Car Town
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ittvan ha kell valakinek.
véletlen kis kék coinokért vettem 1 kocsit -.- jol indul a reggel erremost bugolgat... nemmutat 2 kocsit nemtudok rákattintani a szervizre...
No, beraktam énis egy DJ pultot, meg két hangfalat és egy táncparkettet az unatkozó melósoknak:

Þór vígi þessi rúnar
Na, átrendeztem a termet:
Most egy fasza kis mozi, ami átalakítható "gitár szobává" 😄

Most egy fasza kis mozi, ami átalakítható "gitár szobává" 😄

13 éve itt. Szép idő.
nekem egy DJ pult került be, meg pár hangdoboz 😄

Nekem nem tetszenek az új tárgyak. Az autók meg olyan ok, ilyen is van kategória...
Þór vígi þessi rúnar
pff.. 20perce csinálom a garázsom erre kiírja hogy bocs de nem mentettem el.. <#wilting>#wilting>
<#worship>#worship>
Vigyázz!PDT,azaz pacific day time asszem tõlünk -8 órányira.Tehát ha 9-kor lesz karbantartás akkor nálunk délután 5kor!
😄DD pedig direkt nem akartam 😊)
új autó:

új autó:

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
most van egy ilyenem,
csakelrontottam mert karbon motorháztetõ lett, rá az eredetin, meg nem az van, vagyis lehet az van de festett, meg egy két apróság.
irtam egy dalt a játéknak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikooor letöltöttem a játééékott a teszkóóóbóól megcsiilannt a szeemmemm mert láátam mioylen szép kicskacsás játééék lesz ezz. de tuuudtam hhoogy jööb a góónóóóssz boooszoorkánnny és megkkesérééééttiii a játtéééékot és elvesziiiii a motort az ótóbbóóóóól és így lett véggig a kocsikocsinaaaaak
egész jól néz ki (Y)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
szerintetek meg éri az mazda mx 5 vagy inkább várjak a cadillac escalade-re?
Manchester United FC
Lehetne má valami bmw is fásszom..
Amúgy én kezdek sajnos erre a játékra is ráunni,kezd monoton lenni mint a többi FB játék😞 Ami az elejétõl nem tetszik,hogy az autók csutkára tuningolása megvan pár kattintásból,túl könnyen,túl hamar lehet teljesen feltuningolni õket,és túl sok opció sincsen.. És az is baromság,hogy csak ismerõsök ellen lehet versenyezni,mert ahhoz be kell szerezni egy csomó aktív játékost,azért meg nem fogom tele"szemetelni" ismeretlen ismerõsökkel a fészbúkomat,nem mintha nem lenne mindegy..
Meg lehetnének bajnokságok is például. Azt már nem is mondom,hogy egyszer indultam szépségversenyen (a panasonicos toyotával),és kemény 500at nyertem,menjenek a picsába😄 Elõtte kurvasok nevezõt végignéztem és hát nehezen tudom elképzelni,hogy pont 2 olyan autóval rakta volna össze az enyémet,ami jobb.. mert pl az egyedi festés ritka. Na mindegy😄
Amúgy én kezdek sajnos erre a játékra is ráunni,kezd monoton lenni mint a többi FB játék😞 Ami az elejétõl nem tetszik,hogy az autók csutkára tuningolása megvan pár kattintásból,túl könnyen,túl hamar lehet teljesen feltuningolni õket,és túl sok opció sincsen.. És az is baromság,hogy csak ismerõsök ellen lehet versenyezni,mert ahhoz be kell szerezni egy csomó aktív játékost,azért meg nem fogom tele"szemetelni" ismeretlen ismerõsökkel a fészbúkomat,nem mintha nem lenne mindegy..
Meg lehetnének bajnokságok is például. Azt már nem is mondom,hogy egyszer indultam szépségversenyen (a panasonicos toyotával),és kemény 500at nyertem,menjenek a picsába😄 Elõtte kurvasok nevezõt végignéztem és hát nehezen tudom elképzelni,hogy pont 2 olyan autóval rakta volna össze az enyémet,ami jobb.. mert pl az egyedi festés ritka. Na mindegy😄
brit* amcsiknál nincs opel 😄
am én sem értem sok értelme nincs.. helyette + manufacturerként tehettek volna pl. egy Subaru-t.
am én sem értem sok értelme nincs.. helyette + manufacturerként tehettek volna pl. egy Subaru-t.
Update
Amugy nekem is csak 3 van fullra a tuningolva,de az S2000-et is felhuzom .

Amugy nekem is csak 3 van fullra a tuningolva,de az S2000-et is felhuzom .

:) Semmi okosság :P
télleg? nem mondod 😄 de ha már befért az opel akkor MIÉRT kell bevágni az amcsi opelt? <#nemtudom>#nemtudom>
All hail the double x!
opel astra meg a vukszhol corsa az MÁSIK 😄D
melyik kettõ? az exige meg az elise? az tök ua, csak az exige optikailag szebb kicsit (de még mindig bûn ronda sztem), meg teljesítményben is jobb kicsit.
All hail the double x!