413
S8500
 • davidragon
  #413
  Eladó wave érdekel valakit? :)

  (esetleg szivesen fogadok tapasztalatokat olyantól, aki eladta már az övét. mennyiért, hol, stb.)
 • Barbas02
  #412
  Sziasztok! Szeretnék sedgitséget kérni valakitől. Van egy wave GT-55380D-s telefonom, és nem tudom eltüntetni a híváskor feljövő üzenetet: "Híváselutasítás üzenetben". Hol, melyik menüpontban lehet ezt kitörölni??
  Előre is köszönöm.
 • Jackson333
  #411
  Sziasztok! Samsung wave 8530-ra még mindíg nincs olyan progi amiről az otthoniakkal tudok skypolni?
 • kaposi1
  #410
  Eladó Samsung Wave GT- 8500 ( Ebony Gray)
  Dobozában minden tartozékkal.
  Kijelző teljesen karcmentes, még csak hajszál karc sincs.
  Független készülék.
  Bada 2.0 Version
  Ár : 25000 Ft
  Posta esetén a csomag árát én állom!

 • Aquir
  #409
  hm, próbáld ezeket a keresőszavakat: augmented reality bada game
 • lac coo
  #408
  Hello !

  Valaki nem tudja véletlenül annak a BADA játéknak a címét, mikor a kamerán keresztül nézve a földet, valami állatokat kell eltaposni ? :))

  Lányom megnyúz érte ...

  THX !
 • Jackson333
  #407
  Sziasztok!

  Samsung Wave 2-re fel lehet tenni valahogy házilag a skype-ot? Illetve wifire csatlakozásnál a telefon belső szerver hibát ír mit lehetne tenni?
 • kaposi1
  #406
  Sziasztok!
  Jelenleg Bada 2.1 van a telefonon.
  Visszatudom tenni a bada 1.0 1006021308LISXXJF1 verziót valahogy?
  Ha esetleg tudna valaki letölthető elérhetőséget a régi Szoftver verzióhoz azt nagyon megköszönném.
 • Narusco
  #405
  olvass vissza, ugyan ez volt, bár megcsinűlni hónapok alatt sikerült csak a csicska trágya gsm line-nak.
 • mover
  #404
  Hello! Van egy Samsung wave S8500GT telefonom és a múltkoriban folyamatosan ezt írogatta ki, hogy "Inicializálás... Csatlakoztatva ... Szétkapcsolva..." és folyamatosan ezt váltogatja,merült az aksi.Mitől csinálhatta ezt? Volt már ilyen régebben is. Most már ez a probléma megszűnt, viszont ha gépre akarom csatlakoztatni nem ismeri fel a telefont illetve ritkán rövid időre aztán ledobja. Szoftvert se tudom frissíteni, pedig régen ez is ment. USB illesztőprogramot is frissítettem. Nincs több ötletem. esetleg zárlat, érintkezési probléma? Köszi előre is.
 • Japep
  #403

  Köszi. Igen, azt tudtam, hogy azzal kell, de nem akarta felajánlani a 2.0 telepítését eddig - most leszedtem a legújabbat, és már minden rendben, köszi. :)
 • Pisti96
  #402
  Hello.
  a wave1/2 -t a Kies nevű programmal tudod frissíteni amit a samsung hivatalos oldaláról letölthetsz.
 • Japep
  #401

  Hello.
  Wave I-es és II-es telefonon szeretném frissíteni a Bada-t 2.0-ra. Hogyan tudom ezt megtenni? :)
 • MaxPayne
  #400
  sziasztok hogyan lehet az S8530-as telón ingyen használni a Route66 navit? vagy tudtok olyan navit rá amit meg lehet bütykölni és teljes verziós lessz?
 • Grove4
  #399
  nektek elérhető a samsung apps? nekem azt írja, hogy eszközt kell választanom, meg hogy kapacitásproblémák miatt nem elérhető
 • sz4bolcs
  #398
  lool... teszem is föl a kiest újra xDD
 • davidragon
  #397
  igen, és igen! :)
 • sz4bolcs
  #396
  bada? :D És lejön kiesről?
 • davidragon
  #395
  megjelent a hivatalos 2.0 !!! :)
  (szinte hihetetlen...)
 • davidragon
  #394
  bocs, nem ide. :D
 • davidragon
  #393
  nyertünk.

