850
-
VO101 tvr #330 Ami furcsa, hogy a lap alján továbbra is kínálja megvételre az alapcsomagot, pedig be vagyok jelentkezve. -
VO101 tvr #329 Hihetetlen, de igaz:
My Account
Personal Information
To modify you personal information please go to Ferrari.com
License Code
- - - - - -
Write down your license code: you'll need it to enter the game.
Your rankings
Hat vízszintes vonást kaptam -
Ha belepsz az oldalra, felul a nevedre kattintva, a kovetkezo oldalon nincs semmilyen kod?! Nekem ott azonnal volt. A level a koddal valoban kesobb erkezett meg, volt vagy 1-2 ora;) -
VO101 tvr #327 Nem tudom mi lehet a baj.... Még most sem adott kódot. Pedig a számlámról a pénzt már zárolta a bank. -
VO101 tvr #326 Engem most így péntek estére copat -
Solt #325 Nekem azonnal kiadta... -
VO101 tvr #324 Köszönöm! Úgy néz ki, lassú a rendszerük. Eddig a nevemre sem lehetett rákattintani. Most már feladja az Account-omat, de a kód helyén még - - - - - - van -
#323 Belepsz a virtual academy oldalan a felhasznaloneveddel stb, ott felul ra klikkelsz a nevedre es a lap kozepen nagy betukkel kiirja -
VO101 tvr #322 A Licence numbert-t hol találom, ha már kifizettem? E-mail nem nagyon akar jönni.... -
#321 szerintem simán,ha olyan komoly szimulátoraik vannak akkor az atompontos pálya is szükséglet.... -
GPx8 #320 Laserscannelt verzióban tuti, hogy nincs... -
#319 hat szerintem minden palya megvan nekik:D futam elott gyakorolnak a szimulatoron szerintem a pilotak -
GPx8 #318 Most még csak a saját teszt pályájuk van meg laserscan verzióban, az meg gondolom úgy is kellett a "belsős" szimulátorukhoz... -
#317 ha sima Pr jatek lenne nem fizettek volna lezer scannre meg stb:) -
#316 Igazság szerint én ezt többnek tartom mint egy egyszerű PR progit...versenyzőket belevonva, egy jó szim alappal...de többet nem is akarok írni hiszen még nem tudtam kipróbálni sajnos.
Írjon inkább az akinek már megvan. :) -
#315 Az utolsóból :)
..elfért volna egy Jean-Michel Bayle-s is, nagyon kemény volt amit csinált, és eleinte sokan kinevették a stílusa miatt), de nem volt pénzem :( -
GPx8 #314 Erre írtam, hogy az lett volna a normális, ha valaki ki akarja próbálni annak legyen ingyen, aki meg nevezni akar, ill. felkerülni a ranglistára, az meg fizessen nevezési díjat. Végül is, egy promo termékről beszélünk, elvileg. Ráadásul nem szegény szponzorok logói vannak a virtuális versenyautón is (Shell, AMD, Acer stb...). -
VO101 tvr #313 Az a Chesterfield-es póló lehet már vagy 15 éves, még a 250-es Apriliás időkből -
#312 Akkor nincs is semmi gond, Te F1 es Ferrari fanatikus vagy, de nem szeretsz egyedul korozgetni, vagyis nem neked valo ez a program. Igy ha ingyen adnak, akkor sem kellene neked. Akkor minek viragbolti verzio?!?!:))))
Tudom, tudom, Magyarorszagon vagyunk. Penzert annyira nem erdekel, annyit nem er masok munkaja, de ha ingyen van, akkor barmi johet dogivel. -
#311 vzz akkor meg nem értem,..én pl. Biaggi drukker vagyok,..nem kicsi , de inkább kifizetem a csomagküldést, meg a hivatalos árat, de nem fogok házilag vasalt pólóban mászkálni.
