850
-
Solt #570 Fékezzél mert kisodródsz... szerintem... -
#569 De mondjuk Alexease az tudja, mert ő minden hol ottvan... tudja, hogy engem minden érdekel... hisz ő itt az "isten" játékok terén.... :S
Vagy nem azért adják ki ezeket a szarokat, hogy BÁRKI játszon velük???
Vagy előtte engedélyt kell kapni Alex-től???? -
Solt #568 Láttam... belenéztem az F12010 totyikba... ilyen fejet vágtam: -
#567 HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! Figyi milyen minden... Most /pill a FIFA 11 az F1 2010 és a MW2 érdekel... ezt csak a fizika végett szerette volna kipróbálni, de ha már ez is gond akkor húzok innen... (...[spoiler]Ilyen bunkóságot...[\spoiler] -
#566 Csak azert, mert nagyon raerek, indulni keszulok, amugy valszeg teljesen felesleges, tipikus warez-pistike lehet, ugy sem erdekli komolyabban, ide-oda ugral a programok kozott, minden kell neki, es persze ingyen;D Meg gyerek... -
Solt #565 Nem haragszom, csak a falnak megyek ezektől... ;)
Alex válaszolt... ( mint mindig! :D ) -
#564 Ha nem mukodik, olvass vissza, le volt irva a Config file piszkalasa is. -
#563 Az F1 2010-ben szutykozod a warezolt programodat (FVA), aztan nem birod ki, megis jossz kerdezoskodni?!:)
- A beallitasoknal (Controller) kivalasztasz a kormanyodnak megfelelo, elore elmentett beallitast. Olyat, amivel a kormany es pedalok mukodnek.
- Ha nincs olyan, vagy allitgatni kell, akkor a CUSTOM beallitast jelold ki!
- A Custom Controlls emnuben forgatsd el a kormanyt mindket iranyba koppanasig, hogy a felso csik kimozogjon a vegeig.
- Alatta allitsd be a teljes kormanyszogedet.
- Jelold ki a Throttle reszt a pottynel
- Nyomkodd a pedalod, a jobboldali mozgo csik mellett kattints a Selectre.
- A Throttle resznel, felengedett pedalnal nyomj SetMin-t, aztan teljesen benyomva Set Max-t.
A tobbi beallitas hasonlo logikan mukodik!
A kormanyod beallitasainal KAPCSOLD KI A COMBINED beallitast es a CENTERING SPRING-et! -
#562 akkor nem tudom bocsi a rövidítésemért.... :( -
Solt #561 Ha nem tom akkor ki? Sanyi? -
#560 Nem tom állítania kormáyt, A Kormányzás megy a gázadás is... csak ahogy leveszem a lábam a gázról a fék ugyan olyan erővel kezd széplassan/ gyorsan befogni... kormányom meg egy picit balra visz... -
Solt #559 Én sem akarlak megbántani, de 1-2 napja ki lett tárgyalva a kormánybeállítás... tán, ha 50 hozzászólást kéne visszaolvasni... -
Solt #558 A sikeresség számít nálad, vagy az élmény amit egy játék ad? Ha előbbi, akkor nincs több kérdésem... -
funk648 #557 Hali!
Egyenlőre még csak billentyűzetem van, és valaki meg tudná mondani hogy hol lehet átállítani benne az irányítást? Mert ott a Configurator -ba a Custom Controls -ba nem jövök rá hogy hogyan kéne. -
#556 Milyen kormányod van?
Nekem g25, de a fanatec beállítással működik csak. Próbáld ki azzal. -
#555 Ok, hogy szerinted nem éri meg, de most érted, szerintem évente 2-3 olyan játék jelenik meg ami szerintem pénzt ér, pedig a kb évente 100 megjelenő játékról mind ezt mondják a promóban. Most ha a te elvedet követném akkor bekéne lépnem 97 játék topikjába elmondani, hogy szerintem nem éri meg az árát.
Aki megvette az azért vette meg mert:
A: Leszarja azt az aprópénzt amit ráköltött a hobbijára. (egy horgászbot 10x enyibe kerül)
B: Szerinte megéri az árát.
