2398
Resident Evil 6
-
#1917 Nekem is harmadjára sikerült, billentyűvel tolom valahogy a célzáshoz nekem azzal jobb mint analóggal. -
#1916 Billentyűzettel? Kétlem. -
#1915 Nem értem, hogy miért problémáztok azon a részen ennyit. Nekem 3. próbára sikerült, de a 2 kudarc is csak azért volt, mert nem becsúszással mentem át az alacsony részen. -
#1914 Azt én sem tudtam megcsinálni, szerintem hibás. Ha menüből betöltöd az 5-4 chaptert közvetlen a futós rész után tesz be. -
johny85 #1913 crissel nem tudom elfutni a fő boss elől,arra nincs valami átírás v javítás?
Ilyen f..o kamera állást még nem láttam. -
#1912 Nekem eddig (lekopogom) de semmilyen bug nem jött elő a játékban. -
#1911 Nem mondtad hogy csak a 6. részből mondhatok, viszont akkor inkább Helena. -
#1910 BUG FIXES
- Fixed cutscene issues with endless loading
- Fixed issues with playable character dying after cutscenes
- Fixed subtitle display problems during split-screen play
- Fixed voice chat volume problems
- Fixed issue with monitor display frequency being reset for each game -
#1909 Jól kitalálták a készítők ezt az Ada-Leon románc szálat :) -
mester1987 #1908 Ő szerintem csak végignézte, bár aki jobban hozzá van szokva a konzolhoz kitudja :D -
#1907 Amúgy Grebber ezt mennyi idő alatt vitte végig? :) -
#1906 Sárga csajok? akkor ritkán látszhatsz valodi kedvedre való puncit... -
#1905 Ada és Leon a Resi 2-ben ismerkedtek össze, akkor találkoztak először persze ehhez Leon-nal kellett játszani akkor is a B verzióval ott Ada-t is irányíthatjuk. Mindkét verzióban Ada Leon kezéből csúszik ki és zuhan a mélybe az A verzióban a mutálódott William Birkintől menti meg Leon életét a B verzióban meg Mister X-től menti meg az életét és Mister X inditsa be az ön megsemmisítőt a játék végén az verzióban a hidon zuhan a mélybe a B verzióban pedig a Reaktor szobában zuhan a mélybe .
Leon azt hiszi hogy Ada meghalt de Wesker megtalálja a haldokló Ada-t és kezelésbe veszi. Ada-t késöbb a Resi 4-ben láthatjuk újra ahol kettős ügynököt játszik egy részt a CIA-nek másrészt a Wesker-nek dolgozik, Wesker azt az utasitást adja hogy ölje meg Leon-t de ADA nem képes rá akárhányszor találkozunk vele mindig segit nekünk a resi 4 végén is segit elintézni Salazart és ott is búcsút vesznek egymástól kezébeb a G-Virus-sal igen csak az igazi G virus a CIA kezébe kerül Weskernek egy hamis G Virust küld.
Késöbb ADA szintén felbukkan ezúttal a Resi 6-ban és arra is fény derül higy kicsoda ADA valójában a resi 6-ban is látszik hogy van kettöjük között valami ahogy Helena is mondta hogy több volt közöttük mint barátság és persze itt is segit elintézni Simmons-t a Leon kampány végén. -
mester1987 #1904 Azért a zombiknak sincs egyszerű hangja. Mintha egy öreg SOKO rádióhullámon találnék valami hülye rizsát, na kb. ahhoz áll a legközelebb :D -
#1903 Na tankos rész már ha a 3. fejezetesről volt szó letudva, harmadjára megvolt. Egyébként eddig a Leonos rész tetszett a legjobban, mondjuk lehet azért is mert ő a kedvenc karakterem. Amúgy Chrisnek ez az Ezio hang annyira nem volt nyerő választás szerintem. -
#1902 A mozifilmben is felsejlett közöttük valami :) -
#1901 Úgy mint Chris Jill-ért :) -
#1900 Egyértelmű hogy oda vissza vannak egymásért -
#1899 Meg a 4-ben is mikor wesker utasítja Adat hogy ölje meg Leont, de mégsem teszi meg. -
#1898 A hatodik rész szereplői közül... A hatodikban nincs benne Jill. Majd a Revelations-ban májusban!
Amúgy van utalás a Leon kampányban az Ada-s kapcsolatra. Amikor találkoznak a kampány második fejezetében (Deborah-s résznél), illetve a kampány végén is feltesz egy kérdést neki Helena ezzel kapcsolatban (Ugye ő több mint barát?)...
Illetve a Damnation filmben is épp Ada mondja Leon-nak, hogy inkább fejezzék be azt, amit elkezdtek a hotelban (ez volt a magyar szinkronban). Ebből mire következtetsz?
Van kettejük között valami... -
#1897 Azt én is figyeltem ,hogy valami nem stimmel, gondoltam majd kiderül és akkor ezek szerint úgy is lesz. Na megyek, mert megfagynak az árvák a hóban :) -
#1896 Akkor csak megnézem annyira úgysem vagyok spoilerrettegő, nem úgy, mint páran egy másik topicban :) -
#1895 a spoilerben van valami amiből tudsz következtetni. -
#1894 Akkor most nem olvasom el :) De az Ada-s kérdésemre azért várom a választ, na meg a Sherrysre is :) -
#1893 Ja, abban lesz benne? Akkor nem kérdeztem semmit. -
#1892 Az ada kampány után mindenre választ kapsz.
Egyébként valamiből sejthető a dolog.
Egy nagyon kicsi spoiler (lehet)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A jelenetek közti ruhát figyeld.. Nekem már itt gyanús volt valami :)
-
#1891 végigvitted az Ada kampányt? -
#1890 Jill benne van a 6-ban? -
#1889 bár a segge a lényeg nem a haja:D
-
#1888 Hé, hé, hé mi ez a Sherrys dolog a helikopteres rész után? Kiderül majd később?
Ada amúgy mikor vált világhatalomra törő szupergonosszá? 2. részben még csak az eltűnt férjét kereste aztán mostanra meg, hát érdekes na. -
#1887 Nekem is, csakhogy most RE csajok lévén szó, nem tudtam netről mondani mást. :) -
#1886 Én is Jill-re szavazok -
#1885 Most komolyan nem érted vagy nem szereted a poént?
Amúgy is szépség relatív nekem pl. az ázsiai puncik jönnek be a szőkéket nem csipázom. (mint legutóbb Jill) -
#1884 Nem verem senkire, Jill szebb csaj. -
#1883 csak te inkább Jill-re verted ki ő meg Adára -
#1882 Nem jöttek össze, max viaskodnak egymásal, és szimpatizálnak.
Én láttam a Damnation-t is, nem láttam utalást.
Nem ada a legszebb hanem Jill.
Wesker megmondhatja.
Én is fan vagyok, de ez nem fanság kérdése. Persze nem a filmek fanja, hanem inkább a régi játékoké. -
#1881 Akkor hogyhogy "odavannak" egymásért?
Itt a hatodik részben is számos utalás van rá és a Damnation filmben is volt!
(Amúgy a Resident Evil 6-ban a női karakterek közül miért pont Ada lett a legjobb/legrészletesebb/legszebb?)
Majd wesker megmondja! Ő úgyis fan! -
IXEMGabeo #1880 Nem semmi, hogy meztelen Deborák is mászkálnak a játékban mutáció formában:D -
#1879 Nem jött össze senki senkivel. -
#1878 A 2. részben ismerkedtek meg :)