Ferrari Virtual Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Eredetiben "autós"-ból elég a GP3, Lfs, GPL, F1C, RBR, GTR2, Race(On). Nincs több idõm sajna.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A netKarPro is megvan törtben?
Arra próbáltam utalni, hogy 4000 ft-ot ne akarjunk már úgy beállítani, mintha több havi kereset lenne.
www.smart-bus.hu
Nem HC szim a "Pistikék" miatt és csak 1 autó/1 pálya van benne (és csak hotlap), de megéri a 4000 Ft.-ot...
Nem igazán tudom beállítani kormányomat a játékhoz hogy élvezhetõ legyen!
Valaki segítene és megosztaná a kormány beállításait hátha azzal jobb lenne?
Elõre is köszönöm!
És bocs ha félbeszakítottam a csevejt!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
www.smart-bus.hu
Tudtam mielõtt megvettem hogy 1pálya+1autó..és azt is hogy ez nem egy szûk rétegnek készült.
Nem volt nagy rizikó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Neked megérte a 4000 Ft.-ot, nekem nem. Én már rég nem veszek semmit kipróbálás nélkül.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
iRacing-t vártál ennyi pénzért???!
várj hogy is írtad:
"..Attól függetlenül, én egy iRacing szintû játékot vártam - sokkal jobb grafikával"
Tudod te mennyibe jön ki az iRacing..és hogy ez hogy aránylik ennek a játéknak a 4ezer forintjához?!..és még jobb grafikát is mellé?
Az iRacing-re 50 ezreket..100ezret költhetsz, bérelve.
...ha ezt vártad, akkor vzz kb. lehetetlent vártál.
Összefoglalva, ...pr játékként sokallod a 4rugót, és nem is fizetted ki, de ahogy megtörték, kipróbáltad ingyen és jössz azzal hogy mit rontottak el a játékban.
..én komolyan úgy gondolom hogy elmész te balra vz..
Én az elsõ napok után szinte elõ sem veszem (ami nincs kizárva hogy holnap nem tekerek vele,..vagy egy F1-s futam után), nagyrészt azért mert nem szeretem az F1 szimulációit,..de fel nem merül hogy kivágtam az ablakon a pénzt, eleve tudtam hogy nem én fogok elõretörni az ajándékokért :))
..és semmi baj, itt van, ha lesznek frissítések, akkor pl. Mugello-t is megveszem, mert kedvelem azt a pályát. ...és amit kaptam 4ezerért az rendben van, még így is...és az én fizum össze sem hasonlíthatatlan az olaszokéval mondjuk...meg úgy mindenki képben van hogy kb. nálunk nem hasít az életszínvonal.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Amug yvaloban beta, a weboldalra talan 2-3 nappal kesobb kerult ki a felirat:P
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Es meg tobb tucat kerdes, amire so'se tudjuk meg a valaszt;D
Legalábbis van 2 bmw formaautó :)
Persze, mindig lehetne jobbat csinalni. A fokerdes, milyen alapra.
A Codies el van foglalva az F1 2010-zel, bar jo buli lett volna, de a tobbi csapattal szemben kellemetlen.
Az LFS sajnos felejtos, se hire se hamva:/
Talan SimBin, a mara mar szerteszet hajtott gMotor2-vel;)
termeszetesen az iRacing felejtos, naluk csak sajat rendszerbe integralva.
Van meg nehany kisebb csapat, de felesleges sorolni.
Ha Codies lett volna, akkor nagyon szep, de az lenne gond, hogy miert nem HC szim. Ha ISI/SimBin, akkor meg elavult az engine, unalomig ismert, ilyen mar tucat van, csak ingyen.
Szerintem a nKP jo valasztas volt, foleg hogy Olaszok;) Kellemetlen, hogy nincs idokorlatos demo vagy hasonlo, de ez van;) Egyelore ~2000-en nyomjak, ami nem is olyan rossz;) Foleg, hogy csak qual. Az iR-t sem toljak folyamatosan, rendszeresen ennyien:DDDD
www.smart-bus.hu
u.i.: Annó még a "Chequered Flag" c. játékkal kezdem ZX Spectrumon (szóval kiskorú sem vagyok) :) és gyakorlatilag az összes szim.-nek mondott cuccot próbáltam már PC-n. Konzolból meg csak Wii van a családban, az is fiamnak.
www.smart-bus.hu
Annyi lejött (na nem kellett egy érzékeny orr hozzá), hogy húzni akarod lefele.
De egyfelõl nem vágom miért, másfelõl ha a NetKar-t nézted ki magadnak mint legyõzendõ ellenfelet, akkor tessék oda jönni vívni...:))))
Maradjunk annyiban, hogy pl. az Lfs "fizikában" is sokkal többet tud, mint az Nkp alapú Fva, pedig elõbbihez már vagy 2 éve nem nyúltak hozzá...
No látod, ezért soha nem fog szimulátor készülni a "hülyegyerekképzõdobozra"!
www.smart-bus.hu
Amugy kicsit altalanos, hogy a "szamolt" fizikas szimekben, allohelyzetben kepes forogni kicsit a kerek es/vagy kuszni-maszni az auto. Az NR2003-ban es talan meg az iRacing-ben is.
Nálam gyakorlatilag nincs FFB (DFGT) pedig az ini fileokban is beállítottam, asszem' jól (HARDMODE=1).
A fizika is elég érdekes. Sóderágy, padlót nyomok egyesben, forog a kerék mit az állat (ez jó), kavicsokat természetesen nem ver fel (2010-ben, LOL), viszont szép lassan gurul az autó hátrafelé...! Ez miez? :)
2. Es/vagy egyet olvass vissza, es probald allitgatni a FACTOR/SCALE ertekeket (0–1).
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
FF=1 //FFB
SCALE=1 //kormanyzas skalazasa
FACTOR=1 //linearitas
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Ha nem kozvetlen config file-bol van kivalasztva a kormany, vagy valamilyen masik tipus, akkor gond lehet, mert manualisan lehet allitani a linearitasokat is.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Volt akinek nem volt FFB, de arra korabban volt mar megoldas (bar azt sem ertem miert nem volt). MIvel a Doc.&Set. konyvtarban tarolja a cuccokat, talan valami jogosultsag problema lehet egyeseknel...
Most olyan problemam van, h az nem linearis a kormanyzas... tehat elkezdem tekerni es alig tekeredik a kormany, majd hirtelen tulzottan befordul, erre tudtok valami megoldast?
www.smart-bus.hu
Nekem ha g25 volt beállítva, hiába nyomkodtam, a selectet semmi nem történt.