Ferrari Virtual Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
...és jónak tûnik az ffb is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
www.smart-bus.hu
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=641&start=8250
Egyébként furi a prog. ...ha lenne ffb akkor még élvezném is 😊)
de az valszeg nálam van gubancolva...nem voltam egy hétig, ki tudja mi lett elállítva.
De egyébként jó...full leszorítóerõn egyenlõre aláz Massa, de majd idõmérõ után adok neki 😄DD
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De igazabol passzolom, gozom sincs, sajnos nem lehet tesztelgetni, probalkozni, mert eleg darga lenne a dolog😉
Nezelodtem mas forumokba, es nem lattam meg ilyen problemat.
www.smart-bus.hu
A nyomorék supportjuk meg majd gondolom hétfõ délután a 10. kávéja után cselekszik...
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
én most vettem meg, Ferrari reggem már volt, szal nekem csak a pp és a kód jött, de az pikk-pakk.
szal gyorsnak elég gyors...sztem valami elcsúszhatott nálad 😞(
De nyilván az lesz a baj, hogy olyan nyomorékok, hogy egy ilyen online felületet nem tudnak üzemeltetni korrektül.
Én is a Buy Now-ra mentem elõször utána kellett regisztrálni. Regisztrálás nélkül nem lehet megvenni szerintem.
1. Az FVA oldalrol, hogy regisztraltam
2. A PayPal oldalrol hogy fizettem
3. Az FVA oldalrol jott a kod.
Ahogy SirAlo irta, lehet hogy valoban az lehet a gond, hogy bejelentkezes nelkul vetted meg?!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
www.smart-bus.hu
Olyan, mintha csak beregisztráltam volna vásárlás nélkül.
@Alex: Mindenhol 400-ra raktam, így most jó... az FFB-t driverben visszavettem 60%-ra, mert iszonyat erõs...
www.smart-bus.hu
A login-jaim rendben mûködnek. Be tudok jelentkezni a ferrari.com-ra és az akadémiára is. Tudom változtatni az adataimat is a ferrari.com-on...
Szóval úgy sejtem nem nálam van a hiba. Vagy mégis?
Bar nem tudom, mennyi koze lehet hozza, de manapsag mar nem lehet tudni: probaltal mas bongeszovel belepni, torolni a cookie-kat es a temp-et, kikapcsolni a virusirtot, tuzfalat? Bar ettol meg az email megjohetett volna.
De az egész weblapjuk szar lassú, a ferrari.com is...<#nemtudom>#nemtudom>
legelsõ teszt, hogy mepróbálom elégetni a gumikat, majd driftelni (formaautóval is XD)
Ha kezzel akarod piszkalni a kontroller beallitast, akkor a "Documents and Setting" reszben levot piszkald, azt elfogadja azonnal belepes utan.
Ha sajat profilt csinalsz (#353), es azt piszkalod, akkor mindenkeppen be kell lepni a programon belul a Settings-be, mert amugy nem foglalkozik vele.
A kerek- vagy kormanyszog maximuma allando, azt nem lehet trukkozni a kormany beallitassal.
Az F1 kormanya 400 fokot fordul. Vagyis a G25-on, 900 fokos driver- es 900 fokos config beallitassal teljesen szinkronban van.
Ha a config file-ban csokkented a kormanyelfordulast 400 fokig, akkor aranyosan annyival tobbet kell tekerni a kormanyon, hogy a programban elerje a 400 fokot.
Ha hardware-esen (driverbol) csokkented a kormenyelfordulast 450 fokra (felere), de sofware-esen hagyod 900 fokon, akkor fele annyit kell tekerni rajta, ketszer erzekenyebb lesz.
www.smart-bus.hu
Ha kezzel akarod piszkalni, akkor csinalj ide (c:\Games\FVA\content\system\controls_presets\) egy uj file-t, masold at az egyiket sajat neven, pl.: Logitech G25 - Alexease.ini.
Ha azt valasztod ki, akkor mukodni fog, engedi kivulrol is piszkalni. De belul ugyanugy nem;P Kunos😄DDDD
Ja, 900 fok, ugy is csak 400 kornyekeig szamolja a kormenyt, azt hiszem, addig linearis. Igaz, eddig csak par kort mentem, nem igazan tesztelgettem.
Ez is costum... 😊 Egyébként 900 fok? 😊
www.smart-bus.hu
Vagy egy idõkorlátos demo 😊
Keresek szegeden lakó tulajt, aki megengedi hogy kipróbáljam nála!!!<#banplz>#banplz>
iracing meg NKP-bõl is megvan a virágbolti verzió, de hiába imádok simulátorozni 1x próbáltam ki mindkettõt, mikor feltettem, mert inkább lfs-ezek multiba. Arra viszont jó volt, hogy feltettem játszottam velük 1,5-2 órát, majd levontam a követvetkeztetéseket, miben jobbak vagy rosszabbak lfs-nél, és megállapítottam, hogy jó szimek. Én játékot általában multi miatt veszek meg, mert nem szeretem a buta ai-t, vagy egyedül lenni 😊
Simbõl pedig 1 bõven elég, mert nincs annyi idõm játszani hogy tudja rendesen játszani.
Steames accomat pl ha megnézzük 10db multiplayer játék van, a 16-ból, a maradék hat meg azért került az accomra, mert vagy nevetségesen olcsó volt, vagy a készítõk kiérdemelték, hogy tényleg olyan játékot csináltak, ami megéri a pénzt (amúgy majdnem az összes játékot kipróbáltam elõtte törtbe, és van amelyiket végig is játszottam mielõtt megvettem)