850
-
Solt #490 Most 1, vagy 5 kört mentél? :D A történet pedig ott kezdődik, hogy lemenj 0:59 alá... -
LESCO #489 És ezzel most mit akarsz mondani? -
#488 na, sikerült mennem egy 5 kört a játékkal, és háát, én nehezebbre számítottam :)
1:03 volt a legjobb időm, de ezen még simán tudnék javítani, mert elég sok hibával mentem -
#487 Bal gumi forditva van felszerelve? -
#486 tobbi csapat is kedvet kaphatna:D -
#485 köszi mindjárt lejött 10 másodperc, de szerintem lehet ettől jobbat is, csak nagyon furcsa a vátltás :)
-
#484 sikeralt de nem tul jo:P -
#483 En a kormanyt nem tudom mukodesre birni:D -
#482 Van benne egerrel valo kormanyzas:) mouse+keyboard neven. -
#481 meglett -
#480 1.12 megyen billel hát ettől jobb nagyon nem is lesz :D nem tudom miért nem lehet átvenni LFS ből az egér irányítást, aztán A val meg Z vel megoldani a váltást... -
#479 már bocsi,de odaírtam hogy az töltse le aki nem akar zsákbamacskát venni...
megtudnád mondani hogy hogy kell beállítani a G25-t?
mert akármit nyomok,nem csinál semmi -
LESCO #478 :) -
#477 Tudom, neked furcsa, de a legtobben akik megvveszik, nem azert teszik, mert nem lehetett ellopni:) -
#476 Hol a "hiba" a kepen?:))))
-
#475 Aki megvette a játékot meg ne nézze!!komolyan!
ez annak szól aki TERVEZI megvenni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van warez! -
#474 Egy,2ttő!:) -
#473 nKP-t szedd le, és próbáld ki, gondolom ugyanaz a kettő. -
#472 Erről a kerékszemcsésedésről vagy porosodásról nemlehetne egy vidit csinálni?Kép is jó :) -
#471 Neeem, nemszeretem én sem a dirt2-t, csak mivel ralli nemsok van...meg valamennyire bíztam benne!
Nincs semmi bajom semelyik istállóval, az sem tényező, csak kicsit csalódott vagyok, és most aztkell, hogy mondjam: "szerencse, hogy van töréseksze"!
Pedig ezt tényleg a csalódás miatt nemveszek már játékot egyből megjelenés napján!
Meg biztos már énis örexem!:D
"Másról szól!" Nyilván annak aki fanatikus, de másszemmel lehúzás!
Nade ki mire költi a lóvéját, senkinek semmi köze hozzá, de kicsit kevesebbel is lelehetne húzni rólatok!:D
Végeztem! Szorri! -
#470 Az nem isten volt :)
Ez 'kicsit' másról szól mint a Dirt2, ha a hotlap nem a te világod, és nem szereted a Ferrari-t, akkor neked a Ferrari tökhivatalos szimulátora sem kellene 15euro-ért.
A fizika szvsz '58 körül kezd el megmutatkozni, addig viszonylag 'egyszerű' oldalát mutatja.
Nem mondom hogy nem adhattak volna többet, ahogy már írtam ez másról szól. -
#469 Sikerült kiprobálnom...
Mondhatom azt, hogy megmentettem magamat 15€ kiadásától, mert a codmw2 és a dirt2 vakon megvásárlása után nemveszek teszt elött semmilyen gémet ujra!
Ha elnézzük azt, hogy 15€ 1autó/1pálya és nem 2010-ra illő graf...ráadásul a lovas autóéktól...jóóó, cserébe 15€-ért sorba raknak a listába...jupi!
Node ha a fizikát nézzük, akkor sem mutattak újat!
1 pályán veretem, körbe-körbe...egyedül, majdha lesz még az a másik 2 pálya, akkor még azt is kikell perkálni plusszba!
Szal ottvagyunk, hogy kijön 1 komplett másik játék ára, és még ajándékba talán odaadják a dirt2-t is!:D
Háát, nem bántásból, de remélem ettől azért többet fognak adni, mert ez így...
