Ferrari Virtual Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#law><#beka3>

Te meg egy talicska kanmajmot, oszt akkor egál vagyon... 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Mind a kettõ lecumizhat egy Haribo tevét, a loadcell test kábeleitekkel együtt 😛
Igaza van Soltnak a loaedcellt fordítva KELL bekötni, én pár hónapja fordítottam meg és azóta semmi bajom vele, nem kell driverben inverz tengely, nem kell kalibrálgatni többet soha, tökéletesen mûködik ahogy kell <#mf1><#hehe>

Nyazsgem Melák... csak úgy mûködik!!! 😄

www.smart-bus.hu

pointer4
Akkor pedig a válasz, "Matek órán, csöndben, hogy a tanárt ne zavarja." 😄
Se Solt nem ilyen leleményes, még egy loadcell elektronikát is csak fordítva tud bekötni 😄
Epekedve vártam, hogy ezt az észrevételt õ teszi meg, és akkor jött volna a nyelvtani kioktatás az írásmódja miatt! 😄

www.smart-bus.hu

Alexease
A kerdes szerintem a "hogy" es nem a "hol" volt, de a lenyegen nem valtoztat, igazabol meg irni sem tud rendesen;P
pointer4
<#zavart1><#mf1><#banplz>
lac coo
<#taps><#fogmosas>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Matek órán!

www.smart-bus.hu

palinho96
törttel, h. leeht játszani???

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

lac coo
Arra, csak kicsit el volt tévedve ! 😄DD

Ha nem tévedek, a netKar KS2 autójára gondolsz.

Alexease
Tobb csomagban lehet megvenni, nezz korul az oldalukon.
Ha warez kell, akkor eltevedtel...
Csá!

Azt a verziót amiben mugello is benne van azt csak meg lehet venni? nemlehet valahogy úgy megcsinálni mint a fioranos verziót?

b-type
bszki hogy élvezi 😄DDD
Ezért érdemes szimezni, a beleérzés, az hogy ott ülsz...a pálya az autó..
Nekem is a nyóctengelyes feeling ugrott be, esetleg egy markoló..
Százpontos.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ez az uj auto, mar csak cockpit ranezesre is, kicsit elmarad az elozoektol. A korabbiakat, latszik rajtuk, valodi, letezo autok utan csinalta, meg az elejen, igazi versenyzok segitsegevel. Ennek a kinezete inkabb mar csak kitalalt😉

Persze, ettol meg mehet jol, lehet elvezetes, mert akarmelyik programban, akarmelyik autot modellezik le, ugy is lesznek elteresek.

De a gumit (kinezetet) sem ertem?!:/ Eleg szarul nez ki, ez a tukor sima "valami". Ha mar slick, miert nem lehett atvenni az FVA-bol a gumit?!

De beinditani sem tudtam;D Nem talaltam a "muszerfalon" a gombokat, semmire sem reagalt😉 Maradt a kicsit visszafejlodos, bar kenyelmes, automata cucc...

Ez persze, ez egyelore csak az elso "ranezeses" tapasztalat, meg egy centit nem mentem vele😉)))
Óóó... édes Istenem... nem is mondok inkább semmit.

www.smart-bus.hu

SirAlo

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
+ ahogy latom segitsegekkel megy😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
De hogy lehet igy gyorsabb? meg az ivekrol is lecsuszik sokszor , szerintem nem gyors

Pedig jó, hiszen a G27 úccse tud többet, mint 40 fokos kormányszögben mûködni, pláne FVA alatt! <#taps><#banplz><#falbav>
lac coo
Hát hogy ebben mi az élvezet azt nem értem, de pont emiatt tuti csak ezért így játszik mert így gyorsabb ....

Alexease
Sajnos ez van:/
No FFB, elvetemult kormanyszog, es MarioKart szintu hozzaallas;D Es az ilyenek, online is toljak, versenyben, tomegben, mas programokban, es nem erted ha kiutnek, hogy ezt miert csinalta?!😊)) De O sem, hogy Te meg miert voltal utban😊 De azert elhiszi, hogy O milyen kiraly😊

Ha van kiskapu, akkor "ezek" tudat alatt megtalaljak😉

Amugy, nem akarom igy ismeretlenul megserteni a pilotat, de ez valami mongoloid-idiota, nem birom abbahagyni a rohogest;DDDDDD
Palinko
most nem ezért vagy azért de ennek így nem sok értelme van.
bardocz
Ez teherautót vezet?<#idiota>
lac coo
Valami ilyesféle stílusban mennek az ufok ? ( No nem mintha én végig tudnék menni akár egy kört is ...)

http://www.youtube.com/watch?v=6AcWyZWUGBA&feature=related

lac coo
Igen azt tudom de kb az még beta verziónak sem jó, a mostanihoz képest ! 😊

Jacek
ööööö van😛 de egy korai darab😊 kb semmire nem jo

csige791
nem lehet kibányászni a pályákat fva-bol, es belerakni netkarba ? Bár már van nurburgring de az fva-s jobban tetszik.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

lac coo
Online warezvédelem az lehetne, persze... Én sem értem ,fõleg, hogy a kutya nem warezolja, nincs is tört cucc belõle ...

Alexease
En sem ertem, miert nem engedik:/ Meg ha nem is teljesen offline, de egy bejelntkezes utan azert mukodhetne, online szolgaltatasok (versenyek) nelkul.
lac coo
Iracing pályát-autót is így megvehetném, hogy utána "ingyen" használhatom itthon, 50 ropit már tuti ott hagytam volna ! De ha nem hát nem ....

lac coo
Azért ez most nem olyan gondosan elkészített pálya mint az elõzõ kettõ !
Texturák sem olyan gondosan fényképezettek, néhány object ordít az árnyékért...

És leszedte a nagy kedvencemet a szép féknyomokat!!!! 😞((

Gumi mintha kicsit más lenne, de lehet csak az új setup miatt van ...
De szuper, szokásos módon irdatlanul lehet kenni neki 😄DDD

lac coo
<#banplz>

Alexease
Semmi, kozben rajottem, hogy hulye vagyok😄DD
Alexease
Gondoltam, hogy valami olyasmi lesz😉
lac coo
Mi jön ???

lac coo
Bocs, csak közben rájöttem, hogy nem lehet csak a pályát leszedni, megint az egészet le kell, gondolom ( meg remélem ..) valami fejlesztések is bekerültek ! 😊

Kicsit lassan tölti, de a fele már megvan 😄DD

Alexease
Es jon Maranello is😊
Alexease
Nem er torolni a hozzaszolasod😊
<#idiota><#zavart1>
Alexease
Gondolom, forditva mukodnek: eloszor megcsinaltak a fizetesi lehetoseget, es majd utana letoltest😉 Kesobb (valszeg😛) le tudod majd tolteni😉
Megyek, megveszem en is, ne csak Te erezd szarul magad😊
lac coo
Hát hol van a pálya? <#wilting><#wilting><#wilting><#banplz>

lac coo
Zsííír!

Jónak tûnik az a kerékvetõ ! 😊))

Honnan vannak a képek ?

Alexease

lac coo
No..már csak kettõt kell aludni ....! ( Ha minden igaz ...) 😊)))

lac coo
Hát pedig ezt illene tudnunk tesztelés nélkül is ! 😄DD

Alexease
Amugy a DIFF-EX-et kell allitgatni. Nem tudom melyik iranyba (kisebb-nagyobb), nem teszteltem.
lac coo
<#zavart1>