850
-
#210 Valaki tudott már regisztrálni? :D -
#209 Ezzel majd csak az estefolyaman lesz erdemes foglalkozni, addig valszeg haldoklik;) -
#208 oda irtam az Adresshez a postakodot is , csak amikor tettem register mar nem toltotte be az oldalt=) -
GPx8 #207 Költözz el! :D -
#206 Nem fogadja el a postakodomat azt irja 5 szambol kell alljon, pedig az enyem 6-bol all:D most mit csinaljak ? -
#205 en is csak probalom megvenni de azt lattam hogy ebbe a 15 euroba csak Fiorano van benne:( a tobbier lehet fizetni fog kelleni meg +ba -
brasco84 #204 ha valaki megvette írhatna róla véleményt, nekem egyelőre az oldal se jön be.. -
#203 ES ittvan! Sikerult egyszer behozzam felig az oldalt es ott volt a Buy now ! Meg volt Dirvers stb :) csak nem birja a szerverjuk a sok embert -
#202 Nha most nem mukodik az academy oldala, lehet most teszik fel az uj oldalt;) -
#201 jo ez igy is csak siethetnenek kicsit :P -
GPx8 #200 Én már vagy egy hete, de semmi hír. Remélem, átgondoilják ezt a 15 EUR-t és csak nevezési díj lesz, ha valaki be akarja küldeni a köridejét. -
#199 En mar feliratkoztam par napja, nem tudom mit csinalnak mar :D lehet meggondoltak magukat es megse adjak ki a jatekot :D -
GPx8 #198 Feliratkoztam a hírlevelükre, de nem küldtek semmit. -
#197 Remelem azer meg ma kiadjak:(( ... -
brasco84 #196 ja én is megnéztem már párszor az oldalukat, de semmi :( -
#195 ma van a nagy nap?sehol semmi -
#194 Tudtommal csak egy elég régi verzió van fenn torrenten. -
#193 Amugy az iRacingbol van warez? szeretnem kiprobalni -
#192 Én megveszem, ha lessz is warez az idejük tuti nem fog felkerülni a ferrari hotlapsjára -
GPx8 #191 Azt én is.
De Alex megveszi és akkor majd leírja, hogy milyen... :P -
#190 én még azt is elképzelhetőnek tartom hogy nem lesz warez... -
#189 Nah holnap jön végre ez :D alíg várom:D , vajon éjjel 00:01-kor már tölthető lesz? -
#188 igy van:) az F1C-nel azert ISI volt:) -
#187 csak itt van rá biztosítékunk :) ( codemasters :P ) -
VO101 tvr #186 Banyek mi folyik itt. De nem baj, majd letisztul -
#185 én eddig csak három szimulátornak tekinthető játékkal játszottam: RBR,Race 07,GTR1/2 biztos fogok játszani az F1-el,lehet karácsonyig ki is húzza a vinyómon,pár szezont letolva,de utána jönnek a szokásos gémek,GTL,GTR,RBR stb...az rfactor is tetszett nekem,de a Seat Leon modon kívül nagyon nem fogott meg. -
VO101 tvr #184 3. -
#183 Anélkül , hogy beleszólnék ilyen magasröptű vitákba annak idején ( megjelenés előtt ) hasonló eszmefuttatások folytak F1 Challenge '99 - '02 ügyben is (nézzetek utána) -
GPx8 #182 Elivileg csütörtökön már kiderül. Gondolom, simán megér 15 EUR-t, hogy ontopic legyél?! ;) -
#181 Hát majd leszel, majd leszel :D -
#180 Semmi gond, azt irsz amit akarsz;) Nem vagyok hazigazda, en csak nyitottam;))) -
#179 árKád Gyuri :D -
#178 Ja;) Bar visszamenoleg nincs ertelme. De lehet, hogy meg sem eri a topic az 500-at, mert kihal;) Talan a hetvegen kiderul, mennyire lehet hosszueletu. -
#177 Bocs, de már nem tudtam átsiklani akkor méretes baromságok felett mint amit árkád gyuri írt :D -
#176 500. hsz után lesz mit írtani :D -
#175 Ez most egy altalanos F1 es F1 2010 flame topic lett?!:)
Gondolom, azert meg a FVA hirek, infok, temak befernek (ha lesz meg valami)?:) -
#174 Neked lövésed nincs az egészről ugye? :D Annyira kibaszott sötét vagy, hogy az már fáj :D . Teljesen köztudott, hogy akik aktív résztvevői bizonyos technikai sportoknak, azok a pénzük 90%-át nem a tehetségükkel szedik össze, de nem is napi 8-12 óra munkával :D . Ezt mindenki tudja, aki közelebb került az autósporthoz a valóságban. Akinek a fejét a monitor barnítja, ahogy sokszor írtad, az te vagy ecsém. Kurvára fogalmad nincs az egészről és annak örülsz, hogy 13 évesek neked adnak igazat. Az rFactort az FSone-al teszteled te szerencsétlen, aztán szidod agyba főbe :D Tiszta szégyen amiket irkálsz, ráadásul 70%-ban magaddal vitatkozol. Kitalálod, hogy páran azt hiszik ettől majd F1 pilóták lesznek és mondod a magadét, holott ilyet senki nem állított. Akiket én ismerek és szimulátoroznak (rFactor, RBR, Race ON) kb 40-50 ember. Ezeknek több mint a fele aktív versenyző, vagy évekig az volt a valóságban is, akár rallyról, akár pályaversenyzésről van szó. Szerintem szerezz magadnak egy nőt haver és ne égesd tovább magad sg-s körökben, mert már kibaszott unalmas, hogy mindenhol a hülyeségeidet és az árkád F1 játékod ökörségeit kell olvasni. /és igen árkád, mert látszik a videón, még ha te nem is látod, amit kéne/ -
#173 Bocs a rengeteg OFF-ért! -
#172 pedig nagy sebességnél bizony mosódik a táj :D de szerintem is eltúlozták -
#171 Én azzal a hülyegyerekkel nem foglalkozom többet. Tagja voltam az oldaluknak. (2x bannoltak, mert nem az volt a véleményem, mint nekik. :D Másodszorra azért már adtam alájuk a lovat :D A legviccesebbek a seggnyalói :D)
Kenny85: nem konkrétan az egy hozzászólásodra gondolok, hanem arra a tendenciára, hogy ha valaki xbox-ot mer venni és könnyedebb műfajokkal játszik, az már egyből 12 éves(!) vérpisti a hülyedobozzal. Még egyszer mondom semmi gondom veled, nem rád karom kihegyezni, nem is 1 hozzászólásból szoktam általánosítani, csak kicsit zavar, hogy mindenki ezt a sztereotípiát erőlteti. Nekem semmi bajom nincs a pc-sekkel főleg, hogy nekem is van, csak elegem lett a swappelésből, új vga-kból, memóriahiányból, 100-féle törésvédelemből, feneketlen pénznyelőből. 28 éves koromra megértem, hogy már csak instant szórakozásra vágyom, nincs kedvem hekkelni. Egyedül a Flight Simulatort siratom PC-n, de most bejelentett a Microsoft valami instant repszimet is, szóval nekem az is megfelel. Aki most warezzal jön nekem az eredeti Windows CD-kulccsal tegye! :D