850
-
#770 nem lehet kibányászni a pályákat fva-bol, es belerakni netkarba ? Bár már van nurburgring de az fva-s jobban tetszik. -
#769 Online warezvédelem az lehetne, persze... Én sem értem ,főleg, hogy a kutya nem warezolja, nincs is tört cucc belőle ... -
#768 En sem ertem, miert nem engedik:/ Meg ha nem is teljesen offline, de egy bejelntkezes utan azert mukodhetne, online szolgaltatasok (versenyek) nelkul. -
#767 Iracing pályát-autót is így megvehetném, hogy utána "ingyen" használhatom itthon, 50 ropit már tuti ott hagytam volna ! De ha nem hát nem .... -
#766 Azért ez most nem olyan gondosan elkészített pálya mint az előző kettő !
Texturák sem olyan gondosan fényképezettek, néhány object ordít az árnyékért...
És leszedte a nagy kedvencemet a szép féknyomokat!!!! :(((
Gumi mintha kicsit más lenne, de lehet csak az új setup miatt van ...
De szuper, szokásos módon irdatlanul lehet kenni neki :DDDD -
#765 -
#764 Semmi, kozben rajottem, hogy hulye vagyok:DDD -
#763 Gondoltam, hogy valami olyasmi lesz;) -
#762 Mi jön ??? -
#761 Bocs, csak közben rájöttem, hogy nem lehet csak a pályát leszedni, megint az egészet le kell, gondolom ( meg remélem ..) valami fejlesztések is bekerültek ! :)
Kicsit lassan tölti, de a fele már megvan :DDD -
#760 Es jon Maranello is:) -
#759 Nem er torolni a hozzaszolasod:)
-
#758 Gondolom, forditva mukodnek: eloszor megcsinaltak a fizetesi lehetoseget, es majd utana letoltest;) Kesobb (valszeg:P) le tudod majd tolteni;)
Megyek, megveszem en is, ne csak Te erezd szarul magad:) -
#757 Hát hol van a pálya? -
#756 Zsííír!
Jónak tűnik az a kerékvető ! :)))
Honnan vannak a képek ? -
-
#754 No..már csak kettőt kell aludni ....! ( Ha minden igaz ...) :)))) -
#753 Hát pedig ezt illene tudnunk tesztelés nélkül is ! :DDD -
#752 Amugy a DIFF-EX-et kell allitgatni. Nem tudom melyik iranyba (kisebb-nagyobb), nem teszteltem. -
#751 -
#750 Igen, es abba az iranyba erdemes forditani kormanyt, amelyik iranyba kanyarodni szeretnel:) Elsore furcsa, de mukodik a dolog, meg lehet konnyen szokni;DDD -
#749 kormánnyal állítsam az első kereket, menet közben ? :D -
#748 A kormányt -
#747 Mit állítsak, hogy gázelvételkor illetve félgáznál jobban forduljon az autó ? -
#746 kerek a kerék:D -
#745 Az iR uj, keszulo gumifizikajaval kapcsolatban, itt-ott van egy kis felreertes.
Az iR-hez nem azert keszul uj gumifizika, mert most nincs, nem jo vagy rosszabb az atlagnal, hanem azert mert egy-ket szinttel feljebb lepnek a mostani, atlagos, elfogadott tipusnal.
Vagyis ha hasonlitani szeretnel, azt most kellene, mert most vannak "egyszinten" - legalabbis hasonlo koncepcios megoldason. Persze, igy is nehez, igy sem teljesen korrekt, mert masok az alapok. Vannak jobb, rosszabb megoldasok, tetszik, nem tetszik hozzaallasok.
Az 1-2 (esetleg dinamikusan torzulo) csuszas gorbekrol mar le kell mondani, tovabb kell lepni: johet pluszba a torzulas, a profil es a felulet minoseg szamitas:) -
#744 Minek hasonlítani, nincs két szimulátor ami csak megközelítően egyforma lenne :D Egyik ebben jobb másik abban ..... -
#743 Igaziból akkor akarom majjd összehasonlítani, ha megjelenik az új gumi modell iR-ben. Akkor előfizetek 1 hóapra, és összehasonlítom a netKart és az FVA-t az iR-el. -
#742 Igen: AntiRollBar;) -
#741 Fújj ... :DDDDD
Ez nekem teljesen jó, azért ami a lényeg azt elég jól belőtték gyárilag (szerintem) finomhangolni meg azért lehet fékkel, diffivel.
Ami hiányzik az az FFB , nézőpont állítás és legalább egy szellemautó :)
Meg kb két tucat pálya! :D -
#740 ARB az a stabilizátor? -
#739 Igen, ennel valszoszinuleg egyszerubb: iRacing Williams F31 Setups :))))
Es ezekutan meg lehet allitgatni az autobol a pilimitert, a fekeroelosztast, 3 fele diffit, motorfek-erot, motorerot es/vagy kevereket vagy mit, valamint gazpedal vagy gaz allas mittudomenmit:P -
#738 FVA-ban a fix setup a legjobb ! :DDDD -
#737 Nehez vagy nem lehet osszehasonlitani korrektul. Mind a kettot elvezetes vezetni, de hat az iR-ben ott van a szep nagy korites;)
Az FVA egyszeru es nagyszeru, az iR F1 meg brutalis es nagyszeru;) Az iR verziojahoz mar illene egy valodi F1-es kormany, mert annyi mindent lehet allitani az autobol (igazabol mint az igaziban):P A setup reszet mar messzirol erdemes csak nezni, mert az mar nem embernek valo:DDD -
#736 Melyik a job az FVA F10-es vagy az iR FW31? -
#735 19.9 euroert aruljak a kodot. ;) -
ronnydown #734 Itt találsz kódot hozzá:
Link -
#733 Sziasztok Lehet hogy hülyeség lesz amit kérek de nézzétek el nekem :D Most szedtem le a játékot és licensz kódot kér amit én nem tudok sehonnan szerezni. Szóval ti tudnátok esetleg adni , vagy megmondani hogy honnan tudok szerezni ? Köszönöm szépen. :D -
#732 És mit csinál a kettő 0 illetve 7-es állásban ? :))))
( Azt azért tudtam ,hogy diffi :)))) )
Mondjuk most kicsit nehezen fordul lassításkor, merre állítsam ?
Meg ez a köcsög kormány nem akarja bevenni ha valami billt állítok valamely gombjára .... -
#731 Differencialmu;) Az IN "gyorsitashoz", az EX a "fekezeshez" tartozo allitas (0–7).