Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Warez verzió eleve bugos csináld ujra hátha jó lesz.
minek adnak ki bugos gamet ,mindig ez van f..om
elõször meg volt csak kiléptem azóta nincs kutya xd
Seth
Egyik kutyánál kéne lennie,amelyik rádijeszt a házban

PSN ID.: Beegabor

a temetõnél nincs meg a kulcs,elöször meglett.
Ilyenkor mi vaN?
Sziasztok! Eredeti gémem van, és hát nekem is sikerült belefutnom eddig a két nagy bugba, a track Ada-snál a 4. chapterben (mindig meghalok a videó után), meg az 5.-ben a liftes cutscene után a végtelen please wait..., Leonos küldik), és a Restart se segített. Végül is a chapter választó menüben a 4-est tudtam folytatni, az 5-ösnél viszont kimaradt az a chapter rész a bug miatt, de legalább jutyúbon meglestem, viszont a végebossharcot már tudtam játszani. Amúgy Online-ban nyomom.

Szóval két kérdésem lenne:

1. Valaki vitte már végig a további karakterekkel (Chris, Jake, Ada)? Azokban a Chapterekben is vannak ilyen szörnyû bugok? Egy külföldi fórumban még említettek egy szintén beragadó Ada-s bugot is...

2. A campaignben amikor kezdenék egy játékot, ahol ki lehet választani, hogy Online, Offline, Don' Allow, meg ilyenek, az Objectives-nál mi a különbség a között, hogy pl. Playing For Fun, Serius Player Only, stb. lehetõségeket választom?

Elõre is köszi a válaszokat!
Solid Snake
Ha végig vitted, összefoglalót majd írjál <#pias>
Maxtreme
Dzsék' kampánya is befejezve.
Leszámítva a tankos szívást talán ez volt a legjobb.

Maxtreme
Igen. Viszont most újraindítottam a játékot, és elsõre sikerül.. szal ja bug volt.
Most már szerintem (de nem biztos) végignyomom ezt az izét ha eddig elvittem, utána viszont soha ne lássam többé a gépemen.

Solid Snake
Run Forrest, run <#pias>
wesker24
Hát akkor lehet megint beleszaladtál egy durva Bugba .
CalebJoe
próbáltad úgy hogy elõbb gyorsan nyomkodod utána meg nyomva tartod persze mindezt kurva gyorsan
Maxtreme
http://www.youtube.com/v/S_gXbJgdiCw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ás a halál elõtt 1 másodperccel kapom meg az irányítási lehetõséget.
Tökéletesen mindegy hogy mit és hogyan nyomok, mindig ez a végeredmény.

Maxtreme
de nem az a baj.. Mindjárt mutatom hogy mi.

wesker24
Na ugye hogy van mindenre megoldás Myselor profi ö már csak tudja :D
Myselor
ne szaladj oda szembõl az ajtóhoz,oldalrol közelítsd meg:D
CalebJoe
de legalább változatos lett
wesker24
Hát jah ott elég sokat tököltem mig haver lekötötte a cápát :D
CalebJoe
jaj az az úszás istenem mintha egy helyben úszna elég vicces néhol az animáció
Maxtreme
AZt csinálom, de a cutscene után szinte rögtön meghalok.

wesker24
Mint már mondtam én a resi 5-öt is Gamepaddal vittem végig itt se lesz másképp már a resi 5-öt se tudtam végigvinni billel pláne itt amikor az irányitása elég nehezen szokható.

Én ugyanígy voltam a cápás résznél nem tellett bele 10 sec már halott is voltam nem tudtam mit kell csinálni azt rájöttem.

Szerintem ott is valamit tuti kell csinálni hanem COOp-ban nyomod akkor egyszerûen az AI béna :D
CalebJoe
elsõnek engem is elütött pedig csak nyomni kell a futást utána meg elfordulni jobbra
Maxtreme
Na és a tankos résznél wtf baszki? a cutscene után 1-2 másodperccel kivasal mint a szart.
Hiába nyomom a futást vagy bármit. (gamepaddal is próbáltam.
Na jó, ebbõl most már tényleg uninstall lesz, elegem van ebbõl a szarból.
Én azt szeretem ha egy játék szórakoztat, nem azt ha egy kínszenvedés.

