Ferrari Virtual Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Fanatec 400-al jó a kormányzás, de nincs váltó meg FFB...
De nem értem, ugyanazok a kormány beállítások itt is, mint amiket én beírogattam ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Smicy2
nekem is azzal jó a DFP

Charade GTti

lac coo
Nekem DFGT van, azt sem értem miért ez van mentve az file-ban ...

kifli
fanatec 400°-os kormányt válassz, azzal jó nekem g25 driverben 400-ra zárva
lac coo
Nem, ez a játékban van .

Alexease
Ez a C:\Documents and Settings\TeNeved\My Documents\netKar PRO\cfg\ konyvtarban talalhato konfig?:)
Kormány topikba ellátogatsz, és ott találsz leírást, hogy miképpen orvosolható a problémád! ;)

www.smart-bus.hu

lac coo
Nálam ez van most beállítva:

CON0=Logitech G25 Racing Wheel USB

JOY=0
AXLE=0
FF=1
SCALE=1
FACTOR=1
LOCK=400

Kormány driverben 400 fokra... Mégsem lineáris!!!! Az elején alig mozdul a játékban a kormány a végén meg rákapcsol... mi nem jó ? <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

oneal1
én momo racing bedállal szívok....
3 kör alatt elmászik a pedál 100% om, 70-80 ra....
Ha tud valaki eladó Logi g25 öt akkor várom az infókat.

köszi

!Forza Ferrari!

lac coo
Attól még lehetne tükrözni :DDDD

lac coo
Sok volt ma a fejlövés :)))))

Nekem sehogy nem jó ez a kormányzás, beállítottam amit Alex írt de nem lineárias sehogy sem ....

Jacek
na aludj egyet:D

lac coo
Ja nem, hülye vagyok, nem egy oldal van :DDDDd<#banplz><#banplz><#banplz>

lac coo
Milyen kormány?

palinho96
Na vitát félre téve egy kérdésem lenne....
Van egy kis gondom a kormánnyal...
Minden játkba úgy veszi hogy
4-5-6%-kal jobbra van téve... nem tom miért...
pedig full egyenesbe van állóhelyzetbe a kormányom... Help me!!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

lac coo
LOL... tényleg csak egy oldal van ! :DDD

Alexease
Nem kell sokat "visszalopozni":)
Alexease
Az rFactor-t, a beallitasait tekintve, full arkadba is lehet tolni, ezert ott szukseg van a teljes bill. konfigra.

Ezt kizarolag szimnek szantak (leszamitva a gyakorlasnal nehany segitseget), ami legrosszabb esetben is analog kontroller, de inkabb kormany.

Billentyuzettel LENYEGTELEN melyik programot tolod, ott az a lenyeg, hogy szep legyen. Vard meg az F1 2010-et, az neked valszeg tetszeni fog...
lac coo
Szép is jó is, csak kifizetem majd, jó helyre kerül a pénz egy része ! :)

kormánnyal szívok, megy az össze-vissza ,majd visszalapozok hogy kell beállítani ...

bardocz
Egyik rendes rF ligában sincs senki elöl billentyûzettel.
Hát ha megnéztek 1-2 F1 ligát akár rfactort is igencsak sokszor vannak elöl billentyûzettel, csak programozni tudni kéne.
kifli
Szimulátor, billentyûzettel, egyszerûen nem játszahtó a dolog.
A többi beállítás (kamera) meg mindegy holvan
Alexease
Ez nem az a program, amit billel lehet/kell van ertelme tolni;)
A celkozonseg, aki megveszi, az kormannyal hasznalja. A tobbi meg kit erdekel;))
A billentyûzetet miért nem lehet konfigurálni 2010-ben?
Ezek idióták.
lac coo
:)

Jacek
kalozkikoto/szorcs:)

lac coo
Van belõle warez?
Mert most nincs pénzem a szokásos negyedéves fegyverkezés miatt ! :DDD

b-type
nemá IQ..megbántasz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

pointer4
96 az IQ vagy a születési dátum, mert szerintem nem egyértelmû az adatlapodból...
b-type
<#zavart1><#idiota><#bohoc>
hihi

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Fékezzél mert kisodródsz... szerintem...

www.smart-bus.hu

palinho96
De mondjuk Alexease az tudja, mert õ minden hol ottvan... tudja, hogy engem minden érdekel... hisz õ itt az "isten" játékok terén.... :S
Vagy nem azért adják ki ezeket a szarokat, hogy BÁRKI játszon velük???
Vagy elõtte engedélyt kell kapni Alex-tõl????

