850
  • VO101 tvr
    Az iR fizikája semmivel nem jobb, mint a nK. Sőt. Maximum ízlés kérdése.
  • Pitti
    Jahh, ez eszembe se jutott
  • pointer4
    És még nem is próbáltad az F1 2010-et :D
  • atenza
    Ezt találtam:
    "Found a way to give more ffb effects.

In the file fva.ini in the root directory of the instalation there is a field named HARDMODE = 0.

Change this too

[FORCEFEEDBACK]
    HARDMODE=1

much more effects now."

Nekem nincs meg, nem próbáltam ki
  • GPx8
    Szerintem drága. :/ (Nekem, mert csak hotlapozni, amúgy is uncsi).
    Megvárom, amig lesznek promociós kódok (pl. Shell vagy ilyesmi), aztán majd kipróbálom.
  • brasco84
    most engem vmi 600. nemtom hányadiknak ír, pedig az időmmel olyan 300 körül kéne lennem középmezőnyben, ráadásul nem is találom magam. mondjuk ma nem játszottam, eleht frissítenie kell vagy nem tudom. az meg h 10 euro lesz még 1 pálya nevetséges..
  • mcmoha
    A maradek ket palya darabonkent 9.9 euro lesz.:(
  • Pitti
    még nem, nKP-t se :)
  • GPx8
    iRaceing-et nem próbáltad?
  • Pitti
    Nos, én azt hiszem 10 éve nem tapasztalatam azt amit ezzel a "játékkal"
    Ugyanis valóban azt kaptam amit vártam. Az első valóságközeli élményt nekem az F1C adta, aztán LFS, rfactor, race07, gtr. Kipróbáltam jónéhány rfactor F1 modot, de mindegyikkel vannak apró kifogásaim.
    De ebbe egyszerűen sehol nem tudok belekötni.
    - jól beállított lineáris kormányzással valós időben azonnal és pontosan reagál minden mozdulatra.
    - nem lehet ész nélkül visszakapcsolgatni (pl fél másodperc alatt négyet)
    - ellenkormányzásra, gázelvételre, fékhasználatra minden esetben úgy viselkedik ahogyan azt várnám.
    - Grafika és optimalizáltság tökéletes, (a 3 éves gépemmel 150-200fps)

a 15eurót megérte, kicsit akkor leszek elkesererdve, ha a maradék két pályát nem ingyen kapjuk majd
  • HUmanHunter
    Alo
  • SirAlo

Mar massajek is ezt jatszak =) Massa melett az alonso vagy fisi ?
  • Alexease
    Kepek helyett;)
    FVA betoltes, menuk, funkciok, nezetek, HUD stb.
    A hang kodolas kozben kicsit anomalias lett, de ettol meg lathato a kep:D

• SirAlo
    Most nezem hogy a jatekba a Replaynal benne van massa 57.5-os ideje :D szoval azt massa a jatekkal futotta nem elobe :D
  • Firerock
    Alonso volt
    hát nem láttátok azon a videón azt a sok operatőrt?:D
  • Alexease
    Ket hetente forgatnak reklamot, minden versney elotti heten;D
  • Norbi1990
    Tudod. A Ferrari reklám forgatás céljából ment pár kört rajta :)
    Vagy az Alonso volt?
  • SirAlo
    De massa ebbe az evbe mar ment az F10-el Fioranoba? vagy honnan van ez az ideje ?
  • Firerock
    képtmá valaki
  • SirAlo
    hm eddig nem is tudtam hogy van T-Cam is:) kiprobaltam de csak az utolso szektorba tudtam javitani vele:( az elso 2-be nem sikerult :D
  • Solt
    Ennyi...
  • Alexease
    Sohase lesz 100% szimulator, mert lehetetlen kivitelezni;)
    Meg ha otszor ennyi adatot szamolna, otszor ilyen pontosan, akkor is lennenek meg kiskapuk;) Es ha kiskapu van, azt elobb utobb ki lehet hasznalni;)

De ha meg 100%-os is lenne a szimulacio, monitor elott ulve, jatekkormanyt tekergetve, ne akarjuk mar az igazi autovezeteshez hasonlitani;D
  • Alexease
    Ide is beteszem, hatha segit valakinek;)

