Ferrari Virtual Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Szóval jó ez így 😊
Az nKP ugyanigy mukodik, annyi plusz van, hogy ott az auto setup/garazsban tudod allitani a kerekelfordulast (kormanyattetelt).
Ha 900 fokos kormanyod van, es a driver-eben 900-ra allitod, akkor nagyobb kormany elfordulashoz 400 fokig tudod "felvinni" (valamivel tobb mint ketszeres tekeres a kormanyon mint a jatekban, linearisan), vagy kissebb kormany elfordulashoz "vegtelen" aranyban tudod csokkenteni.
- Ehez a driverben hagyd 900-on!
- Csinalj egy sajat profilt es azt modositsd NE az elmentettett:
C:\Games\FVA\content\system\controls_presets\ konyvtarbol valaszd ki amelyiket jelenleg is betoltod, masold at sajat neven (pl: Logitech G25 - Alexease.ini), es abban ird at a LOCK-ot.
- Fontos (!) hogy atiras utan, be KELL lepni a SETTINGS-be, es a CONTROLS-nal ujra kivalasztani, betolteni (kivalasztasz egy masikat, aztan ujra a tiedet). CSAK ezekekutan menti ell es hasznalja a programban!
- Igy pl. ha az INI-ben a LOCK erteke 450 fok, akkor az igazi kormanyodon ketszer anyit kell tekerjel, mint amennyit a programban forog, es ezt linearisan teszi.
- De ha a LOCK erteke 1800 fok (!), akkor pontosan fele annyit kell hogy tekerjel a kormanyodon, ez is linearis!
Ebbol is latszik, hogy lefele 400-ig lehet levinni linearisan, de felfele "vegtelenig" (pl. ha az INI-ben 360000-re allitod a LOCK-ot, akkor a kormanyod 1 fokos elfordulasara a jatekban 400 fokot fog fordulni - igy mar elegge erzekeny😊))
Amugy ezt szoktak SATURATION-nak nevezni, amikor a hardware-es (DRiVer), software-es (INI) es a virtualis kormanyok elfordulas (VKE) aranyaihoz hozzarendelnek egy szamot.
Matekosan: kormanyelforditas = VKE/(INI/DRV) 😄DD
Mellesleg kisebb kormányszöggel meg a hosszú nyújtott kanyarok lennének macerásak, mert nem lehetne olyan finomakat korrigálni. 😉
De nem akarlak gyõzködni, nyilván jobban tudod, hogy neked mi fekszik jobban.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha lejjebb tudnád venni, akkor tuti, hogy ugyanezzel a technikával vezetve túrná az orrát... 😉
www.smart-bus.hu
Kigyorsításnál lassan tudok rákormányozni ha megindul.De persze így is jó, csak ha lehetne állítani tuti kicsit változtatnám .
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én gyakorlatilag a kormányszöget csökkenteném, értsd, hogy ne kelljen akkorát tekernem a visszafordítókban, 20 fokkal kevesebb már megfelelne.
Igen természetesen a szokásos állítgatások jók lennének ( ffb, kamera ) .Meg gumikopás, fõként, bár ez a hotlapozásba sajnos belefér, megértem miért ilyen lett .
Nekem már csak annyi plusz kérésem lenne, hogy ugyanezt mondjuk V8, DTM, vagy WTCC keretek közt csinálja meg valaki! 😄 Azok autók... ez a szárnyas szivar inkább ûrhajó mint autó! 😊
www.smart-bus.hu
Ami nekem kellene😊 Persze, az idojarast, dinamikus napszakokat, AI-t, online versenyt stb. hanyagoljuk, ez nem az a tipusu jatek😉
- allithato kerekszog (bar nekem jo, de nem artana ha lenne)
- allithato pilota nezet; a dinamikus kamera tetszene, ha nem a sisak tetejen lenne es nem ennyire durvan mozogna.
- esetleg idomero-szeru szabaly a gyors korokhoz; az allithato segitsegu edzesen annyit lehet menni amennyit akarsz, de az eles, mert koron fix benya lenne, ami fogy, kopna a gumi, melegedne, "szemcsesedne" stb. Vagyis az eles koron max 2-4 kort lehetne menni utana vissza a boxba. Persze, a mostani rendszer sem rossz, egyszerusitett, jatekszeru, "vegtelensegig" lehet probalkozni a gyors korrel😉
- Hogy ez mekkora uzlet, reklamero a Ferrarinak, nem tudom, de jo lenne a "folytatnak". A meg ket palya az OK, de talan aldozhatnanak meg 3-ra😊 Kozben Kunos is tudna tovabb piszklani az engine-t😉
Kicsit sok nekem a 400 (?) ami gyárilag be van állítva az autóban, picivel lehetne kevesebb.
Én mentem 0,58,5 -öt , egyszer... 😊))
Alig várom már a Nurnburgringet, ott nagyon jó lehet ez az autó !
Ez a játék olyan amire mindig vártam: rohadt szép ( bár nem hitech, de mégis nagyon szép...) nem kell setupolni, végre egy F1 autó ami teljesen jól viselkedik alacsony sebességnél is,és rohadt pontos a kormányzás ... mi kell még ? 😊
De ha full linearisat szeretnel, miert nem hagyod alapon a beallitasokat?😊 Nalam 900-on van a driverben, 900 a jatekban, es teljesen jo, eppen annyit megy, amennyit kell (logikusan😛).
Ha tobbet vagy kevesebbet akarsz forgatni a kormanyon (a kerek/kormanyszog fix a progiban) akkor kell valamelyiket piszkalni. De ha mindkettot allitod, ugyanarra, semmi sem valtozik. Kiveve, ha kevesnek talalja. Valszeg a 380 eppen keves neki.
Multkor tesztelgettem, irkaltam is ide, csak mar elfelejtettem ki kivel volt😉
Promo kod a vasarlashoz: ZG26D-GOIXC-XAWX0-K2VYU
(Nem tudom, hogy egy vagy tobb embernek is engedi hasznalni, de szerintem jelentkezo sem lesz ra tul sok😊)
[merlinw.org]
Ha nem látnám a pályán milyen jól mutat tuti kiröhögném !!!!

Amúgy nekem nagyon tetszik a grafika, nkp is bejön, olyan egyedi és szép az egész, de ez még azt is veri .