Ferrari Virtual Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Se Solt nem ilyen leleményes, még egy loadcell elektronikát is csak fordítva tud bekötni 😄
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
www.smart-bus.hu
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Azt a verziót amiben mugello is benne van azt csak meg lehet venni? nemlehet valahogy úgy megcsinálni mint a fioranos verziót?
Ezért érdemes szimezni, a beleérzés, az hogy ott ülsz...a pálya az autó..
Nekem is a nyóctengelyes feeling ugrott be, esetleg egy markoló..
Százpontos.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Persze, ettol meg mehet jol, lehet elvezetes, mert akarmelyik programban, akarmelyik autot modellezik le, ugy is lesznek elteresek.
De a gumit (kinezetet) sem ertem?!:/ Eleg szarul nez ki, ez a tukor sima "valami". Ha mar slick, miert nem lehett atvenni az FVA-bol a gumit?!
De beinditani sem tudtam;D Nem talaltam a "muszerfalon" a gombokat, semmire sem reagalt😉 Maradt a kicsit visszafejlodos, bar kenyelmes, automata cucc...
Ez persze, ez egyelore csak az elso "ranezeses" tapasztalat, meg egy centit nem mentem vele😉)))
www.smart-bus.hu
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
No FFB, elvetemult kormanyszog, es MarioKart szintu hozzaallas;D Es az ilyenek, online is toljak, versenyben, tomegben, mas programokban, es nem erted ha kiutnek, hogy ezt miert csinalta?!😊)) De O sem, hogy Te meg miert voltal utban😊 De azert elhiszi, hogy O milyen kiraly😊
Ha van kiskapu, akkor "ezek" tudat alatt megtalaljak😉
Amugy, nem akarom igy ismeretlenul megserteni a pilotat, de ez valami mongoloid-idiota, nem birom abbahagyni a rohogest;DDDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=6AcWyZWUGBA&feature=related
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Texturák sem olyan gondosan fényképezettek, néhány object ordít az árnyékért...
És leszedte a nagy kedvencemet a szép féknyomokat!!!! 😞((
Gumi mintha kicsit más lenne, de lehet csak az új setup miatt van ...
De szuper, szokásos módon irdatlanul lehet kenni neki 😄DDD
Kicsit lassan tölti, de a fele már megvan 😄DD
Megyek, megveszem en is, ne csak Te erezd szarul magad😊
Jónak tûnik az a kerékvetõ ! 😊))
Honnan vannak a képek ?