Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Azt én is figyeltem ,hogy valami nem stimmel, gondoltam majd kiderül és akkor ezek szerint úgy is lesz. Na megyek, mert megfagynak az árvák a hóban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor csak megnézem annyira úgysem vagyok spoilerrettegõ, nem úgy, mint páran egy másik topicban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
a spoilerben van valami amibõl tudsz következtetni.

Shep
Akkor most nem olvasom el 😊 De az Ada-s kérdésemre azért várom a választ, na meg a Sherrysre is 😊

Shep
Ja, abban lesz benne? Akkor nem kérdeztem semmit.

Maxtreme
Az ada kampány után mindenre választ kapsz.

Egyébként valamibõl sejthetõ a dolog.

Egy nagyon kicsi spoiler (lehet)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A jelenetek közti ruhát figyeld.. Nekem már itt gyanús volt valami 😊

Seth
végigvitted az Ada kampányt?

PSN ID.: Beegabor

Shep
Jill benne van a 6-ban?

CalebJoe
bár a segge a lényeg nem a haja😄

Shep
Hé, hé, hé mi ez a Sherrys dolog a helikopteres rész után? Kiderül majd késõbb?
Ada amúgy mikor vált világhatalomra törõ szupergonosszá? 2. részben még csak az eltûnt férjét kereste aztán mostanra meg, hát érdekes na.

DarkSector
Nekem is, csakhogy most RE csajok lévén szó, nem tudtam netrõl mondani mást. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

vk90
Én is Jill-re szavazok <#finom>

Capcom is the best!

CalebJoe
Most komolyan nem érted vagy nem szereted a poént?<#conf>
Amúgy is szépség relatív nekem pl. az ázsiai puncik jönnek be a szõkéket nem csipázom. (mint legutóbb Jill)
DarkSector
Nem verem senkire, Jill szebb csaj.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CalebJoe
csak te inkább Jill-re verted ki õ meg Adára<#eplus2>
DarkSector
Nem jöttek össze, max viaskodnak egymásal, és szimpatizálnak.
Én láttam a Damnation-t is, nem láttam utalást.

Nem ada a legszebb hanem Jill.

Wesker megmondhatja.
Én is fan vagyok, de ez nem fanság kérdése. Persze nem a filmek fanja, hanem inkább a régi játékoké.

TBTPumpa
Akkor hogyhogy "odavannak" egymásért?
Itt a hatodik részben is számos utalás van rá és a Damnation filmben is volt! <#ravasz1>

(Amúgy a Resident Evil 6-ban a nõi karakterek közül miért pont Ada lett a legjobb/legrészletesebb/legszebb?)

Majd wesker megmondja! Õ úgyis fan! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem semmi, hogy meztelen Deborák is mászkálnak a játékban mutáció formában😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DarkSector
Nem jött össze senki senkivel.

Seth
A 2. részben ismerkedtek meg 😊

PSN ID.: Beegabor

TBTPumpa
Leon és Ada mikor jöttek össze? A negyedik részben vagy korábban?
Már a Damnation filmben is enyelegtek egymással! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Prince23
Így van, ezért írtam az "S" bill-t

Maxtreme
ps: Nyilván a kameranézethez képest elõre, vagyis hátra 😊

Maxtreme
<#hehe>

Miután újraindítottam a játékot, elsõre sikerült a dolog.
Amúgy elõre + futás (nálad nem tudom mi, itt jobb shift volt)

Prince23
Se S + Space, sem alá bukás (szaladás közben + jobb klikk) sem segít...

8 pontról emiatt a faszságok miatt nálam 7.5 vagy 7/10 a játék. Resi 5-sokkal élvezhetõbb volt ..ja és ehhez képest sokkal horrorosabb is

wesker24
Kérdezd Maxtreme-t ö profi ebben lehet te is beleszaladtál egy bugba mint ö ! 😄
Prince23
Na most akartam megdicsérni Jake kampányát, és mi fogott ki most megint? hát persze a kibasztott isntenverte irányítás. a TANK elõlhogy kell menekülni???
S + SPACE nem?

vk90
Hát tényleg vannak nagyon fura dolgok amúgy. Pl. pont oda zuhanik le a repcsi ahol Jake és Sherry van. Pontosan oda. Hülyeség..