C: Mindkettő.
-
cyber #554 Sziasztok!
Nem akarok senkit megbántani de ez nem egy játék fóruma lenne nem pedig egy gyerekes érthetetlen elégtelenkedés helye?!Akinek nem tetszik az nem veszi meg ennyi!Ha sokalja az árát fejlesszen olcsóbb játékot annak csak mi örülnénk!
Az mennyen a virágboltba!
Na szóval valaki hajlandó a játékra is koncentrálni vagy nem kapok választ ill segítséget! -
GPx8 #553 iRacing előfizetésem volt 1 hónapig, de nem volt vele sikerélményem, ahhoz sokkal több időt kellett volna rászánnom.
rFactort próbáltam, nekem nem jön be. -
VO101 tvr #552 Ne érezd támadásnak. De... A felsorolt játékaid több mint fele 8-10 éves régi cucc...
Ha szeretnéd, hogy hitelesnek érezzenek egy ilyen fórumon, ott kellett volna legyen még pl rFactor, iRacing, netKarPro. Amik még ugye napjainkban is mérvadóak. -
#551 ..hát igen.
A NetKar-ért nem sok az a pénz.
..bár én csupán egy 'szim'-nél gondoltam arra hogy ablakon kidobott pénz volt, az összes többinél tudtam mit veszek.
Igaz azt kétszer is megvettem, második alkalommal már csak egyetlen egy mod és a társaság kedvéért akivel együtt versenyeztünk.
...de akár az NR2003-t, az LFS-t, RBR-t, NetKar-t, vagy az rFactor...meg még mittomén, ezeknél egyiknél sem sajnáltam a rá költött pénzt.
...de pl GTR csalódása után is megvettem a GTR2-t.
nem pályában/autóban mérem az árát és nem is más játékokhoz, hanem hogy nekem mennyit ad,..ha az elég, akkor jó.
..és eddig általában bőven többet kaptam :) -
Solt #550 Nem ingyen, de jelenleg ár/érték arányban az nKpro messze a legjobb! -
GPx8 #549 Nincs. Demo-ban van meg, de meg volt annó az első netkar is, ami még asszem' free volt(?)
Eredetiben "autós"-ból elég a GP3, Lfs, GPL, F1C, RBR, GTR2, Race(On). Nincs több időm sajna. -
GPx8 #548 Én az ár/érték arányra céloztam, ha már nem HC szim. közösségnek készült és promo termék. -
VO101 tvr #547 Majdhogynem. Kétségtelen, hogy jobb az ár/érték aránya, mint a FVA-nak.
A netKarPro is megvan törtben? -
VO101 tvr #546 Egyáltalán nem erről beszéltem.
Arra próbáltam utalni, hogy 4000 ft-ot ne akarjunk már úgy beállítani, mintha több havi kereset lenne. -
GPx8 #545 Akkor a netKar PRO 1.1 ~5700 -ért ingyen van. -
Solt #544 Ár/érték arányban igen... főleg, hogy "beta"! És mondom ezt úgy, hogy nem szeretem az F1-t! -
GPx8 #543 Jó akkor foglaljuk össze.
Nem HC szim a "Pistikék" miatt és csak 1 autó/1 pálya van benne (és csak hotlap), de megéri a 4000 Ft.-ot... -
cyber #542 Sziasztok!
Nem igazán tudom beállítani kormányomat a játékhoz hogy élvezhető legyen!
Valaki segítene és megosztaná a kormány beállításait hátha azzal jobb lenne?
Előre is köszönöm!
És bocs ha félbeszakítottam a csevejt! -
VO101 tvr #541 Próbáld meg újraértékelni magadban a világot. Ma, 2010-ben Euróbában a 15 euró (ill Mo-on a 4e ft) nem sok pénz. Ennyivel nem merek nekikezdeni bevásárolni. Arról nem is beszélve, hogy egy szórakozóhelyen ennyivel körberöhögnek. -
#540 Mivel netKar az alap, ezért egyértelmű, hogy a Ferrari kérése volt, hogy ne legyen nagyon HC sim, hogy pistike is azt hihesse, hogy ő Alonso. Ha HC-ra akarták volna akkor elég lett volna megcsinálni a pályát meg az autót, nk ból kivenni FTarget fizikáját megigazítani kicsit f1-re azt kész a játék.
