Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Jól van Grebber volt a speedrun huszár csak mióta a szar TR-es logója van mindig összekeverlek titeket. De õ azt írta, kimaxolt fegyverekkel 2,5 óra alapon 5-6. Hát nekem ez is sántít kicsit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
RE4-hez képest sokkal rövidebb, 10 óra lehet max

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Kérdezd meg Shep-et hogy hol álmodta ezt? :)
amúgy a 20 óra is pár óra....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gamepaddal rohadt jó a Resi 5<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
A nagy büdös lófaszt még hogy pár óra hol élnek ezek vazee ? :D

Persze ha bekapcsolják az Infinite Ammo-t a Magnum-ra mi végez egy lövéssel bárkivel még jó hogy végig szaladnak rajta !
wesker24
Jah és a Resi 4-ben minden megvolt minden Easter Egg az összes Blue Medal összes fegyver Upgrade !
Shep
Ds-ék azt magyarázták ,hogy pár óra csak a REsi5, hát nekem nem így rémlik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Resi 4 nekem 72 óra volt 104 mentés-sel :D

Resi 5 meg 40 óra volt mind 3 fokozat megvolt egyedül csak a Professional fok maradt hátra de Giant Troll barátunknál az ott félbe maradt :D
Shep
Ez aztán nagyon az.

Shep
Azzal biztos nem lesz gondja :)

Shep
Hát én a 4 kivételével minden billel játszottam. 5 neked milyen hosszú volt?

wesker24
Ezért is várom már hogy meghozzák Kinából az x360 controllerem :D
kisfiu87
Nem olvastam vissza, de ez ultra szexi videó nem úgy mint a többi :D

http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley

wesker24
Hát jah az irányítás elég pocsékra sikerült ahogy a Resi 5-ben is a resi 5-öt is gamepaddal vittem végig 3x-szor :D
Shep
Hát én a csónakokon ugrálós résznek is nekifutottam vagy 10x ha nem többször, mert ott is természetesen beragadt, ha nem a móló szélébe akkor a 2 szöcskelábúba a végénél.

wesker24
Amugy már 70 millió 7-szer belinkelték elõtted sõt már van aki végig is vitte a játékot XD
Shep
Hát én a futós résznél levettem ézire de sajnos az sem segített, ugyanúgy ki van milliméterezve az egész. Ha nem lenne ennyire szar az irányítás simán be merném rakni a játékot a legjobb 10 akciójáték közé de ezzel a hulladék, idegesítõ irányítással megölték az egészet.

wesker24
Csak kibaszott nehéz rész van a játékban a többi annyira nem vészes !

1. Chris amikor a Boss elöl menekülsz
2. jake amikor szintén a Boss elöl menekülsz
Shep
Jaj de jó.

kisfiu87
http://www.youtube.com/v/vazbcXPo-lM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/user/ursznandor "Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni." - Bob Marley

wesker24
Igen Maxtreme irta hogy Jake-nek is van egy nehéz része amikor menekülni kell a Boss elöl !
wesker24
Easy ne röhögtess az Pussy-knak való :D Egy igazi Férfi Normalon játszik !
Shep
Amúgy jól sejtem ,hogy Jake kampányban lesz még káromkodás, meg hajtépés bõven?

Van itt valaki, aki legalább easy szinten halál nélkül végig tudja tolni az egészet? Mármint úgy értem, hogy pl. legalább a Leon kampányt?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shep
Megcsináltam, de tuti többször haltam meg mint a Dark soulsban bármelyik bossnál, sõt lehet még ha az összes boss halált összeadom sincs annyi :) Mikor meg a vizes részen kell 3x megölni ott a végén már késsel szabdaltam, mert nem volt semmi lõszerem. Egyébként végül gamepaddal csináltam meg a futós részt, mert a karokat szerencsére azért rendesen kezelte.

wesker24
Az Én Gamepadomat se képes kezelni ugy hogy szerintem én is kihagyom !
Prince23
Az a rész végigjátszhatatlan billel. Menj tovább 5-4-re. Én megkaptam az acsit így is, Chris campaign-re. :D

Mondjuk elõtte, vagy 50x próbáltam, már trükköket is kitaláltam hozzá hogy én legyek az elsõ.

Maxtreme
ugye mondtam.

