Ferrari Virtual Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JUVEfun
Kösz , nem tudom nekem miért nem sikerült ? - már több ezret belinkeltem.. <#nemtudom>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

szabii98
JUVEfan képe:

I met God. She's black

JUVEfun
http://www.kephost.com/view3.php?filename=p7nrnvajagwjytlv8h0y.jpg

JUVEfun

szabii98
Hihi van banner(vagy voltis?😄)

I met God. She's black

JUVEfun

Alexease
A programban latszik, hogy eleve tulkormenyozza az autot (a szimekben jo/rossz szokas), de a valos videokhoz, igazi pilotakhoz kepest is lehetnek elteresek, a kormanyszog beallitasok miatt.
Alexease
Meg lehet venni😉 Eleg olcso, 5 Euro a program, 5 Euro az auto es 5 Euro a palya😊 De csak egyszerre lehet megvenni mind a harmat😄DD De utana ingyen hasznalhatod a TimeTrial szerveruket, es meg Ferrari-s ajandekokat is nyerhetsz😄DDDD
szabii98
Akkor ezzel most mit lehet kezdeni?Megkell venni vagy van valami trial?😄

I met God. She's black

pointer4
Gumikezû az ürge 😄
Alonso messze nem fordít olyan sokat a kormányon. Max 180°-ot tekeri ki egy oldalra.

Norbi1990
Ahogy látom azok vannak elõl a táblázaton akikre számítottam 😛
b-type
váá na így mindjárt más kösz ide is oda is 😊)
...és jónak tûnik az ffb is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Ez a minden kanyarban koppig tekert kormány számomra kicsit vicces...
Alexease
0:56-os kor. Nem az enyem, termeszetesen, en meg etto 3 masodpercre vagyok😉 Massa-tol is 2-re😉 Amugy jol megy, terheli rendesen az elso kerekeket;D

#338 😉

www.smart-bus.hu

Sziasztok!Ezen a fórumon árulnak egyet,az oldal közepén rikító zölddel van írva.:

http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=641&start=8250
b-type
sztem is, ha megvan a PP visszaigazolás akkor nálad van az igazság.

Egyébként furi a prog. ...ha lenne ffb akkor még élvezném is 😊)
de az valszeg nálam van gubancolva...nem voltam egy hétig, ki tudja mi lett elállítva.
De egyébként jó...full leszorítóerõn egyenlõre aláz Massa, de majd idõmérõ után adok neki 😄DD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
A bejelentkezest ugy gondoltam, lehet hogy a FVA es a Ferrari login ugyanaz, de a vasarlasnal az FVA-ra is be kell bejelenkezni a reg utan, mert Ok kuldik a kodot. Csak abbol gondoltam, mert a reg.mail-t a Ferraritol, a kodot az FVA-tol kaptam.

De igazabol passzolom, gozom sincs, sajnos nem lehet tesztelgetni, probalkozni, mert eleg darga lenne a dolog😉

Nezelodtem mas forumokba, es nem lattam meg ilyen problemat.
Ha õk baszták el, akkor írd meg nekik, hogy a következõ két pályára igényt tartasz fájdalom díj gyanánt... 😉

www.smart-bus.hu

Kipróbáltam, csináltam egy másik regisztrációt is. Azonnal megjött ugyanúgy az email. Ugyanúgy be lehet jelentkezni vele, de mindkettõnél az látszik, hogy még nem vásároltam. Pedig az elsõnél igen, meg is küldte a PP a számlát. Írtam nekik és várom a csodát... Jó, 4500 ft nem a világ, be nem bukom, csak kezdhetek emaileket írogatni, mintha én baxtam volna el vmit...
A nyomorék supportjuk meg majd gondolom hétfõ délután a 10. kávéja után cselekszik...

SirAlo
Nekem csak a regisztraciotol jott email, koddal semmi email nem jott

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Nekem a [email protected]ól jött email, hogy gratulálnak a regisztrációhoz. Nem az fva-tól.

b-type
😞
én most vettem meg, Ferrari reggem már volt, szal nekem csak a pp és a kód jött, de az pikk-pakk.
szal gyorsnak elég gyors...sztem valami elcsúszhatott nálad 😞(

Bejelentkezés nélkül nem tudod megvenni, mert feladja a regisztrációs oldalt, ha nem vagy bejelentkezve és onnan enged tovább a paypal felületre. A regisztráció rendben megtörtént, az mûködik mindkét oldalon.
De nyilván az lesz a baj, hogy olyan nyomorékok, hogy egy ilyen online felületet nem tudnak üzemeltetni korrektül.