Gyorsba megneztem;)
    - vasarlas egyszeru, gyors, kismillio modos, PayPal, bankkartyak stb. Levelben es oldalon ad kodot, azzal lehet a progit futtatni.
    - nKP alap, 1.1-es verzio, valszeg tovabb piszkalva. Termeszetesen a palya/auto nem megy nKP alatt;DDD
    - uj, egyszerusitett kezelo felulet, szokasos nKP-s - hasznalhato
    - hasznalhato billentyutol felfele mindennel
    - tucatnyi vezetheto nezet van (F1/F2), a belso cockpittol (pilota feje) a T-cam-on keresztul a kulsonezetekig
    - ki/bekapcsolhato HUD (F9) "boseges" informacioval;)
    - 3 valaszthato auto(festes), 4 alap setup (nem setupolhato), allithato benyo mennyiseg
    - latvanyosan koszolodo gumik, ugy mint az nKP-ban;PPP
    - atdolgozott replay-felulet, egerkattintgatassal
    - alap beepitett telemetria
    - gyakorlo mod segitseg lehetosegekkel (idealis iv, automatavalto, traction control, brake assist), hotlap mod csak full szimben
  • SirAlo
    100%os szimulacio nem lehetseges, es gep elol nem fel senki hogy belemegy a falba ugy birja nyomni minden koret ahogy csak birja , fioranoba meg leginkabb csak tesztelni szoktak es lehet nem is mennek soha 100%on rajta majd meglatjuk mennyit megy massa es alonso ezzel a szimulatorral:)
  • pointer4
    Mondjuk az igazi sofőrre hatnak bizonyos fizikai erők, mint zavaró tényezők. Nulla FFB-vel, a szobában ülve, 30x annyi kört megtéve mint az igazi sofőrök, bármi elképzelhető :D
  • Palinko
    mikor még írtam akkor is már elég nagy volt a difi hát még most
    Akkori legjobb 57.216
    Mostani legjobb 56.949
    Massas ideje a rendes kocsiban 57.579
    Fiorano legjobb idejét Schumi mente még a 2004 es kocsival 0:55.999, de ezt elméletileg nem szabadna megdönteni, mivel ez az f10 es nehezebb, és gyengébb motorral is van mint a 2004 es változat.
  • simcompany
    azaz szar, igaz? :)
  • GPx8
    Ennyit a szimulátorról... ;)
  • SirAlo
    a ferrari academy oldalan ramesz a profilodra es ott irja a Licenset
  • brasco84
    arra kapsz amaire regisztráltál, nézd meg a spambe
  • mrsix
    Az E-mail-ben az van, hogy kifizetem,és egy Bei. Nummer: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx az lenne a kód? Mert beírom és nem fogadja el, pedig zsé levonva. Vagy talán másik E-mail is jön nem csak az, hogy kifizettem?
    Mert olyat még nem kaptam. Bocs de nem megy.
  • brasco84
    hasonló.. 216 körül asszem, de azóta már tuti lecsúsztam. majd csak belejövünk :D
  • Palinko
    már a record jobb is mint massa ideje a rendes kocsiban :D
  • Pitti
    Azért néhány órával a kiadás után csak úgy röpködnek a hotlapok. Szerényen 211. vagyok :)
  • Pitti
    vezetési stílustól függ, mindegyikkel lehet jót menni
  • Pitti
    igen, arra az emilre küldik amelyikre regisztráltál
  • mrsix
    Hello. Játék feltelepítve, megvásárolva.
    Beírtam az E-mail címem a bejelentkezésnél kér egy kódót, azt e-mailben kapom meg.? Légyszi segítsen valaki, mert már száguldanák.Köszike
  • SirAlo
    Amugy meik setup a legjobb Fioranoba? En elsonek a High leszorito erossel mentem de kiprobaltam a mediumot es javitottam
  • SirAlo
    Hat nekem Formula Force Ex van es siman megy, ffb is van
  • brasco84
    én nagyjabol beállitottam. hát nem egyszerű cucc, főleg a hotlap, ott nincs semmi segítség, se nyomvonal se kipörgésgátló, meg maunális váltó van, elvégre ez egy szim.. durván nehéz, nem sok tiszta köröm volt eddig :) de bele lehet jönni