Igazatok van, hogyha nemszeretem, akkor mé' szólok be, de nem bántás, csak isten szólt, hogy nyissam ki a szemeteket! -
Solt #468 Akkor bennem van a hiba! :D ( nekem sem megy ez a stílus... túl gyors, öreg vagyok már ehhez! ;) ) -
#467 Nem lattam semmilyen letoltest, abbol gondoltam, hogy csak a web resze valtozott.
En erezni nem ereztem semmit, raadasul messze vagyok az F1 vezetesistylustol, igy a tizedeket mar nem erzem;) -
Solt #466 Valami csak lehet, mert jó fél másodpercet romlottam... ( lehet csak a fáradtság ) -
#465 Már nincs! Törölték...bocs! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NkÓrOn van tört! -
#463 Maradjunk annyiban, hogy ez itt off, és 10 nap múlva kiderül. -
GPx8 #462 Ezt majd kipróbálom, de ez azt jelentené, hogy nincs "gumifizika". -
#461 Beindult az oldal (es a program), semmi se tortent;) Az idoeredmenyeket "nullaztak", frissitettek stb., valszeg a hetvaltas miatt. -
#460 off:
Csak EGY példa. Esős futam Brazil pálya. Kipörgésgátló off-on. Rajtnál hallatszik hogy elforog a hátsókerék kb 5-10 másodpercen keresztül csak kipörög és 0 ismétlem nulla kormánymozdulat.
Bármelyik szimulátorban de még talán NFS-ben is a rajtnál ha elpörögnek a kerekek az autó hátulja elindul az egyik irányba és ezt korrigálni kell ellenkormányzással, még száraz körülmények között is. F1 2010-ben esőben elrajtolsz mindenféle korrekció nélkül egy kb 800 lovas kocsival padlógázzal kipörgésgátló nélkül.
Igen szimulátor lesz.
De ha ez nem elég akkor olvasd el a kiadó nevét, segítek: Codemasters.
Mindennek ellenére kifogom próbálni és ha élvezetes JÁTÉK élményt nyújt akkor talán még meg is veszem. (bár erre roppant kicsi az esély.) -
#459 az RFT 2010-et probaltatok mar? nekem ugy egeszbe nem jon be :D kicsit se elvezem :( -
#458 Nekem sincs vele gondom:) -
#457 nalam semmi problema nincs a kormannyal, vezetes kozbe pl. ra se nezek a kormanyra :D nem azt szoktam nezni -
#456 Kinvancsi vagyok mit ujjitnak, lehet betesznek egy uj palyat -
#455 Szivesen mondanam, hogy a kormanyt, es meg egy-ket dolgot ami maceras, konnyen meg lehetne oldani (pl. alap setup resz, kormanyszog allitasi lehetoseggel, ezzel meg egyenloek a feltetelek), de sajnos Kunos-program (:P), igy felhasznalobarat funkciok beepitese, nem egyszeru feladat:)
Ami rossz hir, hogy ha sokan panaszkodnak a kormanyra, kepes egyszeruen megnovelni a kormanyszoget, ami vizualisan mar jo lesz, de nehany ember szamara (nekem:P) hasznalhatatlan:D -
#454 akkor a kormányt benyelem:)
na az király, nekem 59:5xx, ma már sajnos időm nem lesz rá, de majd holnap ránézek még, jó kis dolog ez:) -
#453 Nem megy, valszeg frissitenek (web, program, palya):)
Ez a hatranya ennek a rendszernek, ha nem tudsz bejelentkezni, akkor meg offline sincs;D -
#452 Kormanytekeres.
Teljesen linearis a program kormanya azzal mint amit en tekerek, vagyis az jo;) A kormanyszog beallitassal lehet a gond, pontosabban, nem eleg nagy. Valszeg lazara hagytak, hogy mindenkinek jo legyen, ha mar nem lehet a setup-ot allitani. Amugy en is a nagyobb kormanyszoget szeretem, inkabb tobbet tekerek, nekem nem megy a nehany millimeteres kormanymozdulat;)
A weboldalukon, a Rank resznel fent van az osszes adat, tablazat, ido;)
En 0:59 kozepe, de ennel 1-2 masodperccel jobb a "normalis" ido, es ~3-vel az ufo...:) -
#451 Nektek megy a http://www.ferrarivirtualacademy.com/ ? nekem az oldaluk es a jatek se megy:(