413
S8500
-
masterboy69 #373 Wave-nek segít a 2800m amperos akksi? -
beljebbnyomod? -
Citrompite #371 Sziasztok !
A wave 2-ből hogyan lehet kiszedni a micro SD kártyát? -
Citrompite #370 Heló mindenki!
Van nekem egy Samsung Wave II-m és arra lennék kíváncsi hogy abból hogyan lehet kiszedni a Micro SD kártyát, mert egy elég érdekes befogó rendszere van és én ezt nem tom kiszedni.
Előre is köszi. -
nyecsi #369 723-nál hogyan tudom kikapcsolni az automatikus billentyűzárat? -
gabeone #368 A samsung galaxy tab-al lehet telefonálni? Előre köszi! -
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy a kamera gomb hosszú lenyomására nem hozza be a kamerát és ha a menüből lépek be akkor sem fényképez. Mi lehet a gond? -
nyecsi #366 Nekem tök jól. Ha sokat nyomogatom,akkor is legalább 3 nap,de sosem vártam meg h teljesen lemerüljön,szal lehet tovább is :) -
Akinek esetleg kell az Need For Speed Shift Wave 1-re az jelezze priviben.
Talán tudok segíteni.
-
viking73 #364 Nektek hogy bírja wave 723-as akksija? -
nyecsi #363 Igen benne van :) Amúgy már minden mükszik a telón.Kétszer felajánlotta az apps frissitést,és már jó :) -
Én csak azt mondom amit tapasztaltam.
Ha esetleg sok filmet nézel rajta ( mint én) akkor mindenképp a Wave I-et javaslom.
Annak brutális a fekete szintje ami filmeknél nem egy hátrány.
Ugyan akkor a a Wave II inkább ilyen kékes szürke árnyalatú a fekete helyett.
Számomra élvezhetetlenné téve a film nézést.
Persze ha nincs egymás mellett a két teló talán fel sem tűnne.
De így hogy tudok viszonyítani nagyon nagy a különbség az Amoled javára.
Mérlegelj nagyobb de Rosszabb kép, vagy kisebb kép de cserébe briliáns fekete.
Egyébként ha nagyobbat akartam volna akkor Galaxy-t veszek.
-
én is a wave I és a II között hezitálok :|
mindkettőt kipróbáltam pár napig, de nem nagyon tudok választani
a wave II azért jöhetsz számításba, mert lehet kapni ezüstben és nagyobb és olcsóbb kicsivel
az I-es pedig a Super AMOLED miatt -
Egyszerre nyomod a menü gombot és jobb oldalon fent a lezáró gombot. -
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy az alap böngészőből hogyan tudok képet lementeni?..PL facebook-ról de gondolom mindenhol máshol ugyan olyan. -
Egyébként nagyon nem bántam meg hogy nem a Wave II-t választottam.
Sok tesztet nézegettem vásárlás előtt és már ott feltünt hogy az Amolednek
mennyivel szebb képe van.
Most meg hogy a kollegám vett egy WaveII-t nap mint nap látom az óriási különbséget.
-
Nem ismerem azt a készüléket ami neked van de ha Apps-od van akkor SPB TV alkalmazásnak is benne kell legyen. 
Keress rá az Apps keresőjével. -
nyecsi #356 Azt vettem észre pár fórum olvasgatásából h majdnem mindenkinek van valami problémája ezekkel a telefonokkal.A 723-ba nincs ilyen lehetőség,ami neked :( úgy h nem nagyon tudok segiteni mi baja lehet. -
Érdekes nekem nem csinál ilyet.
Pedig legtöbbször én is WI-FI-n keresztül lépek fel az apps-ra.
Igaz nekem 8500-s a wave.
De gondolom az mindegy.
Viszont egy ideje nekem meg az SPB Tv progival van gond.
Betölti a tv képét de nem nem fut végig a Buffering zöld csíkja.
Pedig pár hete még simán néztem rajta tv-t.
Már minden beállítást próbálgattam hát ha én nyomtam el valamit , de ezidáig nem jöttem rá mi a gond.
