Hogyan segíthet az űrhajósok tapasztata a chilei bányászokon?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kán:
Kötelezõvé teheted az amcsiknak a székelyhimnuszt, max leszarnak.
Igazuk van, én is lekakálom a texasit.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Dolgozzzzááá
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Azt akarjátok ,hogy kimentsünk,dolgozzá vazé,hogy van e értelme oda leásni? ,mert ha nincs ott rohadsz meg lenn
dolgozzááá!!!!
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Emancipate yourself from mental slavement!
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Mellesleg, nem is lenne rossz ötlet, ha nekem is dupla számú kromoszómám lenne. Még türelmesebb lennék a primitív fórumozókkal.
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
#2: "Megrázó film egy kudarcba fulladt mentõexpedícióról"
Kíváncsi vagyok, hogy amikor majd kiszedik õket, kezet fognak a dagadt bányaügyi miniszterrel, meginterjúvolták õket a nyugati mûsorok (akik vért izzadnak majd, lásd http://www.youtube.com/watch?v=sw8ZL_gcTSM), lecsillapodik a zaj, és végre hazamennek a tehénszaros pueblóba vagy a városi nyomortelepre, hogyan fogják magukat érezni.
Remélem, legalább a PSP-ket megtarthatják majd.
Páp-tidudi-dám<#puszis>#puszis>
iSS!
Amúgy az SG felirat az jogos 😊)
Szegény ember vízzel főz! Persze ha van mit a tejbe aprítania... :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De bízom benne h kemény csávók(legalábbis emo-s nemigen lesz köztük),és kiröhögik a földet h nem tudott velük kibaszni...
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
<== A bal alsó sarkot figyeld!
Nem olyan eccerû az, ám.
ÉN TOVÁBBRA IS EZEN RÚGÓZOM, HOGY A DAL, A NÓTA, sõt a tánc is AZok, amelyek roppppantul tudják szinkronizálni, összekovácsolni az embereket. Nagyon meglep, hogy az ûrállomáson ezt nem gyakorolják.
De, ha elkezdik alkalmazni, KIZÁRÓLAGOS JOGOKAT TARTOK FENT, ÉS ÉN SZABOM MEG A REPERTOÁRT. EZT KOMOLYAN MONDOM!!!!!
(Kötelezõ lenne pl. a Székely himnusz énekése az amcsiknak is. :-)
A csilei bányászokkal elnézõbb lennék. Ezek a dél-amcsi latinok nagyon belopták magukat a szívembe, ilyesmikkel.
nem könnyû, mert csak szûk lyuk van, amit a fúrófej csinált, de ezek a nagy tudósok állítólag feltekerhetõ képernyõt is kikísérleteztek már, hát akkor tessék bevetni!
Ha az AV kapcsolat duplex, akkor már sok mindent ki lehet találni.
Át vehetik a leleményes magyarok egyik híres találmányát: "Szív küldi szívnek" vagy "Önök kérték - örök érték". Lehetne üzengetni!
Akár ilyen gyönyörû dalokkal is, mint ez: Égszínkék szemek...
Viccet félretéve, nem lehet egy leányálom odalenn annak tudatában, hogy jó sokáig maradniuk kell még.
Szerintem, lehetne kártyázni, csapdlecsacsit játszani, rózsafüzért imádkozni, bírkózni (versenyeket rendezni), szaunázni, csoportterápiát folytatni, fekvõtámaszokat és guggolásokat végezni, énekelni (!) - pld. azt, hogy Dulcemente me recuerdas - és csettelni a kívülállókkal. A végén úgy megszeretik, hogy fel sem akarnak jönni ebbe a pokolba.
Szerintem a mai átlagemberek nagy része már egy sima munkahét után besokallna egy mélymûvelésû bányában...