25
-
bigjoe #25 Demolition Man (film)
Gross revenue $159,055,768 -
kalapos01 #24 Ó, bakker, kisköcsög. Hát épp ez az, fogd fel. Te elspoilerezed a filmet, ő meg nem. Épp te írod, hogy nem spoilerezte el.
Ezt pedig olvasd el megint: "csapat túlélői"-ből lehet talán egy 2. rész. Ki halt meg neked a csapatból?"
Ha nem halt meg senki, akkor nincs túlélő?
-
winnie #23 komoly klasszikus??????????:))))))) komoly??? klasszikus????
sajnos a pusztító volt az a film, ami anno elindította lefele stallone karrierjét. nagy bukás volt.
(a 100M bevétel amerikában szimbolikus. nemzetközileg az új rambo meg rovky is hozott 100M-t.) -
NeoExDeath #22 Gyanús volt nekem ez a cikk, egyszerűen furcsálltam, hogy egy olyan komoly klasszikus film, mint a Pusztító (93) hogy nem szerepel a listán. A wikipedia szerint az 1993-as Demolition Man világszerte összesen 160 millió dollárt keresett, szóval a cikk pontatlan. (a wiki szerint amerikában 60 m-t termelt a film, de az csak az usa) -
Nasedo #21 Olyan ez a cikk néhol, mintha egy automata fordítóprogram által készült volna. -
Wittgen #20 Ez igaz, én pl sok olyan filmnél, amit megnéznék, de nem gondolom az, hogy egy mozi árát is megérné, simán megvárom a szinkronos változatot. Annyi egyéb film és sorozat van, amit addig lehet nézni, hogy ihaj. Meg sok jó könyv, amit addig is lehet olvasgatni. -
Wolfman017 #19 Sikeresen ellőtte már Szekeres cikkében amit írtam, amit te elolvastál, kommentáltál a cikkhez, szóval ne ugassál feleslegesen kutya. -
kalapos01 #18 Ne spoilerezz, te farok. -
Wolfman017 #17 Jó film volt, bár itt-ott eléggé látszott, hogy csak rajzolva pl sok helyen a tűz elég zavaró volt vagy az épület omlása, de úgy összességében egy nagyon jó film.
Mellékesen meg, Szekeres előző cikkben azt írtad, hogy a "csapat túlélői"-ből lehet talán egy 2. rész. Ki halt meg neked a csapatból??? Láttad egyáltalán a filmet, hogy ilyen marhaságokat írsz le? -
kalapos01 #16 Mondanivaló? Röhögök. Az, hogy ne ölj? Vagy, hogy ölj? Már maga a szó is agyrém. Az a mondanivalója, hogy még lehet korhatáros jó és sikeres akciófilmet csinálni. -
endrev #15 tntmax, a legfontosabbat kifelejtetted: mondanivalója is van a filmnek, nem csak dirr durr csitt csatt bimm bumm, és sok jó poén. Én speciel a mondanivalóra nem számítottam, pedig nem is akármilyen. -
winnie #14 2 hónap? az neked sok? tavaly születtél?:)
hova sietsz ennyire? annyi jó film van, megnézel adig mást. vagy vegyél példát a warezelőkről. őket nem érdekli, mikor van a magyar premier, meg a világpremier. sokan megvárják a dvdripet, ami általában 2-3-4 hónap (a scr vagy az r5 most gyors volt, ez igaz). sőt, a legtöbben a szinkronos ripet várják meg. ami még több idő.
persze, ha világpremier van és szinkronos a film, mindenki ész nélkül tölti a kamerásat, de a többi warezelőről tényleg példá vehetnél. mondom, ők nem stresszelnek. türelmesek. -
tntmax #13 Jó film, azt kapjuk amit várni lehet, dirr durr csitt csatt bimm bumm, és sok jó poén. Bőven megérdemli hogy moziban megnézze az ember, na de 2 hónappal a premier után? Nc. -
kissssss #12 nem macska lenne? -
barcames #11 vagy többet:D
cikkíró kutya -
#10 én tegnap láttam fasza film lett , de azért elmegyek rá moziba mert teljesen más ott mint itthon a 19"os monitoromon :) -
ddt500 #9 Nem tudom mennyit inflálódott a dollár 85 óta de gondolom az akkori 127 millió ma érne vagy 300-at. -
Wittgen #8 Én mindenképpen moziban fogom megnézni elsőre. Aztán majd jöhet a BDRip -
petya1005 #7 Én azért megnézem a moziban (ha majd vetítik). Nagyon várom, hogy végre itthon is vetítsék, de októberig tudok várni. -
#6 más külföldi forgalmazóknak is sikerült. legyenek ügyesebbek -
#5 Én megnéztem már gépen, de moziba is elmegyek... ez a film külön élmény lesz ott is! -
#4 Részemről benyelhetik tövig az októberjüket,szépen lehúztam jó minőségben dvd scr- változatot és megnézem holnap az asszonnyal nagytévén házimozirendszerrel feliratosan.
A magyar forgalmazók bekaphatják és egyúttal azok is akik siránkoznak hogy de szar a mozibevétel és milyen pofátlanság hogy mindenki letölti a filmeket. Itt az oka, ezen kéne gondolkodni...
Ez biztos mozibanézős cím lenne még a legtöbb nagy letöltőnek is. De nem lesz az mert mire moziba jön már kb mindenki vagy 3szor látta...Gratulálok. -
p00h #3 "Elvileg nem direkt tököltek a premierrel, hanem azért ennyi, mert Sly a hagyományos stúdió rendszeren kívül csinálta a filmet, így nehéz megszerezni a forgalmazási jogokat." via filbuzi, tehát nem a forgalmazót kell szidni... -
TommyGun #2 Rohadjanak meg az októberrel, kinek képzelik magukat ezek, most komolyan azt várják hogy majd kidekkolom az októbert hogy nekik adhassam a pénzem a mozikban ? Agyatlan balfaszok majd pont nekik fizetek hogy megvárattak....és csodálkoznak hogy a warez virágzik...nem azért töltöm le mert nem lenne pénzem/kedvem moziba menni.....***átok várjon 2 hónapot erre suttyó banda -
#1 és ha a magyarországi forgalmazók nem tökölnének októberig hogy levetíttessék, akkor ők is nagyobb bevételt könyvelhetnének el, de mivel már dvd minőségben letölthető a megfelelő helyekről, ennek sztem erősen lőttek.