Ferrari Virtual Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó, de gondolom Te sem tudnál felszállni egy igazi (harci) helikopterrel vagy egy vadászrepülõvel, mégsem vagy "Vérpisti". Most gondolj el egy olyan szimulátort, mint amin a pilóták tanulnak! Mennyire élveznéd kiképzés nélkül? 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Kenny85
kifli jobban ízlik 😄
Codemasters már csak marketing szempontból sem csinálhat szimulátort, mert bukta lesz. Képzeld el, ahogy Pistikék beszélgetnek a suliban, hogy na milyen "áhh a boxból sem tudtam kiállni", itt pistike#2 elkönyveli, hogy nagy szar játék. Ellenben ha pistike#1 azt mondja, hogy "király, hardon is kurvára levertem massát", akkor pistike#2 délután fut a boltba és megveszi.

Én amúgysem szeretem ezeket a tömegjátékokat, szinte csak rétegjátékokkal játszom, ha játszom (rfactor, lfs, black shark, lock-on, arma2). Lehet, hogy béna vagyok bennük, de mégis az köt le 😄
De múltkor éppen tescoban kerestem black sharkot, és egy 16 éves körüli srác apával, anyával (gondolom ajándék gyanánt) nézegelõdtek, és gyerek felkapta nfs shiftet a polcról, hogy "ÚÚÚ EZ NEMRÉG MÉG 13EZER FORINT VOLT MOST MEG 4....A VILÁG LEGJOBB AUTÓS JÁTÉKA". Megvakartam a fejem és inkább távoztam onnan...
De hát kinek a pap kinek a papné. Pistike a suliban elmeséli, hogy shiftben összedriftelt 3milliótrilliócsillió pontot billentyûzettel. Akik meg valóságban is driftelnek versenyszerûen, azok költségkímélõ megoldásként mégsem nfs-t használnak hanem lfs-t, mert bevallásuk szerint 90%-ig hasonló az autó reakciója, mint valóságban.

Szerintem olvasd el még egyszer amit írt...

www.smart-bus.hu

ajem kisa
MINDENtõl és MINDENKItõl van jobb/rosszabb...attól függ honnan, kinek a szemszögébõl nézzük!😊
Ha rajtad múlna, te mit sütnél? Kiflit vs zsemlét?
A kiflit feleannyian veszik, sõt, lehethogy annyirasem!
Nos?<#ravasz1><#wink>

Kenny85
Lehet jobb lenne ha 10 éves korosztályt erõsítené, mert így, hogy elvileg 35-40 közé esik, az már a vicces és szánalomra méltó kategória, hogy felnõtt fejjel ekkora szemellenzõt visel és nem tud reálisan a dolgok mögé nézni...csõlátás, és csak az f1-2010-et látom se jobbra se balra semmi mást. Honlapját megnézve és rfactoros cikkét elolvasva csak a fejemet tudtam fogni. Az "Arany!!!" címû postból konkrétan ez a szösszenet mosolyogtatott meg "Komolyan mondom, olyan ez, mint valami nemzeti ünnep."... spontán magömlés megvolt?
Valóban én sem játszom rfactoros f1-es modokkal, mert nem jönnek be.... f12010-et meg majd letöltöm kipróbálom és majd meglátom (de már itt hozzáteszem, hogy nem fûzõk hozzá nagy reményeket) csak ezt a VIDEÓT kellett megnéznem és végképp megerõsítette bennem, hogy vérpistikenek szánt játék lesz. Semmi ellenkormányzás, csúszás, csak rá kell tenni az ívre és hadd menjen. Végül is a piac ezt kívánja meg, erre van igény.

Most nem azért, de egyrészt nem tíz éves a srác, másrészt Te ugyanúgy messiásként várod a Ferrarit... (Aztán meg ha mondjuk nem lehet T-Cam nézetbõl vezetni, akkor meg sírsz...) 😄
Fel kéne fogni, hogy ezek játékok! Szerintem az F12010 semmivel sem lesz rosszabb mint a GTR/Race sorozat, vagy akár az rFactor.
De, hogy mondjak valamit, majd ha egyszer megjelenik az Lfs S3, akkor majd az mindent visz, mint a Lola-T az egykori autóskártyában! 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JUVEfun
F1 Challenge '99 - '02 ( a különbözõ kiegészítésekkel ,mindmáig...)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
3. (ha beleszólhatok)