-
VO101 tvr #539 korrekt! -
#538 en eddig normalisabb szimulatorok kozzul csak az rFactorral jatszottam de ez a jatek szerintem siman veri, ha lehetne ligazni vele kiraly lenne:) az se zavarna ha minden auto ferrari lenne csak pl. festest tudnank rajta valtoztatni -
Solt #537 Ennyi... -
#536 Én igen :)...mert én vagyok a hebehurgya.
Tudtam mielőtt megvettem hogy 1pálya+1autó..és azt is hogy ez nem egy szűk rétegnek készült.
Nem volt nagy rizikó. -
GPx8 #535 Mondjuk az iRacing mögött nincs ott a Ferrari, bár ott is vannak - nem szegény - befektetők. Én a Ferraritól azért többet várnék.
Neked megérte a 4000 Ft.-ot, nekem nem. Én már rég nem veszek semmit kipróbálás nélkül. -
#534 Hat az tenyleg jo lenne foleg ha azt is megcsinalnak hogy lehessen egyutt versenyezni masokkal stb... csak hat mire ebbol egy teljes jatek lenne 1000 euroba kerulne :(( -
#533 ..hát megpróbáltad...és nem sikerült.
iRacing-t vártál ennyi pénzért???!
várj hogy is írtad:
"..Attól függetlenül, én egy iRacing szintű játékot vártam - sokkal jobb grafikával"
Tudod te mennyibe jön ki az iRacing..és hogy ez hogy aránylik ennek a játéknak a 4ezer forintjához?!..és még jobb grafikát is mellé?
Az iRacing-re 50 ezreket..100ezret költhetsz, bérelve.
...ha ezt vártad, akkor vzz kb. lehetetlent vártál.
Összefoglalva, ...pr játékként sokallod a 4rugót, és nem is fizetted ki, de ahogy megtörték, kipróbáltad ingyen és jössz azzal hogy mit rontottak el a játékban.
..én komolyan úgy gondolom hogy elmész te balra vz..
Én az első napok után szinte elő sem veszem (ami nincs kizárva hogy holnap nem tekerek vele,..vagy egy F1-s futam után), nagyrészt azért mert nem szeretem az F1 szimulációit,..de fel nem merül hogy kivágtam az ablakon a pénzt, eleve tudtam hogy nem én fogok előretörni az ajándékokért :))
..és semmi baj, itt van, ha lesznek frissítések, akkor pl. Mugello-t is megveszem, mert kedvelem azt a pályát. ...és amit kaptam 4ezerért az rendben van, még így is...és az én fizum össze sem hasonlíthatatlan az olaszokéval mondjuk...meg úgy mindenki képben van hogy kb. nálunk nem hasít az életszínvonal.
-
#532 Remelhetoleg hosszabb tavu, folyamatos project lesz. Logikus lenne, a plusz palyak mellett, ha az autot is megpiszkalgatna egy kicsit;) Es persze az alap engine-t. Uj modell nem nagyon kell, eleg szep ez, kinezetre meg mindegy, versenyenkent valtozik:) Ha meg valami fontosabb kutyu kerulne ra, azt szamolni is kellene. Ez nem rF, ahol egy 5 eves fizikat gorgetunk magunk elott, csak evente lecsereljuk felette a dobozt, a festest, a csapatnevet es a pilotat;) Es hogy ereznenk-e az apro kutyu valtoztatasat a fizikan, menetteljesitmenyen, az mas kerdes;D
Amug yvaloban beta, a weboldalra talan 2-3 nappal kesobb kerult ki a felirat:P -
#531 Azt olvastam, hogy a palyakkal egyutt az auto is fejlesztve lesz. Az nem vilagos, hogy uj 3D modell is lesz vagy csak a fizika valtozik. Szoval szerintem ez igy meg nem a vegleges "termek".:)