Ferrari Virtual Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az iR-hez nem azert keszul uj gumifizika, mert most nincs, nem jo vagy rosszabb az atlagnal, hanem azert mert egy-ket szinttel feljebb lepnek a mostani, atlagos, elfogadott tipusnal.
Vagyis ha hasonlitani szeretnel, azt most kellene, mert most vannak "egyszinten" - legalabbis hasonlo koncepcios megoldason. Persze, igy is nehez, igy sem teljesen korrekt, mert masok az alapok. Vannak jobb, rosszabb megoldasok, tetszik, nem tetszik hozzaallasok.
Az 1-2 (esetleg dinamikusan torzulo) csuszas gorbekrol mar le kell mondani, tovabb kell lepni: johet pluszba a torzulas, a profil es a felulet minoseg szamitas:)
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ez nekem teljesen jó, azért ami a lényeg azt elég jól belõtték gyárilag (szerintem) finomhangolni meg azért lehet fékkel, diffivel.
Ami hiányzik az az FFB , nézõpont állítás és legalább egy szellemautó :)
Meg kb két tucat pálya! :D
Es ezekutan meg lehet allitgatni az autobol a pilimitert, a fekeroelosztast, 3 fele diffit, motorfek-erot, motorerot es/vagy kevereket vagy mit, valamint gazpedal vagy gaz allas mittudomenmit:P
Az FVA egyszeru es nagyszeru, az iR F1 meg brutalis es nagyszeru;) Az iR verziojahoz mar illene egy valodi F1-es kormany, mert annyi mindent lehet allitani az autobol (igazabol mint az igaziban):P A setup reszet mar messzirol erdemes csak nezni, mert az mar nem embernek valo:DDD
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
( Azt azért tudtam ,hogy diffi :)))) )
Mondjuk most kicsit nehezen fordul lassításkor, merre állítsam ?
Meg ez a köcsög kormány nem akarja bevenni ha valami billt állítok valamely gombjára ....
Ez már tényleg a vége, ennél jobbat csak nagy véletlenül tudnék ....Mondjuk ebben is kicsit túlcsúsztam utolsó kanyarban, de a többi viszonylag jól sikerült :DDDD
Szelllemauto mar 3-4 eve is volt az nKP-ben, legalabbis volt ra utalas a pluginek-nel, Ghostcar.dll vagy valami hasonlo neven;)
Késõbb az is lesz benne ?
Mondjuk mindegy is, nulla az esélye, hogy én utazok Olaszországba ! :DDDD
mondjuk szerintem motorfék sem nagyon volt az elõzõ verzióban, lehet nem tetszett nekik és átíratták vele ...
A mûfüveken viszont nagy élvezet átgyilkolni az autót :)))Fickándozik rendesen :)
Jó ez a játék, nincs mese .
Mondjuk ott már fenne hitte volna, hogy még a kormányzást is el tudom rontani: rohadt gyors , döcög és nagyon pontosnak kell lenne, ha kicsit rontok már el kell venni a gázt ....
Szóval akkor nem csak nekem újak ezek a dolgok ... Az új pálya jó, megfelelõen huplis ( ez a mániám ) és persze ez az engine tud valamit kezdeni is vele :))))
Még ffb meg korrekt nézõpont állítás kellene .... Meg a telemetriához a pálya rajza, hogy hol mérte ami mért :DDDD
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ja, Alonso jol tolja;) Most hogy lehet menetkozben fekeroelosztast es diffiket allitani, valszeg tobbet ki lehet hozni belole;) Persze, nem nekem, nem hinnem, hogy kozben lenne idom nyomogatni a gombokat, es valszeg az 5 masodperces lemaradasomnal nem ez fog szamitani:))))

Alonso még jobban tolja mint Massa !!!!!
De levelben azonnal megjott az uj kod.
Most mi van ?
na jó megnéztem ,elég hamar itt van ! :)
Én ebben szeretném használni, ezzel az autóval :DDD