850
-
#610 Alex, helmet cam-et nem tudom megbuherálni kicsit, hogy ne legyen benne az oldalra dőlés? Minden más jó csak az ne lenne :((( -
#609 A buli az lenne, ha valaki begányolna néhány NKP pályát! :D -
Solt #608 Aludj, majd holnap... :D -
#607 Most mi van ? :)))
A játék könyvtárában lévő cuccot piszkálgatom, vagy nem azt kell? :)))
De egyébként most megjavult pedig semmit nem írogattam legutóbb...
Nekem nagyon bejön, a pálya kicsit nem tetszik de maga a játék szerintem teljesen a helyén van!
Szerk, tényleg alszom egyet... ! :DDDDDDD -
#606 A Documents and Settings-est irogatod?
Korabban irtam, hogy probaljatok a C:\Games\FVA\content\system\controls_presets\-bol valamelyiket duplikalni, atirni, es azt betolteni. Talan segit, jobb lesz.
-
Solt #605 Ez a baj! :D Ott keresgélj és variálj, amit Alex írt... -
#604 Nekem is megjegyzi .
Fanatec-el most minden jó kivéve az FFB de az is 1-en van ...De minden más ugyanúgy van beállítva mint costumban írogattam, szóval teljesen nem értem a dolgot .... -
#603 nekem nem ^^ -
#602 Ja , akkor megveszem inkább ! :) -
#601 oo a majdnem eredetivel, minden ki belepeskor ujra calibralas, magyarul a masodik kormany menuben minden axist es gombo urja meg kell tanitani neki:D mindig:)
-
#600 Fanatec 400-al jó a kormányzás, de nincs váltó meg FFB...
De nem értem, ugyanazok a kormány beállítások itt is, mint amiket én beírogattam .... -
#599 nekem is azzal jó a DFP -
#598 Nekem DFGT van, azt sem értem miért ez van mentve az file-ban ... -
#597 fanatec 400°-os kormányt válassz, azzal jó nekem g25 driverben 400-ra zárva -
#596 Nem, ez a játékban van . -
#595 Ez a C:\Documents and Settings\TeNeved\My Documents\netKar PRO\cfg\ konyvtarban talalhato konfig?:) -
Solt #594 Kormány topikba ellátogatsz, és ott találsz leírást, hogy miképpen orvosolható a problémád! ;) -
#593 Nálam ez van most beállítva:
[CONTROLLERS]
CON0=Logitech G25 Racing Wheel USB
[STEER]
JOY=0
AXLE=0
FF=1
SCALE=1
FACTOR=1
LOCK=400
Kormány driverben 400 fokra... Mégsem lineáris!!!! Az elején alig mozdul a játékban a kormány a végén meg rákapcsol... mi nem jó ? -
#592 én momo racing bedállal szívok....
3 kör alatt elmászik a pedál 100% om, 70-80 ra....
Ha tud valaki eladó Logi g25 öt akkor várom az infókat.
köszi -
#591 Attól még lehetne tükrözni :DDDD -
#590 Sok volt ma a fejlövés :)))))
Nekem sehogy nem jó ez a kormányzás, beállítottam amit Alex írt de nem lineárias sehogy sem .... -
#589 na aludj egyet:D -
#588 Ja nem, hülye vagyok, nem egy oldal van :DDDDd -
#587 Milyen kormány? -
#586 Na vitát félre téve egy kérdésem lenne....
Van egy kis gondom a kormánnyal...
Minden játkba úgy veszi hogy
4-5-6%-kal jobbra van téve... nem tom miért...
pedig full egyenesbe van állóhelyzetbe a kormányom... Help me!! -
#585 LOL... tényleg csak egy oldal van ! :DDD -
#584 Nem kell sokat "visszalopozni":) -
#583 Az rFactor-t, a beallitasait tekintve, full arkadba is lehet tolni, ezert ott szukseg van a teljes bill. konfigra.
Ezt kizarolag szimnek szantak (leszamitva a gyakorlasnal nehany segitseget), ami legrosszabb esetben is analog kontroller, de inkabb kormany.
Billentyuzettel LENYEGTELEN melyik programot tolod, ott az a lenyeg, hogy szep legyen. Vard meg az F1 2010-et, az neked valszeg tetszeni fog... -
#582 Szép is jó is, csak kifizetem majd, jó helyre kerül a pénz egy része ! :)
kormánnyal szívok, megy az össze-vissza ,majd visszalapozok hogy kell beállítani ... -
#581 Egyik rendes rF ligában sincs senki elöl billentyűzettel. -
Rudi50 #580 Hát ha megnéztek 1-2 F1 ligát akár rfactort is igencsak sokszor vannak elöl billentyűzettel, csak programozni tudni kéne.
-
#579 Szimulátor, billentyűzettel, egyszerűen nem játszahtó a dolog.
A többi beállítás (kamera) meg mindegy holvan -
#578 Ez nem az a program, amit billel lehet/kell van ertelme tolni;)
A celkozonseg, aki megveszi, az kormannyal hasznalja. A tobbi meg kit erdekel;)) -
Rudi50 #577 A billentyűzetet miért nem lehet konfigurálni 2010-ben?
Ezek idióták. -
#576 :)
-
#575 kalozkikoto/szorcs:) -
#574 Van belőle warez?
Mert most nincs pénzem a szokásos negyedéves fegyverkezés miatt ! :DDD -
#573 nemá IQ..megbántasz. -
#572 96 az IQ vagy a születési dátum, mert szerintem nem egyértelmű az adatlapodból... -
hihi