Ferrari Virtual Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint latod en csak 3 kerku gepjarmuvekben voltam jelen mig te anyukad melett a jobb 1-ben a tescoba menet...😄
http://f1game.hu
Ezt nem erted pl. azert szimeznek az emberek mert kurvara megfizethetetlen a versenyzes! 5 eves kortol kell kezdeni kb😊 apunak vagy szamlagyarosnak vagy olajszokitonek kell lennie, mint a magyar mezony 80%-nak😊
Folnem fogod hogy leirtam egy peldat de vegleny😊 es biztos vagyok benne hogy tobbet ultem versenyautoban mint te...
Skoda Felicia Kit-Car
Citroen Saxo S1600
Subaru Imprezza GrN
Mitsu Evo V/VI/VII GrN
Mitsu Evo VI GrA
Mitsu Evo V Rallycross 1010 kilo 550 loero
Subaru Imprezza WRC igen nem WRX!!! amivel meg Juha Kankkunen
csapatott a VB-n😊
de te biztos sokkal nagyobb tapasztalatokkal rendelkezel, szoval meghajlok elotted!! jogsid van??
Egyéb ultimate érv? 😄
Ti tényleg elhiszitek, hogy vinnétek valamire az F1-ben? Ez mondjuk sajnos most már nem megmosolyogtató, hanem egy elmebeteg téveszme, amivel azok a végtelenül kisszerû, tökéletesen hétköznapi emberkék ringatják magukat álomvilágba, akik nem bírják elviselni saját hétköznapiságukat... Szánalom, hogy van merszetek egy-egy, a valósághoz képest nyakigszaros iRacing illetve bármilyen más szimulátor alapján azt állítanotok, hogy megállnátok a helyeteket.
Gyerekek, titeket a legutolsó versenyzõ halomba verne, ebben tökéletesen biztos vagyok. Bírom amikor 25 kilós, monitorfényen barnult ovisok álomvilágokat kreálnak és megpróbálják azt kivetíteni a valóságra. Aztán meg felszáll a hetes buszra, nehogy elkéssen a munkahelyérõl/óráról. 😄 Mit hisztek ti...
Ti egy szaros szoftverben, egy virtuális térben nagyemberkedtek, NULLA fizikai erõhatás nélkül és azzal a tudattal, hogy bármit tesztek, van újrakezdési lehetõség. Egy valós versenyben, háromszázas tempónál, több autóval magatok körül két másodperc alatt szarnátok össze magatokat, ezt garantálom. Tényleg azt hiszitek, hogy akármire is képesek lennétek a tankönyvcipelésen kívül? Pfff.... 😄DDD
Tudjátok, a tehetségeket meg szokták találni és utat tör magának. Miután ti kénytelenek vagytok pótlékokkal beérni - szimulátor szoftverekkel való gügyögés - fogjátok fel, hogy nem vagytok tehetségesek a valódi autóversenyzéshez, hiszen a kutttttya nem kíváncsi rátok, egymást futtatjátok, oszt kész.
Kiba szánalom ez az egész. 😄DDD Ti és az autóversenyzés! 😄DDDDDDDDDD Inkább takarítsátok le a rollerotokat bazeg. 😄DD
!Forza Ferrari!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
egy fontos dolog amit paran mar mondtak SIM-rol beszelunk...😊 nem F12010-rol😛
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Akik itt fol lettek sorolva mindel mentem online bajnoksagokban, versenyszituacikban valo viselkedes,monotonitas turese(allando koncentracio stb igen is szamit.. pl oriasi kulombseg hogy en amikor sokat toltam es LFS-ben WR kozeli(volt par wr is) idoket toltam, az nekem sok idobe telt egyik norbi meg foljott a szerverre es 10 kor utan mar jobbat ment😊
de en nem vagyok annyira tehetseges, tulkoros vagyok😊 es nagy allat(191/100) de megis amikor lementem ceges gokartozasra 50+fo es autosportban dolgozo emberkek is voltak, masodik idot mentem ugy hogy aki megvert 40 kiloval volt konnyebb😄 aki tudja mirol van szo, az tudja gokartban ez mennyit szamit😊
+ eletemben eloszor ultem gokartban es lass csodat tudtam az iveket, be tudtam menni keresztbe egy kanyarba... bizot megalmodtam😊
Aki egy szimulátorban ( nem nfs, nem dirt, nem tdu, stb... ) kimagaslik az átlagból, és ûridõkre képes, az a valóságban is jó eséllyel indulna... Nem egy példa van erre, és ezek a példák szépen el is mondják, hogy mi ennek az oka... röviden: A korlátlan gyakorlási lehetõség, és a monotonitás tûrés nagyfokú elsajátítása... mindezt olyan közegben, ami szorosan kapcsolódik a valósághoz.
