850
-
Solt #850 Kár lenne, ha veszendőbe menne... én nem szeretem ezeket az "űrautókat", de ezt nagyon eltalálták... nagyon élvezetes volt. -
#849 Kunosnak ehhez nem sok koze van, Ferrari sajat promo cucca volt....
De nem tudok semmit, jo par napja lattam virtualm en a hirt, csak most jutott eszembe..... -
Solt #848 :(((
Feldobhatnák steam-re az netkar proval együtt... -
#847 Eddig ugy nez ki nem, nem indul offline, talan kesobb lesz valami javitas hozza ... -
Solt #846 Bezárta? Akkor nem is lehet használni többet? :( -
#845 Ferka bezárta mókát, jó cucc volt, sokat mentem vele ! -
Gerdai #844 Üdv! Van egy eladó Netkar pro kódom és egy Ferrari Virtual Academy kódom. A NKP-ért 1000 Ft-ot kérek. Az FVA-ért 1500 Ft-ot. Akit érdekel, az írjon privit! -
Solt #843 Ennyi... :D -
#842 Hát mondjuk én is tűkön ültem, igaz-e :DDDD Kb tökömet nem érdekli :) -
Solt #841 Igen... :) Marhára fel lettem tüzelve vele... :D -
#840 Más is kapott levelet, hogy élőben kérdezhet Alonsotól video chat-en ? -
#839 Mar "csak" 9.90EUR a program. Egy Ferrari maniasnak mar kotelezo darab:) Lehet hogy nincs online sem AI, de megis liszenszelt, jo fizikaval, 2db F1-essel a 458-assal, 3db scannelt palyaval. -
#838 30% kedvezmeny a programra, Alonso Sepang-i gyozelme alkalmabol:))))))
http://racesimcentral.com/2012/03/ferrari-virtual-academy-f1-win-promo-30-discount/ -
#837 Dehogy kell AI. Multi kell!:) -
GPx8 #836 Kéne hozzá egy jó AI! (Sajna Kunos soha nem fog ilyesmit készíteni...) -
#835 F1-es technika: valto, kuplung, e-diffi, brutal gumik, extra alacsony - zart kasztniban;) -
#834 Hát kipróbáltam, nekem így elsőre úgy tapad a az autó mint az állat, alig lehet megforgatni :) -
#833 Jah, már látom, töltöm :)
Azért nagy öröm ez, végre egy igazi ( "GT") kasztnis autó NKP engine alá !!! :DDD
És ezt a fennt lévő FVA-ra telepítem ,vagy külön ? Bár gondolom rájövök :) -
#832 Ez egy frissites, uj tartalmakkal;) 1.4-es verzio. -
#831 De ez nem a régibe egy frissítés, hanem egy különálló dolog? -
#830 Ha a korabbiak megvannak (gondolom:P), akkor persze csak az ujat kell megvenni. -
#829 Vá!
gondolom elég megvenni az olcsóbb packot is ? -
#828 http://www.ferrarivirtualacademy.com/game/it/download.jsp -
#827 Valahol lehet a force feedbackot allitani ebbe a jatekba? Setup-nal nincs semmi FFB beallitasi lehetoseg -
#826 várom -
#825 Majd értesítjük:)) -
#824 Sg Gp inkább :D
Amúgy jövök csapatfőnöknek, vagy pilótának XD -
#823 Megvesszuk a dolgokat es epitunk egy forma1 autot;) a csapat neve SG Racing Team lessz :D -
#822 Jah, én is megkaptam:) -
#821 A Ferrari azt hiszi baromi gazdag csavo vagyok.:) Most kaptam emilt, hogy vehetek F1 dugattyut 350 euroert vagy V10-es fotengelyt 3800-ert.:D -
#820 Olvasgass -
Varga10 #819 Ez jó kormány? http://ipon.hu/webshop/product/_thrustmaster_ferrari_gt_experience_3in1/165624 -
Varga10 #818 Hülyebiztos :D ez tetszik :D
Még egy korrekt kormányt ajánljatok már nekem olyan 10-15 környékén. Nem kell nekem semmi extra csak legyen jó, megbízható. Volt nekem egy, de a kormány része meghalt nem ment egyenesen sem, jó volt az, pedig nem tudott semmi extrát: fék, gáz, kormány; rajta egy pár gombbal. -
#817 Csak a kártya adatait kell megadnod, és a fejlesztők bankja elintézi a te bankoddal. Persze ha kérdezősködés helyett rákattintasz a vásárlás gombra és regisztrálsz, látni fogod mit kell megadni.
Minden online vásárlásnál:
név,
cím,
bankkártyaszám (nem a számlaszám, hanem a kártyáé),
3 jegyű cvc kód (ha van),
ill esetenként telefonszám (amit a bankod használ, probléma esetén).
Ezek után egy kattintás és a bankol fél perc alatt elintézik a tranzakciót, amiről "hivatalos" e-mailt kapsz, illetve megjelenik a számlatörténetedben, mint minden egyéb kártyaművelet.
Miután a bankok intéznek mindent, a weboldal semmit sem lát ebből, teljesen kockázatmentes a dolog. Én is megvettem, illetve Steam-en is ugyanígy vásároltam 130 játékot az évek során. Nem lehet elrontani, teljesen hülyebiztos. -
Varga10 #816 Oké, van olyan bankkártyám. És meg kell adni a számlaszámot? És onnan levonja a pénzt? vagy utalni kell? -
#815 kiválasztod a csomagot ami neked kell, majd kitöltöd az űrlapot, és annyi.
Főoldalon most van 30%-os kedvezmény kupon kód
Online fizetésre alkalmas bankkártyára van szükséged (Visa, Master, stb) -
Varga10 #814 Hali!
Lécci mondjátok már el hogy ti hogy vettétek meg a játékot és hogy fizettetek. Bankon keresztül mit kell intézni meg ilyenekre gondolok. És még ajánlhatnátok egy jó kormányt ami kb 10 és 15 ezer között van. Nem kell semmi extra, legyen kormánya, legyen hátul két gomb fel meg leváltáshoz, meg 2 pedál és ami persze megbízható. Volt nekem egy logitech kormányom annak idején 12 ezerért vettem de elromlott már nem lehet egyenesen menni vele. -
#813 Akció van, 13 tallérért megvettem a két pályát is. -
#812 sztem simán megoldhatná, de ez a Ferrari játéka...az van amit ők akarnak, és most ezt akarják :)
Nem egy teljes értékű játék, de különlegesség.
..és mindenki maga dönti el hogy kell neki vagy sem, gondolom az email sem könyörgésképpen született meg, csupán egyszerű feltérképezése az igényeknek, semmi falrengető. -
#811 értem hogy nem vették meg sokan (valszeg ha lenne benne egy tetves multi, hogy egyszerre 5-en gurulnak a pályán megvennék többen, mivel ez netkar-ba már megoldott, nem lett volna nagy dolog ebbe sem beletenni)