2398
Resident Evil 6

• Rodman6
    Szegény néger manusz itt még jobb állapotban volt mint a Resident Evil 2-ben :D

Link
  • DarkSector
    Az sem lesz több sokkal, csak annyival hogy a régi 4-5 játékmenet.
  • DarkSector
    Az utolsó mondatot nem tudom biztosan, azt ne vegyétek 100%-ra, vagy így volt vagy nem.
  • wedge31
    Amit eddig láttam belöle az is lövölde lesz mindenféle amorf szörnyekre de majd kiderül.
  • DarkSector
    Nem a sorozatot, hanem a Resident Evil 1 alapozta meg a ma ismert Survival-Horror kategóriát.
    A 2 egy szinte tökéletes játék lett, amiben az első részt továbbvitték olyan magasságokba amihez hasonlót nem nagyon látni.

Crystal egy jó név de a Capcom talált fel spanyol viaszt.

És a TR mint A KALAND JÁTÉK, Eidos volt, nem Crystal....
  • TBTPumpa
    Lehet de most jelenleg nem tudnak jól kivitelezett játékot készíteni.
    Ami rég volt nem érdekel. Régen még az EA-nál is voltak értékelhető játékok. Azt nézem ami most van. Ha ilyen hibáktól szenvednek az új Resi játékok, akkor egy reboot sem fogja megmenteni őket!
  • Shep
    Én az új vackerájól beszélek, nem a 2-ről. Resident Evil: Operation Raccoon City
  • Rodman6
    Az Operation Raccoon city valóban moslék volt, akárcsak a Dead Aim. Remélem a Relevations jobb lesz mert az is hajós téma.
  • Rodman6
    Pedig Raccoon City vitte sikerre a sorozatot a Resident Evil 2-vel az tette igazán ismertté.
    Én mind a 19 részét kijátszottam és a Resident Evil 1-2 és az Outbreak nálam eddig is a legjobbak. Az Outbreak istenkirály, főleg hogy minden küldetésre választhatsz társat különböző adottságokkal. Pl, orvos, hátizsákos csaj akinél sok talált tárgy elfér, nagydarab biztonsági őr aki spagettiöntetet csinál a zombikból, esetleg egy MCGyver aki bármiből fegyvert csinál :D A mostani részből is hiányzik hogy nem osztozkodhatok a csapattárssal, meg nem parancsolhatok neki teljeskörűen hogy mit csináljon. A Resident Evil Zero-ban pedig előnyös volt.
  • CalebJoe
    Akkor meg ne ítéld el a Capcom-ot ha még a régi Resik is kimaradtak, a Crystal még sehol sem volt amikor a Capcom már remek játékokat csinált, azért mert az utóbbi játékaik nem lettek túl jók attól még igenis jó cég.
  • wedge31
  • Shep
    Akkor te nem is tudod milyen a jó RE :) Na nem a Racoon City-s moslékra gondolok.
  • TBTPumpa
    Nade a Crystal tud is játékot készíteni, míg a Capcom nem igazán!

Tomb Raider Legend/Anniversary/Underworld részek teljesen rendben voltak, csak mivel only Singleplayer játékok voltak és a kiadó (Eidos) marha drágán adta a játékokat, így kevesebben vásárolták meg. És mivel nem teljesítettek jól a pénztáraknál "így megbuktak". De a játékok jól voltak összerakva. Itt a Resident Evil 6 problémás ebből a szempontból (a negyedik és ötödik rész is az volt). Racoon City-s résszel nem játszottam. És az első 3 Resident Evil is kimaradt...
  • Rodman6
    Előbb játszottam a Resident Evil 1.5-el. Kár hogy a 3.5-öt még nem lopta el senki :D Ezek mind teljesen ismeretlen részek. .ű
  • jarlaxxe
    Szerintem tuti, hogy reboot lesz mert gyak megbukott ez a rész valamerre lépniük kell és ez tünik a legjobb megoldásnak.
  • Rodman6
    Mert csaj 2 mp ez a video :D De a CVX az egyik legjobb része a sorozatnak.
    Reboot? Mióta a játék atyja otthagyta az egész Capcomot nevén nevezve Shinji Mikami, azóta laposodtak el a Resident Evilek. Mondjuk egy nyitott világú Resident Evilre kíváncsi lennék, mert az olyan GTA szerű lenne, nem lineáris.
  • wedge31
    Hát nem tudom a TR-nél is jól jött a reboot. Itt is egyre kisebb az érdeklödés és végső soron csak a nyereség számit semmi más.
  • TBTPumpa
    Remélem csak kamu. Először megfelelően megírt játékot kellene megtanulniuk fejleszteni és akkor nem lenne probléma. A Resident Evil 6 sem a történet vagy a karakterek miatt rossz, hanem az összecsapott és átgondolatlan dolgok miatt (rengeteg szkriptelt dolog, borzalmas mentési rendszer és menürendszer, sok fölösleges QTE, kamerakezelés, irányítás).
    Fölösleges egy reboot, ha nem tanulnak ezekből a hibákból.
  • Seth
    Ez elég gyenge szerintem a többiekhez képest:)
  • wedge31
    Pedig nagyon arra felé tart a dolog.
  • Rodman6
    Chrissel sincs gondom a többi részben de ebben csak sima kommandó hangulatot hozott. Resident Evil Remake-ben szuper volt.