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

ajem kisa
De ha aztnézzük, hogy mennyi embernek van kormánya otthon vs konzol gamepaddal, vagy akár még valamilyen kormánnyal is...
És azt is figyelembe kell venni, hogy F1-es gém jóideje nemvolt se konzolra, se a kormánynélkülieknek!
Mégha fos is lesz, akkoris benne lesz a top10-ben (mint a dirt2), mert nincs konkurenciája, és most a F1 nagyon felkapott dolog lett (eddigis az volt, csak most még+)!
Ez talán annyiban lesz jó nekünk, hogy talán észreveszik olyanok is, akik jobbat akarnak csinálni...(az Iracing-on kivül is)!
Reménykedhetünk csak!😄

pointer4
5. 6. <#eljen>

Én amúgy megértem ezt a kretént.

Álláspontja szerint még az életben nem készült jó F1 game. Már egy jó ideje várja (vele együtt az a sok marha), hogy megjelenjen az F1-2010.
Mint a megváltóra úgy tekintenek arra a játékra, és ha árkád fos lesz, sem ismerik be maguknak sosem. Márpedig az lesz....
Mivel ez nekik szívügyük és másnak nem tetszik, ezért az az ember csak gonosz és buta lehet. (tiszta vallási kérdés)
Ráadásul most itt ez a játék vagy demó vagy akármi, aminek az idõzítése még extra fricska az orruk alá.
Hát én se tudnék aludni, és nekem is lelki traumát okozna hallod... tíz éves fejjel.
Errõl nem is beszélve.
szabii98
2. és 3.

I met God. She's black

A lényeg, hogy eltolta a bringát...

Alex, jöhet a banner! 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
padavanhun

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SirAlo
Nem neked irtam hanem Padavannak😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Kire gondolsz?

www.smart-bus.hu

bakkerman
én kúltúráltan elmondtam a véleményem,mert engem ez is érdekel,meg az F1 2010 is,ennyi! nem értem min problémázott a srác úgy 1 órája...

oneal1
😄😄

!Forza Ferrari!

bardocz
És R2D2 vezeti, vagy mi?<#idiota>
SirAlo
Olyan kell ameikbe nem ül pilóta mert ha kitesznek egy massast majd azt mondják hogy az sg massafan 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Azt meg nem ertem hogy ha valakit annyira nem érdekel egy játék miért kell a fórumjába írni ? Keressen egy játékot ameik érdekli és ott dumálhat 😄

oneal1
utoló elõtti jön be😊

!Forza Ferrari!

oneal1
<#eljen>
ez aláz!!!😄😄

!Forza Ferrari!

SirAlo
Nekem az utolsó jön be😉

samsung123
Alulról a 2. PLsss nagyon jókkk!!! (bár bármelyik jó lesz, mert állat mindegyik)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

bakkerman
omg mi ment itt xddd

drdrehun
Ja, nem semmi 😄 Igazi gyökér gyerek, és még õ óvodásozik. 😄 Amiket meg Alonsó ellenfeleirõl illetve az Alonsót nem kedvelõkrõl ír az aztán tényleg szánalom.

Te vagy a szánalom, ehhez elég annyit megnézni, hogy kb minden percben kész vagy választ írni, ami azt jelenti, hogy percenként sztem 5x frissíted a topikot, ha nem többször, itt ülsz egész nap. És ahelyett, hogy valami értelmes dolgot csinálnál, inkább veszekszel virtuálisan, szájkaratézol, ez vagy arról árulkodik, hogy kb 12 éves nem múltál még, vagy arról, hogy rendkívül korlátozott a szociális életed. Ahhoz pedig nem kell több hozzászólást írnod, hogy eldöntsük, mennyi értelem szorult beléd.
Fõszerkesztõ? 😄 Baszki... hihetetlen, hogy ma már bárkibõl lehet "sztár", meg "fõszerkesztõ", meg "énekes", meg még tudom is én, hogy mi... 😄

Amit itt mûvel az szánalmas... ezek után el tudom képzelni, hogy azon a szemétdombon mit mûvel, ahol õ a kis kakas!

@Alexe: 3. 😊

www.smart-bus.hu

Smicy2
3.

