Ferrari Virtual Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
Hat pl. en😄 csak Fioranot vettem meg de mar a tobbit nem fogom

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

lac coo
430 ebben a minõségben.. ..!<#szeret><#finom>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

csige791
Bár hülye vagyok, mert az meg már ugyancsak ott van. <#wow1>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Mugello-t minek megvenni, az ott esz netkarban is. Én Nürborgot várom.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Alexease
Mivel nem Ferrari F1 Virtual Academy a neve, igy kesobb barmi elofordulhat😉
lac coo
Lehet butaság de ebben nem lesz késõbb más autó? 😊

Alexease
hetek ota folyamatosan akcioznak😉 Lehet, hogy hamarosan jon Mugello, igy el akarnak meg adni az alapprogrambol nehanyat, mert ha az mar meg van, konnyebben veszik meg a kovetkezo palyat pluszban, mintha egyszerre kellene kiadni 15+10 Euro-t az 1 autoert es ket palyaert😊 Mert ki lenne az, aki a ket palyabol csak egyet vesz meg hozza?!
Két napig 9.90 EUR az ára.
Link

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Jacek
zsirkretaval szinezd be😄

lac coo
Nem sasolom de látom, majd kiragasztom papírral ! 😊

Jacek
megoldana a problemat egy kormany on/off kapcsolo, marha nincs benne😄

Jacek
te van elotted egy kormany minek sasolod a masikat😄

lac coo
Igen, az hiányzik itt nekem. Így meg nem tudok vezetni hogy összevissza forog elõttem a kormány , falnak megyek 😊))
Szóval jó ez így 😊

Alexease
Igen, az ott fix a kerekelfordulassal egyutt.
Az nKP ugyanigy mukodik, annyi plusz van, hogy ott az auto setup/garazsban tudod allitani a kerekelfordulast (kormanyattetelt).
lac coo
De ha jól tévedek, akkor a játékban mindenképpen 400 fokot forog majd a virtuális kormány?

Alexease
Korabban mar irtam rola reszletesebben, de akkor megint😉
Ha 900 fokos kormanyod van, es a driver-eben 900-ra allitod, akkor nagyobb kormany elfordulashoz 400 fokig tudod "felvinni" (valamivel tobb mint ketszeres tekeres a kormanyon mint a jatekban, linearisan), vagy kissebb kormany elfordulashoz "vegtelen" aranyban tudod csokkenteni.

- Ehez a driverben hagyd 900-on!

- Csinalj egy sajat profilt es azt modositsd NE az elmentettett:
C:\Games\FVA\content\system\controls_presets\ konyvtarbol valaszd ki amelyiket jelenleg is betoltod, masold at sajat neven (pl: Logitech G25 - Alexease.ini), es abban ird at a LOCK-ot.

- Fontos (!) hogy atiras utan, be KELL lepni a SETTINGS-be, es a CONTROLS-nal ujra kivalasztani, betolteni (kivalasztasz egy masikat, aztan ujra a tiedet). CSAK ezekekutan menti ell es hasznalja a programban!

- Igy pl. ha az INI-ben a LOCK erteke 450 fok, akkor az igazi kormanyodon ketszer anyit kell tekerjel, mint amennyit a programban forog, es ezt linearisan teszi.

- De ha a LOCK erteke 1800 fok (!), akkor pontosan fele annyit kell hogy tekerjel a kormanyodon, ez is linearis!

Ebbol is latszik, hogy lefele 400-ig lehet levinni linearisan, de felfele "vegtelenig" (pl. ha az INI-ben 360000-re allitod a LOCK-ot, akkor a kormanyod 1 fokos elfordulasara a jatekban 400 fokot fog fordulni - igy mar elegge erzekeny😊))

Amugy ezt szoktak SATURATION-nak nevezni, amikor a hardware-es (DRiVer), software-es (INI) es a virtualis kormanyok elfordulas (VKE) aranyaihoz hozzarendelnek egy szamot.
Matekosan: kormanyelforditas = VKE/(INI/DRV) 😄DD
Elbeszélünk egymás mellett! 😊

Mellesleg kisebb kormányszöggel meg a hosszú nyújtott kanyarok lennének macerásak, mert nem lehetne olyan finomakat korrigálni. 😉

De nem akarlak gyõzködni, nyilván jobban tudod, hogy neked mi fekszik jobban.

www.smart-bus.hu

lac coo
Nem, egyszerûen csak gyorsabb lenne az a kanyar, meg jobban érezném magam a bõrömben. kipróbáltam én nagyobb szöggel, csak akkor meg ugye nem lineris ...