Capcom is the best!

Maxtreme
Az annyira nem lesz gáz mint ez. (mmint a Jake kampánynál a tank elõl menekülõs)
Ráadásul egész valószínû hogy én valami bugba futottam bele.

ez volt a templomban is😄 Nem mindenkibõl lett zombi, hanem fokozatosan 2-3 emberenként nyelte el a kék gáz õket😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ebõl látszik, hogy vannak bugyutaságok azért itt is...Legalább egy kicsit logikus lenne, hamár az egész élethelyzet egy fikció

DarkSector
srácok csak vicceltem. 😊

vk90
Jah csak így fura mégis, hogy a fõhösök meg sem érzik a gázt 😄

Capcom is the best!

wesker24
Rosszul tudod a gáz ugyanúgy emberbõl csinál zombit a repülögépen azok mind emberek voltak csak zombivá lettek.

Szép is lenne ha a gáz hatására a 2 fõhõsbõl is zombi lenne 😄

vk90
Jah akkor akik a repcsin utaztak azok már mind fertõzöttek voltak?

Capcom is the best!

DarkSector
Mert a gáz, csak zombiból csinál zombit, az emberbõl nem. 😊

vk90
Az miért van, hogy Leon chapter 4-ben a repülõn mindenki átváltozik zombivá a gáz hatására, de Leon és Helena nem? 😄

Capcom is the best!

Shep
Persze, csak nem csinálja amit kellene.

ez már így nem is élvezetes...

DarkSector
Csak van rá valami gomb.

wesker24
Jaja ezt én is észre vettem hogy Gamepadon olyanokat is tudok csinálni amit a billen a mai napig nem 😄
Shep
Ja és egyébként érdekes módon kontrollerrel tudok pl lõszertípust váltani meg hasonlók, billel meg továbbra sem, ez is érdekes.

Miért véletlenül jól lett Ada kampányában a kezelõfelület? 😄
Kétlem.
wesker24
Aki van elég mazoischta és NO Hope nehézségen akar játszani ugye Professional után van 😄 Szóval itt a lista mivel nehezebb.

1-Nearly all hits are one hit dying state
2-Enemies are much thougher and harder to headshot as well
3-No skills can be used. Not any skills at all. This includes single player skills as well
4- Enemies prioritize the player character even more, mutate a lot more often, take less time idling and attack more often and Bosses are extremely tough
5-Stamina refills considerably slower then before
6- AI partner character also appears to be more aggressive in combat and kills far more enemies then compared to Pro mode
7-No inf ammo
8-Your health doesn’t regain on restarting checkpoints. But you lose the red dying status on each cheackpoint.
9-You run out of ammo quick. - Ammo/Herbs are rare to find. You need lots of ammo for bosses
10-You get skill points from boxes/enemies very often.
wesker24
Igy van ki maxolt fegyverekkel is minimum 5-6 óra a játék !

Nálam az Amateur volt a leghosszabb úgy kb 10 óra mert akkor kivesézõs tipusban játszottam utána már a Normal kicsit kevesebb idõ volt de a Veteran is kb majdnem annyi idõ volt mint az Amateur.
Shep
YT-on van 1 óra 10 perces speedrun, az is élvezetes lehet 😊

DarkSector
Ki vitázik? 😛

Shep
Grebber írta, ne velem vitázz.

Shep
Hát én csak arra emlékszem ,hogy mindkettõt végigvittem 2x és rohadt hosszúak voltak 😊 Ráadásul az 5-ben volt egy csomó idegesítõ rész de persze az is a szar egy helyben állva tudok csak lõni irányítás miatt. Mindenesetre azért a 6 elég durva mert lényegében 4 játék egyben.

DarkSector
Lószart, a speed run a 5-6 óra szerintem, nem mértem le, de nem lehet olyan pikk pak azért rohanni.
Elsõre 10+