50
  • Rotyoka
    tévedsz.
    Ugyan azok fogják csinálni mint eddig, csak a név változik meg.
  • opeca
    Hát szerintem jelenleg az AMD és az ATI név közül az ATI megbízhatóbb
  • Piel
    "az AMD és a Radeon együtt erősebb márkanevek, mint az ATI és a Radeon" A radeon kártyák ATI-ként futottak be. Sok évnek kell eltelnie mire ezt AMD Radeon-nak fogják hívni, ha hozzák a megszokott színvonalat. Nem hiszem, hogy ami ATI-ként befutott AMD-ként is épp olyan szimpatikus lesz az embereknek. Valószínűleg a fejlesztéseket az AMD fogja irányítani, ezért úgy gondolom, hogy az ATI csillaga leáldozott ezzel az átnevezéssel együtt.
  • nextman
    Lehet még többen vennék, ha inkább az írnák rá, FC Barcelona:)
  • tz19
    "...ha a kevésbé tájékozott felhasználók figyelmét felhívták arra, hogy az ATI már az AMD tulajdonában van, akkor háromszor többen vásárolták meg a processzorgyártó grafikus termékeit..."

Aki a mai napig nem jutott el odáig agyban, hogy az ATI-t megvette az AMD, annak szerintem baromira mindegy milyen videókártya van a gépében.
  • Rotyoka
    Nem mind1? Lényeg az hogy továbbra is olcsó és jó maradjon és persze jó drivereket toljanak mint eddig
  • TommyGun
    Én sajnálom az ATI nevet, szerintem simán megtarthatták vólna mondjuk egy AMD/ATI logóval a VGA résznek.....rip
  • Solten
  • shaba23 #2
    "de beigazolódtak azok a korábbi félelmek"
    Most már tudom, hogy mitől aggódtam magam betegre...
  • Etinger
    a Radeon is jól cseng, amikor az AMD megvette az Ati-t, akkor a leglényegesebb változás már úgyis lecsengett...