Most persze, hogy nem, mert nem tudsz "hirtelen" annyit fordítani a keréken! 😊 Ha kisebb lenne a kormányszög, akkor a kerék elfordulása is elvileg gyorsabb, ergo túrás esete foroghat fenn... asszem, vagy mi! 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
Most sem túrja az orrát, csak "kényelmetlen" 😊))

Vedd lejjebb az FFB-t... ha a kormányod tudja a 400 fokot, és megvan a lineáris kormányzás, akkor nem a szög kevés, hanem vezetéstechnikai hiba van, úgy mint nálam! 😄 ( neked sem kevés, ne ellenkezz! 😄 😄 )

Ha lejjebb tudnád venni, akkor tuti, hogy ugyanezzel a technikával vezetve túrná az orrát... 😉

www.smart-bus.hu

lac coo
Nekem kevés a szög ! 😊
Kigyorsításnál lassan tudok rákormányozni ha megindul.De persze így is jó, csak ha lehetne állítani tuti kicsit változtatnám .

Nem a szög "kevés", hanem rossz az ív és a tempó. Ez nem okoskodás, én is elcseszem, de, ha véletlenül minden jó, akkor a 180 foknak elégnek kell lennie... 😊

www.smart-bus.hu

Alexease
Persze, en nem megyek uridot, talan 0:59 eleje-kozepe-vege, de nekem jo a kormanyszog, a legtobb kanyarban negyedig tekerem. A ket visszaforditonal van ~180 fok kornyeken.
lac coo
Nekem is majdnem jó, kis mozgást én sem szeretem, de a visszafordítókban egy ici-picit kevés a szög 😊))

Nem vagyok benne biztos, hogy nem csökkenne az ûridõk száma! Fõleg, ha mondjuk a nem lineáris kormányázással nem lehetne "ügyeskedni"... 😊

www.smart-bus.hu

Alexease
Azzal nincs gond, az valoban annyi. A "gond" inkabb az, hogy mivel nem lehet setup-olni, igy a kerekszoget sem lehet allitani. Valaki meg szeret minimalisat mozditani a kormanyon. En nem, nekem ez igy pont jo😉
Alexease
Az uridok nem erdekelnek, ugy is gyorsakk lennenek, cak tobb maceraval. Inkabb az erzes erdekelne, milyen ledaralni igazabol a gumit😉 Kockasra fekezni most is lehet, az jo;P
lac coo
Hogy a kormány mennyi az egy dolog, de attól azt még beállítják úgy, hogy fél fordulatnál már tökig tekeri a kereket! 😊

bardocz
Valóságban is 400°, meg ennyit kell tekerni.
lac coo
Linearitást értem, illetve nem mert ezek szerint bizonyos értékeknél már csalás van, ha nem eszi meg az engine ...
Én gyakorlatilag a kormányszöget csökkenteném, értsd, hogy ne kelljen akkorát tekernem a visszafordítókban, 20 fokkal kevesebb már megfelelne.

Igen természetesen a szokásos állítgatások jók lennének ( ffb, kamera ) .Meg gumikopás, fõként, bár ez a hotlapozásba sajnos belefér, megértem miért ilyen lett .

Totál egyetértek... fõleg az idõmérõ ötlettel! Tuti nem születnének ilyen ûridõk! 😊

Nekem már csak annyi plusz kérésem lenne, hogy ugyanezt mondjuk V8, DTM, vagy WTCC keretek közt csinálja meg valaki! 😄 Azok autók... ez a szárnyas szivar inkább ûrhajó mint autó! 😊

www.smart-bus.hu

Alexease
A progi a kormanyod hardware-es kormanyszog beallitasat figyeli, amig az tobb mint a progiban a kormanyszog, addig liearis marad, szinkronban forog. Ha mar kevesebb, akkor trukkozik. Amivel "csalni" tudsz, ha kezzel piszkalod az INI-t, es az ottani beallitas kulonbozik a driver-ben beallitottol.