Két dolog van:
-Ha ezekrõl nem tudtál, akkor érthetõ a hozzá állásod, bár annak hangvétele akkor is mosolyogtató.
-Ha ezekrõl tudtál, és ennek ellenére született ez a hozzászólás, akkor az szánni való.
www.smart-bus.hu
A valóság már régen más, sok szimesbõl lett versenyzõ (hazánkban is ahogy azt mindenki kívülrõl fújja...és páran azok közül akik nem ennyire ismertek).
Azok akik elsajátítanak bizonyos technikákat, azok bizony gyorsak lesznek valós versenyautóban is....már régen fel kellett volna fedezni az utánpótlás ezen formáját, mert jóval olcsóbb és mûködik.
Arról nem beszélve hogy a versenyzõk...pláne a tesztversenyzõk rengeteget ülnek monitor vagy kivetítõ elõtt ülve tesztelve a csapat szimulátorában....és ez egyre jobban teret nyer.
Szal ha valaki el van tévedve az szvsz(!) te vagy, mert rabja lettél egy sztereotípiának. 😊
...egyébként F1-s autóval elindulni nem egyszerû, de természetesen meg lehet tanulni, ahogy mindent.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De, hogy témába vágó hsz is legyen a részemrõl, a topik tárgyát képezõ játékra kíváncsi vagyok... számomra ez bizalomgerjesztõbb, bár az F1 körüli misztérikus hiszti a szememben szánalmas! Ettõl függetlenül, ha jó fizika lesz alatta, akkor egy próbát megér...
www.smart-bus.hu
Gondolom akiknek nincs meg a kellõ fizikai adottságuk azok nem is fognak majd tudni beleülni.
Igen és Maranellóba azért fog bejutni az elsõ öt, mert így keresnek utánpótlást, amúgy nem találnak. 😄 És akkor mi lesz, ha a leggyorsabb szimusról kiderül, hogy egy dagadt, ötszáz dioptriás szemüveget viselõ, két méter magas pali? 😄
Hihetetlenek vagytok de azért én a magam részérõl leszögezem: A valóságban egy F1-es autóval a garázsból nem tudnátok kiállni. Ha mégis, az elsõ komolyabb féktávnál a nyakatok törne és telehánynátok a pilótafülkét. 😄
Mentetek pár kört a tökszimulátor játékokkal, amik annyira azok, hogy sok-sok mp-vel lehet döntögetni a hivatalos rekordokat, vesztek magatoknak egy szakadt bömöst négyszázezerért és ti vagytok az autósport királyai. Hát ez kész. 😄DDD
Tudom, hogy a valóság roppant kellemetlen dolog, de néha azért csak-csak bele kellene szagolni...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Attól, hogy nem szimulátor még lehet élvezetes.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ez az F1 2010 bigyó meg hatalmas pofára esés lesz... garantálta arcade fos, még idõt pazarolni is kár rá... Szokásos mai séma: Szép, agyonreklámozott, a nagy átlag igényeihez igazítva, hogy minél több fogyjon... a szép az lesz, ahogy majd a topikjában gyõzködik egymást arról, hogy milyen kurva jó szimulátor! 😄 ( read only módban +fav az a topik! 😄 )
www.smart-bus.hu
Szerintem a jó szim. ott kezdõdik, hogy az elsõ kanyart kb. nem tudod bevenni, mert még hideg a gumi meg a fék. Aztán szépen bemelegszik, de nem idõre, hanem a használattól függõen. (El is melegedhetnek és visszahûlhetnek, természetesen).
Azután fékezel egy qurva nagyot és utána rázni fog a kormány, mert "kockásra" fékezted az elsõ kerekeket... stb. 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Jelenleg palyakban az iRacing a leerosebb (ez is ertheto, sok penz + laser-scanner).
Ebbe az FVA-ban allitolag laser-scannelt palyak lesznek, ami jol hangzik. De ez is csak nyomvonal es egyeletlenseg. Ezentul meg sokminden kellene egy palyara, hogy korrekt legyen (dinamikus tapadas, koszolodas, homerseklet, guminyomok, idealisivek stb.).
Hogy utana, meg az auto formaja, neve, festese, es foleg az adatok is pontosak, az meg plusz pont😉 De mindenki tudja, hogy n em csak az F1-bol, de meg a kisebb csapatokbol is nehez/lehetetlen pontos adatokat kihuzni.
Az F1 2010-nel sem gondolhatja senkise komolyan, hogy minden versenyrol, minden csapatrol es autojarol, minden beallitasarol kulon-kulon adatok lesznek a jatekban?!😊 Lesz 1 fizika, 1 altalanos beallitas, aztan scriptekkel, valtozokkal megoldjak, hogy melyik pilota, auto hogyan viselkedik (gyors, lassu, csuszik, maszik stb.).
Hát ja. Van aki a NFS szériát élvezi és szerinte akkor az a jó szim., ennyi erõvel...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"