850
-
GPx8 #530 Van olyan F1-es csapat, ami a saját szimulátorában az ingyenes Holland "Racer" szoftvert használja laserscan pályákkal. -
#529 Dolgozhattak volna, az teny;) De talan ennyi volt a koltsegvetes. Persze furcsa lehet, hogy egy Ferrari, aki valszeg trilliardos, nem szan ra tobbet, de hat ez van. Nem hinnem, hogy Kunos vagy barki mas, azt mondana, hogy: "Ahh, hagyjatok, nem kell tobb penz, jo ez igy, nem kell ennel jobb." :)))) Persze, a fejlesztesi ido is kerdeses, lehet, hogy a Ferrari kifejezetten mostanra idozitette.
Es meg tobb tucat kerdes, amire so'se tudjuk meg a valaszt;D -
#528 Azzal meg nem lenne olyan nagy gond, mert nem integralva lenne a Ferrari cucc, hanem ugyanigy kulon programkent. Inkabb az a gaz, hogy azt a tuti engine-t, igy el "hanyagolta". Nem tudom mennyit talpalt tamogatok, szponzorok, liszenszek, modderek stb. utan, de igy elnezve, szinte semmit;) -
GPx8 #527 Nem kérdés, hogy a fő ok, hogy Kunos olasz. Egyértelműen jó választás volt, de dolgozhattak volna rajta többet is. -
#526 LFS azért is felejtős, mert abba a bmw (és reméljük hamarosan vw) autói kerülnek.
Legalábbis van 2 bmw formaautó :) -
#525 Eddig is jelentek meg Ferraris promo es egyeb jatekok, ez ilyen lett;) Eddig az arkadosabb retegnek kedveztek, ha jol tudom. Igazabol orulhetunk hogy van;D
Persze, mindig lehetne jobbat csinalni. A fokerdes, milyen alapra.
A Codies el van foglalva az F1 2010-zel, bar jo buli lett volna, de a tobbi csapattal szemben kellemetlen.
Az LFS sajnos felejtos, se hire se hamva:/
Talan SimBin, a mara mar szerteszet hajtott gMotor2-vel;)
termeszetesen az iRacing felejtos, naluk csak sajat rendszerbe integralva.
Van meg nehany kisebb csapat, de felesleges sorolni.
Ha Codies lett volna, akkor nagyon szep, de az lenne gond, hogy miert nem HC szim. Ha ISI/SimBin, akkor meg elavult az engine, unalomig ismert, ilyen mar tucat van, csak ingyen.
Szerintem a nKP jo valasztas volt, foleg hogy Olaszok;) Kellemetlen, hogy nincs idokorlatos demo vagy hasonlo, de ez van;) Egyelore ~2000-en nyomjak, ami nem is olyan rossz;) Foleg, hogy csak qual. Az iR-t sem toljak folyamatosan, rendszeresen ennyien:DDDD -
Solt #524 Elvileg ugye te szereted a szimulátorokat... na most, ha te azzal jössz, hogy nem veri fel a kavicsot ( ergo a látvány a lényeg ), akkor szerinted a konzolos rétegnek mi menne át egy szimulátorból azon kívül, hogy "ronda"?
-
GPx8 #523 Megpróbálom elmagyarázni. Feldobtak egy (promó) játékot nem kevés pénzért (1pálya/1autó), azzal, hogy über-best hivatalos(!) Ferrari szimulátor. Ehhez képest az Nkp demo többet tud. Csak azért nem húzom le, mert hál'Istennek nem vettem meg... Attól függetlenül, én egy iRacing szintű játékot vártam - sokkal jobb grafikával. Ehhez képest a nem túl egzotikus Logitech kormányomhoz még az FFb-t sem lehet beállítani.
u.i.: Annó még a "Chequered Flag" c. játékkal kezdem ZX Spectrumon (szóval kiskorú sem vagyok) :) és gyakorlatilag az összes szim.-nek mondott cuccot próbáltam már PC-n. Konzolból meg csak Wii van a családban, az is fiamnak. -
Solt #522 És nem is kell sorban állni 3 órát! :D -
#521 Mondjuk oda nem kötelező vinni a gyereket, csípőficam szűrésre. :D -
#520 Te nagyon nem vágod ennek a játéknak a miértjét :DDD
Annyi lejött (na nem kellett egy érzékeny orr hozzá), hogy húzni akarod lefele.
