Blogok Oroszországban, avagy az "ötödik hatalom"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
posztinfo.hu
oroszorszag.uhh.hu
orosz-szotar.hu
De nem is írnék cikket. De ha cikket írnék is, akkor megnézném a kommenteket, és ha valaki valami hibát vél felfedezni a cikkemben, akkor jelezném, hogy olvastam az észrevételt, és kijavítanám a hibát. Nagyjából így kéne mûködnie minden hírújságnak.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
De ez se lényeg. A lényeg ami lényeg, hogyha az ember nagy nyilvánosságnak ír, az írjon jól, és ne pocsékul.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Starcraft + Diablo III - esemve
"Vagy mert a cikkíró idióta, és nem tud magyarul?"
/ És elé soha nem teszünk vesszõt 😛 /
Micsoda véletlen, hogy mindig minden cikk kommentje így kezdõdik. Vajon miért kezdõdik mindig minden cikk kommentje így? Ki tudja? Talán azért, mert minden olvasó rosszmájú nyelvtanbuzi? Vagy mert ez egy szokás lett az sg-n? Vagy mert a cikkíró idióta, és nem tud magyarul?
Na itt elég részletesen kivesézi az emberke mindkét oldalt, ettõl függetlenül szerintem nem ez a cikk lényege és én itt be is fejeztem. Legyen ezentúl is a cikkíró leszólása az összes elsõ hozzászólás tartalma. Védjük a szintet.
iSS!
Bocs...
iSS!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Rossz a billentyûzet 😊
Amúgy azért kötöttem, mert elegem van, hogy minden cikknél az elsõ hozzászólás cikkíró fikázás. Ha nem tetszik, nem kell olvasni. Ráadásul két teljesen jó dologba belekötni már már nevetséges 😊
2. A mindig rövid i, "Kedves esgés olvasó, tanuljál meg magyarul!"
Kedves esgés cikkíró, tanuljál meg magyarul!
A blogger pedig jól látja a helyzetet, a birodalmak mindíg "nehezen viselték el" a szabad véleményformálást, pontosabban a saját létükre, vallásukra, társadalmi berendezkedésükre vagy gazdasági rendszerükre vonatkozó kritikákat, pláne az igazság kimondását. Attól mindenki prüszköl. A véleményhatalmat is "védeni kell" és erre valók a médiacselédek meg a lakájmédia.
iSS!