Resident Evil 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy a 20 óra is pár óra....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Persze ha bekapcsolják az Infinite Ammo-t a Magnum-ra mi végez egy lövéssel bárkivel még jó hogy végig szaladnak rajta !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Resi 5 meg 40 óra volt mind 3 fokozat megvolt egyedül csak a Professional fok maradt hátra de Giant Troll barátunknál az ott félbe maradt :D
http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley
1. Chris amikor a Boss elöl menekülsz
2. jake amikor szintén a Boss elöl menekülsz
http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mondjuk elõtte, vagy 50x próbáltam, már trükköket is kitaláltam hozzá hogy én legyek az elsõ.
Chrisnél és Jakenél a "menekülõs" részek azok voltak, ezt most is fenntartom.
Egyébként azokat (és a bugokat) leszámítva jó volt ez, sõõt talán jobb mint az 5.
Vsync off
Framrate: variable
Ez mi már?
Chris - Chapter 5 - 5-3 rész
Ez eddig egy fostalicska. a kamerakezelés is!
1. Leon - chapter 4 mission failed bug
2. Chris - chapter 1 nagyon buta, félbehagytam
3. Jake - chapter asszem episode 4 mission failed bug
4. Ada - chapter 1 - episode 3!!!!!! mission failed bug
amúgy ilyet még nem csináltam 30 év alatt de most igen, Adánál a legyek ellepnek és 3(három), 3 másodperc alatt zabálják le a full életed. A legyek Bé+...... Törlés-lomtár ürítése
Amúgy kár érte....
A többihez viszonyítva ADA kampánya igencsak könnyû volt, de ettõl függetlenül tetszett.
OFF:
Egyébként nem értem, hogy ha PC-re kiadnak egy játékot, - ez nem csak RE-re vonatkozik - miért nem tudják bill+egérre optimalizálni. Én pl azért pc-n és nem konzolon játszok, mert nem szeretem a kontrollert. Láttunk már pár játékot ami bebizonyított, hogy meg lehet csinálni jól, de a java része gáz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Amik amúgy nem nehezek, de mégis valami.
kicsit azért ez vicc, ha valaki csak hirtelen azért indítja el, hogy megy-e