De egyfelől nem vágom miért, másfelől ha a NetKar-t nézted ki magadnak mint legyőzendő ellenfelet, akkor tessék oda jönni vívni...:)))) -
GPx8 #519 Nem értem az összefüggést, de mindegy.
Maradjunk annyiban, hogy pl. az Lfs "fizikában" is sokkal többet tud, mint az Nkp alapú Fva, pedig előbbihez már vagy 2 éve nem nyúltak hozzá... -
VO101 tvr #518 A bankokban sincs több lehetőség a nevezett tevékenységekre. Pedig oda többet fizetsz. -
Solt #517 "kavicsokat természetesen nem ver fel (2010-ben, LOL),"
No látod, ezért soha nem fog szimulátor készülni a "hülyegyerekképződobozra"! -
GPx8 #516 Maranelloban biztos lehet... -
#515 Mellesleg, 2010-ben nincs az sztk-ban lehetőség bepelenkázni és megszoptatni egy 3 hetes csecsemőt, a 3órás sorban állás alatt. Lehet menni a női wc-be. -
#514 FFB-t az #508 alapjan (elvileg). Azert gurul hatrafele, mert elasod magad, es belecsuszik a godorbe:DDDD
Amugy kicsit altalanos, hogy a "szamolt" fizikas szimekben, allohelyzetben kepes forogni kicsit a kerek es/vagy kuszni-maszni az auto. Az NR2003-ban es talan meg az iRacing-ben is. -
GPx8 #513 Igen, az is megvan. -
#512 FFB=1 -
GPx8 #511 Kipróbáltam én is.
Nálam gyakorlatilag nincs FFB (DFGT) pedig az ini fileokban is beállítottam, asszem' jól (HARDMODE=1).
A fizika is elég érdekes. Sóderágy, padlót nyomok egyesben, forog a kerék mit az állat (ez jó), kavicsokat természetesen nem ver fel (2010-ben, LOL), viszont szép lassan gurul az autó hátrafelé...! Ez miez? :)
-
#510 1. Ha van, valaszd ki a beallitasoknal az Xbox kontrollert vagy valami hasonlo cuccot.
2. Es/vagy egyet olvass vissza, es probald allitgatni a FACTOR/SCALE ertekeket (0–1). -
Leky #509 Nekem van egy Xbox 360-as kontrollerem és az a bajom vele, hogyha kanyarodok akkor egyből tökig eltekeri a kormányt. Hogy lehetne az érzékenységet beállítani? -
#508 A C:\Games\FVA\content\system\controls_presets\ konyvtarbol valassz ki a kormanyodhoz legkozelebb eso nevu file-t, duplikald meg, ird at benne a kormanyszoget (LOCK=900), es nez meg, hogy ezek az ertekek igy legyenek:
FF=1 //FFB
SCALE=1 //kormanyzas skalazasa
FACTOR=1 //linearitas -
#507 Es azt hol tudom beallitani? Ez a jelenseg 400 fokos kormannyal jelentkezett. -
#506 Hogy a kormanyzas linearis legyen, ahoz az kell, hogy a kormany (amit tekersz) min. 400 fokos legyen, mert a programban is annyi a beallias. Es persze, a beallitasoknal is ennyit kell valasztani.
