Hogyan segíthet az űrhajósok tapasztata a chilei bányászokon?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Julius Caesar
A BP amúgy nem Brit? (Brittish Petrol).

Kara kán:

Kötelezõvé teheted az amcsiknak a székelyhimnuszt, max leszarnak.

Igazuk van, én is lekakálom a texasit.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

jaspercry
Hátha ha ott lennél kénytelen lennél!

Dolgozzzzááá

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

jaspercry
" hogy a bányászok a rendelkezésére álló 2 kilométeresre becsült alagútban akár a szakmájuknak megfelelõ tevékenységeket, például talajkutatásokat is végezhetnek. "

Azt akarjátok ,hogy kimentsünk,dolgozzá vazé,hogy van e értelme oda leásni? ,mert ha nincs ott rohadsz meg lenn
dolgozzááá!!!!

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

iphone + wifi internet és máris mehet az intenzív szakképzés és mire elõjönnek, képzettebbek lennének, mint sok okj-s magyar...
flashpointer
ehh akkor lennének csak igazán problémák, meg kerülnének elõ a csákányok : )

Emancipate yourself from mental slavement!

Nincs magánszféra, nincs magánélet, se nõk... (Ha legalább egy csaj bányász lenne, az nagyon jól járna, még akkor is, ha bányarém. <#puszi>)

&#8222;[&#8230;] &#8211; a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!&#8221; IV. &#8750;Bdl &#8801; &#956;&#8721;\'I+&#956;&#949;d/dt&#8747;EdA &raquo; rotH &#8801; J+&#8706;D/&#8706;t

Kara kán
Küldjünk nekik ilyen almát!
Mellesleg, nem is lenne rossz ötlet, ha nekem is dupla számú kromoszómám lenne. Még türelmesebb lennék a primitív fórumozókkal.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Kara kán
Elvileg a Kudzu ott terem.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Gerygrey
Kara kán
Én simán kibírnám.

o-ó amcsik segítenek... azok még egy kupolát se tudnak rátenni egy kõolajvezetékre, akkor ott meg majd beomlasztják az egész bányát a jótanácsaikkal...
#1: "Megható film egy sikeres mentõexpedícióról"
#2: "Megrázó film egy kudarcba fulladt mentõexpedícióról"

Fõ az optimizmus ugyebár.
Várjuk ki a végét, nem biztos, hogy happy end lesz a vége!
Vicces, hogy ha a fejükre omlik a föld, egy rövidhír lennének a külföldi hírek rovatban. Kit érdekel néhány chilei bányász halála?

Kíváncsi vagyok, hogy amikor majd kiszedik õket, kezet fognak a dagadt bányaügyi miniszterrel, meginterjúvolták õket a nyugati mûsorok (akik vért izzadnak majd, lásd http://www.youtube.com/watch?v=sw8ZL_gcTSM), lecsillapodik a zaj, és végre hazamennek a tehénszaros pueblóba vagy a városi nyomortelepre, hogyan fogják magukat érezni.

Remélem, legalább a PSP-ket megtarthatják majd.

A megfilmesítés jogairól már tuti tárgyalnak.

Én ezt küldöm nekik:
Páp-tidudi-dám<#puszis>

iSS!

Lmntal
Miért nem valami itteni "hazait" küldesz? Te se örülnél, ha bennrekednél a 4-es metró alagútjában, és egy chilei Bódi Gusztit küldene Neked... 😊
Amúgy az SG felirat az jogos 😊)

Szegény ember vízzel főz! Persze ha van mit a tejbe aprítania... :)

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Attól félek szvsz hogy ha egyszer az egyiknél lefõ a kávé, és esetleg elkezdi szavaival-tetteivel bántani a többieket(pl csákánnyal küldi el mindegyiket a k.anyjába),akkor nehogy magával rántsa a többit...

De bízom benne h kemény csávók(legalábbis emo-s nemigen lesz köztük),és kiröhögik a földet h nem tudott velük kibaszni...

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

shaba23
Még pár hét és nagyon meleg lesz odalent<#idiota>
NIBI
Nem mindegy milyen táncot járnak.
Még a végén azért omlik rájuk a föld...
Kara kán
Ezt küldöm a chilei bányászoknak:

<== A bal alsó sarkot figyeld!

Kara kán
Bezártság, emberi konfliktusok, erõforrások szûkössége ....estébé.
Nem olyan eccerû az, ám.

ÉN TOVÁBBRA IS EZEN RÚGÓZOM, HOGY A DAL, A NÓTA, sõt a tánc is AZok, amelyek roppppantul tudják szinkronizálni, összekovácsolni az embereket. Nagyon meglep, hogy az ûrállomáson ezt nem gyakorolják.

De, ha elkezdik alkalmazni, KIZÁRÓLAGOS JOGOKAT TARTOK FENT, ÉS ÉN SZABOM MEG A REPERTOÁRT. EZT KOMOLYAN MONDOM!!!!!
(Kötelezõ lenne pl. a Székely himnusz énekése az amcsiknak is. :-)

A csilei bányászokkal elnézõbb lennék. Ezek a dél-amcsi latinok nagyon belopták magukat a szívembe, ilyesmikkel.

Kara kán
Kamerát már lejuttattak, most már csak képernyõt kellene levinni.
nem könnyû, mert csak szûk lyuk van, amit a fúrófej csinált, de ezek a nagy tudósok állítólag feltekerhetõ képernyõt is kikísérleteztek már, hát akkor tessék bevetni!
Ha az AV kapcsolat duplex, akkor már sok mindent ki lehet találni.
Át vehetik a leleményes magyarok egyik híres találmányát: "Szív küldi szívnek" vagy "Önök kérték - örök érték". Lehetne üzengetni!
Akár ilyen gyönyörû dalokkal is, mint ez: Égszínkék szemek...

Kara kán
A bányavállalat gondolom azért fizeti az órabért.

Kara kán

Toljanak le néhány kamerát, és irány élõ adásba. Ez a valódi valóságshow<#eplus2>
Viccet félretéve, nem lehet egy leányálom odalenn annak tudatában, hogy jó sokáig maradniuk kell még.

Kara kán
Az alagutat ne nagyon piszkálják, mert újabb omlásokat okozhatnak.
Szerintem, lehetne kártyázni, csapdlecsacsit játszani, rózsafüzért imádkozni, bírkózni (versenyeket rendezni), szaunázni, csoportterápiát folytatni, fekvõtámaszokat és guggolásokat végezni, énekelni (!) - pld. azt, hogy Dulcemente me recuerdas - és csettelni a kívülállókkal. A végén úgy megszeretik, hogy fel sem akarnak jönni ebbe a pokolba.

Hát aki bányásznak megy az eleve keménytökû férfi kell, hogy legyen, szóval én hiszek abban, hogy a chileiek állni fogják a sarat minden fronton amíg kihozzák õket.

Szerintem a mai átlagemberek nagy része már egy sima munkahét után besokallna egy mélymûvelésû bányában...