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Láttam... belenéztem az F12010 totyikba... ilyen fejet vágtam: <#wilting>

www.smart-bus.hu

palinho96
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! Figyi milyen minden... Most /pill a FIFA 11 az F1 2010 és a MW2 érdekel... ezt csak a fizika végett szerette volna kipróbálni, de ha már ez is gond akkor húzok innen... (...Ilyen bunkóságot...[\spoiler]

Alexease
Csak azert, mert nagyon raerek, indulni keszulok, amugy valszeg teljesen felesleges, tipikus warez-pistike lehet, ugy sem erdekli komolyabban, ide-oda ugral a programok kozott, minden kell neki, es persze ingyen;D Meg gyerek...
Nem haragszom, csak a falnak megyek ezektõl... ;)

Alex válaszolt... ( mint mindig! :D )

www.smart-bus.hu

Alexease
Ha nem mukodik, olvass vissza, le volt irva a Config file piszkalasa is.
Alexease
Az F1 2010-ben szutykozod a warezolt programodat (FVA), aztan nem birod ki, megis jossz kerdezoskodni?!:)

- A beallitasoknal (Controller) kivalasztasz a kormanyodnak megfelelo, elore elmentett beallitast. Olyat, amivel a kormany es pedalok mukodnek.
- Ha nincs olyan, vagy allitgatni kell, akkor a CUSTOM beallitast jelold ki!
- A Custom Controlls emnuben forgatsd el a kormanyt mindket iranyba koppanasig, hogy a felso csik kimozogjon a vegeig.
- Alatta allitsd be a teljes kormanyszogedet.
- Jelold ki a Throttle reszt a pottynel
- Nyomkodd a pedalod, a jobboldali mozgo csik mellett kattints a Selectre.
- A Throttle resznel, felengedett pedalnal nyomj SetMin-t, aztan teljesen benyomva Set Max-t.

A tobbi beallitas hasonlo logikan mukodik!

A kormanyod beallitasainal KAPCSOLD KI A COMBINED beallitast es a CENTERING SPRING-et!
palinho96
akkor nem tudom bocsi a rövidítésemért.... :(

Ha nem tom akkor ki? Sanyi?

www.smart-bus.hu

palinho96
Nem tom állítania kormáyt, A Kormányzás megy a gázadás is... csak ahogy leveszem a lábam a gázról a fék ugyan olyan erõvel kezd széplassan/ gyorsan befogni... kormányom meg egy picit balra visz...

Én sem akarlak megbántani, de 1-2 napja ki lett tárgyalva a kormánybeállítás... tán, ha 50 hozzászólást kéne visszaolvasni...

www.smart-bus.hu

A sikeresség számít nálad, vagy az élmény amit egy játék ad? Ha elõbbi, akkor nincs több kérdésem...

www.smart-bus.hu

Hali!

Egyenlõre még csak billentyûzetem van, és valaki meg tudná mondani hogy hol lehet átállítani benne az irányítást? Mert ott a Configurator -ba a Custom Controls -ba nem jövök rá hogy hogyan kéne.
csige791
Milyen kormányod van?
Nekem g25, de a fanatec beállítással mûködik csak. Próbáld ki azzal.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Ok, hogy szerinted nem éri meg, de most érted, szerintem évente 2-3 olyan játék jelenik meg ami szerintem pénzt ér, pedig a kb évente 100 megjelenõ játékról mind ezt mondják a promóban. Most ha a te elvedet követném akkor bekéne lépnem 97 játék topikjába elmondani, hogy szerintem nem éri meg az árát.
Aki megvette az azért vette meg mert:
A: Leszarja azt az aprópénzt amit ráköltött a hobbijára. (egy horgászbot 10x enyibe kerül)
B: Szerinte megéri az árát.
C: Mindkettõ.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Sziasztok!
Nem akarok senkit megbántani de ez nem egy játék fóruma lenne nem pedig egy gyerekes érthetetlen elégtelenkedés helye?!Akinek nem tetszik az nem veszi meg ennyi!Ha sokalja az árát fejlesszen olcsóbb játékot annak csak mi örülnénk!
Az mennyen a virágboltba!
Na szóval valaki hajlandó a játékra is koncentrálni vagy nem kapok választ ill segítséget!
iRacing elõfizetésem volt 1 hónapig, de nem volt vele sikerélményem, ahhoz sokkal több idõt kellett volna rászánnom.
rFactort próbáltam, nekem nem jön be.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Ne érezd támadásnak. De... A felsorolt játékaid több mint fele 8-10 éves régi cucc...
Ha szeretnéd, hogy hitelesnek érezzenek egy ilyen fórumon, ott kellett volna legyen még pl rFactor, iRacing, netKarPro. Amik még ugye napjainkban is mérvadóak.

b-type
..hát igen.
A NetKar-ért nem sok az a pénz.
..bár én csupán egy 'szim'-nél gondoltam arra hogy ablakon kidobott pénz volt, az összes többinél tudtam mit veszek.
Igaz azt kétszer is megvettem, második alkalommal már csak egyetlen egy mod és a társaság kedvéért akivel együtt versenyeztünk.
...de akár az NR2003-t, az LFS-t, RBR-t, NetKar-t, vagy az rFactor...meg még mittomén, ezeknél egyiknél sem sajnáltam a rá költött pénzt.
...de pl GTR csalódása után is megvettem a GTR2-t.
nem pályában/autóban mérem az árát és nem is más játékokhoz, hanem hogy nekem mennyit ad,..ha az elég, akkor jó.
..és eddig általában bõven többet kaptam :)