Ferrari Virtual Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kihívás ott kezdõdik, amikor be tudsz menni 0:59 alá... ott már azért kell birkózni vele, és kell a reflex is... viszont, ha ráérez az ember fia, akkor azért tolja az adrenalint... legalábbis nekem.
Szerintem jól kijön a fizikáját tekintve, hogy adott beállítással kigyorsításnál makrancos, viszont a nyújtott kanyarba úgy be lehet rakni, akkorát tapad, hogy olyan érzésed van mintha sínen mennél... ez a "kettõsség" nekem tetszik. Ráadásul azért az sem semmi érzés, amikor ezekben húzott kanyarokban olyat fordul, hogy padló gázon belassul még ez a szörnyeteg is...
Ha az F1 2010 ilyen fizikával jönne ki, plusz mellé olyan grafikája lenne amiket mutogatnak, akkor én lennék az elsõ aki megvenné! :D
www.smart-bus.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
www.smart-bus.hu
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
www.smart-bus.hu
1:03 volt a legjobb idõm, de ezen még simán tudnék javítani, mert elég sok hibával mentem
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
megtudnád mondani hogy hogy kell beállítani a G25-t?
mert akármit nyomok,nem csinál semmi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ez annak szól aki TERVEZI megvenni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
I met God. She's black
Nincs semmi bajom semelyik istállóval, az sem tényezõ, csak kicsit csalódott vagyok, és most aztkell, hogy mondjam: "szerencse, hogy van töréseksze"!
Pedig ezt tényleg a csalódás miatt nemveszek már játékot egybõl megjelenés napján!
Meg biztos már énis örexem!:D
"Másról szól!" Nyilván annak aki fanatikus, de másszemmel lehúzás!
Nade ki mire költi a lóvéját, senkinek semmi köze hozzá, de kicsit kevesebbel is lelehetne húzni rólatok!:D
Végeztem! Szorri!<#wink>#wink>
Ez 'kicsit' másról szól mint a Dirt2, ha a hotlap nem a te világod, és nem szereted a Ferrari-t, akkor neked a Ferrari tökhivatalos szimulátora sem kellene 15euro-ért.
A fizika szvsz '58 körül kezd el megmutatkozni, addig viszonylag 'egyszerû' oldalát mutatja.
Nem mondom hogy nem adhattak volna többet, ahogy már írtam ez másról szól.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mondhatom azt, hogy megmentettem magamat 15€ kiadásától, mert a codmw2 és a dirt2 vakon megvásárlása után nemveszek teszt elött semmilyen gémet ujra!
Ha elnézzük azt, hogy 15€ 1autó/1pálya és nem 2010-ra illõ graf...ráadásul a lovas autóéktól...jóóó, cserébe 15€-ért sorba raknak a listába...jupi!
Node ha a fizikát nézzük, akkor sem mutattak újat!
1 pályán veretem, körbe-körbe...egyedül, majdha lesz még az a másik 2 pálya, akkor még azt is kikell perkálni plusszba!
Szal ottvagyunk, hogy kijön 1 komplett másik játék ára, és még ajándékba talán odaadják a dirt2-t is!:D
Háát, nem bántásból, de remélem ettõl azért többet fognak adni, mert ez így...
Igazatok van, hogyha nemszeretem, akkor mé' szólok be, de nem bántás, csak isten szólt, hogy nyissam ki a szemeteket!<#worship>#worship><#idiota>#idiota><#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
En erezni nem ereztem semmit, raadasul messze vagyok az F1 vezetesistylustol, igy a tizedeket mar nem erzem;)
www.smart-bus.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Csak EGY példa. Esõs futam Brazil pálya. Kipörgésgátló off-on. Rajtnál hallatszik hogy elforog a hátsókerék kb 5-10 másodpercen keresztül csak kipörög és 0 ismétlem nulla kormánymozdulat.
Bármelyik szimulátorban de még talán NFS-ben is a rajtnál ha elpörögnek a kerekek az autó hátulja elindul az egyik irányba és ezt korrigálni kell ellenkormányzással, még száraz körülmények között is. F1 2010-ben esõben elrajtolsz mindenféle korrekció nélkül egy kb 800 lovas kocsival padlógázzal kipörgésgátló nélkül.
Igen szimulátor lesz.
De ha ez nem elég akkor olvasd el a kiadó nevét, segítek: Codemasters.
Mindennek ellenére kifogom próbálni és ha élvezetes JÁTÉK élményt nyújt akkor talán még meg is veszem. (bár erre roppant kicsi az esély.)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ami rossz hir, hogy ha sokan panaszkodnak a kormanyra, kepes egyszeruen megnovelni a kormanyszoget, ami vizualisan mar jo lesz, de nehany ember szamara (nekem:P) hasznalhatatlan:D
na az király, nekem 59:5xx, ma már sajnos idõm nem lesz rá, de majd holnap ránézek még, jó kis dolog ez:)
!Forza Ferrari!
Ez a hatranya ennek a rendszernek, ha nem tudsz bejelentkezni, akkor meg offline sincs;D
Teljesen linearis a program kormanya azzal mint amit en tekerek, vagyis az jo;) A kormanyszog beallitassal lehet a gond, pontosabban, nem eleg nagy. Valszeg lazara hagytak, hogy mindenkinek jo legyen, ha mar nem lehet a setup-ot allitani. Amugy en is a nagyobb kormanyszoget szeretem, inkabb tobbet tekerek, nekem nem megy a nehany millimeteres kormanymozdulat;)
A weboldalukon, a Rank resznel fent van az osszes adat, tablazat, ido;)
En 0:59 kozepe, de ennel 1-2 masodperccel jobb a "normalis" ido, es ~3-vel az ufo...:)