Ferrari Virtual Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Codemasters már csak marketing szempontból sem csinálhat szimulátort, mert bukta lesz. Képzeld el, ahogy Pistikék beszélgetnek a suliban, hogy na milyen "áhh a boxból sem tudtam kiállni", itt pistike#2 elkönyveli, hogy nagy szar játék. Ellenben ha pistike#1 azt mondja, hogy "király, hardon is kurvára levertem massát", akkor pistike#2 délután fut a boltba és megveszi.
Én amúgysem szeretem ezeket a tömegjátékokat, szinte csak rétegjátékokkal játszom, ha játszom (rfactor, lfs, black shark, lock-on, arma2). Lehet, hogy béna vagyok bennük, de mégis az köt le 😄
De múltkor éppen tescoban kerestem black sharkot, és egy 16 éves körüli srác apával, anyával (gondolom ajándék gyanánt) nézegelõdtek, és gyerek felkapta nfs shiftet a polcról, hogy "ÚÚÚ EZ NEMRÉG MÉG 13EZER FORINT VOLT MOST MEG 4....A VILÁG LEGJOBB AUTÓS JÁTÉKA". Megvakartam a fejem és inkább távoztam onnan...
De hát kinek a pap kinek a papné. Pistike a suliban elmeséli, hogy shiftben összedriftelt 3milliótrilliócsillió pontot billentyûzettel. Akik meg valóságban is driftelnek versenyszerûen, azok költségkímélõ megoldásként mégsem nfs-t használnak hanem lfs-t, mert bevallásuk szerint 90%-ig hasonló az autó reakciója, mint valóságban.
www.smart-bus.hu
Ha rajtad múlna, te mit sütnél? Kiflit vs zsemlét?
A kiflit feleannyian veszik, sõt, lehethogy annyirasem!
Nos?<#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
Valóban én sem játszom rfactoros f1-es modokkal, mert nem jönnek be.... f12010-et meg majd letöltöm kipróbálom és majd meglátom (de már itt hozzáteszem, hogy nem fûzõk hozzá nagy reményeket) csak ezt a VIDEÓT kellett megnéznem és végképp megerõsítette bennem, hogy vérpistikenek szánt játék lesz. Semmi ellenkormányzás, csúszás, csak rá kell tenni az ívre és hadd menjen. Végül is a piac ezt kívánja meg, erre van igény.
Fel kéne fogni, hogy ezek játékok! Szerintem az F12010 semmivel sem lesz rosszabb mint a GTR/Race sorozat, vagy akár az rFactor.
De, hogy mondjak valamit, majd ha egyszer megjelenik az Lfs S3, akkor majd az mindent visz, mint a Lola-T az egykori autóskártyában! 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
És azt is figyelembe kell venni, hogy F1-es gém jóideje nemvolt se konzolra, se a kormánynélkülieknek!
Mégha fos is lesz, akkoris benne lesz a top10-ben (mint a dirt2), mert nincs konkurenciája, és most a F1 nagyon felkapott dolog lett (eddigis az volt, csak most még+)!
Ez talán annyiban lesz jó nekünk, hogy talán észreveszik olyanok is, akik jobbat akarnak csinálni...(az Iracing-on kivül is)!
Reménykedhetünk csak!😄
Én amúgy megértem ezt a kretént.
Álláspontja szerint még az életben nem készült jó F1 game. Már egy jó ideje várja (vele együtt az a sok marha), hogy megjelenjen az F1-2010.
Mint a megváltóra úgy tekintenek arra a játékra, és ha árkád fos lesz, sem ismerik be maguknak sosem. Márpedig az lesz....
Mivel ez nekik szívügyük és másnak nem tetszik, ezért az az ember csak gonosz és buta lehet. (tiszta vallási kérdés)
Ráadásul most itt ez a játék vagy demó vagy akármi, aminek az idõzítése még extra fricska az orruk alá.
Hát én se tudnék aludni, és nekem is lelki traumát okozna hallod... tíz éves fejjel.
Errõl nem is beszélve.
Alex, jöhet a banner! 😊
www.smart-bus.hu
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Amit itt mûvel az szánalmas... ezek után el tudom képzelni, hogy azon a szemétdombon mit mûvel, ahol õ a kis kakas!
@Alexe: 3. 😊
www.smart-bus.hu
részemrõl a 3. és 4. talán a legfrankóbb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
www.smart-bus.hu
http://f1game.hu
http://f1game.hu
Szerintem vegyel vissza a stilusodbol, foleg a szemelyeskedesbol. A sajat velemenyedet nem alatamasztod, hanem porig rombolod az ilyen stilussal. Ezekutan nem gondolod, hogy majd barki komolyan vesz?!