Seth
Jah,alapból nyitva van. Pedig sokkal jobb volt,mikor vele mentél utoljára,sokminden kiderült ami elõzõleg nem volt tiszta

wesker24
Nekem semmi bajom nem volt vele a Resi 5 -öt 3x-szor is végigvittem gamepaddal ! :D

Vagy a gamepad vagy továbbra is szenvedsz a bill-el :D
Miért, mostmár egybõl nyitva van Ada kampánya? Nekem csak akkor nyílt ki mikor mind a három elõzõt végigvittem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Maxtreme
Azzal meg célozni nem szeretek, és nem is tudok olyan jól mint egér+bill kombóval.

Megjegyzem egyébként ezek a részek amiket említettem kontrolerrel sem épp egyszerûek.

jarlaxxe
Nekem már megvolt.

wesker24
Játszd X360 Controller-el ennyi nem billel szarakodj !
Maxtreme
Jake-el a hószános rész irtó "élvezetesre" sikerült, a remek kezelhetõség miatt a a hószános rész, ami alig reagál az irányokra.
Egyre jobban hajlok afelé hogy megkeresem az uninstall.exe file-t.

TBTPumpa
Felõlem lehet õ a következõ rész fõszereplõje, de a többieket is hozzák vissza, fõleg Adát! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Nem rossz ez a Chris kampány sem :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Bannolhatnát már magad a videóidal együtt.

http://www.youtube.com/v/AW6vuax1d5E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Prince23
Tekintve a mai Cod alapú, játékidejû (pl. Crysis 2-3) játékokat... jah.

Shep
Hát azért nem gyenge, hogy 1 karakter történet szála simán megfelelne egy önálló játéknak is. Mondjuk Simmons a végére azért kissé unalmassá vált a sok 'van másik' -kal :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nekem nem vált ez a szar sehogy két pisztolyra.

Seth
Biztos csak erõs a sodrás :)

Shep
Ja, tegnap elfelejtettem írni, hogy Leon biztos sokat gyakorolta az egy helyben gyorsúszást, mert igen jól megy neki :D

Seth
Azt azért kapod Ada kampánya után,mert normál esetben Ada is csak az elõzõ 3 teljesítése után nyílt volna meg(késõbb egy patch-ban javították,hogy kezdetektõl elérhetõ legyen,amit nagy hülyeségnek tartok), tehát õ lett volna a végsõ kampány, és ezért láthattad amolyan cliffhanger-ként, mi történt a jófiú Jake-kel ,ott segít ahol baj van(már egy alma is elég neki fizettségként,nemhogy 50 milla), nyilván õ lesz a köv. rész fõszereplõje

JethroHUN
Ada Wong kampány után miért Jack Muller videó jön? (a stáblista után)
meg h került az arab sivatagba? amikor a Sherry kampány végén a motoron ül

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok
Felmentem steam community hubra... na milyen képeket látok ott? <#pias>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szasza20
Ja köszi :)

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Myselor
lehet hogy igazatok van,na mondom nekünk tök fura volt,na mindegy:) majd meglessük megint
Maxtreme
pedig lehet, csak rossz fele mentél.
Az érzékelõs kapun nem épp a legbölcsebb döntés átsétálni :)

Myselor
ahogy kezdünk,egybõl vannak katonák,lopakodni épp nem nagyon lehetett,aztán le is mentem valami helyre ahova leugrotta,és nem is tudtam semmit csinálni már
Seth
Ada küldijében nincs is sok katona, mivel játszottál te ? :)
Ráadásul lopakodni kell vagy negyed óráig

Myselor
akkor egyetértünk azthiszem:)Leonék kampánya meg azért jó mert kicsit nyugisabb,Jake és Sherry-é full pörgös volt csak kapkodtuk a fejünket xd jó volt néha pilledni 1-2 sarokba.am Chrisét nem néztem csak még boxon a demot nem jött be,Adáé meg,hát úgy az egyben 5 perc után elég volt,a kezdés valami iszonyú lett,fura.és az a sok katona,nem is értem.
wesker24
Igen játssz tovább és akkor lépj ki amikor azt látod hogy Saving és nem Checkpoint !
Szasza20
Ha kilép a játékból és visszalépek elõrõl kezdi, van valami megoldás hogy mentsen?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500