Car Town
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
most lvl 24 en vok.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Þór vígi þessi rúnar

Amúgy énsem unom a Car Town-t, csak jöhetne valami újdonság. (nem 3 új verda és két matrica a falra).
Þór vígi þessi rúnar
jó alapból , egy átlag játék a Car Town, nemis annyira jó, de azét a Maffia Wars évmilliókra van tõle. De persze ez csak az én véleményem.
am most van egy ilyenem, meg most vettem egy régi Mustangot, azt fejlesztgetem épp.
Am meg kb úgy játszok vele hogy 1 napos munkákat csinálok, kb 1 nap max fél órát töltök vele. Meg most majd visszaépítem majd 1 szintesre, vagy több szintet csinálok majd, még nemtom.
szentem még mindig jó játék.

13 éve itt. Szép idő.
Semmi változatosság. 750K, persze vehetek disznek autót, dehát minek...
Þór vígi þessi rúnar
Jó lenne néhány új munka<#rolleyes>#rolleyes>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
All hail the double x!
p.s.: Mostanában nekem szaraxik a játék...Kezd az agyamra menni.
Þór vígi þessi rúnar
jah am direkt így akartam ezt a képet
Take Picture a játékon belül. Facebook fõoldalán képe elfogadása. Majd az albumból kép cimének másolása és beilleszt ide img tag-ek közé.
Þór vígi þessi rúnar
Állíts be 1-2 napos melókat és akkor nem kell annyit foglalkozni vele.
Þór vígi þessi rúnar
mert eddig nagyon rávoltatok kattanva, meg hogy minél gyorsabban fejlõdjetek.... én még csak lvl20 vagyok, pedig már régen tolom,
<#vigyor4>#vigyor4>
We’re currently experiencing some technical problems with our server hosting provider. We’re working with them to resolve the issue and get things back up and running. Please bear with us - we’ll have Car Town back as soon as possible.
Þór vígi þessi rúnar
13 éve itt. Szép idő.