pont azok közé tartozik:)
Másrészről kis észrevétel.
Azért vannak itt jól átgondolt jelenetek.
Egy fegyverboltba ahol MINDEN tele van pisztollyal, puskával, lőszerrel stb, 1 pisztolyon veszekedni...
Chapter 1 végéről van szó, aki járt már ott tudja miről beszélek. -
#1385 Tedd be a kivételek közzé azt ennyi probléma megoldva ! :D
Én egy éve használok Avast Virusirtót semmi gond nincs vele ! -
#1384 Mert balfasz vagy ! :D
Egyrészt a játék sem gáz maximum az első Chapter Metrós részéig !
A másik meg használj normális virusirtót én Avastot használok és semmi gond nem volt vele ! :D -
#1383 Mivel nincs off warez még:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem elég hogy a játék gáz, de még vírusnak is látja a védelmem....grrrrrr -
#1382 Nem értem mit nem értesz az irányításban simán meg lehet szokni semmi olyan nincs benne amit ne lehetne tudni !
Éjjel lenyomtuk a Chapter 1-et és már tudtuk mi hol van miket kel nyomni !
Resi 5 irányitása még ennél is gázabb volt ! -
mester1987 #1381 Hát ha nem zavar össze az irányítása, akkor mi mást mondhatnék: jó szórakozást hozzá.
Remélem a májusban megjelenő Revelations irányítása inkább az 5. részhez hasonlít, mint ehhez. A többi rendben lesz a látottak alapján. Bár inkább úgy vagyok vele, lesz ami lesz. -
#1380 Nálam is csak a co-op menti meg,és talán becsületből kijátszom,ha már az előző 5-öt is végigvittem. -
mester1987 #1379 A szépsége nem mentené meg. Talán a tartalma menti meg, persze ez egyéntől függ. -
#1378 Tényleg borzasztó a grafika,de olyan mintha nem a játék jhibája lene,nállam a fények olyan furcsák foltosak vagy hogyan is mondjam.Aztán a picitt távolabb lévő zombik meg feketék.Legujabb driver,és DX van fent.
Most vagy jön majd driver hozzá,vagy patch,de ez igy elég gáz.Ötödik rész ezerszer szebb volt.
Megtaláltam a config ini fájlt.Lehet itt kéne babrálni valamit.Ezt tartalmazza.:
[GRAPHICS]
HDR=DEFAULT
AntiAlias=NONE
AltAntiAlias=FXAA3HQ
DeferredLightingLight=APPROXIMATE_SPECULAR
ScreenQuality=HIGH
SLI=OFF
Stereo=OFF
MotionBlurEnabled=ON
ShadowsQuality=HIGH
FrameRate=VARIABLE
TextureDetail=HIGH
TextureMipLimite=2
[DISPLAY]
Resolution=1920x1080
Aspect=DEFAULT
RefreshRate=60.00Hz
FullScreen=ON
VSYNC=ON
[SOUNDS]
SeVoiceNum=128
[CPU]
JobThread=3
RenderingThread=ON -
mester1987 #1377 Nekem elég volt, még mindig a belezavarodott irányíthatlanság van fejembe, ahogy játszom, remélem hamar elmúlik a mellékhatása. Én voltam a fasz, mert a konzolos láttán más irányítást vártam.
(Felrakom a Resident Evil 5-öt :D) -
#1376 Jah és csak a Chapter 1 volt 76 perc és az első fejezetnek is 5 alrésze volt szóval nem lesz gond itt a hosszúsággal ! :D -
#1375 Na kérem ez szépen ez nagyon jó volt !
Az elöbb nyomtuk le a Chapter 1-et Jedi-vel CO-opban hát azért ide kell csapat munka rendesen !
A Metrós részig elég lapos mert könnyű na de utána bedurvulnak a dolgok ott már rendesen beindult a buli ! :D
Föleg amikor jön a Boomer az L4d2-böl Resident Evil 6-ban na az nagyon durva meg az új mutáns geci se piskóta ! -
mester1987 #1374 Kell még egy kis fény az éjszakába!!! -
#1373 Faszé linkeled be! Már egyszer ideszemetelt... nem kell többször. -
mester1987 #1372 ...ééés akkor jöjjön a várva várt gameplay, ki mástól, mint:
-
#1371 Ja erre írtam én is, még amikor nem jött ki a gém, még azt mondom oké, de most feldobni egy 15perces alap gameplay-t, hát a kutya nem kíváncsi rá. -
#1370 A másik meg minek nézzek meg 15 percet amikor magam is játszhatok vele, amúgy is bénázik mindig ahány videójába belenéztem.
Legalább valami boss fightot rakna fel ami alatt mondjuk hozzá se ér az ellen nehéz fokozaton akkor azt mondom ok prő vagy. -
#1369 Az, hogy ez saját videó és muszáj reklámozni ész nélkül. Sajnos szinte minden fórumon ez megy. -
#1368 Egysző belenéznék a fejetekbe, milyen gondolat vezérel titeket.
Snasz videókat röptettek a topikokba.
Ebbe mi a poén? Miben más mint youtube-on az ötszáz másik? -
kirpill75 #1367 -
#1366 Látod te meg nekiálltál volna itt moddolgatni. :) -
#1365 Jogos :D -
#1364 Online Coop tunngle wiki akit érdekelne! -
#1363 gamepad-el nyomtam. -
#1362 Patch nélkül jó lehetett a billentyűkkel való célzás. -
Keveqiah #1361 Csak vedd lejebb a brightness-t -
#1360 Jobban jársz. :P -
#1359 Á nem. Resource könyvátrba kell a txt meg a sweet könyvátrat, fő mappába meg az injektor + dll fileok és úgy már működik frankón. Na de most megyek nézni a meccset :) -
#1358 Figy az nekem simán hangulatosabban tűnik.
A 4-et is elvitte a hangulat, azt anno alapon (még patch nélkül) toltam végig, mert annyira jó volt h leszartam a látványvilágot :)