Ferrari Virtual Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
De Alex megveszi és akkor majd leírja, hogy milyen... 😛
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Gondolom, azert meg a FVA hirek, infok, temak befernek (ha lesz meg valami)?😊
Kenny85: nem konkrétan az egy hozzászólásodra gondolok, hanem arra a tendenciára, hogy ha valaki xbox-ot mer venni és könnyedebb mûfajokkal játszik, az már egybõl 12 éves(!) vérpisti a hülyedobozzal. Még egyszer mondom semmi gondom veled, nem rád karom kihegyezni, nem is 1 hozzászólásból szoktam általánosítani, csak kicsit zavar, hogy mindenki ezt a sztereotípiát erõlteti. Nekem semmi bajom nincs a pc-sekkel fõleg, hogy nekem is van, csak elegem lett a swappelésbõl, új vga-kból, memóriahiányból, 100-féle törésvédelembõl, feneketlen pénznyelõbõl. 28 éves koromra megértem, hogy már csak instant szórakozásra vágyom, nincs kedvem hekkelni. Egyedül a Flight Simulatort siratom PC-n, de most bejelentett a Microsoft valami instant repszimet is, szóval nekem az is megfelel. Aki most warezzal jön nekem az eredeti Windows CD-kulccsal tegye! 😄
#165: Mibõl gondolod? Mer megígérték a reklámban ? 😄
#167: PS3 emuval majd egyszer 😄 rFactor meg nem elérhetõ X-Box-on, meg PS3-on.
Amúgy tuti csak azért támadta az rFactort, mert neki csalódás volt, hogy nem bírt felnõni a feladathoz, vezetni egy FSOne-t vagy valamelyik módot...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én csak az olyat nem szeretem aki ugrál meg csattog, hogy "keci toltam 3 milliós driftet kurvakirály vagyok"... tegye fel LFS-t aztán kezdjen el azon gyakorolni, megnézném ott hogy driftel. Dirt2-vel is játszottam 10-15 pályát aztán ment a kukába, oké, hogy csilli villi dx11-es pocsolya van 2 méterenként, de mégsem élveztem, mert gáz meg fék 0-1 állásban volt használatos, szóval vagy nyomtam vagy nem. Csapatni lehetett benne az tény, de RBR-ben meg egy olyan fékezést lenyomtam volna úgy mentem volna a fák közé, hogy öröm lenne nézni.
De hát mindenki mást élvez 1 játékon.
Igazából az az f12010 vs rfactor cikk nyomta fel az agyam meg amit itt lerendezett padavan... olyanról cikket írni ami még ki sem jött, szóval tapasztalata annyi, mint nekem az ûrsétálásról...láttam már videón. Nyomorult rfactor meg szembeállítani vele...
Az is konzol cucc, meg híres neves gyártótól való, hiteles adatokkal, szimulátornak lett hirdetve, esik az esõ benne, szép az út is...
Valahogy DeJaVu-m van 😄
Marad az LFS és az rFactor amiben benne van a Bömös.
Az rFactor meg annyiban nagyobb felület, hogy van benne F1 pálya, és többgenerációs F1-s mod, neves készítõktõl.
😊
...vagy legalábbis remélem hogy ez, és nem a másik tábor támadása volt a cél.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Csak azt nem értettem sosem, ha az rFactor olyan szar, akkor miért mindig ahhoz hasonlítják 😊
Azt fikazzak itt az emberek, h nagyon szimnek allitjak be es valszeg nem lesz az. Es a verpistikezes is azert megy mert nehanyan ezt nem birjak elfogadni.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Én Gpl-eztem anno elég sokat, a komolyat szerettem, de attól még lehet élvezni egy játékot, hogy kicsit árkádosabb.
szerintem.
!Forza Ferrari!
Szóval a vérpistiség nem játékfüggõ, van aki az iRaceinget is ügyességi játékként kezeli és van aki úgy megy vele, mintha igazi autót vezetne, ezért aztán eszébe sem jut olyanokat megtenni, mint a vérpistinek. Én sem fûzök nagy reményeket egyébként az F1 2010-hez, de remélem, azért majd jól el lehet vele játszani. Nekem elég ha hangulatos és ha már olyan "Race On" szinten van, akkor örülök... 😊
de az is lehet, hogy ennyire jól nyomja....
és mivan ha billel tolta a srác? mivan ha minden segítség bevolt kapcsolva?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
pont ennek a játéknak a manualja 385 oldal, kb be tudom indítani, felszállni, repkedni, meg a fegyverzetrendszer nagy része, navigáció meg célpont küldés/fogadás még kicsit homályos, szóval ha 15%-át kihasználom talán sokat mondok de mégis élvezem 😄
Vérpisti meg nekem ott kezdõdik, hogy pl egy serveren nem tud viselkedni, fingja nincs a féktávokról, nekimegy mindekinek,nem tudja hogyan kell egy kicsúszás után visszajönni a pályára, kék zászló vajon mi? és a többi. Meg persze az sem, hogy veri magát, hogy lever mindenkit, mert nap 24 órájából 20-at játszik és tudja pl hol kell levágni a kanyarokat, hogy ne dobja el a kocsit, rfactor szerverek is tele vannak ilyenekkel. Nem a játék miatt játszik hanem, hogy lealázzon mindenkit és elsõ legyen..
Amúgy az LFS S3-tól nem várnék sokat, hacsak nem történik valami katasztrófa a fejlesztõ életébe, megözvegyül (nem kívánnék neki ilyet), munkanélküli lesz, hogy visszasodorja a gép elé az élet...
Egyébként én sem temetném ezt az F2010-t, én pl. tuti kipróbálom, szép meg hangulatos...
Jó F1-l még nem is hiszem hogy mentem, volt már olyan formula autó amit kifejezetten jónak gondoltam/gondolok, de F1....totál leszorítva még talán némelyik, de ahogy a gumiknak kell dolgoznia ott túl esetlegesek egy versenyautóhoz.