850
  • lac coo
    Amúgy mi az a diff in meg ex ? :)))))
  • lac coo
    1035

Ez már tényleg a vége, ennél jobbat csak nagy véletlenül tudnék ....Mondjuk ebben is kicsit túlcsúsztam utolsó kanyarban, de a többi viszonylag jól sikerült :DDDD
  • Alexease
    Valamit valtoztatott az auton, talan jobb lett, es valszeg sokat szamit, hogy bekerult a menetkozbeni fekeroelosztas es a diffiallitasi lehetoseg;) Aki ki tudja hasznalni annak jobb lett, aki nem annak rosszabb:))))

Szelllemauto mar 3-4 eve is volt az nKP-ben, legalabbis volt ra utalas a pluginek-nel, Ghostcar.dll vagy valami hasonlo neven;)
  • lac coo
    1385!
  • lac coo
    Hivatalos oldalon a Fisichella videoban 2:05 -nél van szellemautó ...
    Később az is lesz benne ?
  • lac coo
    Picit mintha most lassabb lenne az autó, fél másodpercet sehol nem tudok összeszedni, korábbi verzióval annyival jobbat mentem .

Mondjuk mindegy is, nulla az esélye, hogy én utazok Olaszországba ! :DDDD
  • Alexease
    1616.
  • lac coo
    Na már 1500. vagyok !!!
  • lac coo
    Igazán nagy nyereség az lenne, ha ferraris mérnökök tanácsokat adnának neki, mit hogyan kéne csinálni ....
    mondjuk szerintem motorfék sem nagyon volt az előző verzióban, lehet nem tetszett nekik és átíratták vele ...
  • lac coo
    Háááát, szerintem itt a Ferrari dirigált . :)
  • Alexease
    Es ugy nez ki, szerencsere, fejlesztgeti is, nem csak uj cuccokat ad ki hozza. Remelem, volt annyi uzleti erzeke, hogy ezeket a palyakat beleteheti majd az nKP2-be is?;)))
  • lac coo
    Én se ismerem és becsapósak a féknyomok :)

A műfüveken viszont nagy élvezet átgyilkolni az autót :)))Fickándozik rendesen :)
    Jó ez a játék, nincs mese .
  • Alexease
    Nem nagyon ismertem a palyat, igy kellett 2-3 kor, mire rajottem ki kivel van;) Az a kozepso resz valoban vicces, jol atlehet tolni rajta. Eloszor fekezgettem es 4-ben vettem, aztan mar motorfekkel 5-ben. De jo ivvalasztassal, lazan el lehet tolni padlon, csak kis gazelvetellel be kell himbalni a kanyarba;) Majd holnap teszt;) Igy erzesre, meg talan 1-2 sec-et le tudok faragni, foleg abban a kanyarkombinacioban.
  • lac coo
    Látom a pálya közepén így elsőre neked is halálfélelmed van, Alonso telitalpal végigtolja ! :DDDD
    Mondjuk ott már fenne hitte volna, hogy még a kormányzást is el tudom rontani: rohadt gyors , döcög és nagyon pontosnak kell lenne, ha kicsit rontok már el kell venni a gázt ....
  • lac coo
    Jah én azt hittem nektek már régebben van ez a verzió :)))))

Szóval akkor nem csak nekem újak ezek a dolgok ... Az új pálya jó, megfelelően huplis ( ez a mániám ) és persze ez az engine tud valamit kezdeni is vele :))))
    Még ffb meg korrekt nézőpont állítás kellene .... Meg a telemetriához a pálya rajza, hogy hol mérte ami mért :DDDD
  • SirAlo
    Hu biztos jo lehet az uj palya:( es pont itt ment alonso amit mar nem veszek meg :(
  • Alexease
    Ja, es "bentfelejtettek" az DevKit kiirast (F5):D Legalabbis ugy nez ki. De aztan lehet, hogy ez csak ilyen Kunos-design:DDD

• Alexease
    Nalam jonak tunik, nem kesik.
    Ja, Alonso jol tolja;) Most hogy lehet menetkozben fekeroelosztast es diffiket allitani, valszeg tobbet ki lehet hozni belole;) Persze, nem nekem, nem hinnem, hogy kozben lenne idom nyomogatni a gombokat, es valszeg az 5 masodperces lemaradasomnal nem ez fog szamitani:))))

• lac coo
    Most egy kicsit késik a kormány a játékban, eddig halálosan együtt ment a kettő :(

Alonso még jobban tolja mint Massa !!!!!
  • Alexease
    Semmi, az oldal kicsit bug-os, nekem is azt irta ki, de ha ki-belepsz, utana jo lesz;)
    De levelben azonnal megjott az uj kod.
  • lac coo
    Ja, megvan mailben kaptam kódot ....

• lac coo
    LOL, igaz ! :D
  • lac coo
    No...most kifizettem paypallon, visszaléptem ferrari oldalra aztán azt írja hogy :There were an erro in the payment process!

Most mi van ?
  • Alexease
    Evszamot nem irtak oda... :DD
  • lac coo
    Mikor lesz, Lustaság fél egészség ... :)
    na jó megnéztem ,elég hamar itt van ! :)
  • Alexease

Es mar Nurburgring-nek is van datuma;)
  • lac coo
    Mugello megvásárolható ....
  • lac coo
    De ennek mi köze netkarhoz? :)

Én ebben szeretném használni, ezzel az autóval :DDD
  • csige791
    698-ban en is ezt írtam. :)
  • VO101 tvr
    Nurburgring is ott van már a netKar-ban nem? GPC forumos letöltés.
  • SirAlo
    Hat pl. en:D csak Fioranot vettem meg de mar a tobbit nem fogom
  • lac coo
    430 ebben a minőségben.. ..!
  • csige791
    Bár hülye vagyok, mert az meg már ugyancsak ott van.
  • csige791
    Mugello-t minek megvenni, az ott esz netkarban is. Én Nürborgot várom.
  • Alexease
    Mivel nem Ferrari F1 Virtual Academy a neve, igy kesobb barmi elofordulhat;)
  • lac coo
    Lehet butaság de ebben nem lesz később más autó? :)
  • Alexease
    hetek ota folyamatosan akcioznak;) Lehet, hogy hamarosan jon Mugello, igy el akarnak meg adni az alapprogrambol nehanyat, mert ha az mar meg van, konnyebben veszik meg a kovetkezo palyat pluszban, mintha egyszerre kellene kiadni 15+10 Euro-t az 1 autoert es ket palyaert:) Mert ki lenne az, aki a ket palyabol csak egyet vesz meg hozza?!
  • GPx8
    Két napig 9.90 EUR az ára.
    Link
  • Jacek
    zsirkretaval szinezd be:D
  • lac coo
    Nem sasolom de látom, majd kiragasztom papírral ! :)