  (csak, hogy pörögjön a fórum) :D
 • Narusco
  #392
  közben az akadás megszünt.

  de igazából a problémát nem oldották meg a szervizben, most megint előjött hogy őa számitógéphez van csatlakoztatva, és ne mtudok mit csinálni ellene. 5 hét alatt nem csinálták meg azt, amiért oda lett adva nekik.

  nem tudjátok, valahogy nem lehet letiltani hogy egyáltalán csatlakoztatni lehessen számítógépre?
 • davidragon
  #391
  ajánlom a www.mysamsungwave.hu oldalt. rengeteg hasznos és szájbarágós leírás van, átlag felhasználó számára is érthető és elvégezhető frissítési módot adnak. segítőkész a csapat, szóval szerintem mindenképp nézz körül, ha a mostani állapottal nem vagy megelégedve.
 • Narusco
  #390
  na.
  most kaptam vissza a wave-em. akkor adtam be, amikor az előző hsz-t írtam.

  5 hétigültek a seggükön (gsm line, meneküljetek ettől a szartól, nehogy itt vegyetek akármit is), és most visszakaptam egy használhatatlan akadó foshalmazt.
  új bada van rajta, amit lehet hogy nem bír el a telefon, én agyfaszt kapok tőle. az előző "telefonomnál" régi os-el semmi akadás nem volt, folyamatosan azt csinálta amit akarok, itt meg egy weboldal címet nem tudok úgy beütni, hogy folyamatosan irná a betűket, másodpercekre megakad.
  az lenne a kérdésem, hogy a régi bada-t vissza tudom tenni rá? hihetetlenül ki vagyok akadva, hogy ha behúzzák 5 hétre akkor nem bírják megnézni hogy rendesen működik e
 • davidka003
  #389
  Szervizbe add be szoftverfrissítésre.
 • Narusco
  #388
  ki fogom baszni az ablakon


  már 3 napja azt képzeli ez a szar, hogy csatlakozva van a gépemre.
  ha kihúzom a kábelt, akkor is ott a jel fennt, hogy csatlakoztatva. de ez még a jobbik eset: van hogy rájön az, hogy folyamatosan azt irogatja ki, hogy "Inicializálás... Csatlakoztatva ... Szétkapcsolva..." és folyamatosan ezt váltogatja, ezáltal merül az aksi, és szaggat az egész. Ha kikapcsolom, akkor csak úgy tudom visszakapcsolni, ha töltőre dugom, de amint leveszem folytatja a szarságait. Lehet hogy beletört valami, vagy mitől csinálhatja ezt? fél éves sincs ez a fos. Hogy tudom frissiteni a szoftverét? a beállitásoknál azt irja ki, hogy nincs szoftverfrissités, de valamit akkor is csinálni akarok vele, mert tényleg közel állok ahhoz hogy kihajítsam az első cigánynak akit melgátok
 • Csibusz
  #387
  Sziasztok, lenne egy nagyon érdekes kérdésem. Van nekem egy Iphone 3G-m. ÉS nagyon gondolkozok, hogy elcseréljem, mert lehetőségem van rá egy Wave-re.. Tisztában vagyok vele, hogy a Bada még nem nyílt meg és sok szegénysége van. Viszont a telefon, ahogy utánaolvasgattam és a kezemben is tartottam nagyon megfogott. Van olyan ok, indok, amiért megérné elcserélni? Vagy ha nem miért nem, azon kívül, hogy az iphone nyitottabb.. Köszönöm előre is.

  Kérdés még: Samsung wave-en van már lehetőség játékokat letölteni, mint angry birds mert láttam van már átírás, vagy egyebeket?
 • Solten
  #386
  Na emberek, a Wave II-t a beleposzintu androidos keszuleken aran nyomatjak, ezaltal qrvanagy a kisertes hogy benevezzek ra... :D Kisse mas kategoria toluk... :)
 • kaposi1
  #385
  Úgy látszik jó lóra tettünk! Kinyitja a BADA-t a Samsung!!!!!!
 • Barnabyka
  #384
  Az első talán widget lehet..nem tettél ki egy új widgetet ami esetleg internet kapcsolatot igényel?
  A másodikat meg próbáld meg úgy, hogy az alapképernyőn a hangerő gombot nyomogatod lefele (nullára).
 • Narusco
  #383
  üdv

  két bajom lenne:
  reggel óta mióta gépen töltöttem a telot folyamatosan pofázik hogy "Az adatszolgáltatáshoz kapcsolja be a csomagkapcsolat használata funkciót..." mindjárt kikúrom az ablakon, eddig nem csinálta. tudom hogy ott van h többé ne jelenjen meg, de eddig nem kellett arra nyomnom, mert csak akkor irta ezt ki, ha netet igényelt valami.

