Ferrari Virtual Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoz képest, hogy én nem szeressem ezeket az autónak már kicsit sem látszó tárgyakat, számomra egész élvezetes! ( nyilván nem hosszú távon )

A kihívás ott kezdõdik, amikor be tudsz menni 0:59 alá... ott már azért kell birkózni vele, és kell a reflex is... viszont, ha ráérez az ember fia, akkor azért tolja az adrenalint... legalábbis nekem.

Szerintem jól kijön a fizikáját tekintve, hogy adott beállítással kigyorsításnál makrancos, viszont a nyújtott kanyarba úgy be lehet rakni, akkorát tapad, hogy olyan érzésed van mintha sínen mennél... ez a "kettõsség" nekem tetszik. Ráadásul azért az sem semmi érzés, amikor ezekben húzott kanyarokban olyat fordul, hogy padló gázon belassul még ez a szörnyeteg is...

Ha az F1 2010 ilyen fizikával jönne ki, plusz mellé olyan grafikája lenne amiket mutogatnak, akkor én lennék az elsõ aki megvenné! :D

www.smart-bus.hu

Nightt
Beallitottam, de semmire nem reagal... Meg ott a beallitos reszen erzekeli, h forgatom a kormany, de jatekban semmi...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

A costum részt válasszátok, és állítsatok be manuálisan mindent!

www.smart-bus.hu

kifli
fanatec kormányt válassz ne logitechet :)
kifli
5 db kör írható a számlámra, nem hiszem hogy 0:59 alá valaha is megyek, mert az 5 körön meguntam, nekem valahogy nem tetszik az ffb, meg kicsit nagyobb kihívásra számítottam egy f1-estõl (lfsben az f1-est ennél sokkal nehezebb vezetni)
Nightt
DFGT-m van es sehogy se birom beuzemelni, valaki tudna segiteni?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Alexease
Ugy is hivhatjuk:) De manapsag, az mar igencsak lenyegtelen trukk optimalizalas szempontjabol:)
Optimalizálás...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Nem, lesporoltak a texturat, ugyan az van kivul es belul;)
Palinko
jah én is észrevettem játékon belül. bár mikor én néztem nem volt egy szinten :D
Most 1, vagy 5 kört mentél? :D A történet pedig ott kezdõdik, hogy lemenj 0:59 alá...

www.smart-bus.hu

És ezzel most mit akarsz mondani?

kifli
na, sikerült mennem egy 5 kört a játékkal, és háát, én nehezebbre számítottam :)

1:03 volt a legjobb idõm, de ezen még simán tudnék javítani, mert elég sok hibával mentem
mcmoha
Bal gumi forditva van felszerelve? <#conf>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Jacek
tobbi csapat is kedvet kaphatna:D

Palinko
köszi mindjárt lejött 10 másodperc, de szerintem lehet ettõl jobbat is, csak nagyon furcsa a vátltás :)
Jacek
sikeralt de nem tul jo:P

Jacek
En a kormanyt nem tudom mukodesre birni:D

Jacek
Van benne egerrel valo kormanyzas:) mouse+keyboard neven.

Firerock
meglett

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Palinko
1.12 megyen billel hát ettõl jobb nagyon nem is lesz :D nem tudom miért nem lehet átvenni LFS bõl az egér irányítást, aztán A val meg Z vel megoldani a váltást...
Firerock
már bocsi,de odaírtam hogy az töltse le aki nem akar zsákbamacskát venni...
megtudnád mondani hogy hogy kell beállítani a G25-t?
mert akármit nyomok,nem csinál semmi

:)

Alexease
Tudom, neked furcsa, de a legtobben akik megvveszik, nem azert teszik, mert nem lehetett ellopni:)
Alexease
Hol a "hiba" a kepen?:))))

Firerock
Aki megvette a játékot meg ne nézze!!komolyan!
ez annak szól aki TERVEZI megvenni
van warez!

ajem kisa
bardocz
nKP-t szedd le, és próbáld ki, gondolom ugyanaz a kettõ.
szabii98
Errõl a kerékszemcsésedésrõl vagy porosodásról nemlehetne egy vidit csinálni?Kép is jó :)

I met God. She's black

ajem kisa
Neeem, nemszeretem én sem a dirt2-t, csak mivel ralli nemsok van...meg valamennyire bíztam benne!
Nincs semmi bajom semelyik istállóval, az sem tényezõ, csak kicsit csalódott vagyok, és most aztkell, hogy mondjam: "szerencse, hogy van töréseksze"!
Pedig ezt tényleg a csalódás miatt nemveszek már játékot egybõl megjelenés napján!
Meg biztos már énis örexem!:D

"Másról szól!" Nyilván annak aki fanatikus, de másszemmel lehúzás!
Nade ki mire költi a lóvéját, senkinek semmi köze hozzá, de kicsit kevesebbel is lelehetne húzni rólatok!:D
Végeztem! Szorri!<#wink>

b-type
Az nem isten volt :)
Ez 'kicsit' másról szól mint a Dirt2, ha a hotlap nem a te világod, és nem szereted a Ferrari-t, akkor neked a Ferrari tökhivatalos szimulátora sem kellene 15euro-ért.
A fizika szvsz '58 körül kezd el megmutatkozni, addig viszonylag 'egyszerû' oldalát mutatja.