Ha nem kozvetlen config file-bol van kivalasztva a kormany, vagy valamilyen masik tipus, akkor gond lehet, mert manualisan lehet allitani a linearitasokat is. -
#505 Tehat kb 45 fok eltekeres utan is az auto megy szinte egyenesen, majd tovabb tekerve hirtelen tulnagyot kormanyoz... valakinek van ilyen tapasztalata? -
#504 Nem elozlek meg, mert nem tudom, mi lehet a gond. Kekem (G25) semmi gondom nem volt, elso inditas, G25 kivalasztas, play es ment minden rendesen;)
Volt akinek nem volt FFB, de arra korabban volt mar megoldas (bar azt sem ertem miert nem volt). MIvel a Doc.&Set. konyvtarban tarolja a cuccokat, talan valami jogosultsag problema lehet egyeseknel... -
#503 Koszi, sikerult beallitani... eredetileg is igy csinaltam es semmi, egyszer csak megjavult...
Most olyan problemam van, h az nem linearis a kormanyzas... tehat elkezdem tekerni es alig tekeredik a kormany, majd hirtelen tulzottan befordul, erre tudtok valami megoldast?
-
Solt #502 Húúú... ezt így látatlanban nehéz... ha hazaérek megnéze, és ha addig nem oldódik meg, akkor segítek. ( bár van egy olyan érzésem, hogy alex megelőz! :D ) -
#501 a jobb oldali résznél érzékeli, vagy a bal oldalinál is? Állítsd be a kormányt 400°-ra, majd a beállításoknál válaszd a fanatec 400°-ot, custom résznél pedid így már hozzá tudod rendelni az egyes tengelyeket a funkciókhoz. Pl a kormányzás áll 50%-on, melette van egy kis pötty, arra rányomsz, majd a jobb oldali sávban a tengelyek közül kiválasztod azt, amelyik a kormányé, és megnyomod, hogy select.
Nekem ha g25 volt beállítva, hiába nyomkodtam, a selectet semmi nem történt. -
Solt #500 Ahhoz képest, hogy én nem szeressem ezeket az autónak már kicsit sem látszó tárgyakat, számomra egész élvezetes! ( nyilván nem hosszú távon )
A kihívás ott kezdődik, amikor be tudsz menni 0:59 alá... ott már azért kell birkózni vele, és kell a reflex is... viszont, ha ráérez az ember fia, akkor azért tolja az adrenalint... legalábbis nekem.
Szerintem jól kijön a fizikáját tekintve, hogy adott beállítással kigyorsításnál makrancos, viszont a nyújtott kanyarba úgy be lehet rakni, akkorát tapad, hogy olyan érzésed van mintha sínen mennél... ez a "kettősség" nekem tetszik. Ráadásul azért az sem semmi érzés, amikor ezekben húzott kanyarokban olyat fordul, hogy padló gázon belassul még ez a szörnyeteg is...
Ha az F1 2010 ilyen fizikával jönne ki, plusz mellé olyan grafikája lenne amiket mutogatnak, akkor én lennék az első aki megvenné! :D -
#499 Beallitottam, de semmire nem reagal... Meg ott a beallitos reszen erzekeli, h forgatom a kormany, de jatekban semmi... -
Solt #498 A costum részt válasszátok, és állítsatok be manuálisan mindent! -
#497 fanatec kormányt válassz ne logitechet :) -
#496 5 db kör írható a számlámra, nem hiszem hogy 0:59 alá valaha is megyek, mert az 5 körön meguntam, nekem valahogy nem tetszik az ffb, meg kicsit nagyobb kihívásra számítottam egy f1-estől (lfsben az f1-est ennél sokkal nehezebb vezetni) -
#495 DFGT-m van es sehogy se birom beuzemelni, valaki tudna segiteni? -
#494 Ugy is hivhatjuk:) De manapsag, az mar igencsak lenyegtelen trukk optimalizalas szempontjabol:) -
GPx8 #493 Optimalizálás... -
#492 Nem, lesporoltak a texturat, ugyan az van kivul es belul;) -
#491 jah én is észrevettem játékon belül. bár mikor én néztem nem volt egy szinten :D