  másik pedig az lenne, hogy normál üzemmódban nem tudom levenni a gombnyomás hangját. semmi ilyet nem találok, van egyáltalán erre mód?
 • kokos
  #382
  Sziasztok!
  Netán ha van köztetek olyan "pro" aki feltette már az új bada 2 os-t a telójára az leírhatná,hogy hogyan kell.Pl:Wave 2-re.
  Előre is kösz!
  Hy!
 • Narusco
  #381
  sztem ma este már fogok noob kérdéseket feltenni :D
 • Narusco
  #380
  már megrendeltem a II-est, de köszönöm a hosszu és tartalmas válaszod:)
  remélem annyira fog nekem is tetszeni, mint nektek!
 • Japep
  #379

  Hát eleinte nem tudtam írni az I-essel, csak ha oldalra döntöttem, mert mindig mellényomtam. Viszont ha megdöntöd, akkor kényelmesen lehet írni, igaz nekem kézben nem nagyon ment, akkor mindig letettem valahová. De azóta már döntés nélkül nagyon gyorsan és pontosan megy.
  A II-essel valóban sokkal egyszerűbb már az elején is döntés nélkül, de szerintem megszokható, ez megint nem egy olyan dolog, ami dönthet az egyik javára, mert belejössz.

  Hát elvileg nekem van a lassabb telefonom, de nem nagyon veszek észre különbséget a kettő között, és várnom sem kell egyáltalán. Talán mikor panorámaképet készítesz vele, akkor egy fokkal jobb a II-es (a mentésnél 2 sec helyett 1).

  Amúgy megszokod, bármekkora is. Ami tényleg látványos különbség csak az, amit ránézésre látsz - képernyő, méret, alaptéma. Ennyi. :)

  Én bátran ajánlom, megvagyok vele elégedve, az érintőképernyővel semmi gondom nem volt eddig, karcolódni sem karcolódik (pedig sajnos ejtettem már le... :S ), egyedül az ébresztőfunkció az, ami nem megbízható, ha kikapcsolod este a telefont... :S :D
  Az akksi is viszonylag lassan merül le... igaz nem játszok nagyon vele, de napokig bírja, 4-5 nap minimum.
 • Narusco
  #378
  ha kisebb lenne a telefon az jobb lenne, de nem nehezebb irányitani az érintőképernyőt? gondolok itt az írásra, egy kisebb telefonon inkább mellényomsz, nem?
  a wave II-ben 512 ram van, és nem 256. ez mennyit számit?
  wave II felé hajlok, mert nem érdekel hogy melyiknek szebb a képe, ebben több a ram, viszont tényleg jo lenne ha kisebb lenne a telefon és nem egy féltégla lenne a fülemnél :)
 • Japep
  #377

  Nekem Wave I-es van, tesómnak II-es.
  Mikor ő vette, azt mondták, az I-es feminin, míg a II-es férfias - gondolom a méret miatt, ami rögtön szembetűnő, tényleg komolyabbnak néz ki és nagy is, ez viszont akkor jó, ha ilyet szeretnél.
  A kijelzővel semmi gond, de valóban az I-esnek szebbek a színei, ugyanaz a két kép jobban néz ki az I-esen, a II-es világos. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a II-esnek rossz a kijelzője - nagyon jó annak is, de összehasonlítva az Amoleddel, egy hajszállal rosszabb.

  Egyébként az akksi ugyanúgy bírja, az Appsben lévő programokban sincs különbség nagyon a kettőben.
  Szinte minden ugyanaz a két telefonban, pl a böngésző más, de nem lényeges a különbség. Más pl a billentyűzet designja.

  Azt tudom mondani, hogy nem bántam meg, hogy I-est vettem, most is azt vennék inkább. Tesóm meg nem bánta meg, hogy kettest vett, most is azt venne. :)
  Szóval nincs nagy különbség, azt fogod szeretni, amelyiket megveszed. Szerintem.
 • kaposi1
  #376
  Szuper amoled kontra szuper lcd kijelzõ.
  Nézd meg a Youtube-n az összehasonlítást aztán dönts okosan.
 • Narusco
  #375
  na már irtam 1-2 helyre a problémáimmal de körvonalazódik a dolog...

  szóval:
  wave 2-t ugye jobban megéri venni jelenleg, mint wave 1-et? (4 ezerrel olcsóbban tudok mint az elődjét, ezért kicsit gyanus, és van aki azt irja hogy inkább a régebbi...)
 • kaposi1
  #374
  Ezekről a játékokról lehet tudni már mikor lesznek elérhetők Wave-re???