Ami nekem kellene😊 Persze, az idojarast, dinamikus napszakokat, AI-t, online versenyt stb. hanyagoljuk, ez nem az a tipusu jatek😉
- allithato kerekszog (bar nekem jo, de nem artana ha lenne)
- allithato pilota nezet; a dinamikus kamera tetszene, ha nem a sisak tetejen lenne es nem ennyire durvan mozogna.
- esetleg idomero-szeru szabaly a gyors korokhoz; az allithato segitsegu edzesen annyit lehet menni amennyit akarsz, de az eles, mert koron fix benya lenne, ami fogy, kopna a gumi, melegedne, "szemcsesedne" stb. Vagyis az eles koron max 2-4 kort lehetne menni utana vissza a boxba. Persze, a mostani rendszer sem rossz, egyszerusitett, jatekszeru, "vegtelensegig" lehet probalkozni a gyors korrel😉
- Hogy ez mekkora uzlet, reklamero a Ferrarinak, nem tudom, de jo lenne a "folytatnak". A meg ket palya az OK, de talan aldozhatnanak meg 3-ra😊 Kozben Kunos is tudna tovabb piszklani az engine-t😉
lac coo
Ja, szóval ha hagyom 900-on ,akkor sem lesz ifa kormány a játékban ? 😊

Kicsit sok nekem a 400 (?) ami gyárilag be van állítva az autóban, picivel lehetne kevesebb.
Én mentem 0,58,5 -öt , egyszer... 😊))

Alig várom már a Nurnburgringet, ott nagyon jó lehet ez az autó !

Ez a játék olyan amire mindig vártam: rohadt szép ( bár nem hitech, de mégis nagyon szép...) nem kell setupolni, végre egy F1 autó ami teljesen jól viselkedik alacsony sebességnél is,és rohadt pontos a kormányzás ... mi kell még ? 😊

Én is megvettem, még tegnap, köszi a kódot! <#taps>
MerlinW
Jaja, össze😊

[merlinw.org]

Alexease
<#eljen><#vigyor>
Akkor ugy nez ki, osszejott a vasarlas?
Alexease
Allitsd 400-ra😉
De ha full linearisat szeretnel, miert nem hagyod alapon a beallitasokat?😊 Nalam 900-on van a driverben, 900 a jatekban, es teljesen jo, eppen annyit megy, amennyit kell (logikusan😛).
Ha tobbet vagy kevesebbet akarsz forgatni a kormanyon (a kerek/kormanyszog fix a progiban) akkor kell valamelyiket piszkalni. De ha mindkettot allitod, ugyanarra, semmi sem valtozik. Kiveve, ha kevesnek talalja. Valszeg a 380 eppen keves neki.
Multkor tesztelgettem, irkaltam is ide, csak mar elfelejtettem ki kivel volt😉
MerlinW
No, faragtam 3mp-et, 1:03 vagyok, már csak 6-ot kell lefaragni😊

[merlinw.org]

lac coo
Az mitõl van, hogy beállítom a kormányom 380 fokra, ugyanennyire átírom az ini-ben is és meg sem lineáris? 😊Nagyon picit, de a végén már nincs összhangban a kettõ ...

MerlinW
Köszi szépen, kaptam az alkalmon

[merlinw.org]

Alexease
Hetfoig 30% kedvezmennyel adjak a programot!
Promo kod a vasarlashoz: ZG26D-GOIXC-XAWX0-K2VYU
(Nem tudom, hogy egy vagy tobb embernek is engedi hasznalni, de szerintem jelentkezo sem lesz ra tul sok😊)
lac coo
Egy perc alatt már kezd rohadt vigyorgós lenni !!! 😄

MerlinW
Kipróbáltam, jó cucc ez😊 Gurultam 3 hotlap-et, 1:06 lett belõle, de még nem ismerem a pályát😊

[merlinw.org]

lac coo
Ezek a féknyomok a kanyarokban, igaz ?
Ha nem látnám a pályán milyen jól mutat tuti kiröhögném !!!!

lac coo
Mondjuk láthatatlan és szupergyors shadereket én is tudok csinálni ahányat csak akarsz ! 😄DDDDDD

Amúgy nekem nagyon tetszik a grafika, nkp is bejön, olyan egyedi és szép az egész, de ez még azt is veri .

Alexease
A shadereket😉
lac coo
A ferrarit vagy a shadereket? 😊

Alexease
Nem tudom mi az uj benne, lehet hogy csak gyorsabb vagy valami lathatatlan dolog😉 De bemasoltam az nKP ala, es azzal hasznalom😄D
lac coo
Vagy nem lesz kéz meg új shader 😊)))

Amúgy mi új abban , real tükrözõdés eddig is volt .... Gumi viszont nagyon tetszik .