Resident Evil 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor mi vaN?
Szóval két kérdésem lenne:
1. Valaki vitte már végig a további karakterekkel (Chris, Jake, Ada)? Azokban a Chapterekben is vannak ilyen szörnyû bugok? Egy külföldi fórumban még említettek egy szintén beragadó Ada-s bugot is...
2. A campaignben amikor kezdenék egy játékot, ahol ki lehet választani, hogy Online, Offline, Don' Allow, meg ilyenek, az Objectives-nál mi a különbség a között, hogy pl. Playing For Fun, Serius Player Only, stb. lehetõségeket választom?
Elõre is köszi a válaszokat!
Most már szerintem (de nem biztos) végignyomom ezt az izét ha eddig elvittem, utána viszont soha ne lássam többé a gépemen.
ás a halál elõtt 1 másodperccel kapom meg az irányítási lehetõséget.
Tökéletesen mindegy hogy mit és hogyan nyomok, mindig ez a végeredmény.
Én ugyanígy voltam a cápás résznél nem tellett bele 10 sec már halott is voltam nem tudtam mit kell csinálni azt rájöttem.
Szerintem ott is valamit tuti kell csinálni hanem COOp-ban nyomod akkor egyszerûen az AI béna :D
Hiába nyomom a futást vagy bármit. (gamepaddal is próbáltam.
Na jó, ebbõl most már tényleg uninstall lesz, elegem van ebbõl a szarból.
Én azt szeretem ha egy játék szórakoztat, nem azt ha egy kínszenvedés.
PSN ID.: Beegabor
Vagy a gamepad vagy továbbra is szenvedsz a bill-el :D
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Megjegyzem egyébként ezek a részek amiket említettem kontrolerrel sem épp egyszerûek.
Egyre jobban hajlok afelé hogy megkeresem az uninstall.exe file-t.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Parasite Eve 2, best game EVER!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Az érzékelõs kapun nem épp a legbölcsebb döntés átsétálni :)
Ráadásul lopakodni kell vagy negyed óráig
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500