Norbi1990
De úgy nem lehet.
Én is a Buy Now-ra mentem elõször utána kellett regisztrálni. Regisztrálás nélkül nem lehet megvenni szerintem.
Alexease
Nekem 3 email erkezett.
1. Az FVA oldalrol, hogy regisztraltam
2. A PayPal oldalrol hogy fizettem
3. Az FVA oldalrol jott a kod.

Ahogy SirAlo irta, lehet hogy valoban az lehet a gond, hogy bejelentkezes nelkul vetted meg?!
Köcsögök ezek... A végén kulloghatok vissza iRacing-ezni. Gecidrága, de legalább jó.

Mondtam hogy ne bizniszelj a digókkal... ÿ😉

Nem voltam. Rákattintottam bal felül a 'Buy now' fülre, aztán a következõ oldalon a 'Basic Pack: Fiorano + F10' E 14.90 alatt 'Buy this pack' és feladta a regisztrációs oldalt...

SirAlo
De amikor kifizetted es ramentel a paypal fizetesre be voltal jelentkezve? mert en bejelentkezes elott is ra tudtam menni

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Akkor nincs több ötletem... 😞

www.smart-bus.hu

Megnéztem, Safari-val is ugyanez van. A kód helyén a kötõjelek és a lap alján a Basic Pack, mintha még nem vettem volna meg...
Olyan, mintha csak beregisztráltam volna vásárlás nélkül.

Hát, ha minden rendben, és csak a kód nem látszik, akkor egy másik böngészõvel lehet, hogy meg kéne próbálni...

@Alex: Mindenhol 400-ra raktam, így most jó... az FFB-t driverben visszavettem 60%-ra, mert iszonyat erõs...

www.smart-bus.hu

A fizetés rendben kell legyen. A PayPal megküldte a számlát, hogy a Ferrari megkapta a pénzt. E-bank felületen pedig megnéztem és látszik a számlakivonatomon, hogy zárolták a 15 euro-t. Kellene még egy e-mail érkezzen az aktivációs kóddal?
A login-jaim rendben mûködnek. Be tudok jelentkezni a ferrari.com-ra és az akadémiára is. Tudom változtatni az adataimat is a ferrari.com-on...
Szóval úgy sejtem nem nálam van a hiba. Vagy mégis?

Alexease
Nem ertemmi lehet a gond:/ Nekem is fapados OTP Visa Electron kartyam van, azonnal mukodott. Tegnap megneztem az idoket, az oldal regisztracio es a vasarlas utan ~5 perccel jott meg minden level (szamla, kod stb.).

Bar nem tudom, mennyi koze lehet hozza, de manapsag mar nem lehet tudni: probaltal mas bongeszovel belepni, torolni a cookie-kat es a temp-et, kikapcsolni a virusirtot, tuzfalat? Bar ettol meg az email megjohetett volna.
SirAlo
Mar megszoktam rFactorbol a fekezest mert a ligankba csak alacsony ABS van

SirAlo
Hatja nekem meg Formule Force ex...😄 es a Force feedbackos pedallal kiraly lenne de igy is el lehet talalni

A játék supportja úgy néz ki nem összevethetõ az iR-el. Tegnap este óta nem bírják aktiválni az Account-om, pedig a pénz rendben, számlát megküldték. Írtam is nekik, de az olaszokból kinézem, hogy majd csak hétfõn foglalkoznak vele... Ez azért már lassan eléri a fájdalomküszöböt.
De az egész weblapjuk szar lassú, a ferrari.com is...<#nemtudom>

vagyis nem az a baj h mûanyag, hanem h padlóig lehet nyomni 😄
milyen kormánnyal nyomod? én MOMOval, és az a gáz h szar mûanyag pedálja van, szóval elég nehéz úgy megoldalni a fékezést h ne kockásra sikerüljön 😞 G25 el azért egyszerûbb lenne
SirAlo
Nah mar haladok😄 elso szektorba mar sikerult massa idejehez 1 tizedre lemaradni es ma az utolso szektorba is csak 1 tizedre voltam massatol, de a kozepso szektorba van valami trukk😄 ott nagyon lassu vagyok 😄 azt meg at kell gondoljam hogy kene jobban venni😊