Egy kis meglepi: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lvka00ToBj1qf8pqno1_500.gif
  • TBTPumpa
    Szerintem nem szükséges reboot. Jó rész ez is, csak sok rosszul kivitelezett dolog van benne, emiatt egy közepes játék. Resident Evil sosem volt kiemelkedő és rekordokat döntögető alkotás. Legalább is én nem emlékszem ilyenre...
    Mindig közepes játékok voltak és ezt a hatodik rész is hozza. Teljesen vállalható játék lett. Nem rossz, csak azt az érzetet kelti, hogy picit összecsapott lett. Sok-sok teszteléssel egy rakás hibát és idegesítő dolgot kijavíthattak volna, de hát biztos kevés volt az idő vagy már mindenki teljes gőzzel a Revelations-re koncentrál (dat Jill ass).
  • wedge31
    Ez milyen igaz, különbözöek vagyunk, én meg pont csak chris miatt néztem rá a játékra
  • Rodman6
    Claire segge volt a legjobb a Code Veronicában, mikor a számítógép előtt pucsít. A Darkside Chronicles-ban mégszebben ki van dolgozva, nem csoda hogy stíröli a videóban Steve.
  • Shep
    Nekem ez inkább Resi, mint az 5, az csak mész előre, megállsz és lősz játék, semmi Resi érzés 1, 2 momentumot leszámítva. Itt azért elég sokszor visszajött a régi hangulat.
  • TBTPumpa
    True story!
    Mondom, hogy az Ada kampány a legjobb!
  • jarlaxxe
    Izlés dolga szerintem az 5rész sokkal jobb volt. Kivételesen a többséggel értek egyet a netet átnézve és az eladásokat is figyelembe véve, magyarul harmatos lett ez a rész. Jöhet egy teljes reboot mert meg kell újitani a frencsászt mindenképp.
  • Rodman6
    Még szerencse hogy Leon-al kezdtem először játszani máskülönben dobtam volna ki a francba. A többi szereplő küldetése számomra dögunalom. Ajtónyitogatás meg egy rahadeli maszkos figura kinyírása. De kinek ez, kinek az.
  • Shep
    Hát az 5-től simán jobb, igaz attól nem nehezebb de szerintem bőven jó a játék.
  • DarkSector
    Semmi baj, hosszúságra, csak maga a gameplay nem igazán lett jóe.
  • Shep
    Nekem (normalon) Leon 8 óra, Chris 6, Jake 5, Ada majd kiderül de eddig 2 óra és már csak az utolsó van hátra.
  • Shep
    Milyen alap? A többi kampánnyal semmi gond, ez meg ugyebár csak a lyukak betömésére szolgál, hogy kerekké váljon az egész.
  • mester1987
  • Fpocok
  • Seth
    Annó így alakult az időm,elsőre,normal fokozaton + Ada később,de az is 5 órás volt nagyjából
  • Prince23
    Chris nincs 7 óra, kb 5-6 órás csak. Leon nálam 9 óra volt amúgy. Normalon vittem ki leont meg az összest. meg el kezdtem most proffesionalon tolni, és Deborahnál vagyok. Eléggé hardcór így most. veterán lópikula.
  • Seth
    Kb így alakul:
    Leon 8 óra
    Chris 7
    Jake 5
    Ada 5
  • DarkSector
    A 3 fő vonal kb egyforma.
  • Rodman6
    A többi szereplős módok is hosszúak vagy csak amolyan félórás kis szösszenetek?
  • DarkSector
    Főleg ha az alap gyenge.