-
nyecsi #354 Sziasztok.nekem egy 723-som van.olyan problémám van h wifin keresztül fel szeretnék menni az apps-ra,de minden alkalommal ahogy bejön az oldal feldobja h frissiteni akar.frissitettem is,ahogy befejzte kidobott a menübe,visszacsatlakoztam,és ugyanaz a szöveg h frissitsem :( tudja vki hogyan lehetne megoldani? -
Vazze nekem sincs kamerám, egy ideje!
Jővőhéten akarok bemenni. -
Én tegnap 40 percig vettem fel egybe egy rendezvényt vele. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
hát hallod ezt ne tőlem kérdezd :D ... de még garanciás a mobilod nem?:D -
jó, de az mi, h. egy darabig jó, aztán szoftvert kell frissíteni? xD -
Én jártam így de még anno az előző telómmal(valami gagyibb SE volt)..szerencsére a Wave-el még nem volt bajom... anno annál a telónál azt mondták, hogy meglehet próbálni a szoftverfrissítést de inkább új telót vettem, bár neked a szoftverfrissítést javaslom, mert gondolom nem akarod lecserélni a Wave-et (: (: -
lol, egyszer csak megszűnt létezni a kamera funkcióm. Amikor belépek a kamera progibe, kiírja, h. fényképező hiba, és egy hardveres kattanással, ami feltehetőleg a kamerától jön, kidob a menübe. Más járt már így? -
a telefon nem csak felvevőként, hanem videólejátszóként is igen jól teljesít, legyen szó bármilyen divX, xvid, vagy éppen mkv anyagról, a 720p lejátszás semmilyen gondot nem okoz a számára. Remek, hogy a korábbi hagyományoknak megfelelően akár feliratok is rábiggyeszthetők a filmekre, valamint érdekesség a mozaikos keresési lehetőség. ez utóbbit használva a kijelzőn megjelenik néhány pillanatkép az adott videóból, melyekre bökve gyorsan a kívánt részre lehet ugrani. -
Sziasztok!
Leírná nekem valaki TÉTELESEN hogy akkor most milyen formátumú filmeket tud lejátszani a wave konvertálás nélkül?
Nagyon megköszönném!
-
Ennyit a Wave-ről. Remek teló, elfelejtett, support nélküli OS. :(( -
általában 4db nulla:
0000
de a kis könyvben(használati utasítás) le szokták ezt írni. -
etnies #343 Üdv!
lenne 1 kérdésem... tudom, hogy nem az s8500-val kapcsolatos, a samsung wave 723-hogy mi a gyári telefonkód... arra gondolok amivel pl le lehet kódolni az sms-eket meg ilyesmi...
köszi előre is a segítséget -
Sziasztok
Mivel a VoIP már engedélyezett a bada számára, valakinek van valami információja közelgő IM kiadására amellyel ilyen alapú hívásokat is kezdeményezhetünk? -
Noodlee #341 Hello!
Ezt az alkalmazást keresem.
Esetleg tudna valaki segíteni ebben? -
Features of bada 2.0 -
Nektek milyen a fényképezőbeállításotok, mert nekem a képek eléggé elmosottak, ezen az oldalon meg olyan szép képeket látok. Tudtok segíteni, hogy hogy kell ilyen minőségű képeket készíteni Wavvel? Köszöntem. -
ba32107 #338 Na, úgy döntöttem, hogy megválok a Wave-től... ha érdekel valakit:
http://www.vatera.hu/samsung_s8500_wave_fuggetlen_gyari_garancias_1446028568.html
Nézzétek meg, és keressetek vaterán, ha érdekel. Köszi! -
Megnézem azt is, köszi. :) -
Painting?...igaz, hogy ez inkább ilyen kifestős vacaknak tűnik, de lehet tudsz vele valamit kezdeni (: -
Megnéztem, jó, de kicsit fura nekem, hogy csak pontokat rajzol, tehát ha vonalat akarok húzni vele, akkor azt csak nagyon lassan tehetem meg... :S
Más fajta nincs? :) -
Köszi, meglesem. :)