Nem mondom hogy nem adhattak volna többet, ahogy már írtam ez másról szól.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ajem kisa
Sikerült kiprobálnom...
Mondhatom azt, hogy megmentettem magamat 15€ kiadásától, mert a codmw2 és a dirt2 vakon megvásárlása után nemveszek teszt elött semmilyen gémet ujra!
Ha elnézzük azt, hogy 15€ 1autó/1pálya és nem 2010-ra illõ graf...ráadásul a lovas autóéktól...jóóó, cserébe 15€-ért sorba raknak a listába...jupi!
Node ha a fizikát nézzük, akkor sem mutattak újat!
1 pályán veretem, körbe-körbe...egyedül, majdha lesz még az a másik 2 pálya, akkor még azt is kikell perkálni plusszba!
Szal ottvagyunk, hogy kijön 1 komplett másik játék ára, és még ajándékba talán odaadják a dirt2-t is!:D
Háát, nem bántásból, de remélem ettõl azért többet fognak adni, mert ez így...
Igazatok van, hogyha nemszeretem, akkor mé' szólok be, de nem bántás, csak isten szólt, hogy nyissam ki a szemeteket!<#worship><#idiota><#worship>

Akkor bennem van a hiba! :D ( nekem sem megy ez a stílus... túl gyors, öreg vagyok már ehhez! ;) )

www.smart-bus.hu

Alexease
Nem lattam semmilyen letoltest, abbol gondoltam, hogy csak a web resze valtozott.
En erezni nem ereztem semmit, raadasul messze vagyok az F1 vezetesistylustol, igy a tizedeket mar nem erzem;)
Valami csak lehet, mert jó fél másodpercet romlottam... ( lehet csak a fáradtság )

www.smart-bus.hu

ajem kisa
Már nincs!<#schmoll2> Törölték...bocs!

ajem kisa

NkÓrOn van tört!

csige791
Maradjunk annyiban, hogy ez itt off, és 10 nap múlva kiderül.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Ezt majd kipróbálom, de ez azt jelentené, hogy nincs "gumifizika".

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Beindult az oldal (es a program), semmi se tortent;) Az idoeredmenyeket "nullaztak", frissitettek stb., valszeg a hetvaltas miatt.
csige791
off:

Csak EGY példa. Esõs futam Brazil pálya. Kipörgésgátló off-on. Rajtnál hallatszik hogy elforog a hátsókerék kb 5-10 másodpercen keresztül csak kipörög és 0 ismétlem nulla kormánymozdulat.
Bármelyik szimulátorban de még talán NFS-ben is a rajtnál ha elpörögnek a kerekek az autó hátulja elindul az egyik irányba és ezt korrigálni kell ellenkormányzással, még száraz körülmények között is. F1 2010-ben esõben elrajtolsz mindenféle korrekció nélkül egy kb 800 lovas kocsival padlógázzal kipörgésgátló nélkül.

Igen szimulátor lesz.

De ha ez nem elég akkor olvasd el a kiadó nevét, segítek: Codemasters.

Mindennek ellenére kifogom próbálni és ha élvezetes JÁTÉK élményt nyújt akkor talán még meg is veszem. (bár erre roppant kicsi az esély.)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

SirAlo
az RFT 2010-et probaltatok mar? nekem ugy egeszbe nem jon be :D kicsit se elvezem :(

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Alexease
Nekem sincs vele gondom:)
SirAlo
nalam semmi problema nincs a kormannyal, vezetes kozbe pl. ra se nezek a kormanyra :D nem azt szoktam nezni

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Kinvancsi vagyok mit ujjitnak, lehet betesznek egy uj palyat

Alexease
Szivesen mondanam, hogy a kormanyt, es meg egy-ket dolgot ami maceras, konnyen meg lehetne oldani (pl. alap setup resz, kormanyszog allitasi lehetoseggel, ezzel meg egyenloek a feltetelek), de sajnos Kunos-program (:P), igy felhasznalobarat funkciok beepitese, nem egyszeru feladat:)

Ami rossz hir, hogy ha sokan panaszkodnak a kormanyra, kepes egyszeruen megnovelni a kormanyszoget, ami vizualisan mar jo lesz, de nehany ember szamara (nekem:P) hasznalhatatlan:D
oneal1
akkor a kormányt benyelem:)

na az király, nekem 59:5xx, ma már sajnos idõm nem lesz rá, de majd holnap ránézek még, jó kis dolog ez:)

!Forza Ferrari!

Alexease
Nem megy, valszeg frissitenek (web, program, palya):)
Ez a hatranya ennek a rendszernek, ha nem tudsz bejelentkezni, akkor meg offline sincs;D
Alexease
Kormanytekeres.
Teljesen linearis a program kormanya azzal mint amit en tekerek, vagyis az jo;) A kormanyszog beallitassal lehet a gond, pontosabban, nem eleg nagy. Valszeg lazara hagytak, hogy mindenkinek jo legyen, ha mar nem lehet a setup-ot allitani. Amugy en is a nagyobb kormanyszoget szeretem, inkabb tobbet tekerek, nekem nem megy a nehany millimeteres kormanymozdulat;)

A weboldalukon, a Rank resznel fent van az osszes adat, tablazat, ido;)
En 0:59 kozepe, de ennel 1-2 masodperccel jobb a "normalis" ido, es ~3-vel az ufo...:)
SirAlo
Nektek megy a http://www.ferrarivirtualacademy.com/ ? nekem az oldaluk es a jatek se megy:(