Shep
Eltakarodhatnak a retkes szar irányításukkal a japán törpék ahova gondolom. Chris menekülj a nagy tróger dög elõl az 5. fejezetben történet. Billel egyszerûen képtelen vagyok normálisan futni azon a részen folyton kimegy a platform szélére ahol persze egybõl be is ragad, a felugrás után meg már a kamerát is úgy forgatja ,hogy nem is látom a karaktert, hogy mégis merre fussak. Kontrollerem meg nem kezeli rendesen. Rohadjanak meg!

Maxtreme
Ada kampányára mikor mondtam hogy az?

Chrisnél és Jakenél a "menekülõs" részek azok voltak, ezt most is fenntartom.

Egyébként azokat (és a bugokat) leszámítva jó volt ez, sõõt talán jobb mint az 5.

Prince23
Nektek nem swappol a game? nekem elkezdett chris kampánya óta, és folyataosan csinálja...meg-megáll 2-3 sec-re a game. Mintha kifagyna.

Vsync off
Framrate: variable

Én szóltam, hogy csak óvatosan.
Prince23
Hát megcsináltam úgy, amikor még az elején a szörny körbezár minket: és itt, hagytam hogy sebezze Pierst le, tehát essen a földre. És ilyenkor löttem ezerrel a szörnyet, és elengedett minket. és több 10 m elõnyt csináltam ezzel a trükkel, de ugyanott ugyanúgy keesek. Pedig hozzám nem ért a szörny

Ez mi már?

Chris - Chapter 5 - 5-3 rész

Ez eddig egy fostalicska. a kamerakezelés is!

Prince23
Bossfighnál Chrissel hogy kell elszaladni, futunk állat pedig, szinte hibátlanul. ?????, fú de felbaszott most ez a görény kiveri alulam a taljat

Mi az, mégse volt kínszenvedés?
Amúgy loptam - ergo kussolok! Csak nincs warez topik!
3. Jake - chapter 4
Ma délelõtt "kivégezve"!

1. Leon - chapter 4 mission failed bug
2. Chris - chapter 1 nagyon buta, félbehagytam
3. Jake - chapter asszem episode 4 mission failed bug
4. Ada - chapter 1 - episode 3!!!!!! mission failed bug

amúgy ilyet még nem csináltam 30 év alatt de most igen, Adánál a legyek ellepnek és 3(három), 3 másodperc alatt zabálják le a full életed. A legyek Bé+...... Törlés-lomtár ürítése

Amúgy kár érte....
Maxtreme
Kivégezve.
A többihez viszonyítva ADA kampánya igencsak könnyû volt, de ettõl függetlenül tetszett.

Prince23
Szerintem az új generációs RE játékok közül (mondjuk a 4,5, ORC, 6 ) ez a legjobb. Az irányítás furcsa kicsit, de egyébként jó. Nekem fõleg a Leon kampány jön be.

OFF:
Egyébként nem értem, hogy ha PC-re kiadnak egy játékot, - ez nem csak RE-re vonatkozik - miért nem tudják bill+egérre optimalizálni. Én pl azért pc-n és nem konzolon játszok, mert nem szeretem a kontrollert. Láttunk már pár játékot ami bebizonyított, hogy meg lehet csinálni jól, de a java része gáz.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Tudna adni valaki mentés az 1ep után,2 ep programhibás!!
Szasza20
Nme olyan rossz játék ez, Igaz meg lehetett volna csinálni jobbra is de azt hittem gázabb mint amit itt olvastam róla

" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Maxtreme
hehe még ez az ADA-s fejezet adja a legjobban vissza a régi RE hangulatot. Itt is elég sok az ellene, de legalább vannak megoldandó puzzle-ök :)
Amik amúgy nem nehezek, de mégis valami.

wesker24
Hát pedig ez van csak akkor ment ha a Tutorialt megcsinálod.
de ez most komoly? hogy addig nem tudok ctrl+alt+delete-n kívül mással kilépni, amíg nincs meg az elsõ save? :D
kicsit azért ez vicc, ha valaki csak hirtelen azért indítja el, hogy megy-e
wesker24
játsz tovább ! :D majd késöbb ment.
sziasztok. hogy lehet ebbõl a játékból kilépni?...
vannak gondok,na
már megtettem úgy se jó