kifli
ááá, ilyet énis szokatm minden autos játékba
legelsõ teszt, hogy mepróbálom elégetni a gumikat, majd driftelni (formaautóval is XD)
Alexease
Bejarhatok a palyan az egyeb, alternativ utvonalak is, van skidpad is, lehet tesztelni korbe-korbe;D
Alexease
Ugy nez ki, van aki gyalog ment korbe😊)))

Alexease
Megneztem kivancsisagbol😉

Ha kezzel akarod piszkalni a kontroller beallitast, akkor a "Documents and Setting" reszben levot piszkald, azt elfogadja azonnal belepes utan.

Ha sajat profilt csinalsz (#353), es azt piszkalod, akkor mindenkeppen be kell lepni a programon belul a Settings-be, mert amugy nem foglalkozik vele.

A kerek- vagy kormanyszog maximuma allando, azt nem lehet trukkozni a kormany beallitassal.

Az F1 kormanya 400 fokot fordul. Vagyis a G25-on, 900 fokos driver- es 900 fokos config beallitassal teljesen szinkronban van.

Ha a config file-ban csokkented a kormanyelfordulast 400 fokig, akkor aranyosan annyival tobbet kell tekerni a kormanyon, hogy a programban elerje a 400 fokot.

Ha hardware-esen (driverbol) csokkented a kormenyelfordulast 450 fokra (felere), de sofware-esen hagyod 900 fokon, akkor fele annyit kell tekerni rajta, ketszer erzekenyebb lesz.
Na majd holnap rágyúrok... 😊) Nem rossz a vezetési élmény, de van még mit állítani... 😊 ( a G25 FFB lyukat nagyon érezni középen... :S

www.smart-bus.hu

Alexease
A programban a Custom allitas nem nagyon mukodik😉 Hiaba teszem at a Controller beallitasnal Custom-ra, aztan jobb oldali menuknel allitom, le se sz*rj*😉

Ha kezzel akarod piszkalni, akkor csinalj ide (c:\Games\FVA\content\system\controls_presets\) egy uj file-t, masold at az egyiket sajat neven, pl.: Logitech G25 - Alexease.ini.
Ha azt valasztod ki, akkor mukodni fog, engedi kivulrol is piszkalni. De belul ugyanugy nem;P Kunos😄DDDD

Ja, 900 fok, ugy is csak 400 kornyekeig szamolja a kormenyt, azt hiszem, addig linearis. Igaz, eddig csak par kort mentem, nem igazan tesztelgettem.
Köszi...

Ez is costum... 😊 Egyébként 900 fok? 😊

www.smart-bus.hu

kifli
két körre kipróbálnám, nekem az is jó ha valakihez átugorhatok tesztelni 😊

Vagy egy idõkorlátos demo 😊

Keresek szegeden lakó tulajt, aki megengedi hogy kipróbáljam nála!!!<#banplz>

iracing meg NKP-bõl is megvan a virágbolti verzió, de hiába imádok simulátorozni 1x próbáltam ki mindkettõt, mikor feltettem, mert inkább lfs-ezek multiba. Arra viszont jó volt, hogy feltettem játszottam velük 1,5-2 órát, majd levontam a követvetkeztetéseket, miben jobbak vagy rosszabbak lfs-nél, és megállapítottam, hogy jó szimek. Én játékot általában multi miatt veszek meg, mert nem szeretem a buta ai-t, vagy egyedül lenni 😊
Simbõl pedig 1 bõven elég, mert nincs annyi idõm játszani hogy tudja rendesen játszani.

Steames accomat pl ha megnézzük 10db multiplayer játék van, a 16-ból, a maradék hat meg azért került az accomra, mert vagy nevetségesen olcsó volt, vagy a készítõk kiérdemelték, hogy tényleg olyan játékot csináltak, ami megéri a pénzt (amúgy majdnem az összes játékot kipróbáltam elõtte törtbe, és van amelyiket végig is játszottam mielõtt megvettem)