(van Chesterfield-s rajongói pólóm, szal nem új hobbiról beszélünk. :))
...és azért még ki kellett stoppolnom :) -
#310 En egyedul is elvagyok csak akkor idegesit fel ha nem birok javitni az idomon :) de ha egyre jobb vagyok nem birom megunni, most az van hogy szoktam javitni vagy az elso vagy a masodik vagy a 3 szektorba de a masik 2-ot meg lassabban veszem es igy az idom nem javul xD Es mintha a 3-as setuppal mennek legjobban -
#309 én ferrari + f1 fanatikus vagyok, de azért annyira nem, hogy órákat körözgessek egyedül, régebben, mikor lfs-el készültem versenyre, akkor sem egyedül készültem, hanem kerestem egy szervert ahol vannak fent, aztán lehet hogy közbe kiálltam beállítgatni a kocsit verseny közben, és esélyem nem volt utolérni az ucsót, de legalább voltak körülöttem, tudtam előzgetni stb... -
#308 Nekem meg csak 58.9-et sikerult mennem:( -
#307 kicsit érdekes az időknél hogy olaszországot máshol kezeli. pl legjobb olasz jelenleg
56.832, a világnál pedig 56.859, nem tudom nekem logikus lenne hogy az olasz srác az első a világon is :D -
VO101 tvr #306 Mennyire látszik, hogy a FERRARI név milyen mértékben vonzza az embereket! Játszani nem akar szimulátorral, de a név miatt kipróbálná... -
#305 Ja, es az kimaradt, hogy ott vannak meg a csabito Ferraris nyeremenyek:) Amit persze, "lehetettlen" elerni, de megis ott lobog a rajongok szeme elott;))) -
#304 Ezt valoban csak annak erdemes megvenni, aki szimulator-, F1-, Ferrari megszallott;) De igazabol, ez csak nekik jelent meg;) Ez nem annak van, aki egy szokasos autos jatekot szeretne:) Annak ott lesz az F1 2010 kismillio szolgaltatassal, latvannyal, vagy ha szimesebbre vagyik, akkor rFactor a trilliard modjaval;)
Sajnos nem lehet (mindig) ugy felarazni egy programot, mint amennyi tartalmat, szolgaltatast tartalmaz mas programokhoz kepest. Ennyi erovel, pl. az F1 2010, az rFactor vagy barmelyik SimBin termekhez kepest, ez nem kerulhetne tobbe, mint 150-200 Forint;))) -
Solt #303 Nem is a kérdésre válaszoltam, csak hangosan gondolkoztam! :) -
#302 akkor meg minek a virágbolti? :)
külön rank a tört verziónak, ahol senki nem nyer semmit :))
Én spec szinte ziher hogy nem töröm magam a hotlap-ban, még is első dolgom lesz ha a gépem elé kerülök újra hogy megveszem...egyszerűen érdekel hogy milyen.
-
#301 virágbolti verzió van már?
Tényleg nem sok érte a 4000 ha az ember nem 2x ül csak le elé, de ha jól olvastam az elején, és tényleg csak time trial van, akkor nemhiszem hogy többet fogom próbálgatni :) -
#300 nem ez volt a kérdés :) akinek van pénze, vegye meg mind, ennyi erővel :)
megvan a NKP is, nekem az nem jön be, de hát ez van -
Solt #299 Akinek kevés a pénze, az inkább a NetKarPro-t vegye meg... kicsivel drágább, de többet ad... persze, ha nem F1 mániás az illető. -
#298 egyetértek, 4000 Ft-ot megér. Persze akinek kevés a pénze annak nem, de ez egy ilyen világ. -
#297 NetKarPro, ennek az alapja. -
#296 netKarPro -
#295 A plusz palyak valoban "dragak". Persze, relativ, hogy mihez kepest;) Az Ir-ben dragabb, bar ott szolgaltatas is van melle, igaz, plusz penzert;)
Ugy vagyok vele, hogy eleg korrektul osszeraktak, nem egy "SimBin-style", az evekig, tobbszorosen tovabb konvertalgatott, unalomig ismert palyaival, hanem valami frissebb. Ha mar annyi idot eltoltok vele, mint amennyi 1-2 gyorskajalda vagy 3-4 doboz cigi vagy egy uveg olcsobb pia stb., akkor mar megerte;) -
brasco84 #294 mi az az nKP? -
#293 Ha ez tetszett, akkor az nKP is tetszeni fog;)
Sot! Mivel abban "kisebb" formulak vannak (F1600, F1800, F2000, F3), sokkal jobban elojon a vezetesi elmeny, az autokezeles, az erzes, hogy valoban gepeszkedni kell. Fokozatosan vezet be a formula-kategoriaba, mert a F1600-oson se diffi-allitas, se szarny, se semmi, autonkent "adja" a technikat, az F3-ason mar minden van, ami kell.
Es persze, ha mar nKP, abban van mar az uj FIAT Abarth 500-as, sok palyaval, sok nyomvonallal. -
GPx8 #292 Eső gondolom nincs. Pedig poén lenne, ha lennének eső menők, mint az igazi versenyzők között... -
#291 En se fogom megvenni az uj palyakat :( tul sok lenne mar , max ha bekerulnek Fioranoba az elso 10be:D