Charade GTti

Jacek
mind cuper😊 3:5😊

b-type
mind jó 😊 <#eljen>
részemrõl a 3. és 4. talán a legfrankóbb.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Harmadikra szavazok.
bardocz
Kb a nagyon jók majd kipróbálhatják a Ferrari szimulátorát, meg valami butított F1 gépet, mint amiket a Renault szokott vinni mindenfele. Ez egy rajongónak már megér 15 eurot, ha van egy kicsi esélye ilyenre. Plusz az is érdekes lesz, hogy hány fényévvel leszek lemaradva a droidoktól😊
Alexease
"Nagy Flame-valasztonak" nehany gyors, barkacs banner😉

bardocz
Jaaaaj, ez az a gyurika? Istenem, mennyit röhögtünk rajtam másik topikban egyik cikke után 😄DD
bardocz
Te nagyonokos, egyikünk se azt mondta, hogy ezzel rögtön a F1-ben versenyezhetne. Gõzöd nincs az egészrõl, csak pampogsz.
SirAlo
Es szerinted minden ember azt kell higye magarol hogy semmire nem jo?😄 Vagy te mit hiszel magadrol ha alonso, massa, hamilton stb igy gondolkodott volna mint te... 😄 sehol nem lennenek

SirAlo
Es szerinted hogy talaljak meg a tehetsegeket?😄 Epp azer csinalnak ilyen szimulatort lol... 15 eurot meg minden forma1 rajongonak meger egy olyan lehetoseg ahol van valamennyi eselye ahoz hogy kozelebb keruljon a forma1-hez... ha 1% esely van mar az is megeri 😄 meg ha csak el latogathatsz maranelloba az is jo ...

Jacek
szerintem az ervek alant sorakoznak😄

drdrehun
padavanHUN alias K. Gyuri az F1game.hu oldal fõszerkesztõje, nem mellesleg atyaúristen. Olyan okos, hogy akinek bármiféle ellenvetése van a szaros kis oldalán, azt porig alázza, ha nem tetszik neki akkor bannolja. Ezt élvezi. No meg azt, hogy kóros kényszert érez, hogy mindenkit oktasson, bármekkora álszentségrõl/hülyeségrõl is van szó. További jellemzõje: körbeveszi magát seggnyalókkal, akik felveszik gyermekded stílusát, de Gyuri utánozhatatlan. Most az jön, hogy érvekkel támasszam ezt alá, meg szánalmas a személyeskedésem, de ebbe nem megyek bele, mert már elmagyaráztam, ugye Gyuri?

drdrehun
Hadd mutassam be az illetõt:

Láttam már sg-n pár sötét arcot, akik amellett, hogy buták voltak, még beképzelt barmok is. A top10-ben bõven benne vagy!

www.smart-bus.hu

Jacek

Jacek
<#taps><#wave>

padavanHUN
Szerinted meghat, hogy a debilek vajon komolyan vesznek vagy sem egy szaros fórumon? Ember, érted, ez itt nem a közélet, csak egy fórum hátköznapi arcoknak. 😊 Hol érdekel már a KockaPetya véleménye... 😄DD

http://f1game.hu

padavanHUN
Én befejeztem itt ezt a beszélgetést veletek, kisgyerek. Akik annyira elmebeteg idióták, hogy képesek magukról ilyen dolgokat elhinni, kábé reménytelenek. Lehet még írni, de leszarom, tényleg reménytelen ez a szitu. Az elmebeteg úgyis meg van gyõzõdve a saját illúziójának valóságosságáról - ahogy pl. te is. Akkor meg minek erõlködjön az ember, hogy némi értelmet verjen a taplósötét arcába, igaz? 😊 BB!

http://f1game.hu

Jacek
ja csak inditottad😛

Alexease
Attol, hogy ennek a topicnak nincs hazihazdaja, azert meg az ilyen hozzaszolasokert beleferne 1-2 ban...
Szerintem vegyel vissza a stilusodbol, foleg a szemelyeskedesbol. A sajat velemenyedet nem alatamasztod, hanem porig rombolod az ilyen stilussal. Ezekutan nem gondolod, hogy majd barki komolyan vesz?!
Jacek
Alex majd az enyemeket is torold, mert ez annyira ostoba😊

Jacek
Nem magyarorszagon vallakozonak hivjak oket😄 es hidd el kicsit jobban bele lat akinek valami koze van hozza😄