2398
Resident Evil 6
-
Rodman6 #1957 Ez a javítás mindegyik verzióhoz kell? Nekem Rilódid van -
Rodman6 #1956 Általában mind gyenge ami nem a fő játékhoz tartozik. Főleg hogy azokba nem is zombik voltak. -
#1955 Hát ez az Adas kampány elég gyenge :( Sorrend nálam Leon-Chris-Sherry-Ada, bár az Adasban volt pár régi Resis fejtörő. -
Rodman6 #1954 Mit javít? -
#1953 Warezosoknak itt a tört javítás!
Amúgy nem tud valaki eredeti Resident Evil 6 játékot olcsóbban (5000 Ft alatt)?
Vagy még korai ilyet kérdeznem? -
#1952 Az a rész el van cseszve gamepaddal is szivás volt konzolon. -
#1951 akkor megint valami bug lehet -
#1950 Resident Evil 6 Update 1
BUG FIXES
- Fixed cutscene issues with endless loading
- Fixed issues with playable character dying after cutscenes
- Fixed subtitle display problems during split-screen play
- Fixed voice chat volume problems
- Fixed issue with monitor display frequency being reset for each game -
#1949 Hát nem ér, nekem a rámpa felfutós résznél nem is ilyen a kameraállás, na hát így már érthető a dolog. -
#1948 Na felvettem tessék
-
#1947 Az eredeti föszereplök az Chris és Jill öket kellenne "filmesiteni" -
#1946 Kéne filmbe trilógiát csinálni minden karakterból :) de nem? Egy-egy részben két főhős lenne a központban. és akkor remakelni kéne ha végére érnek mondjuk Leon-nál. Jönne Chris. Mondjuk Chriszel kéne kezdeni az egész filmet. -
#1945 Ill hát a filmben az MI de ennyi eltérés belefér :) -
#1944 Igen ahogy a játék 5. részében is. -
#1943 Elég a video :) -
#1942 Jillt Wesker irányítja, nem? valami a melle közt volt, az adott jeleket neki vagy mi a szösz -
#1941 Nekem azzal sem lenne baj, ha csak egy adott karakter szemszögéből mutatnák be... Leon ideális lenne rá, a többi szereplőt mellékszereplőként be lehetne vonni a sztoriszálba, mivel Leon mindenkit ismer!
Amúgy Ada miért lenne rossz??? Egyáltalán nem tűnt nekem gonosz/negatív szereplőnek.
Viszont Jill negatív szereplő (legalábbis az utolsó film szerint). -
#1940 Chris kampánya a fö elvégre ök ölik meg a játék végsö monsterét és mentik meg a világot, szvsz. Mellesleg a story is ott a legjobb föleg a vége. -
Rodman6 #1939 Nekem a Resident Evil filmek egyáltalán nem jönnek be. Akár a minimaxon is mehetne, semmi trancsír, kb olyan akciójelenetek vannak benne mint a Szomszédok című teleregényben. Milla Jovovichtól már herótom van, azt se tudom kiaz vagy miaz. Inkább egy Walking Dead szerű sorozat kéne ebből is. -
#1938 bocs de most azért nem fogok elmenni hozzád hogy megmutassam videón meg úgy se hinnéd el -
kirpill75 #1937 -
#1936 Alice az filmesek által kitalált karakter... Mert azért mégis csak gáz lenne, ha a filmek is így cserélnének állandóan főszereplőket. Hol leon, hol Chris lenne a főszereplő a mozifilmekben...lehet ezt akarták elkerülni, hogy ne legyen olyan mitn a játékban. legyen a főhős(nő) inkább -
IXEMGabeo #1935 MI lett az elnök lányával Ashleyvel?
4. rész óta nem láttam róla semmit... -
#1934 Így már érhető(bb) miért cuppannak rá egymásra a Damnation filmben.
Bár ahogy elnézem ez a játék is ugyanabban a hibában szenved, mint a Barátok-közt. Ott is van egy rakás karakter és az ember nem tudja, hogy ki kivel van.
Amúgy ki az az Alice? Az összes Resident Evil filmben ő a főszereplő, a játékban pedig még egyszer nem találkoztam vele és utalást sem találtam rá.
Csak egy képzelt karakter a Resident Evil "világában" ?
A többi filmes szereplőről már nem is beszélve! -
Rodman6 #1933 Nekem csak multiban szar az irányítás mikor zombi vagy kutya vok. Elég nehéz velük fordulni. A többiek küldetésében nem értem miért nem találkoztam eddig zombikkal hiszen egy történeten alapul elvileg. Csak bohócmaszkos japánok meg mindenféle összevissza öltözékű manusokkal kellett eddig harcolni. Pedig nyílpuskával szeretek zombit lőni. De ki tudja.. néhány végigjátszás után a Resident Evil szokta kombinálni a dolgokat. Nem bánnám ha most is így lenne. -
#1932 Félreérted, itt abossfightos menekülés részeknél fos az irányítás, illetve a kamera kezelés. Célzás tökéletes -
Rodman6 #1931 Az irányítással nem értem mi a gondjuk egyeseknek. Szerintem teljesen egyszerű irányítani billentyűzettel és egérrel. A negyedik részbe azért bele kellett tanulni de az sem okozott gondot mivel mikor elkezdtem pc-n játszani a régi szép időkben még az egér sem volt elterjedt, és így bele lehetett jönni a pontos célzásba billentyűzettel is. -
IXEMGabeo #1930 azért ahogy láttam Jake kampánya még pörgősebb... -
#1929 Nem lehet, viszont összerakhatsz sokat belölük, de összesen 3-at lehet párosítani -
#1928 Mindegy, ettől függetlenül megnézném én azt a billel harmadjára sikerült dolgot, persze elképzelhető, hogy simán mákotok volt. -
Rodman6 #1927 Köszi a választ. Különben miért csak 3 dolgot tudok eddig venni a skillpontjaimból? Mert van egy ötszögű valami amin 1-es szám van és ebbe csak 3 dolgot tudok vásárolni. Lehet ezt bővíteni? -
#1926 Igen az a fő, a többiek fejezete csak mellékes. Amolyan "ha kíváncsi vagy mi történhetett a karikkal ezalatt míg Leonnal voltál", megtudhatod címszó alatt kell érteni... -
Rodman6 #1925 Csak a Leonos küldetés zombis, történetalapú a többi meg majomkodás? -
#1924 Én konzolon nevelkedtem ott még ennél rosszabb kamerakezelés volt sokszor, és ott nem nagyon volt ilyen checkpoint rendszer, pálya elejétől kellett kezdeni sokszor szóval ha ez pro dolog akkor igen pro-k vagyunk. -
#1923 Én ezt még soha nem bírtam végig nézni :) -
#1922 Mert te se vagy pro. Azért megnéztem volna én az a harmadjára sikerült, dolgot, mikor a 2. rámpán felfele futva nem is lehet látni egy részen a karaktert, ott még kontrollerrel is óriási mák kell, hogy végig tudj futni. -
#1921 Nekem 29 alkalomra sikerült, bill-el totál szívás az a rész. -
#1920 ne nevetess, sima ügy volt :) -
#1919 Pedig billentyűzettel. Nem szeretem a gamepadet. -
#1918 Ó de jó, hogy mindenki ilyen pro itt :D